Börjar bli lite taggad på ett nytt skolår







Hi people!
Min blogglust har återvänt som värsta vinden helt plötsligt. Idag när jag kom hem kände jag verkligen starkt vilken stor lust jag hade att blogga! Och det äger ju. Måste bara påpeka att mina bilder är suddiga och taget i ett väldigt dåligt ljus. Det kan ni ju bara ignorera.

Hur som helst, ny hatt och ny halsduk idag! Halsduken var typ ååååååhhh jag måste köpa hahah. Jag har kommit fram till att jag älskar huvudbodnader förresten, hade typ alltid på mig massa olika när jag var liten, men nu har jag pausat ett tag (fram till nu alltså). Tummen upp för saker på huvudet. Stråhatten med sjalen köpte jag i Nice förresten. Det var lite komiskt att Mira, Lisa och jag köpte lika dana också. Men alla tre tyckte den var jättefin (fast det var jag som hittade den hihi), så på alla resdagar hade vi på oss hattarna samtidigt vilket måste sett väldigt roligt ut (alltså vi kunde ju inte packa ner dem precis).

Och tredje saken, jag har tagit två nya hål i öronen! Det kändes knappt. Jag är glad. Fast jag har kommit på att jag måste ta minst ett till. För just nu har jag tre på ena sidan och ett på andra, och det är mycket snyggare att ha tre på det ena och två på det andra. Jag är också sugen på att ta ett hål uppe på örat ni vet. Funderar alltså att ta två till den närmaste tiden.

Förresten har dagen varit jättemysig! Lite promenad och sedan en väldigt lång fika på café 60, sedan tunnelbanan till söder lite second handshopping och lite monkishopping och en massa prat och efter det gick vi upp på vår skolgård och satte oss på trappan och pratade ännu mer. Hur skumt? Liksom hej vi åker till skolgården en vecka innan skolan börjar. Men det var faktiskt jättemysigt att sitta där medan solen gick ner.

Nu ska jag fortsätta chilla här i min jättestora säng. Och äta middag också, har råkat missa det idag.

//Tesse

Kommentarer
Postat av: Anonym

OMG! Vad snyggt! Har Lisa också?

2010-08-19 @ 21:39:48
URL: http://tuschtatuering.blogg.se/
Postat av: Amanda

OMG! Vad snyggt! Har Lisa också?

2010-08-19 @ 21:40:39
Postat av: Tracy - PHOTOSHOP TIPS!!!

Nu har mitt andra tips inom photoshop kommit ut!!!

Lär dig redigera dina bilder så de blir bara lite mer proffsiga och så mycket snyggare!!!



Checka in det nu!! :D



http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

2010-08-19 @ 22:40:25
URL: http://ghattas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback