När jag dansade

Heeej

Haha nostalgi, 2010 med B-linjen <3 Det var galet roligt att dansa moulin rouge. Alltså hela är ju en kvart typ, men det här är början och slutet. Jag har en röd överdel på mig! Haha. Ibland saknar man verkligen att dansa.
//Tesse

Vad skriver jag egentligen??

Hiho heeeey bloggeeeeeen
Asså Anitas och mitt gamla videoinlägg. Hahaha.
http://anitatesse.blogg.se/2009/june/det-kanns-som-att-vi-missbrukar-ordet-damp.html#comment
Det är blogginlägget makes no sense för jag har inget att skriva. Det är kuuul att just nu har typ alla mina Jenny-kompisar kommenterat min blogg och alla skriver att dom heter Jenny!!! Liksom äre SödraJenny, JenkaJenny eller SödertörnJenny? Veeeeeeem veeeeet???? Hahaha. Eller jag vet faktiskt. Men det är kul. Värsta mission impossible, Vilken Jenny kommenterar??? WHOAAAAAAAA. Åter igen. Värt inlägg.
//Tesseres. Hahah. Kommer ihåg när folk eller haha Tessan kallade mig det. Tesse is my naaaame. Eller är det Therese?????? VEEEEM VEEEET??!!?!?!?!?!!?! ååååhhhhh vad det här inlägget är mobbaaaat. Men puss i alla fall.

Satan i gatan



Maggios nya alltså, den är fin. Låg i soffan med datorn på magen, lyssnade på denna och sen sov jag visst en stund också. Kollade på en deprimerande mösspåtagning idag också. Inte alls avundsjuk liksom... Egentligen inte på att de tar studenten, bara allt firande haha. Alla är så glada. Meeeen jag är glad att jag har ett år kvar att panika över framtiden utan att komma fram till något. Typ. Just nu är jag glad över att det är helg.

lyssna

Lantisen på östermalm

Att vara på södertörn idag var fett mys! Och maten var gooood, hoppas verkligen de som går där uppskattar den annars blir jag arg. Högstadiet var en så himla bra tid när jag tänker tillbaka.

Igår hade vi "stadiumkväll" med klassen. Vi ska ju till kreta i trean och vandra i en vecka så vi måste köpa kängor och ryggsäckar och sånt, under den här stadiumkvällen visade alltså våra idrottslärare vad vi behövde och så och så fick vi rabatt typ. I alla fall så köpte jag fetaste 55 liters ryggsäcken. Efteråt skulle mamma och agata äta på någon restaurang men de skulle aldrig hitta dit utan min hjälp så jag fick följa med och vann alltså en lyxmiddag på någon fin fransk restaurang på östermalm på grund av deras dåliga lokalsinne haha. Man känner alltid att man inte riktigt passar in när man går runt på östermalm bland alla uppklädda buisnessmänniskor, och jag kan inte påstå att en gigantisk campingryggsäck på ryggen hjälpte speciellt mycket... hahaha.





Då och nu

HEEEY
Vi hangade out på Södertörn idag, på skolans dag. Alltid lika trevligt att träffa typ halva gamla klassen, äta jättegod mat, proppa ihop sju huvuden i ett fönster till ett seriöst klassrum med värsta rättegången och vinka till sin gamla lärare crazymycket, hänga ut genom fönstrena i idrotten, chilla i bildsalen och sådäraaaa. Så fort jag kommer till södertörn drabbas jag av en jättekonstig södertörnpersonlighet och börjar säga äppelkaka och bli som man var i nian liksom.
Vi år 2008:
Och så tog vi en ny bild idag, hiho, fast det är bara jag malin och Anita som är med på både den gamla och nya men i alla fall hiho, speglarna i södertörn i mitt hjärta, man kunde kolla hur man såg ut heeela dagarna! På södra finns det typ speglar på toaletten. Kommer ihåg hur chockad jag var över det i början hahaha.
2011:
//Tesse

Anitatesse

hihohihohiho
,Tesse

Hihohiho

Du skall icke köpa finlinerpennor har jag kommit fram till, för att det är liksom föör kul att fylla i matte/engelska/svenskablock eller andra ämnen klotter, som kommer till på tråkiga lektioner, att man glömmer bort lektionerna eller som idag glömmer att plugga matte och blir istället inne i sitt mattebokklotter. Lägg inte pennorna bredvid dig när du ska plugga matte!!!! PUSSSS people, Tesse

nämen titta, ett videoinlägg!


Jag vill till P&L NUUUUUU

heeeeeeeeeeeeeej
jag ska typ sova eller ngt. Snart. ÄÄÄÄÄÄÄÄR GAAAAAAAAAALET TAAAAAAAAAGGAD PÅ PEEEEEEAAAAAAACE AND LOOOOOOOOOVEEEEEEEEEEEEEE. Hihihihi. Kommer ju massamassa bra band dit nu alltsåååå:D:D:D Raaaandom inläggg. JAG FÅR INTE GLÖMMA MATTEBÖCKERNA IMORGON GUUUYS.
'
Photo booth är mitt liv <3
Puuuuss people, Tesse

Skoooooooola? Nä.

Hej
Matte är min fiende. Jag har så läskigt mycket matte att göra att jag verkligen inte vill inse hur mycket det är. Och det går liksom inte riktigt att bry sig på allvar. Det är för fint väder och för mycket påsklov. Skola? Vad är skola? Jag har glömt bort allt jag har tänkt göra och borde göra och allt som har med sånt att göra fast jag minns att jag vid något ögonblick som känns som tusen år sedan tänkte att på måndag ska jag plugga. Eller? Nä. Orkar inte. Vill inte. Kommer så inte göra det. Jag ska gå ut i solen. Skolan finns inte.
Det är så sommarlov vetni. Sommarlov.
//Tesse

living in the past

Förresten,
på Sandhamn gick mamma och jag in i en klädaffär som var fylld med massa 50åringar. Och det var så kul. Alla var typ meeeen guuuuud vilken snygg kofta, precis rätt hääärliga gråa färg (seriöst. Det var en grå kofta. Den såg så läskigt vanlig ut att det var het sjukt.). Eller typ en tant som satte på sig en tjocktröja och efter en sekund ååååååh jag bara äääskar den här, jag bara mååååste ha den!!!! Jag köper den som present till mig själv! Och alla andra typ ja du är sååååå snygg vännen blablabla och alltså det var ju fett dyra kläder. Mamma och jag höll typ på att dö. Det var galet kul. Alltså i ögonblicket. Seglarsnobbar liksom.
Förresten var mitt hår rosa för två dagar sedan. Nu ser det typ ut som att jag står i ett konstigt ljus och något random grejs som e lite rosa speglar sig i håret. Hiho. Alltså i en slinga.
//Tesse
Min dator förändrar mina blogginlägg och tar bort alla mellanrum mellan allt så alla inlägg blir totally craaaazy. Hiho. Puss.

sand i Sandhamn

Jag och min mobilkamera och min familj åkte till sandhamn idag. Jag började rita i sanden.
Pusshej, Tesse

Detaljerad redogörelse nummer två

Det känns som att lovet har varit i flera veckor typ. Sen är det hela tre dagar kvar liksom. Under de senaste dagarna har jag hunnit med att göra massor av roliga/mysiga/knäppa saker. Hängt i parker, på caféer, på någon bar, på mcdonalds, vid långsjön, på någon skolgård och lite sånt. Fast mest av allt har jag nog promenerat. Herregud vad jag har gått den här veckan, mer än under hela året typ? Med tesse gick jag runt på hela kungsholmen typ (tack vare våra lokalsinnen..) sen gick jag runt hela söder med hanna, sofie och agnes och sen med agnes gick jag runt hela söder, vasastan plus kungsholmen haha. Det var en väldigt knäpp natt som började på skinnis, men vi flydde fjortisfesterna och gick vidare och vidare och tillslut gick visst inte tunnelbanorna längre så vi gick ända till alvik från söder. Inte den snabbaste vägen heller. Tillslut, vid fem på morgonen, var vi äntligen framme efter att ha varit ute och gått runt sen typ elva, ajaj vad benen gjorde ont då.

Förresten så fick jag häromdagen veta att min antiblogg-vän agnes faktiskt kikar in här ibland! Dessutom lyckades jag på något sätt, hör och häpna, övertala henne om att skaffa en egen haha. Så vi spenderade fyra timmar på café string och fixade med allt. Det tar ju fruktansvärt lång tid att lära upp någon som inte ens har en aning om vad en header är eller hur stilmallen/kodmallen fungerar överhuvudtaget. Tydligen vill min pappa också skaffa blogg och blogga om programmering, hahahah..

Vilken sekund som helst nu kommer min syster hit för att besöka oss här i sverige under några dagar!
Glad påsk på er






En detaljerad redogörelse av mitt liv sen i onsdags

Hey  bloggen
Senaste dagarna har känts som största sommarlovet. I onsdags var jag på baba sonic med mina klassmates, eller alltså Mira, Lisa, Rebbe och Signe. Fast vi fick stå utanför galet länge och det var huuur mycket folk som helst  eftersom det var påsklov och allt, dansgolvet var typ som på en konsert eller något haha. Men det var galet kul i alla fall, vi somna väl typ vid fem någon gång hemma hos Mira. Dagen efter var ju alla lite döda så vi låg mest på en gräsplätt hela dagen och drack äppeljuice. Eller vi gick väl runt en del också, typ till stadsmissionen och beynd retro och sådära. Vi gick tillbaka mot mira i kvällsolen innan jag drog hem och var ganska jättetrött. Känner att det här blev en väldigt detaljerad beskrivning av gårdagen haha, jag blev så inne i det att det blev värsta massa detaljer hahah!
.
Idag hur som helst, hängde jag med Karro i tanto. Det var sjukt mysigt och vi typ låg där i fem timmar eller något. Kändes som vi hade varit där i typ en timme men så var det visst fem haha. Och så var vi kissnödiga i typ två timmar också, men vi hittade ingen toalett. Så klockan halv sex insåg vi att vi måste gå på toaletten haha så det blev att vi gick typ i värsta racerfarten tillbaka mot södra station och sådära och till slut hittade vi en toalett på en indisk resturang. Men mysigt var det, fick värsta fina burken med godis och en ram med ett kort. TACK KARRO! hiho.
Haha mobilbilder alltså. Men det är mysigt. Bättre än inga bilder alls liksom!
Förresten har jag ju gömt att säga att jag fick ett infall och färgade hela håret rosa!! Snyggt va??
.
//Tesse
(Okej. Det var bara en slinga. Jag är så rolig.)

lov är bäst

Så underbart skönt med en veckas lov, jag njuter av varje sekund! Har lite bråttom iväg nu men bjuder på en bild från någon random hammock på söder.


ha det bra!


innan jag somnar...

... vill jag bara lägga upp min senaste besattlåt. Är inte sådär jättemycket för instrumental musik annars, texten är en väldigt viktig del tycker jag, men den här är ju bara för härlig. De flesta har väl hört den, jag kan inte komma på exakt var jag känner igen den ifrån bara. Men jag kollade upp vad den hette igår när jag hörde den på radio och sen dess har jag varit lite fast.



Det finns faktiskt något som heter koppel

Tesse bloggar gaaalet nuförtiden, haha. Jag skyller på bildbrist! Efter fem (!!) bildlösa inlägg var det inte okej längre. Har varit väldigt dålig på att fota nu i helgen också men tre bilder är ju bättre än ingenting.. blev visst inga foton alls från i lördags, kameran låg kvar i väskan hela tiden. Men trevligt var det!



På malins 18årsfirande i fredags, läskiga ögon på första bilden?


har kört på oplattat typ hela helgen, känner mig duktig!

Förresten så blev jag och tesse plötsligt attackerade av en läskig hund när vi satt i gräset i parken och njöt av våren idag. Sjukt stark liten sak, jag ramlade baklänges och kunde inte komma upp på ett bra tag medan han stod på mig typ. Hände inte så mycket mer än att jag fick rivsår på kinden och dreggelfläck på jackan... men det var faktiskt sjukt läskigt. Straffet för att vi skippade träningen kanske? Haha, vi var typ 100 m från friskis när vi vände och hamnade i parken istället.  Vi kände att det var mycketmycket mer lockande att sitta i gräset, dricka cider och prata om viktiga saker (typ tesses tvserier och jared leto haha).

Nu somnar jag vilken sekund som helst, godnatt!


När man helt naturligt börjar gå in på baksidan av huset vet man att det sommar snart

Anita och jag är bra på att träna. Haha.
Alltså jag tycker om kolpennor ibland bara för att dom blir så crazy. Det blir inte lika stelt som med blyerts och det spelar noll roll om det är anatomiskt rätt. Alltså ibland. Det funkar liksom att bara köra. Med pennorna alltså.
Anita det är tur att du orkar lyssna på mig när jag får mina nya beroendeserier eller vad det är haha! Sitter alltid och ingående berättar handligen för varje avsnitt i alla serier som jag blir beroende av liksom hahahaha! Typ som idag. När vi skulle träna. Så pratar jag typ i evigheter om alla bästa delar ur my so-called life hahahaha och börjar typ återberätta konversationerna. Det är jättekul! Hahahaha. Hohohoho.
Puss
//Tesse

Älskar idag

Kära lillebror
Underbaraste kortet från Anita
Alltså dom här örhängena äger. Seriöst.
Jag har fått en Barcelonaresa!!!!!!! Tack Moa. Om jag nu kommer kunna åka. Känns lite hemskt.
Och en mugg så jag kan ta med kaffe till skolan hihi.
Och femundra spänn inladdat på Waynes coffe card. Tack för det säger jag bara. Snacka om att jag behöver det haha är på waynes på götgatan typ två gånger i veckan minst. Det är verkligen där alla mina pengar försvinner haha.
Massa fina presenter har jag fått kan jag ju säga. Tack tack tusen gånger.
//Tesse

Ska bara skriva tack liksom

Tack för bästa födelsedagen allihopa. Fina ögonblick och fina presenter och fint alltihopa kan jag ju säga. Idag vare ju mest släkt här så jag ska ju ha en fest eller något åt det hållet senare också tror jag:) Bara så ni vet liksom. Skulle ju hängt med the classmates ut idag, men insåg att jag hellre stannade kvar hemma och spelade spel med mina trevliga gäster, så så fick det bli och det var himla mysigt. Ut går jag på onsdag. PUSS.
//Tesse

Sextonde april tvåtusenelva

GRATTIS GRATTIS GRATTIS BÄSTASTE TESSE PÅ 18ÅRSDAGEN! <3




Och så var jag vuxen. Not.

Heyheyheyhey
Gissa vem som är arton år gammal och sitter vid sin nya MacBook och gör ett blogginlägg liksom. Joooooo men det är ju jaaaaag. Hihihi hohoho. Plötsligt känner jag mig vuxen. Ansvarfull. Seriös. Not. Men i alla fall! Nu har världen öppnat sig.
Puuuusshej!!
Trevligt hos Malin igår förresten. Hahaha jag började ju att fylla år där liksom, vid tolvslaget så det var naajs. Puuussss.
//Tesse

Påsklovet närmar sig galet

Okej. Jag vet att jag gjorde ett inlägg för tre sekunder sedan. Hahah. Jag vill bara inte gå och lägga mig inom de närmsta timmarna. Känner liksom ända in i hjärtat att gå och lägga sig inte är rätt sak att göra just nu. Så jag tänker nog sitta här lite. Känns så obetydligt med en enda dag till påsklovet att bry sig. Även om jag nog kommer bry mig imorgon klockan 06.20. Men jaja. Byyyeee.


livets stora frågetecken

Heeeeeey guys
Jag har ju glömt att berätta att jag åkte ner i en stor låda på lagerhouse igår. Det var kul. Massa jättejättejättemjuka stora gosedjur i den så när jag åkte bakåt så sjönk jag ner värsta långt och kom inte upp så Anita fick dra upp mig. Hihi. 

Var precis och kollade på Södra Latins Melodifestival, det äääägde. Mellannummret var asbra och alla artisterna var musiktvåor och sådära. Scenografin var nog det bästa av allting, heheh undra vilka som gjorde den liksom?!?!?! (Jag, Emilia, Sofia och Malin). Nej men dom är så sjukt grymma på att sjunga att man bara dör. Och så vare ju en kändisjury med haha, med typ Rickard Wolf och Lisa Ekdahl och tio andra som jag inte kommer ihåg längre, men det var kuuuuuul helt enkelt. Man blir värsta indragen.

Mira, Lisa och jag åt youghurtglass och jordgubbar i kungsträdgården idag också. Vi satt tappert och väntade på solen att solen skulle hitta luckor mellan huskanten och molnen och medan vi pratade om livets stora frågetecken. Hahah. Eller inte. Men det var treeeeeeevligt i alla fall.

PUsselipuss
//Tesse

My so-called life

Hey bloggen!
Jag är ledig. Och det är lov om en idrottslektion, en engelskalektion, en samhällslektion och en franskalektion. Värre kunde det ju vara. Har börjat kolla på serien som niotillfem skrev om på sin blogg. Hihi. Den e bra. Värsta 90talserien om en 15åring typ. Alltså My so-called life.



pusselipuss

Förresten var det fett kul inne på lagerhouse igår för jag hittade en bok det stog mina Recept på, fast det såg ut som det stog kina recept och jag ba wuuuut haha. Vet inte varför jag skrev det här. Men det var kul.
//Tesse

Vad jag har tänkt på senaste veckan

Ja bilden säger väll allt? Man kan ju säga att jag har totalförändrat mina framtidsplaner senaste veckan haha. De flesta nära vännerna vet ju om det här nu, men inte alla så jag antar att några blir lite förvånade höhö eftersom jag inte har sagt något till dem jag inte har träffat liksom. Hur som helst i sista sekunden anmälde jag mig och ska nu alltså på ett high school year till USA nästa läsår. Så jag kan ju säga att söndagen för 12 dagar sedan känns sjuuuukt långt borta för mig just nu eftersom jag då trodde att jag skulle ta studenten med min nuvarande klass och nu ska jag till USA istället.

Känns som allt det här med USA har trängt ut allt annat ur min hjärna också så ursäkta om jag har varit lite frånvarande senaste veckan haha! Typ glömde lunchen med Moa i fredags och så har jag glömt alla prov typ. Men ja. Skickar jag in alla typ 30 papper med frågor om mig själv, min hälsa, rekomendation från lärare och betygstuff innan fredag så är alltså mitt år USA ganska spikat. Pusselipuss.

/Tesse


blåbärspaj och oc igen

Skrev ett inlägg igår som hette blåbärspaj och oc men jag glömde posta det. I alla fall så äter jag blåbärspaj framför oc idag igen hehe, muumss. Igår slutade jag 12.20, najsnajs. Vi drog till Hannas nya lägenhet, jag döööör så avundsjuk jag är. En egen tvåa på åsögatan liksom, det är ju inte helt fel... jag vet vart vi kommer hänga en del framöver, hehe. Sen var det fett fint väder efter träningen så jag och tesse köpte med oss lite gott och satte oss i gräset i en park och låtsades att det var en sån där härlig sommarkväll. Det var jättemysigt, sen gick solen ner och det blev lite kallt...

Idag slutade jag 12.55, najsnajs igen. Hängde en stund i caffizzz sen var jag sjukt effektiv och gjorde syntest i huddinge medan jag väntade på bussen på vägen hem, tog cirka tre minuter haha.

Förresten så glömde jag byxorna hemma idag... Alltså, vi hade idrott första lektionen så jag åkte till skolan ombytt och insåg sen att jag glömde byxor att byta om till. Så jag fick gå runt i träningsbyxorna hela dagen haha, väldigt fashion.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen.... seth och summer är bästa paret ever.

hejdå


Estoy un poco estresada

Det finns få saker som gör mig så upprörd som lyxfällan... idiotiska människor. VAD TÄNKER NI MED? Går nästan inte att förklara med ord hur arg jag blir.

Egentligen borde jag göra massa andra saker än att sitta och irritera mig på iqbefriade personer. Innan påsklovet måste jag hinna med en massa grejer. Plugga inför spanska nationella, idrottsexamination, fysikprov, svenska nationella, kemiprov och troligtvis biologiförhör. Läsa främlingen av Camus och skriva loggbok. Läsa boken vi fick från engelskan. Leta jobb. Boka lite tåg och annat. Boka tid på vårdcentralen. Göra syntest och skicka in till transportstyrelsen. Fixa 18årspresent till tesse. Fixa 18årspresent till malin. Och påsklovet är alltså om en och en halv vecka.

Ge mig fler timmar på dygnet, snälla?

Jag har förresten klarat alla 198 banor på angry birds nu... vet inte om jag ska känna mig stolt eller patetisk..?

tengo que estudiar español ahora, adios. 


Undrar ibland

Hey



>
Marc Chagal.

Påminner lite om Sookie stackhouse novellernas framsidor tycker jag. Ganska mysigt.



Har haft för mycket att tänka på för att kunna koncentrera mig alls på sakerna jag borde göra. Men det löser sig. Som vanligt.

//Tesse

Modest mouse




Förresten så vill jag göra om vår bloggdesign... igen. Haha, orkar inte.

Ni behöver ju inte läsa alltså

Alltså helt seriöst så orkar jag inte med alla idioter just nu. Tack och hej.
//Tesse


Högskoleprov - check

Då var högskoleprovet avklarat. Nu sitter jag och dricker te och försöker tycka det är mysigt... fast det inte är gott. Jag är väl den enda personen i världen som inte gillar te. Är helt efterbliven dessutom, vilka smaker är goda? Hur länge ska påsen vara i? Hur länge behöver man vänta innan det är lagom varmt? Menmen, vad gör man inte för sin hals.

Höskoleprovet gick väl okej kanske. Mitt problem är att jag är så seg och aldrig hinner klart, så en del panikgissningar sista minuten blev det väl... hehe. Lyckades komma försent dessutom, fattade inte vart jag skulle och när jag väl kom dit satt alla redan ner i salen. Kände inte många som skulle skriva provet i huddinge, men hittade lunch-sällskap i alla fall, mycket trevligt. Blev sen igenkänd av en gammal klasskompis mamma som började rabbla upp mitt namn och efternamn, vilka skolor jag gått i och mina betyg i nian.... haha, lite läskigt.

Nu tror jag alla svar ska ligga ute på internet någonstans, så jag ska kolla lite hur det gick.

pusshej
Anita

Haha det gick ju bra: "The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later"

then he waddled away... waddle waddle...

bläääää. Har så ont i halsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har krupit ner i morgonrocken och tycker synd om mig själv. Kanske inte borde tränat idag... men kunde inte låta bli. Lär bli en väldigt spännande fredagskväll för mig. Får umgås med mina arga fåglar. Sen är det ju högskoleprov 8.20 imorgon... uuuuunderbart. Men det känns ju jätteonödigt att missa det när man har gaft det inplanerat så länge och betalat och allt. Vill ha det gjort ju. Får bita ihop helt enkelt. Får se hur det går.



I brist på bilder kan jag dela med mig av ett litet klipp vi kollade på under kemin idag, inte för det har något alls med kemi att göra. Om ni inte vill ha en enformig låt på hjärnan de kommande timmarna, titta inte!