Jag älskar sommar.

De här bilderna sammanfattar min söndag.







Lite brun har jag blivit:)

// Anita


najs





Så varmt. Så najs. Jenny och jag kom till semifinal när vi mobbat nog spela volleyboll idag. Det var allt jag hade och säga. Nu ska jag ut i solen. Igen.

// Tesse

Nacka forum

Jag var i nacka forum (forum nacka?) för första gången idag faktiskt. Det var väldigt stort och riktigt bra faktiskt, kommer nog åka dit flera gånger.
Tror ni att jag hittade någon klänning? Nej det gjorde jag inte. Det finns ju verkligen inga fina klänningar. Eller det finns fina, men inte jättefina. Inte kärlek-vid-första-ögonkastet fina. Jag har tagit kort på många av dem som jag har provat. Jag skulle nästan kunna lägga ut alla de bilderna i ett inlägg och visa, jag tror nästan jag gör det någon gång.
Men jag köpte i allafall en kjol och en kofta så jag är nöjd ändå.





Nu måste jag fixa morsdag present.
ignorera mitt ansikte

yeah



Asså seriöst jag är helt grym! För jag köpte två bikini! Inte så himla speciella dirkekt, en svart och en grön, men i alla fall. Det är sjukt bra. Nu slipper jag tänka på att jag måste köpa det, och det är sjukt skönt. För som sagt, jag hatar att handla bikini. Köpte en ny typ påsväska också från race marine, på stadium, alltså den på bilden. Fett bra och ha med sig till vattnet i sommar liksom. Klänningen på bilden är från vero moda förresten.

Nu tänkte jag kanske gå ut och sola en liten stund, fast det börjar bli lite sent kanske haha. Fast egentligen tycker jag det är ganska tråkigt och sola. Liksom uttråkande. Fast det kan ju bero på att jag alltid bara blir typ rödflammig haha. Min hud gillar inte att bli brun verkar det som haha. Men jag klarar mig.

Puss från Tesse

Anita+solstol+ipod=sant



Hej allihop. Tesse gissade faktiskt fel för jag har inte sovit länge eller letat balklänning under morgonen. Jag har faktiskt solat lite i den stekheta solen. Inte för att jag blir så brun men jag försöker i alla fall och det är väldigt skönt att bara ligga och halvsova i solen och lyssna på musik. Jag skulle aldrig klara mig utan min iPod, speciellt inte när jag solar.

Men nu ska jag sola en stund till sen ska jag åka och leta efter balklänning för femtielfte gången. Hoppas verkligen att jag hittar en den här gången.

vi hörs senare
// Anita

breakfast in the sunshine









Hej!
Jag åt god frukost idag ute i solen. Sjukt varmt och det var sjukt mysigt, visst är min bricka med jordgubbar fin förresten? Idag tänkte jag göra lite saker som man aldrig brukar hinna med, som att typ hämta ut mina glasögon, rensa garderoben, sola och kolla på bikinisar. Jag hatar verkligen att leta efter bikini, det är så himla tråkigt och det slutar alltid med att jag köper massa andra onödiga kläder och inte alls kollar på någon bikini över huvudtaget.

Jag skulle gissa att Anita typ sover eller är inne i stan och letar efter balklänning, good luck med det Anita i alla fall. Hoppas du hittar någon nu.

Puss

// Tesse

Vi skrattar

Hej!
Anita och jag gjorde två ganska misslyckade försök till videoinlägg idag medan vid vattnet i gamla stan, eller precis utanför kanske. Man kan som sagt sammanfatta det hela med att vi gillar och skratta, men vad ska vi göra åt det? Hade man kunnat göra något åt att man skrattar så, hade vi nog gjort det haha. Hur som helst ser vi helt mobbade ut och min lugg är konstig å Anita säger att hennes hår är misslyckat. Vi ska absolut göra mycket bättre videoinlägg någon annan gång, eftersom dessa till stor del består av skratt. Men visst är vattnet fint? Ella är förresten också med på ett hörn.

vårat första som bara blev skratt.
   




Vårat andra som nästan bara blev skratt.


//Tesse (och Anita med, fast det var jag som skrev haha)

Bilder från idag


Jag imorse med blött hår


suddigt och fint.


Haha Tesse e söt



Sen åkte jag, Tesse, Jenny, Malin, Ella, Hanna och Karro till stan och gick runt och kollade. Vi köpte typ två glassar var på en timme haha, men vad gör man inte när man får rabattkupong på 7eleven? Vi satt vid vattnet och det var mysigt. Stockholm är verkligen fint på sommaren.


Vatten


söt jenny<3


Fin bild på tesse<3

// Anita

stockholm i mitt hjärta





Hej!
Här är en bild på dagens klädsel och sedan en bild på Jenny och Karro inne i stan idag. Jag har på mig mina nya kläder yeah, tunika från indiska och väst från weekday second hand. Stockholm på sommaren är sjukt mysigt. Anita har lite fler najsa bilder som ni nog kommer att få se senare. Kanske blir det en  videoblogg idag med? who knows? Eller videoblogg och videoblogg, man kan nog sammanfatta den med att Anita och jag gillar att skratta. Jag fattar inte att man kan börja skratta åt ingenting hela tiden.

puss från Tesse

Tesse tycker också om att rita



Hej
Jag satte mig också och ritade idag. Vad Anita och jag gör samma sak hela tiden haha. Inte för att jag blev så nöjd precis, men i alla fall. Hur som helst så lägger jag upp den, för jag tycker om att rita.

Coolt att jag vet exakt vad jag ska ha för kläder imorgon. Det brukar jag inte veta. Woho på mig. Förresten måste jag skryta lite med, för jag fick MVG+ på min historia, jag tycker faktikt att jag var sjukt cool.

godnatt på er

//Tesse

Anita tycker om att rita

Jag bestämde mig för att rita av Robert Pattinson så jag har suttit och ritat i någon timme nu. Typ första gången jag ritar av en kille. Den är inte färdig




Jag orkade inte rita klart hans hår, seriöst det står verkligen åt alla håll haha. Lite jobbigt att rita. Hans ögonbryn är verkligen de tjockaste jag sett! Jag vet massor av saker som jag skulle kunna förbättra men jag är rätt nöjd ändå. Den ser bättre ut i verkligheten.


jag har gått mycket idag


väst från weekday second hand


Klänning från vero moda


Tunika från indiska

Hej!
Idag har jag sprungit runt i staden halva dagen och handlat dessa prylar. Najs.

Tänkte kortfattat berätta om min dag då, var på kamratstödjarutflykt.
Fjärilsmuséum = Helt ovärt. Typ ett växthus med tre sorters fjärlilar i, wow liksom. Not. '
Mat på burger king som skolan betalade = mycket värt yeah. Vi skulle egentligen ha ätit skolmat i en park, men oturligt nog så regnade det. Så vi fick äta på burger king istället.
Laserdome = Kul, förutom att jag e otroligt dålig på det. 

Så det var min dag innan shoppingen då. Jag har faktiskt ingen aning om kopplingen mellan fjärlilar och kamratstödjare måste jag säga, men skit samma,  utflykter e najs.  

// Tesse

Outfit


Ursäkta bitchblicken.

Brukar inte köra det här med dagens outfit, men här kommer en väldigt enkel outfit iallafall. Har på mig en randig tröja från H&M herr. Tesse har en likadan i annan färg men jag köpte min först faktiskt. Haha vi gillar alltid samma randiga tröjor.

Jag funderar på att rita eller måla faktiskt. Förut gjorde jag det jätteofta på fritiden men jag har tyvärr slutat med det ett tag. Vet inte om det är för att jag inte har haft tid eller bara tappat intresset när det gått dåligt. Jag tänkte försöka få tillbaka min bildförmåga (om jag nu hade någon). Jag går ju faktiskt i bildklass men de senaste terminerna har det verkligen gått skitdåligt för mig, har inte ens gjort klart bilderna jag har påbörjat.

// Anita


Datasalen

Jag sitter nu i datasalen i skolan och har engelska. Vi ska skriva en lektionsplanering egentligen, precis som förra lektionen. Alla lärare försöker verkligen bara fylla ut tiden med tråkiga arbetsuppgifter som inte har någon som helst betydelse för betygen så jag orkar inte anstränga mig så mycket.
Men jag borde ju bli lärare, jag kommer på riktigt roliga lektioner måste jag säga. Alla elever skulle älska mig. Mina lektionsplaneringar handlar om att titta på vänner och regissera ett eget avsnitt och lite sånt.
Tesse och jenny är inte i skolan idag för de är på utflykt med alla kamratstödjare. De ska bland annat spela laserdome och gå på fjärilsmuseum. Är det bara jag som inte förstår kopplingen mellan kamratstödjare och fjärilar?

Aja nu ska jag återgå till min lektionsplanering och göra klart den innan lunchen börjar. Jag är så otroligt hungrig!
Förresten så har Malin och jenny skaffat blogg nu. Malin sitter bredvid mig och tänkte också skriva ett inlägg, men hon kommer inte ihåg lösenordet. haha bra.

// Anita

Kramar till hela världen



Hej
Helt otroligt nog så klarade jag orienteringen, jag kände mig så himla cool. Även fast jag hade panik vid fyran och typ ingen aning om var jag var någonstans, men hur som helst så klarade jag det i alla fall. När jag hittade sista kontrollen var det typ LYCKA. Hahah. Anita klagar på att det är dålig uppdatering från min sida idag? Jag gjorde ett inlägg i morse hallå? haha. Bara för att hon gjorde två inlägg idag. Nej men kram på dej, skojja bara.

Det blev inget prinsesskalas för min del, det kändes lite bättre och stanna hos Moa på sjukhuset så att hon slapp vara ensam hela kvällen. Vi hade sjukt kul också. Moa är väll... ja? Min livskamrat kanske? hahah, jag kan i alla fall inte minnas när du inte fanns i mitt liv så, då borde det ju bli livskamrat. Vi målade bland annat gipsfigurer idag, ni vet sånna som man får måla på dagis? Det var väldigt komiskt och väldigt kul. Det är ju då vi på bilden i fall någon har missat det, även fast bilden är över två år gammal. Kram på dig med. Kram på alla andra vänner med för den delen.
 

Imorgon ska Jenny och jag på kamratstödjarutfykt, yeah vi ska spela laserdome. Och gå på fjärilsmuséum... ? hahah men det blir säkert bra. Kram på Jenny med. Oj vad mycket kramar det blir idag. Kram, kram, kram.

Jag tycker att du är snyggast i din vanliga och i de bruna linserna Anita.

Puss från Tesse


Ögonfärg

Det verkar vara lite halvdålig uppdatering från Tesses sida idag, men då får ju jag uppdatera lite mer istället:)
Jag skulle gissa på att hon är någonstans och klär ut sig till en prinsessa, hon ska nämligen på prinsesskalas idag. Det låter ju trevligt.

Jag känner mig väldigt glad och sliten just nu. Glad för att jag har nya linser så jag ser bra igen och för att jag äntligen har köpt sista twilight boken! Den är riktigt fet och på engelska också, men det ska nog gå bra. För en gång skull har jag faktiskt tid till att läsa.
Men jag hatar att känna mig såhär sliten. Har gått omkring i sunkiga kläder hela dagen med ofixat hår i en knut. När jag åkte till optikern en stund idag så hoppades jag att inte träffa någon jag kände på bussen hem eller så. Haha men sådan tur hade jag ju såklart inte.
Apropå linser så funderar jag på att använda färgade snart igen. Har testat bruna och blåa förut. Jag tycker det är jättekul att byta ögonfärg. Bruna ögon är finast på mig tycker jag.



Bruna, blåa eller naturligt gröna ögon?

// Anita


Hemma

Det enda bra med den här orienteringsdagen vi hade idag var att vi slutade tidigt, vi fick åka med 12 bussen liksom. Hur ofta slutar man så tidigt?
Orienteringen gick väl bra för att vara oss. Jag är inte lika ambitiös som Tesse och springer värsta mästerskapsbanan. Jag ville springa lättaste egentligen, men då blev idrottsläraren lite sur så vi sprang medel. Eller sprang och sprang, vi gick det mesta. Förutom när vi träffa på någon lärare och ville verka duktiga, då sprang vi.







Delar med mig av två snygga webcam bilder. Så här sliten ser jag ut efter att ha virrat omkring i skogen. Är imponerad av mig själv att jag inte ramlade en enda gång, var nära väldigt många gånger. Och även fast jag inte har några linser så lyckades jag undvika att spinga in i träden.

// Anita


vad är det coola med en franskabok?

Hej!
Kul att man ska orientera idag. Orientera. Jag älskar verkligen att orientera alltså. Not. Känns ungefär som hej jag kommer inte hitta en enda kontroll utan springa runt och irra i skogen i tusen år. Så det känns ju som en ljus framtid. Jag är ju lite dum och tog mästerskapbanan, haha, ofta jag av alla människor gjorde det? Men alltså jag kanske får mvg i idrott då, så det är alla fall najs. Om jag hittar kontrollerna asså. Haha.

Ni vet typ såhär lite roliga människor, som kommer fram och bara börjar prata med en fast man inte känner dem? Det brukar ju inte hända så sjukt ofta, men igår när Anita å jag satt i en park å åt lite glass och kakor så kommer det fram tre stycken på kanske en kvart. Vi började tillslut tro att vi såg konstiga ut eller nått. Först kom det fram två och satte sig vid vårt bord och började prata om ben & jerrys glass, sedan tog den ena min franska bok och sa att hon haft en lika dan. Lite knasigt, hon lämna i alla fall tillbaka franskaboken sedan och gick. Men sedan kom tre killar å ba "vill ni ha jordgubbar?" och så fick vi typ jordgubbar i ett paket, en av halväten dock. Då var det typ jaha roliga människor, men sedan när det kommer fram en till och bara tar min franska bok och sedan går iväg med den, innan han kommer tillbaka med den så började det bli lite konsigt haha.



Så. Way på mig. Wish me goodluck på orienteringen.

// Tesse

Good music by Anita

HejHej. Kom nyss hem från ännu en misslyckad shoppingrunda i stan i jakt på en klänning till "avslutningsfesten" om två veckor. Jag är nog den enda som inte har köpt någon än, känns inte bra. Jag förstår inte varför ingen har tillverkat drömklänningen jag har en bild av i mitt huvud. Men det löser sig nog.

Iallafall så tänkte jag dela med mig lite av bra musik medan jag kollar på desperate housewives.

Johnossi - Man must dance, Family Values, Execution song, Bobby, Summerbreeze. The Killers - Dustland Fairytale. Mando Diao - Give me fire, Long before rock 'n' roll, Maybe just sad, God knows, Kings of leon - Sex on fire, Use somebody. Coldplay - Talk, X&Y, White shadows, Swallowed in the sea, Til kingdom come, Trouble. Timo Räisänen - I wash my mouth with soup before I go, Fear no darkness, promised child. The offspring - You're gonna go far kid

Vissa låtar är lite uttjatade men jag gillar dem ändå. Det finns sjukt mycket fler bra låtar men jag orkar inte lägga upp fler just nu. Johnossi är favoriten iallafall. Kärlek på dem.

Morgon




HEJ
jag gör ett inlägg här på morgonen verkar det som. Kolla värsta roliga tröjan jag hittade i mammas garderob. Den va fett snygg yeah. Jag har oranga ben för övrigt, för jag hitta inga nylonstrumpbyxor i rätt färg. Till sist så behöver jag hårspray för min lugg ser ganska idiotisk ut, men den är slut. Hoppas Anita tar med sig till mig i skolan, för det är bara hennes jag kan använda. Haha.

Men nu ska jag snart sticka till skolan i detta härliga solsken. Ikväll ska jag visst göra nått intagningsprov med dansen å det.

Puss och kram från Tesse

Hos malin

Sitter just nu hemma hos malin med henne och jenny. De två planerar att också skaffa en blogg tillsammans så jag återkommer med adressen då om ni vill kolla den. Synd för de att malin och jenny är ganska vanliga namn haha. 
Iallafall så ska jag kolla på ett teater genrep snart. Skolan var rätt slapp idag, betygen är ju satta så alla lärare försöker mest bara fylla ut tiden med filmer om hamlet eller liknande. Det gick iallafall väldigt bra på mina matte nationella fick jag reda på idag så jag är väldigt glad.




Bild från klassresa i östersund, vi ser inte direkt så glada ut haha.

// Anita

Trevligt



Hej på er!
Idag var det varmt måste jag säga. Jag gick runt i svarta strumbyxor hela dagen, vilket nog inte var så smart. Med tanke på hur varm jag blev haha. Så jag bytte till shorts när jag kom hem, och det var ju lite najs. Det blir visst lite mycket dansbilder just nu, men jag lovar den här är den sista.

Idag var det en lite intressant dag eftersom min käre lillebror följde med mig till skolan. Mamma övertala mig. Han ska i alla fall börja där i höst. Men lite jobbigt var det att gå runt med honom hela dagen, och jag fattar inte att han vet så mycket om min skola fast han inte går där. Han vet nästan mer än jag ibland haha, och det är ju lite läskigt.

Nu sitter jag här och är glad. För jag hade mitt sista prov idag. Lycka. Så nu behöver jag inte plugga mer på typ tre månader, alltså när sommarlovet är slut. Så jag sitter alltså här och tänker på att jag inte pluggar, det är en mycket trevlig sysselsättning faktiskt. Vi fick tillbaka mattenationella idag. Jag fick Vg+ och det är ganska jobbigt, typ en mvgkvalité från mvg, men jaja, det funkar inte när man får panik på proven. Jag är glad ändå som sagt.

Hoppas att Anita och jag kommer in på skolan vi vill komma in på i höst.

Puss och kram skumbanan från Tesse

Bilder

Här kommer lite bilder från dansuppvisningen som jag lovade i förra inlägget, jag lägger inte alls upp det här bara för att mitt inlägg ska hamna överst:).


Söta små djungebarn


Tesse i blå tröja näst längst till höger


hopp i fina kjolar


händer

Bilderna är inte så jättebra för när jag använde blixt så blev huvudena framför mig upplysta och dansarna syntes inte, och utan blixt så blev bilderna lite oskarpa. Men det får ni leva med.

och förresten, Tesse när du ser det här logga in på msn! I need help with the elektrokemi.

// Anita

Pastasallad

hejsan
Nu har man gjort alla dansuppvisningarna då. Skönt och lite halvtråkigt är det. Jag ståg längst fram på en av danserna å faila alltihopa idag, men det var lungt ändå. Synd bara att jag inte har kunnat plugga till det underbara kemiprovet imorgon på typ hela helgen. Så inte en kul kväll jag har framför mig direkt. Hehe.



Jag har förresten ätit pasta å massa grönsaker hela helgen. Så jag är lite trött på det nu, och så kommer man hem idag och vad ska vi äta till middag? Pastasallad. Jippie. Haha.

Anita tycker att hon e cool för att hon skrev inlägg först idag, men nu kommer mitt inlägg överst. Mohahaha.

Puss och kram från Tesse.



Söndag

Hej bloggen. Jag sitter just nu och pluggar kemi vilket är otroligt tråkigt. Jag känner att jag inte kan någonting men min lärare har sagt att jag inte kommer sänka mig om jag får ett betyg lägre på provet så jag är rätt lugn ändå.

Tesse har dansuppvisningar hela dagen idag så jag får skriva första inlägget haha. Jag skulle egentligen ha skrivit tidigare men jag väntade på att vår vän Moa ska skicka över bilderna jag tog igår när jag lånade hennes minneskort men hon har inte gjort det än så jag skriver ändå och lägger in någon annan bild. Ni får se bilder från dansuppvisningen senare istället.

Samtidigt som jag pluggar kollar jag runt på olika hemsidor efter klänning till våran bal som inte är någon bal utan en "avslutningsfest". Jag har hittat en jag gillar men jag förstår inte måtten på den, liksom midjemåttet är större än bystmåttet? Men den är väldigt fin och frakten är billig så kanske beställer och skickar tillbaka i värsta fall.

Sen har jag försökt solat lite men det går inge bra, min rygg gillar visst att vara kritvit även fast jag sitter ute i flera timmar.



Någon bild tagen av min lillasyster i vår trädgård.

// Anita

Flyga






Hej

Dansuppvisningen gick bra, för Tesse gick det bra å dansa (ibland), och för Anita gick det bra och kolla. Moa tog fina bilder på oss idag.

Puss och kram från Anita och Tesse.

Anitas första inlägg

Såg nyss att Tesse skrev sitt första inlägg för mindre än en timme sen, jag som ville va först! Haha men jag får skylla mig själv att jag e så seeeg på morgonen.

Iallafall så måste jag plugga kemi idag, fixa nya linser och sen tillsammans med några andra gå och kolla på Tesses dansuppvisning. Det ska bli väldigt kul, jag gillar dansuppvsiningar. Annars har jag har inte så mycket intressant att skriva just nu. Jag skulle gärna lägga upp någon snygg dagens outfit som Tesse gjorde men problemet är att jag sitter här nyduschad i min morgonrock, så det får nog bli en annan dag eller senare när jag har klätt på mig.




Bjuder på en annan bild. Såhär skulle jag vilja att dagens outfit ser ut, men jag tror min fina randiga tröja är i tvätten. Sorgligt.
(Tesse och jag har likadana som ni ser på profilbilden, vi köpte dom samtidigt för att båda blev förälskade i dem)

Dansuppvisning



HEJ
Nu kommer alltså mitt allra första inlägg som jag skriver helt själv. Grymt eller vad? Idag ska jag ha dansuppvisning. Det kommer bli sjukt kul, utom att jag inte kan typ någon av mina danser. Men det är kul i alla fall. Hoppas bara att jag hinner lära mig den dansen som jag abslolut inte kunde igår på genrepet. Hehe, jag stog typ och såg ut som något slags frågetecken hela dansen. Mycket smart drag alltså. Kanske skulle Anita och de andra komma och kolla på någon av mina uppvisningar idag? Det vet jag faktiskt inte. Men jag får väll se om de dyker upp eller inte haha.

Det får bli ett lite kort inlägg just nu. Jag ska springa iväg snart till mina uppvisningar. Vi hörs! (haha jag gjorde inlägg före dej Anita)

// Tesse

inlägg nummer ett

Hej!
Anita och Tesse här. Du läser just nu vårt första blogginlägg. Vi är två mycket bra vänner som är födda år 1993, och båda haft ett antal bloggar innan just denna blogg startades. Det var en solig dag då vi plötsligt kom på att vi ju kunde ha en gemensam blogg. Allt borde ju bli dubbelt så kul när man är två helt enkelt.  Designen är ju just nu bara påbörjad, vilket kanske syns, men snart ska vi tvinga vår vän Moa att ta massor med bilder på oss till vår header. Inte för att hon vet om det än, men snart gör hon det.


Tesse



Anita


Med dessa vackra bilder på oss så avslutar vi vårt allra första inlägg.
 Ha det så bra.

// Tesse och Anita

Välkommen till vår nya blogg!

-