Arga fåglar tar över mitt liv

Jag har ett nytt beroende. Det tar över hela min fritid. Det gör att jag inte kan fokusera på att plugga eller lägga mig i tid. Detta nya beroende är arga fåglar... alltså som i mobilspelet, angry birds. Herrejesus vad besatt man blir när man väl kommer in i det. Finns typ inget som slår känslan av att äntligen klara en ny bana.... nästan inget i alla fall. Haha. Blev nyss frustrerad över en bana jag aldrig klarade så jag fick idén om att kolla vad min käre vän google hade för hjälp att erbjuda. Tror ni inte då att det finns youtubeklipp för varenda bana som visar hur man klarar den på bästa sätt? Asså hahah, man måste ju älska internet ibland.

Annars så känns livet rätt härligt med våren på ingång och så. Jag gillar när man inte riktigt kan skiljas åt efter skolan och istället går runt lite, sätter sig på en bänk i fatbursparken, ritar med fötterna i marken, njuter av solen och pratar i någon timme om allt möjligt. Det känns vår. Från och med lördag (då jag sitter och skriver högskoleprov i åtta timmar!) ska det tydligen bli varmt och fint ett tag framöver. Vårvårvår<3


Augusti 2009, sommarhäng vid slussen.

Jo alltså jag tänkte faktiskt lägga upp en bild

Hejhejhej!
Det är nästan patetiskt hur sjukt många gånger jag har kollat på beverly hills säsong ett och två. Asså hahahahaha. Typ största skämtet. Jag har sett brenda och dylan bli ihop, göra slut, bli ihop ungefär sjuttio tusen gånger. Det har blivit som avslappning för mig. Lägga mig i sängen och kolla på en serie där alla är glada hela tiden och alla problem löser sig sista minuten varje avsnitt, bättre kan det ju inte bli liksom?? 

Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon! Egentligen vet jag exakt vad jag vill ha på mig. Men det är liksom lite omöjligt eftersom jag vill ha ett par shorts som ligger i en byro i ett rum ungefär tre timmar här ifrån. Hm. Alltså mitt landställe. Varför lämnade jag dom där i somras liksom??? Fetaste osmartaste idén. Hoho.

hejdååå
//Tesse

Håkan Hellström...?



Hejhejhej. Dags för ett blogginlägg kanske, efter vissa klagomål (hej moa!). Men nu är fysikprovet över så jag har lite fritid igen. Jag klarade den sista och svåraste uppgiften! Sååå nöjd haha, typ första gången någonsin. Sen hade jag däremot jätteproblem med typ g-uppgifterna... menmen.

Sitter just nu och försöker lära mig att gilla håkan hellström.... det går fortfarande inte. Alla säger ju typ att man kommer över hans gnälliga röst och älskar känslan han förmedlar blabla. Jag väntar på den vändningen, men den kommer ju aldrig. Har försökt lyssna på honom hur många gånger som helst. Får försöka några gånger till, kan ju säga till när min uppenbarelse kommer, haha.

Ååh seth och summer<3 bästa paret ever. Fint avsnitt. Fast oj nu dog caleb...! Shit, det var jag inte beredd på.

//Anita

vååååågen är en bajskorv

Hey bloggen
Var fan tog helgen vägen? Det var som den flöt upp i intet i samma stund som den anlände. Tur att det slår om till april under veckan i alla fall! Det är ju något posetivt i alla lägen, trots att helgen börjar närma sig sitt slut (den är inte slut än, några timmar till av ej skolvecka). För april betyder verkligen att det kommer bli varmt. Jag älskar april lalala och snart är det påsklov och jag fyller 18! Mysig kväll igår var det också. Pusselipuss.


Jag och Lisa roade oss på waynes i onsdags på håltimmen hoho. Fin gubbe va? Hahah. Jag har bildbrist.

Nu tänker jag skriva klart vågen, typ det enda jag verkligen måste göra till imorgon. Resten av alla saker jag borde börja på skiter jag i tror jag och så kollar jag på beverly hills sedan istället. Är mitt inne första säsogen igen ju!

//Tesse

Magnetiska krafter, induktionslagar och smoothie




jag fyller förresten 18 om tre veckor

Heeej bloggen
Jag och Anita har tränat klockan nio på en lördagmorgon. Skills.





Jag tänkte bara berätta att jag är fett taggad på Brendas skinnjacka. Vill ha en sådan, typ nu ungefär. Pusselipuss.

//Tesse

what's on your mind

Dansföreställningen var fett cool och mette var mycket duktig. Mina träningsplaner resulterade sedan i tre timmars fika med hanna och agnes på tullys istället, hehe. Fikade senast där i förrigår dessutom. Men ja, det ligger ju typ närmast så varför gå längre liksom.

Helt plötsligt så består förresten mitt liv av jobbsökande, körkortsutbildningar och högskoleprov. Allt på en gång. Jag orkar inte leka vuxen än ju. Vill hoppa runt och bara ha roligt och inte behöva tänka på något som har med framtiden att göra, haha. Sen har jag insett att jag knappt har någon tid att sommarjobba i sommar. Kommunen är ju nästan mitt enda hopp men jag kommer typ inte vara hemma någon treveckorsperiod så det blir ju lite svårt... jobbigt läge. Vill ha pengar ju.


bild från i söndags

update: Men helveteee! Jag är tydligen för gammal för huddinge kommuns sommarjobb!?!? HUR SKA JAG GÖRA NU??

//Anita


NO FUSK



Jag tänkte bara berätta att jag skulle så vilja ha på mig en lång vit kjol imorgon! Fast jag har ingen. Men jag vill ha en sådan som på bilden. Fast eftersom jag har insett att min planering för det framtida halvåret ihop med min planerade inkomst (öhm. Alltså studiebidraget. Jag behöver ett jobb känner jag) är ganska sjukt ekonomiskt ohållbar så är det tvekis på om jag någonsin kommer äga en vit lång kjol hehe. Eller något annat jag vill köpa för den delen. Jag får helt enkelt köra på, att BARA köpa saker på billiga second hand affärer utan att NÅGONSIN fuska med Beyond retro eller american apparel eller ens HM. INGET FUSK. Annars är min sommar så kööööörd. Men det löser sig:)

Puss och kram skumbanan 

//Tesse  

några trevliga ögonblick

Heey
Jag hade tänkt hela dagen idag att när jag kommer hem måste jag göra franska och samhällskunskap bara för att inse när jag kommer hem att jag typ inte behöver göra något alls, eftersom jag redan kan häftet haha. Utom matte, naturkunskap, svenskanoveller, svenskatexter och börja på samhällsuppsatsen. Meeen allt det där behöver jag ju inte göra precis idag, för det ska ju inte vara klart precis imorgoooon. Smart filosofi tycker jag liksom.
Det var så vår idag. Och jag har laddat in alla bilder i min mobil som jag haft sedan jag fick den.








haha. Jag undrar hur glada Mira och Lisa blir över att jag laddar upp dom här bilderna. Hahaha.






Det här är alltså vad jag har haft för mig i tvåan. Haha. Eller typ hej jag har en mobil med kamera ska jag ta ett kort? Kanske. Och så slutade det såhär. Med dom här bilderna alltså.

//Tesse

Tomatmacka och vaniljyoghurt med müsli och blåbär




Frukost framför beverly hills vid kl 11 är inte så illa för en torsdagsmorgon. Jag gillar att vår kemilärare är i kina och att vår engelskalärare är lättövertalad, så försvann mina två lektioner idag. Fast vid 3 ska jag dra mig till skolan ändå för att kolla på ettornas dansföreställning. Sen har jag världens träningsabstinens så jag får väl svänga förbi gymmet också. Sen borde jag försöka klämma in lite fysikplugg också... det är väl mina planer för idag. Rätt skön dag måste jag säga.

//Anita

Emmaboda och peace and love i sommar

Heeeey guys!!


I förrigår bokades det biljetter till emmaboda och idag när jag hörde att Bob Dylan skulle till Peace and Love så blev jag galet effektiv och bokade till peace and love med!!!!!!!! Längtar till sommaren.

Kul igår när Anita aldrig kom igår och min mobil var hemma och jag inte orkade träna egentligen hahaha. Måndagen var en sådan dag som man bara skulle stannat i sängen. Allt blev liksom fel hela måndagen haha! Och idag gick jag hem och jag känner mig fortfarande helt yr i huvudet. Jättekonstigt. Känns som jag har värsta vätskebristen också och det konstiga är att jag har druckit typ tre liter vatten sen jag kom hem plus mjölk och är fortfarande lika törstig?? Skuuumt. Kan ju glädja mig åt att jag har läst ut le petit enfants du siecle. Tyvärr är det ju också franska imorgon.

puss tjejor.

Bob Dylan till peace and love

Det var sååååå värt att stanna kvar tjugo minuter och vänta på att agnes lektion skulle sluta för att berätta nyheten för henne och se hennes reaktion hahaha. Fruktansvärt roligt. Bob Dylan är liksom hennes stora idol typ. Så hon blev ju gaaanska glad kan man säga... hahahah.
Men seriöst, det är så galet stort. BOB DYLAN liksom. Herrejesus vad trångt det kommer bli i publiken. Ååh vad jag längtar till sommaren!

För att helt byta samtalsämne så har jag fått min kallelse till högskoleprovet. Helt stört egentligen att man betalar för att gå upp tidigt en lördagsmorgon och skriva prov i åtta timmar... 8.20 - 16.15. Och utan min älskade grafis dessutom </3, hur ska det här gå?



//Anita


och så blev det måndag igen

Hej hopp bloggis!
Asså hahaha. När jag träffade tesse idag övertalade jag henne att träna efter skolan trots att hon egentligen mycket hellre ville åka hem och sova. Jag var astaggad och sa typ "Nej men kom igen! Vi måste träna! Du kan sova på tåget dit eller något!" Sen dök jag inte upp på träningen för att jag var hemma och sov! Hahaha. Jag somnade typ direkt när jag kom hem och sov som en stock i två timmar, sen vaknade jag sju minuter innan passet skulle börja. Lyckat.

Ett tecken på sömnbrist kanske? Igår shoppade jag under dagen, sen bowlade vi med lite folk på kvällen. Karro fick lite fina 18-årspresenter också, bilder kommer kanske någon dag. Det var jättetrevligt i alla fall. Men fullbokade söndagar är inte det vanligaste så jag kom inte igång med pluggandet förrän vid 12 på natten och somnade rätt sent. Sen fick jag ändå improvisera hela engelskapresentationen idag.

hejdå bloggis
Anita


en torr, platt korv

hej.
asså jag orkar inte. Hahahaha. Det är så komiskt. Min bok på franska jag läser i skolan, "les petits enfants du siecle" är mitt stora hatobjekt. Är det någon som vet vad "le père a decidé de prevenir les gendarmes" betyder? För det som jag får det till är "Pappan bestämde sig för att skylla på torkade, platta korvar". Allvarligt. Torkade platta korvar???? Patrik har gått vilse och pappan skyller på torkade, platta korvar. Makes sense. Jag dör.

Åh Anitas inlägg i mitt hjärta. Mitten <3

//tesse


Sommaren 2009 var en bra sommar

Att designa bloggar är typ något av det roligaste som finns. Fick uppdraget att hjälpa min lillasyster lite. Jag kan typ sitta och pilla i stilmallen och kodmallarna i flera timmar, vilket jag har gjort idag hehe. Leka med olika typsnitt, färgkombinationer, linjer, rubriker, avstånd. Jag är feeetttt bra på det nu. Säger vi. Sen fixade jag arkivet lite i denna blogg också, vilket fick mig att klicka in på gamla inlägg och så. åååååh sommar<3. Bilder på fina sommaroutfitar och smoothies i solen och hulahulaglassar och från långsjön och konserter och liggaigräsetochgöraingenting-stunder. Saknar att trampa iväg på cykeln och mötas i mitten.



De här bilderna har vi ju aldrig lagt upp förut!!! Haha, nej men mitten är fint<3

(Haha bra tesse! Om du verkligen inte vill att den ska vara crazystor kan du ju också lägga upp två stycken i 300 bredvid varandra eller något... Mycket fint målat förresten!)
Nästa vecka ska det vara vaaaaarmt.
Anita


kompisar + mellis = sant

Hej hej min trevliga trevliga blogg
Vad ska jag säga egentligen? Det är lördag idag och jag känner mig allmänt tillfreds ni vet. Chilligt, lördag och bara najs. Trots att jag inte har mycket planer idag alls känns allt sjukt skönt. Vaknade värsta tidigt imorse och målade klart en tavla som jag tror att den totala målartiden på var typ 5 timmar, eller mindre vilket är sjukt lite för en oljemålning. Måste ha blivit lite inspirerad av van Gogh, Munch och manet efter vårt kulturhistoriaprov för plötsligt har jag målat värsta blandningen av impressionistiska och expressionistiska oljemålningen som ser helt crazy ut. Tror det beror på att jag har målat mycket noggrana saker senaste tiden och saker som är lite tråkiga. Typ avatartavlan. Ganska ointressant och typ hej jag har lagt ner en timme på varje öga hahaha. Så jag började tänka på att avatartavlan egentligen inte alls är min vanliga målarstil och egentligen målade jag nog den mest för att se om jag kunde ni vet. Alltså se om jag kunde måla aniskten i olja mer noggrant. Och jag lyckades ju typ, men samtidigt. Det var ganska tråkigt att måla den. Den här tavlan var tusen gånger roligare och liknar mer det som jag brukar måla fast lite överextremt. Men det är så skönt att bara skita i hur saker egentligen ser ut och bara måla och låta det bli som det blir. 


(Anita, jag gör det här för din skull nu. Lägger upp bilden i 600 fast den blir typ craaaaaaaaaaazy stor :p)

Förresten är kompisar + mellis = sant! Känns som det är tusen gånger för sällan man bara random åker hem till någon och äter mellis! Seriöst det är jättemysigt. Från och med nu tänker jag göra det oftareeeee. 

//Tesse

 

Jobbig människa

Jag irritererar mig på mig själv ibland. För att jag tröttnar så lätt på saker. Det brukar börja med att jag blir sådär jättejobbigt totalt besatt av något, sen tar det inte lång tid innan jag är sjukligt trött på det. Jag lever liksom i perioder hela tiden. Perioder då jag har jeans varje dag, perioder då jag har strumpbyxor varje dag, perioder då jag har mittbena, perioder då jag fotar hela tiden, perioder då jag bara lyssnar på en viss typ av musik, ni fattar grejen. Just musiken varierar nog mest. Jag kommer ihåg min avril lavigne/greendayperiod, min 60talsmusikperiod, min nelly furtado/beyonce-period, min mika/alphabeatperiod, min linkinpark/nickelback/takidaperiod... finns typ inget jag inte har varit besatt av. Grejen är att jag typ inte kan blanda under perioderna, typ gilla olika typer av musik samtidigt. Det går liksom inte att lyssna på beatles och rihanna på samma dag. Det är knappt så att jag kan växla mellan jeans och strumpbyxor flera gånger i veckan haha, lite stört. När jag väl går in för något så kör jag fullt ut liksom. När jag hittar en låt jag gillar väldigt mycket är det jättesvårt att lyssna på andra låtar, till jag tröttnar på den dårå. När jag har ett nytt favoritplagg måste jag tvinga mig själv att ha andra kläder också för att det kanske skulle bli lite ofräscht efter ett tag liksom, heh. Konstigt babbelinlägg kanske, men jag funderade lite över det här idag. De senaste dagarna har jag inte velat lyssna på något annat än techno och sånt. Det händer lite då och då. Får ett enormt sug efter platt intetsägande enformig ren fjortisdunk. Tar kanske två dagar, sen tröttnar jag på det och återgår till min vanliga musik. Haha, jobbig människa liksom.

//Anita


jo nu kommer jag nog läsa alla vampire academy massa gånger också

Kärakära bloggis
Jag har tänkt i några dagar nu att jag kanske borde skriva ett blogginlägg, eftersom jag ganska mycket har råkat glömma att bloggen finns senaste veckan. Så alltså skriver jag ett nu eftersom jag har så lite annat att göraaaaa!!!! Not. Men i alla fall. Hohohoho läste ut min nya beroendeserie igår, sista sjätte boken alltså. Och allvarligt, den är bra. Brabrabra. Har kommit fram till att jag är störta suckern när det gäller vampyrböcker haha. Men Vampire Academy, dom är faktiskt kärlek. Liksom seriöst woho ni vet sådana böcker man totally fastnar i och glömmer bort allt annat och bara måste läsa ut dom. Och till skillnad från twilight och bella som är helt hjälplös så är huvudpersonen alltså Rose i den här serien lite mer självständig och springer runt och dödar Strigoi (alltså dom onda haha) hela tiden. Och så slår hon ner folk. Alltså bra. Och man blir helt beroende. Jag menar, Dimitri. Shit pomfrites. Dom är ju inte lika kända i Sverige som dom är i typ USA, men när den första boken kommer på film misstänker jag att det kommer bli lite crazy.

Tack och hej leverpastej vilket rörigt inlägg det här var.

Anita sa förut att allting som är värsta grejen och som folk är beroende av är jag också beroende av alltså av serier och grejer. Och grejen är att jag gillar just de inriktningar på böcker som också brukar inehålla olika serier som blir allmänt värsta hysterigrejorna. Jag menar alltså att jag har haft mitt harrypotterberoende (har för övrigt haha), twilightberoende, saganomringenknäpp, OCberoende, Beverlyhillsberoende, Gossipgirlberoende jaaaa ni fattar grejen. Men grejen är att jag gillar allt som alla blir beroende av plus att jag gillar massa saker som folk inte blir beroende av för jag gillar typ nästan allt jag läser och kollar på fast alla tror att jag bara gillar allt som är värsta beroendehysterin runt. Haha. Tesselogik eller vad är det jag snackar om? Jo men det jag vill komma fram till är att jag är en person som blir helt crazy av det mesta jag kollar på och läser. Hahahaha. Därför är det lågiskt att jag blir beroende av alla vampyrserier och allt annat haha. Fast jag har faktiskt kommit över twilight. Typ.

Nu tack och hej leverpastej

"Har ni glömt att folk faktiskt kan engelska?"

Vad man än tycker om melodifestivalen kan man aldrig låta bli att ha en åsikt om vinnarlåten. Själv kunde jag inte ha sagt det bättre än egoina.

Ibland undrar jag förresten vad det är för wannabe-jensen-skola jag går i egentligen... Jag är ju knappt i skolan alls nuförtiden? Max tre timmars skoldagar hela förra veckan förutom fredag, inklusive en studiedag. Tre timmar idag, typ samma imorgon och på onsdag. Borde ju vara jätteglad men jag blir typ irriterad av någon anledning, haha. Det betyder massor av extra tid att använda på ett bra sätt. Jag är inte så bra på sånt. Det brukar sluta med att jag sitter och gör typ ingenting istället. Eller meningslösa saker som att ställa om klockor efter fröken ur, stapla mynt och äta tomater... ja ni fattar.


eller roa sig med sånt här...

Söndag den trettonde mars


Tänkte bara visa denna fina skapelse som befinner sig i min mage just nu. Kladdkaka med glasyr av kladdkakssmet. En friskisledare lärde ut det här receptet i slutet av ett pass en gång, haha. Gott är det! Igår fick man äppelcider och godis efter passet också. För att det var schlagertema, sjukt kul haha. Ledarna hade klätt ut sig till massa schlagerpersoner, och gick verkligen in för det. Tänk liksom peruker, finklänningar och höga stilettklackar. Sen leda ett friskispass i det, imponerande!

Ha en bra söndag kära bloggläsare
Anita

En studiedag mitt i veckan sitter fint


Nyvaken och fräääsch.
Idag måste jag verkligen plugga som en galning, jag hatar att jag alltid skjuter upp allting hela tiden.. Men med huset för mig själv, skön musik och lite gott att äta borde det gå rätt bra. Hoppas jag. Senare idag blir det träning, något att se fram emot i alla fall. Var på världens jobbigaste pass i måndags, jag höll på att dö. Hur skönt som helst. Sen belönade vi oss själva med att baka kladdkaka hemma hos tesse, haha.

Anita

Man får inte glömma semlorna


Något som gör dagen ännu lite bättre

Min energi försvann ganska snabbt efter förra inlägget och jag däckade i soffan en liten stund senare, haha. Det har varit lite dåligt med sömn senaste dagarna då jag gick upp tidigt i romme och nu har ju skolan börjat också. Och jag är inte direkt någon mästare på att lägga mig i tid. Men imorgon får jag sova ut äntligen! Nu tänkte jag äta denna fina sak, kolla på beverly hills och försöka plugga.... eller sy... eller baka... eller sova...

Anita

Lyckorus och vårkänslor en tisdag i mars

Jag är på megabra humör just nu! Vi hade en kort skoldag idag och jag insåg ganska nyss att det är studiedag imorgon, en liten positiv överraskning kan man säga! Vi körde pardans på idrotten idag, så sjuukt kul haha. Varför buggar man så sällan nu för tiden?? Men det bästa av allt är soooooooolen! Kom ut från skolan och möttes av det stora varma klotet på en klarblå himmel och flera plusgrader. Fick något lyckorus påväg till stationen i detta väder med världens bästa musik i öronen. Finns inget bättre än våren. Man är så glad hela tiden. Det är liksom inte lika jobbigt att ligga 50 tal efter i matten när solen lyser ute. Eller att man har kemiprov på fredag. För snart kan man sitta i parker och äta glass!

Anita


sen tog vecka nio slut

Det blev tre väldigt härliga dagar i romme. Ååh vad jag älskar att åka snowboard, så galet kul. Det är så underbart att jag nuförtiden känner mig så pass säker att jag vågar åka fort i backarna. Även röda och svarta. Inte som förut då jag var tvungen att göra världens största svängar hela tiden. Och då jag tyckte det var så svårt att svänga åt höger haha. Jag vill åka meeer. Kommer nog hänga lite i flottsbro framöver. Eller kanske åka upp till romme igen. Om jag saknar götes brant för mycket.


Lite mobilbilder, bättre än ingenting liksom.

Nu borde jag ta tag i allt plugg jag har skjutit upp hela lovet... fysikförhör och något seminarium i svenska som man måste ha läst typ 100 sidor i litteraturboken för att klara första dagen efter lovet. Jag älskar våra lärare<3

Anita

Några timmar lov kvar nu då

Heyy bloggen
Jag gillar att börja mina inlägg med att skriva heeeej bloggen och för er som inte hänger med i svängarna så tror jag inte att bloggen har känslor eller är en existerande människa eller att det är bloggen själv som läser bloggen. Skulle bara klargöra detta. Haha. Kom hem från fjällen idag. Alltså allvarligt jag älskar fjällen. Fjällen är det bästa som finns och det finns nog ingenting bättre än att åka skidor. Typ en ganska brant backe och sedan bara åka ner utan hassvängar utan bara skära och känna hur sjukt fort det går och veta hur mycket man skulle ramla om man ramlade. När man känner hur skidorna bara svänger av sig själva. Finns ingen bättre adrenalinkick. När man åker ner för backen glömmer jag allt. Spelar ingen roll om jag fryser eller har tusen problem att tänka på, inget finns när man åker ner för backen. Det är därför åka skidor är det bästa som finns. Spelar ingen roll om det är snöstorm eller plusgrader heller för den delen, det viktigaste är att det är snö haha.

Liftarna var iförsig inte öppna igår eftersom det var orkan på toppen haha. Det hade snöat typ en halvmeter under natten också, ovanpå det nypistade och Wille och jag (eller alla fall jag haha) tänkte på vilket grymt åk det skulle vara att åka ner. Liksom en halvmeter lössnö i pisten, hur ofta får man chansen att åka ner för en sådan backe liksom? Så vi tog på oss allting och bärde skidorna upp för backen (det var faktiskt fler som gjorde det under dagen hahaha). Och det åket var så VÄRT. Sjukt jobbigt att bära upp allt för backen, men att åka ner sen shiiiiiiiiiiiiiiit vilket bra åk det var. Hahah.

 Nu ska jag forsätta läsa Vampire Academy som jag har blivit lite beroende av. Hahah. Typ lite vändasidaböcker som man bara måste läsa vidare på. Och jag menar hallå? Vampyrer och boksnygga killar! Klart man måste läsa dom.



//Tesse

och så avslutas sportlovet med lite snowboardåkning


sälen förra året

Tidigt imorgon bitti sätter jag mig i bilen mot romme där jag spenderar de tre sista dagarna av lovet. Jag är taggad! Sen kan jag ju spana in staden borlänge också. Innan peace and love liksom.

Anita

"Oh, perhaps I overestimated my syförmåga"

Jag vaknade vid nio av att två trettonåriga tjejer spelade tvspel med väldigt mycket inlevelse (= höga skrik och skratt) ovanför mitt huvud. Kuuul. Sen har jag roat med mig översättningsfunktionen jag lade in på bloggen. Allt blir så himla fel haha. Och väldigt roligt. Nu borde jag dra mig upp ur sängen för att få i mig lite frukost, sen blir det badmintonspelande. Ha det bra!


Hittade en bild på mig och min vän elvis tagen för två år sen hehe

Soldier homecoming surprise mix

Jag kan verkligen inte hålla inne tårarna, sååå fin video.



Anita