En onödigt långt inlägg och en väldigt osmart dag

Hej!
Tar en liten paus i mitt pluggande haha.

Idag  var en helt sjuk dag verkligen, eller det var skitkul men helt knäppt. Vi började dagen med en väldigt seg mattelektion och då var allt väldigt segt. Men efter det började min livs klantigaste dag haha. inte allra klatigast kanske, men så mycket onödiga saker.
   Vi skulle då till sjöhistoriska muséet på historialektionen och vi skulle ses där eftersom vår lärare tyckte att vi kunde ta oss dit och hem själva (hmhmhm) och det är ju ganska normalt, utom att det inte gick så bra för oss. Haha. Alltså ditvägen var gick ju okej, utom att vi tog världens största omväg ungefär. Typ gick runt hela drottninggatan och massa andra onödiga vägar. Men på vägen hem så blev allt verkligen knäppt och shit vad vi skrattade. 
   Vi gick ut från museet och det första vi gjorde var att gå åt helt fel håll och kom till en helt mobbad tunnelbana då. Tåget kom precis när vi kom ner och vi sprang som idioter för att vi trodde att vi skulle missa det. Men när vi sedan var på tåget så insåg vi att det var slutstationen och vi satt där helt ensamma tillsammans med några städare i typ tio minuter, sedan kom tåget på andra sidan och vi ba VI TAR DET ISTÄLLET. Så sprang alla skitfort över till det andra tåget (utom två smarta människor som stannade kvar på det första tåget). Vi insåg snart att även det tåget vi sprungit till skulle stå på stationen i en evighet så då sprang två av oss som sprungit över tillbaka till det första tåget. Vi andra stod typ och ba ska vi byta eller inte? Sedan så hör vi plötsligt att det andra tåget som vi inte var på skulle åka och vi typ NEEEJ och så börjar alla springa över till det tåget men så stängs dörrarna och vi ba OKEEJ VI VÄNDER och så sprang alla tillbaka till tåget igen. Så stod det där  i kanske tio minuter till och vi satt typ och diskuterade hur osmarta vi var.
   Sedan kom tåget till centralen och vi började med att gå upp åt fel håll - vi skulle alltså byta linie. Där uppe fanns en hiss och vi kom på att den måste vi ta så fyra av oss sju som var kvar gick in i hissen och sedan stängdes dörrarna och vi typ NEEEJ och så ¨åkte hissen ner till ett helt mobbat ställe och vi kom fram till att vi nog skulle åka upp igen. När vi kom upp var de andra borta så vi tog rulltrapporna ner igen och gick över perrongen för att hitta rätt spår. Sedan såg vi våra vänner typ femtio meter framför oss så vi bara AAAH och sprang i kapp dem. Vi hittade llite andra tunnelbanespår sedan och sprang upp och ner i trapporna sjuttio gånger innan vi sprang på rätt tunnelbana precis innan dörrarna stängdes. Sedan kom vi äntligen till medborgarplatsen.
   Vi hade då missat hela vår lunch på grund av museet och vår lite misslyckade tillbakafärd så vi gick in på hemköp och köpte risifrutti innan vi gick tillbaka till skolan. Vi kom ungefär en halvtimme sent till bilden och ängnade typ resten av den lektionen, vilket var två timmar, åt att skratta.

Så allt var lite knäppt. Det var då min dag. Ha det bra

//Tesse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback