Tååååg

Hejhej!
Min panikattack har försvunnit nu och jag är sjukt taggad på att åka runt i Europa i tre veckor. Jag har faktiskt ingen aning vad som kommer hända de närmaste veckorna... kommer jag vara i schweiz eller i Belgien? Det ända jag vet är väl typ Frankrike och England, så vi ses där vänner! Min väska är hur tung som helst och jag fattar faktiskt inte hur jag ska orka med att bära den överallt. Men det får också lösa sig. Hahah, sa jag att jag var taggad? Det här inlägget låter inte direkt så. Men jag är faktiskt taggad. GALET.



Första resan sedan Anita och jag var i Wales haha. Det var också kuuul.

Japp den här bloggen blir nog inte uppdaterad förrän Anita kommer hem så vi hööörs!

PUSS

//TEsse

europe by rail

Okej. Jag sitter här och hetsäter ostbågar och har panik. Hahah, allt var ganska lugnt idag när vi var och köpte interrail. Eller ja lugnt och lugnt, jag hade i alla fall inte värsta paniken som jag har nu. Alltså jag ska ju iväg på tågluff imorgon. Och vi har bokat en färja i Dieppe i france till England och den går fem på morgonen. Alltså måste vi checka in typ halv tre senast. Och vi har inga platser på tåget till dieppe från paris. Vi vet inte var färjan ligger någonstans... Vet inte varför jag fick värsta panikattacken över det här just nu faktiskt. Ingen aning. Börjar föreställa mig värsta skräckfärjan som är trasig och vi kommer sjunka. Hahah kallas det resenerver eller något? 

Hur som helst kommer det bli så sjukt kul i alla fall! Vi ska till franska rivieran och vi ska till berlin och till london och till en massa andra grymma ställen. Plus att vi kan ju ändra oss också hahah. Så najs.

Och jag fattar faktiskt inte att jag åker imorgon, har knappt börjat packa än heller.

Jaja jag är ändå sjukt taggad! Vi ses om tre veckor!

//Tesse


urpwaoöbjkla

Hejdå bloggen, nu blir det tomt här ett tag framöver. Tesse är ju på landet också. Orkade inte lägga upp bilder från usa, vi har över 4000 liksom. Lite jobbigt att välja.



Kommer sakna alla<3
Ha det bra
// Anita

And it's so hard to see you clearly

När man har för många tankar som man inte får ordning på är det så underbart att lyssna på riktigt fin musik. Jag är verkligen galet besatt av musik. Nästan varje tillfälle jag är ensam har jag ipodlurarna i öronen eller spotifylistan på rullning. När jag åker till skolan, när jag sitter hemma vid datorn och innan jag ska sova. Jag kan typ inte somna utan att lyssna en stund på ipoden i sängen. Sover ju nästan med den, haha. I olika perioder är jag alltid läskigt besatt av några speciella låtar som jag inte kan låta bli att spela om och om igen hela tiden. Jag vet verkligen inte hur jag skulle klara mig utan musik. Jag hoppas det inte bara är jag som är så här psykopatberonde? haha

Tänkte dela med mig av mina absoluta favoriter just nu. Om jag kunde, skulle jag lyssna på dom typ varenda sekund, jag skojar inte.

På första plats kommer denna, fattar inte hur jag inte kan ha insett hur underbar den är förrän nu?
Coldplay - A message


Två lite otippade gamla fina godingar
Simon & Garfunkel - The sound of silence

Elton John - Goodbye yellow brick road


och sen den här låten som jag typ blir hyper av haha
Hoffmaestro - highwayman


// Anita


Hej sverige, hejdå sverige

Kom hem från usa tidigt igår morse. Åkte sen och träffade jenny och tesse och vi shoppade, fikade, pratade massor och gick på bio. Jag hade då spenderat det mesta av det senaste dygnet på flyplan och sovit sammanlagt en timme ungefär, det ledde till att jag somnade i biosalongen. Fett pinsamt, haha. Jag var så sjukt trött verkligen, när jag satte mig började jag leta efter bältet och den där knappen som gör att man kan fälla bak stolen..

Idag blir det packning och massa sånt. Ska försöka hinna lägga upp bilder från resan ikväll eller något eftersom jag nu inte kommer ha internet på drygt två veckor... Hatar att inte kunna ha kontakt med folk... men jaja. Finns inte så mycket att göra åt det.


polen förra året.

// Anita


packning, hår och värme

Imorgon åker jag hem till sverige så det betyder att jag måste packa idag. Sen när jag kommer hem ska jag åka till polen nästan direkt så då måste jag packa om allting igen. Kul. Fast jag tycker mer synd om mamma, vi har sammanlagt köpt 14 par skor (bara tre är mina faktiskt) här som på något sett ska få plats i resväskorna. Vi får nog köpa en (eller ett par...) till. Resväskor alltså, inte skor. haha.

Jag kommer vara i sverige i typ en och en halv dag och jag vill hinna göra så mycket på den tiden! Plus att jag ska hinna packa. Det är fett jobbigt. Sen är jag borta två veckor och då kommer jag inte alls ha lika bra tillgång till internet som jag har haft här:(


Jag saknar min lugg lite. Den är alldeles för lång så jag har kört på någon slags provisorisk frisyr nu, som syns på förra bilden jag lade upp. Det har varit ganska skönt att slippa luggen i texasvärmen men nu är det nog dags att klippa den..

Jag är faktiskt rätt trött på värmen. Texasvärmen är ju helt annorlunda än sverigevärmen. Luften är mycket jobbigare här, och till och med när det blåser så hjälper det inte för att vinden typ är bastuvarm. Det går liksom inte att vara ute vissa dagar, man bara längtar in till luftkonditioneringen. Det är inte så kul att känna sig som en svettig gris hela tiden heller. Men jag känner på mig att om jag skulle läsa det här nästa vinter skulle jag bli väldigt irriterad på mig själv.

Nu orkar jag inte babbla om ingenting längre.
// Anita

jag älskar sommarlovet

Förresten råkade jag typ radera min och Anitas jättelånga meddelandetråd på facebook! Den bara försvann liksom och så hann jag inte ens läsa Anitas svar:O Vi håller kontakten genom att skicka meddelanden till varandra varje dag haha, känns nästan som vi brevväxlar hahah. Så jag blev lite ledsen när alla våra ord försvann ut i tomma intet, nej men det kanske var bra med tanke på hur mycket saker vi har skrivit i den. hahah, nej men kanske inte så speciella saker direkt,.. elleeeer?. Men hur som helst fattar jag verkligen inte hur Anita och jag kan ha så mycket att prata om hela tiden? Det är faktiskt sjukt skumt. Vi tillbringar liksom all vår tid med att bara prata typ konstant. Vad pratar vi om liksom? Allt borde liksom ha varit sagt för lääänge sen.

 
hahah förra sommaren, i brist på nya bilder eftersom Anita är i USA.

//Tesse


Och en serie till

Heeeej
Jag är sjuk! Har Halsfluss så det suger ju lite. Har helt glömt bort mobilen i ungefär ett dygn så Moa ringde mig på hemtelefonen och undra om jag hade dött. Sådant är ju också trevligt. Min pyttelilla lillebror fyllde tretton igår? Asså jag fattar inte var åren har tagit vägen? Jag ska vara 15 och wille ska vara 11? Men så är jag 18 om nio månader och Wille är tonåring?? När hände det här liksom? Jag kan ju inte vara 18 än? De tre senaste åren har gått så sjukt snabbt verkligen.

Jag har börjat kolla på beverly hills hahahah. Köpte första säsongen lite random. Fattar inte att jag inte fattar att det inte är smart att börja kolla på såna serier?? Jag blir helt beroende av dem efter typ två avsnitt!! Så jaaa, första säsongen är slut och det finns nio till. Jag kommer bli fattig. Haha påminner mig lite om när jag och Anita kollade på alla fyra OCsäsongerna förra sommarn. Bra tider <3


visst blir man mycket bättre på bilder när man inte vet att folk tar kort? Man ser så stel ut annars, plus att man inte ser ut som man ser ut hahah.


Vet ni vad jag älskar med de tidiga säsongerna av Beverly Hills? Kläderna! (och Dylan såklart höhö) Hahaha, någon skulle kunna ge mig varenda outfit! Så mycket snyggare kläder än vad folk har i samma typ av serier nu liksom. Tycker alltså jag haha.

okej mobbat inlägg. Jag bara sitter och snackar om alla serier jag kollar på hela tiden. Men jag blir liksom beroende. Förresten vilka av mina inlägg är inte mobbade? Så whatever. Puss allihopa.

//Tesse

San antonio

Hej hopp, nu befinner jag mig hos min morbror i texas. Mer specifikt så sitter jag med en minilaptop och hänger nästan ut genom ett öppet fönster i mitt rum för att jag har kommit fram till att signalstyrkan från grannarnas internet är bäst här, hehe. Jag har badat, solat och shoppat en hel del. Det är typ det jag gör om dagarna. Sen så njuter jag av saker som inte finns i sverige, som jell-o pudding, doritos-chips och vanilla coke. Mums.


bild från niagara falls.

Ett stort tack till "The Kennick family, unsecured wireless network".
// Anita

Allt var bättre förr hahah.

hahaha jag har just kommit fram till att jag har typ samma kläder på mig den här sommaren som jag hade förra, och typ samma frisyr med? Jag ser nästan exakt lika dan ut. I alla fall på vissa bilder. Kul värre liksom, jag måste förändra mig!! hahah.
Jag är då på min gamla dator och alltså gamla bilder.

alltså det här var ett år sedan?? Jag är liksom identiskt. Hahaha.

 



Det var en gång en sommar (förra sommarn) när mitt hår var mycket mer solblekt  och ansiktet brunare (rödare) eftersom jag inte ägnat hela lovet åt att jobba. Jag ska träffa Tessan imorgon också. Bäst. Puss.

//Tesse


Tesse är trött (Therese???)

Hej
Jag känner att jag måste lägga upp fler än två inlägg medan Anita är borta hahah annars är jag ju otroligt sämst. Jag är hur som helst fri nu. Fri som en fågel lalalala, nej men mitt tre veckorsjobb är slut och jag känner hur sommarlovskänslan fyller mig på nytt. För nu börjar mitt riktiga riktiga sommarlov. 
 
Det har varit ett väldigt roligt jobb faktiskt. Snacka med ungdomar, pyssla och kolla på tv. Skura dörrar några enstaka gånger (närmare bestämt två) och städa kopieringsrummet var väl de jobbigaste sakerna jag har gjort under de här tre veckorna. Även fast det kunde vara ganska jobbigt ibland också, att aldrig veta hur dagen skulle bli. Hitta på nya pyssel varje dag och hoppas att någon tycker det är kul är sådant man tänker på under morgonen på mitt jobb då. Haha. Men det var faktiskt lite jobbigt, tänk om ingen skulle göra halsband på hela dagen liksom? Och mitt pyssel skulle suga!! KATASTROF. Hahah. Lite tråkigt att sluta tycker jag ändå. Man träffar mycket människor som jag nog inte kommer träffa igen. Tråkigt. Men allra mest är det SKÖNT. Jag får göra vad jag vill på måndag.

Jag har börjat bli lite förvirrad över mitt eget namn. Det är så många som kallar mig Therese nu. Eller många och många, men fler än förut i alla fall. Det var liksom ingen som sa Therese förut, till och med lärarna sa ju Tesse. Och nu vet jag inte vad ska säga när folk frågar vad jag heter. Therese? Tesse? Jag har ju börjat köra varangångsprincipen när jag svarar i telefon. Måste vara lite skumt för de som ringer ofta, att jag alltid säger olika, alltså i hemtelefonen då. Men jag gillar inte Therese. När jag hör Therese tänker jag bara på en mobbad person eftersom alla som kallar mig Therese är sådana jag precis träffat, men när jag hör Tesse tänker jag på den jag är. Hahahaha. Det är ju faktiskt Tesse som jag är. Fast jag heter ju Therese. Skumt det här. Plus att när jag hör Therese tänker jag på när Pappa ropar på mig och han låter alltid så sur då! Han har ett jätteirriterade sätt och ropa Therese på. Det blir liksom "Theeeeeeeeeeeeereeeeese". Okej man kan nog inte beskriva det med bokstäver.

Tänkte lägga upp en bild men tyvärr har min bristfäliga dator nu bestämt sig att flibbra så mycket att jag inte ser vad jag skriver (alltså ursäktar det eventuella stavfel i det här inlägget) så alltså tänker jag avsluta mitt skrivande om några sekunder.

Jag vill att Anita ska komma hem!

//Tesse

Och så var det twilight igen

Åh. Helt sjukt. Och det är så mobbat att jag blir så knäpp av att se en film? Det är liksom galet, men det är något med de där filmerna som gör att jag verkligen blir aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh när jag ser på dem. För jag älskade verkligen filmen, den var helt awesome. Och ni som inte fattar att jag snackar om tredje twilightfilmen känner nog inte mig eller så är ni bara allmänt borta. Sedan var det ju skådespelarna hihihihi jag har slutat vara anti Taylor nu asså haha, måste erkänna att han också är galet snygg. Åh jag är så töntig men åh vad jag älskar Eclipse. 

Var och såg filmen med bästa Karro och det var jättekul att träffa henne för vi har inte setts på ett tag nu! Och det är väldigt tur att hon också är lite galen i twiligt asså. Vi åt på tacobar innan också och typ snackade hur mycket som helst hur länge som helst. Blir alltid så när vi ses eftersom vi måste berätta allt som har hänt sen sist liksomXD Och det tar ett tag haha. 




älskade film. Hahah. 

//Tesse