Snurrigt

Snooza i tre timmar (hur lyckas man?), vakna klockan 11.40 och inse att bussen går om 20 minuter, vela fram och tillbaka om jag orkar försöka hinna till skolan, stressa som en galning och slänga sig på cykeln, hinna med tåget precis, plötsligt få en yrselattack, börja kallsvettas, gå av tåget i älvsjö, sitta på en bänk med huvudet mellan knäna i en halvtimme, åka hem.

Så blev min morgon. Nu tänker jag proppa i mig mat och hitta någon tv-serie att se alldeles för många avsnitt av. Kanske lägger upp lite köpenhamnsbilder senare.


Tomat är gott

København i mit hjerte

Har haft en underbart härlig helg i köpenhamn. Köpenhamn är seriöst som en avslappnad version av stockholm, sen har jag blivit helt besatt av danska också. Det är så härligt, vill kunna prata det! För oss blev det ju någon slags dansksvenskengelska istället.
Vi har gjort allt från massa typiska turistgrejer som att besöka strøget, tivoli, nyhavn och den lille havfrue till att prata om döden på retrocaféer, uppleva äkta dansk liverap i mörka källarlokaler och dansa loss på electroställen.

ett inlägg sådär klockan sex minuter över elva

Sova känns så galet överskattat. Även fast jag säkert ligger typ 20 timmar efter sen förra veckan. Meeeeen jag orkar bara inte sova helt enkelt.
Prag kära Prag aldrig tar bilderna slut. Hihohiho.
Hahaha Jenny och jag hade största uppenbarelsen i prag, när vi var vid en dam i en random trädgård som hade en båt och en liten ö i mitten. Vi typ DET SER UT SOM I HARRY POTTER 6. Hahahaha. Alltså bilderna nedanför. Våra reaktioner asså hahahaa.
'
Trevligttrevligt nu måste jag crazysova
puss

Uppdaterar

Hey
Jag ligger här och dör litegranna i min säng. Är så jävla najs att inte gå upp ur sängen och bara ligga kvar hela dagen, i alla fall fram till tonight när jag probably ska hem till Moette.
Två randomvalda bilder bara, från Prag. Finns ju ungefär 62 andra bilder på facebook haha. vi bodde så grymt också, med värsta terassen och gräsmattan och allt. Och det var typ 25 grader varmt hela veckan + sol. Ohyeah.

Prag i mitt hjärta

HEJ Jag har varit i Prag. Det var så jävla roligt att jag dör. Helt sjukt vad kul vi har haft alltså. Älskar alla mina underbara klasskompisar som har gjort den här veckan så sjukt värd. jag har sovit ungefär jättejättelite de senaste fem dagarna kan man ju säga också hahaha. Typ alla har gått ut varje kväll sen i måndags, eller jag har det i alla fall, och det har ju slutat med att man har somnat vid fyra tiden ungefär varje dag och eftersom vi har haft värsta schemat på dagarna har man ju gått upp vid sju eller åtta varje dag och gått runt och studerat arkitektur. Snacka om att alla var ganska döda efter ett tag haha, och typ hela klassen somnade lite överallt på dagarna. Kollade man på film på ett museum eller satt och väntade någonstans så sov alltid lite folk haha. Och sen powernapade man lite på eftermiddagen om man hann. Prag är så jävla fint. Helt sjukt. Och vi har haft så galet roligt. Ska ju lägga upp lite bilder sen. Men inte nu. FÖR JAG SKA SOVA!!!!! Natti //Tesse

mot köpenhamn

Sitter just nu på x2000 mot köpenhamn! Agnes ligger och sover på sitt nedfällbara bord här bredvid haha, vi var tvugna att gå upp typ halv fem imorse. Nu är det bara drygt en timme kvar tills vi är framme. Då blir det att leta upp vårt enstjärniga hotell som ligger jättenära tivoli tydligen. Sen blir det kanske strøget, eller nyhavn, eller kanske den lille havfrue? Vi får se!

En undran och en tillbakablick

Får man se ut såhär när man är tolv?



länk

Kan ju inte låta bli att tänka tillbaka på när jag själv var tolv. Skulle kunna lägga upp en bild men avstår nog från det... Men ni kan ju föreställa er en flera centimeters kortare och spinkigare anita med hår knappt till axlarna format som en stor boll. Plus en inte helt lyckad snedlugg. Gick ingenstans utan mitt vita plastdiadem och min limegröna klocka som jag hade över ett gult urtvättat svettband. Jag hade dåligt sittande jeans från kappahl med en decimeters uppvikning och jag älskade min långa tajta gröna hoodtröja från jc. Väskan hade jag sytt av några gamla jeans och dekorerat med blombroscher från glitter. Tyckte jag hade så fruktanvärt cool och egen stil. Hahaha.


Istället för fysikplugg

Tyvärr så gick ju inte jorden under i lördags så jag måste fortfarande plugga till fysikprovet imorgon... Men istället sitter jag och roar mig med att hitta konstiga ord i t9. Många helt vanliga ord saknas men man förväntas tydligen använda dessa?

Regeringskoalition                     Generalindex                       Multilateral
Skogsbruk                                Monopoliserad                     Auktoriserades
Demilitarisering                         Jokkmokk                           Irationell
Doktorsavhandling                     Defilerad                            Informationsteknologi
Ovidkommande                         Kirurgisk                             Frihetsberövande
Pointer                                     Amortering                          Teknikutveckling
Dignitet                                    Monetär                               Negerad
Pionjär                                     Beslutanderätt                     Tempererad

jättespännande mobilblogg

Hejhej kära blogg. Testar att blogga från mobilen, visst är jag cool? Haha, fast jag kan inte göra radbrytningar eller något och jag har absolut inget intressant att säga. Sitter på tåget hem efter en timmes skoldag ungefär. Värt. Har fortfarande inte tröttnat på maggios nya skiva, måste ju vara något slags rekord? Nu gick massa jobbiga skolbarn på tåget, underbart. Jag är inte alls avundsjuk på tesse som är i prag förresten... Men nu är det bara fyra dagar till köpenhamn!

Man får inte glömma att sova

Äntligen utvilad. Har sovit alldeles för lite hela den här veckan, levt på någon slags övertrötthetsenergi och slumrat till så fort jag kommit i närheten av en soffa. Inte tränat på miljarder år och tryckt i mig chips varenda dag ungefär. Min kropp har inte mått så bra.

Vi skulle ju på malins teater men sen fanns det typ inga biljetter och sen tjugo minuter innan föreställningen fick jag veta att det visst fanns biljetter men då hann jag inte dit. Det var fett synd. Men grillningen blev jättemysig i alla fall! Det blev inte så jättesent, var så dödligt trött att jag somnade när jag satt på pendeln hem sen.

Juste jorden ska ju gå under idag vid 6. Då är det ju verkligen ingen idé att plugga fysik inför provet på tisdag, eller hur? Bra. Då skiter jag i det.

Fem timmars håltimme

Lektion mellan 8.00 och 9.20 - muntlig redovisning svenska
Lektion mellan 14.20 och 15.40 - muntligt prov spanska

Så ser min dag ut idag, medan många i klassen är helt lediga. Kul liksom. Var hemma vid 10 och måste åka igen om någon timme. Sen är det malins teater ikväll och grillning med lite folk efter det, blir nog roligt. Borde väl göra någon lunch kanske, typ spaghetti med pesto? Jag äter det verkligen varenda gång jag måste fixa lunch själv. Men det är lätt att göra, går fort och är gott. Och varför ändra på ett vinnande koncept?


Inlägget tillägnas mina framtänder

Hahahahah. Detta var då mig imorse. Snyggt va???? Ta inte för mycket fart när vi voltar på studsmattan alltså...
Var hos tandläkarn nyss eftersom om ni inte fattar det så åkte jag rakt in i järnstången på studsmattan med munnen och framtänderna i överkäken har tydligen flyttat på sig asmycket när jag slog i och det kan typ vara att nerven från tanden eller något har gått för att dom har flyttats så mycket av så jag måste göra rotfyllning. Kan också vara så att dom där nervsakerna eller vad det e inuti framtänderna har gått av, men det kan man inte se förrän om några veckor. Då måste jag också rotfylla eller dra ut dom. Och tydligen har tänderna när dom flyttade på sig dödat massa celler så antingen kommer dom friska cellerna sprida sig och sådära och det blir bra eller så kommer dom istället stöta bort framtänderna. Hahah. Mina framtänder på överkäken har alltså en ganska oförutsägbar framtid. KUL. Nu vet ni alla fall allt om mina framtänder.
//Tesse

För snäll, konflikträdd eller bara mesig?

Sitter och funderar lite en torsdagskväll som denna. Redan nu kan jag väl förutspå att detta inlägg kanske blir lite flummigt och osammanhängande. Det jag funderar över är om man kan vara för snäll. Hur det liksom kan vändas till något negativt och inte vara gynnsamt för en själv. Fick frågan för ett tag sedan av Hanna om jag någonsin har bråkat med någon, jag är tydligen så snäll och söt att hon inte kunde föreställa sig det? Haha. Jag kan ju försäkra er om att jag har bråkat med folk. Fast helst så undviker jag ju det. Är det snällhet eller konflikträdsla? Häromdagen tyckte jag synd om en sverigedemokrat, får man ens det? Det var verkligen inget jag valde, det finns inte mycket som jag ogillar så mycket som sverigedemokraterna. Men när han stod där omringad av massor av södervänstermänniskor som praktiskt taget skrek åt honom såg han så liten och rädd ut. Jag trodde att jag skulle njuta av denna syn men aj vad jobbigt det var att se.
Sen finns det ju en historia som har upprepats under alldeles för många släktkalas från en friidrottstävling när jag var liten. Jag skulle springa 60 meter och min bästa kompis sprang i banan bredvid. Mitt under loppet tappar hon sin sko och vet ni vad jag gör då? Jag stannar och väntar på henne. I en springtävling.
Det var väl jag i ett nötskal ungefär, för snäll för mitt eget bästa. Jag lät folk köra med mig och jag hade en bästis som var som min chef. Som egentligen mobbade mig på flera sätt men som jag gillade ändå. Jag hade ingen egen vilja eller åsikt, inte som jag vågade visa i alla fall. Det är läskigt att tänka tillbaka på de månaderna, hur jag bara hängde på och accepterade allting.

Har ingen aning om vad dessa tankar kom ifrån helt plötsligt men det skönt att skriva av sig. Även om troligtvis ingen läser.

Min överläpp borde stanna hemma i några dagar...

Måste bara berätta för er. Min överläpp ser ut som en korv. Tänk er Kissies värsta ifyllning av läpparna, det är så jag just nu. Och så kan man lägga på två lite avbruta tänder i underkäken (som iförsej inte syns så mkt), en blodig underläpp som alldrig slutar vara blodig, en konstant blodsmak i munnen och så gör det galet ont. Känns som övertänderna har tryckts upp i näsan. Och näsbenet har flyttat på sig lite. Jag har hoppat studsmatta och gjort en volt med för mycket fart och åkt rakt in i stålkanten. Dårå. Vet inte om jag vågar gå till skolan såhär hahaha! :) Fast jag ska. Puss på er, Tesse.

kemiplugg



Nationella prov i Kemi A imorgon... Så här ser det ut när jag pluggar. Letade upp varenda papper, sammanfattning, prov och labb vi någonsin gjort och sen har jag delat in allt efter kapitel. Fanns inget tillräckligt stort bord så det fick bli golvet. Jag gillar att plugga på golvet, fast det blir kanske liiite obekvämt efter en stund. Det som är bra med det är ju att man inte somnar, vilket jag gör så fort jag pluggar i en soffa. Typ alldeles nyss. Vaknade av att telefonen ringde, helt förvirrad efter skum dröm. Den innehöll någon slags blandning av bildningsentalpier och läskiga anorektiker (jag hade på supersize vs superskinny i bakgrunden förut, fråga mig inte varför...).


Egentligen behöver jag inte oroa mig för provet imorgon, jag har ju fått lite hjälp under kursen... haha


För jag tycker ju om er så otroligt mycket allihopa

Hej
jag tänkte bara skriva av mig lite om USA. Jag måste åka. Det bara är så. Jag kan liksom inte ändra på tanken och ibland vet jag knappt var den kommer ifrån. Men jag måste bara åka iväg utan att veta vad som kommer hända och bara uppleva något helt annat. Det känns som det mest spännande och svåraste jag kan göra, och det är just därför jag var tvungen att tacka ja ungefär.
Men oavsett hur taggad jag är så kommer jag sakna allt här hemma så att det är helt sjukt. Ibland går tankarna inte ihop i huvudet, jag kan bara tänka lämna allt i Sverige och tänka jag ska till USA, men aldrig få ihop båda. Det är som två separata saker. Blivit så van vid att tänka på helt nya saker senaste tiden.
Hur som helst. Alla mina underbara vänner. Och det så olika hur jag känner. En del vännerna vet jag att jag kommer sakna väldigt mycket, men jag vet också att de kommer finnas kvar när jag kommer hem. Andra vänner är jag livrädd för att förlora. Det är nog det jag mest rädd för egentligen. Att förlora några av mina bästa vänner. Jag vet inte om ni förstår vilka jag pratar om, men bara tanken på att era liv kommer fortsätta utan mig gör mig så osäker på hur det kommer bli när jag kommer hem igen. Några av er har ju verkligen blivit bland mina bästa kompisar och jag hoppas att ni fortfarande kommer att vara det efter ett år. Skulle bli så otroligt ledsen om jag förlorade er.
Sedan får jag ju så otroligt dåligt samvete ibland också. För alla jag lämnar här hemma.
Men jag måste fortfarande åka. Jag vill åka till USA. Helt enkelt.
Spiiiiiiice Giiiiiiirl. Hahahaha.
//Tesse

Sommartider hejhej typ nu är dom här nästan

Hej hej kära kära vänner
Måste bara berätta för er, att jag hatar franska ända in i djupet av mitt hjärta. Det är så hemskt så hemskt så hemskt. Jag vill inte ha en enda till franskalektion i mitt liv och jag vet att det bara står ungefär tre onsdagslektioner och två fredagslektioner kvar innan mitt livs önskan slår in och jag får leva ett liv utan att plugga franska känns ju de där fem lektionerna som VÄRLDENS JOBBIGASTE. Alla dessa timmar under året var så inte värt det. Fast nu har jag ju i princip klarat det hihohiho.
Men livet är ju bra också. Och förlåt om skolan tar över det här inlägget men jag måste erkänna att mitt liv är skolan den här veckan. MVG i idrott till mig tillexempel. Och jag e klar med Romeo och Julia affishen. Och den andra bilduppgiften. Jag har ungefär tre eller fyra prov kvar vad jag vet innan tvåan e klar. Liksom allt är typ klart på fredag, eftersom vi åker till prag på löööördag!!! TAGGAD. TAGGAD. TAGGAD.

Om jag inte är så macho men försvarar dig ändå

Om jag alltid håller med dig, fast jag tycker du har fel, Om jag låtsas att jag bryr mig när du köper nya skor. Om jag skrattar på rätt ställe, fast du inte är så kul. Om du tror jag är farlig, kanske tänder du på det.
Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram?

Galet vad den låten fastnar haha.


På tal om något helt annat så har jag nu fått reda på att jag ska syntetisera kolhydrater i sommar, wooooho!

Söndag den femtonde maj

Imorse steg familjen upp för att gratulera pappa som fyller år idag med presenter och frukost på sängen medan jag satt i badrummet med blodet forsandes ur min näsa. Så himla mysig och härlig morgon.
TESSE INKKRÄKTAR ANITAS INLÄGG: Hahahahaha oftaaaa Anita jag hade också massa näsblod som forsade ur näsan imorse!!!!

ANITA SVARAR PÅ TESSES INKRÄKTNING: Hahahahha vad stört!!! Sjukt synkade vi är!

Hur kul är det förresten inte, att ena dagen möta Oskar Linnros i ett övergångsställe, och dagen efter gå förbi Daniel Adams-Ray vid en uteservering? Ungefär samma tid på dagen, ungefär samma plats. Ganska komiskt. Jag blir alltid lika pinsamt töntig i sådana situationer, typ "OMG!! KÄNDIS!!!!" haha. Så sjukt odiskret när jag först upptäcker personen också.. men jag kan inte hjälpa det, hehe.

Skolan dödar mig just nu. Imorgon ska jag ha bokprat på engelskan om en bok jag absolut inte har läst eller kommer hinna läsa så jag får satsa på att läsa sammanfattning på wikipedia och hoppas på det bästa... Men om 12 dagar drar jag och Agnes till köpenhamn över helgen och då är i princip allt plugg över. Ska bli så härligt! Gäller bara att överleva de här dagarna nu.


Liten och blond. Har inga nya bilder på denna dator.

Plugga matte och knasterröster och lite annat trevligt en torsdagkväll

Tjena mittbena
Sommaren kom för en stund och man får ju se hur länge den stannar. Igår och i förrigår hade jag i alla fall shorts på mig och det kändes som en varm sommar dag med tagg på park och glass. Engelskanationella imorse var största skummisen med massa diamantslip i bakgrunden och en gubbe som pratade som en gorilla samtidigt. Tycker nationella proven går lite till överdrift när det gäller knäppa bakgrundsljud och knasterröster och sådära.
My so-called life är mysigaste serien.
Och Eric Saade gick vidare från kvalet. Heeeeeja Sverige.
//Tesse

Tjugotvå grader i skuggan


Hiho hittade en cartoonizer-funktion.

Blev fixad av malin igår som sagt. Det var väldigt roligt och jag fick världens högsta svinrygg och massamassa smink. Sen slutade det med att jag aldrig kom till skolan haha. Hade ingen engelska, hann inte till fysiken, hade ingen svenska och när jag satt på tåget för att åka till biologin fick jag sms om att den var inställd haha. Gick av och sprang till andra sidan, missade precis tåget, blev arg, gick och shoppade, mötte upp agnes och åkte med henne till alvik bara för att sen åka hem direkt efter en behövlig pratstund. 

Det är vaaaarmt idag, riktig sommar typ! Det är den här tiden på året man blir så dålig på att plugga för att man låtsas att det är sommarlov. Det är också den här tiden på året man har alla nationella, alla kursprov och sista uppgifter som avgör ens betyg typ. Asbra.

Blir blind när alla lampor lyser

Hejsan hoppsan bloggen och hejdå helgen och hej vecka nitton. Tiden går så galet fort nuförtiden. Juste jag skrev ju aldrig om hur det gick med mitt "livsavgörande" beslut. Jag gick på mötet på stockholms universitet tillslut och fick på så sätt en plats på forskarskolan i sommar. Jag blev ganska så chockad när de under reservlottningen ropade upp mitt namn bland de typ fem första, jag som aldrig aldrig aldrig har tur i sånt där. Så grejen är alltså att jag offrar tio dagar av mitt sommarlov helt frivilligt för att vara på stockholms universitet och labba kemi. hahahaha. Typ alla i min omgivning, inklusive jag själv, blev ganska så förvånade över mitt plötsliga ryck. Men det verkar faktiskt rätt kul, och fatta vilken bra grej att skriva i sitt cv???

Idag har jag shoppat lite och övningskört för första gången. Det var kul, men jag vill åka snabbare!!! Haha. Nu åkte vi liksom runt på en parkering så jag använde knappt gasen. Sen var jag hos malin en stund så fick hon öva på håruppsättningen hon ska göra på mig imorgon när jag ska "modella" för henne. Igår valde vi kläder också. Jag fick låna ett knallrött tajt boxarlinne att ha på mig på förebilden för att min makeover ska bli större haha. Och bli inte förvånade om jag kommer till skolan imorgon med håret i värsta svinryggen.

Godnaaatt

En mörkhårig version av moi

Heej
Jag läste precis ut sista delen i hungerspelen nu. Och jag bara satt och stirrade på den i flera minuter. Var helt inne i sträckläsamoodet och var inte förbered på att det bara plötsligt skulle ta slut (var typ lite VA?VA?VA?), även fast slutet egentligen var ganska väntat när man tänker efter. Men jag ville så gärna ha det där typiska lyckliga slutet ni vet, även fast jag vet att det är precis såhär det ska sluta, för annars hade det som är speciellt med serien försvunnit. Men forfarande, jag älskade Gale! Slutet var så mänskligt, och det var det som var så sorgligt. Alltså var den här serien egentligen helt grym och det går inte att sluta läsa. Hahaha hej det här har blivit en bokblogg, i alla fall från min sida.
Kanske borde färga håret rött på heltid eller? Nääääääää.
Alltså måste bara säga, fuckingjävlaskitkonsthistoria. Kommer aldrigaldrigaldrig ihåg alla idiotiska konstnärer och alla grejer om skit dadaism, futurism, neoplasticism, surrealism, kontrualism, funktionalism och blablablablabla. Och nu när jag har ploppat in massa konsthistoria i huvudet har jag ploppat ut all naturkunskap. Greeeeeaaaaat. Hihohiho drar i alla fall till Prag med hela ES2b om två veckor. Yeeeessss.
//Tesse

Torsdagsmorgon

Jag är ledig idag tydligen, alltid kul med positiva överraskningar haha. Så det var ju rätt najs att vakna halv elva och äta frukost framför gossip girl som jag alltid gör när jag är ledig. Kan ju vara beverly hills också. Eller vänner.

Borde utnyttja tiden och råplugga idag. Sen måste jag bestämma mig om jag ska på min lillasysters uppvisning eller på ett möte på stockholms universitet senare idag... och det här valet påverkar min sommar, mitt cv, mitt projektarbete (?), hela min framtid!!! Haha okej kanske inte. Men det är jobbigt.


två suddiga golvbilder från i lördags, tagna från fejjan.


Aaaahhhhhh töntigaste inlägget eveeeeeer. Puss.

Hey
Inte för att jag brukar skriva värsta talen om böcker direkt. Eller brukar jag det? Hahaha. Hur som helst är hungerspelenserien bästa serien jag har läst på länge. Äntligen något nytt som är sådär sjukt bra och spännande att man bara dör. Känns lite som när jag läste sagan om ringen första gången när jag var liten, SÅ mycket tycker jag om hungerspelen. Fattarni?? DEN ÄR SPÄNNANDE. Det är liksom äventyrsgrejen som är det bästa, och jag älskar att älska äventyrsgrejen. För det var så länge sedan, hade glömt bort hur mycket jag älskar alla böcker som utspelar sig i alternativa världar liksom, om man räknar bort hej snygg mystisk vampyr som blir kära i människotjejer. Man känner att hon har tänkt igenom den värld hon skriver om, till skillnad från typ Vampire Academy där det känns som författaren hittar på världen den utspelar sig i lite efter hand och hela grejen känns lite för platt och overklig, även om Vampire Academy är bäst på sitt sätt. Men inte på samma äventyrssätt som hungerspelen. Åh jag måste läsa om sagan om ringen. Kommer ihåg allt det sjukt underbara bästa med Harry Potter också.
Återigen vet jag varför allting som inte är vardag i böcker är det bästa, även om hungerspelen innehåller massa samhällskritik blablabla så finns ändå hela den där grejen där. Det som är så bäst. Varför gör jag alltid såhär i vår blogg egentligen? Skriver långa tal om alla böcker, filmer, serier, karaktärer och kända personer som jag blir besatta av. Alltid alltid.
hahahaha här är typ fyra sidor ur mitt Harrypotteralbum. Det finns en lång historia till att det här albumet började göras alltså, haha, nästan dör på hur töntigt det här inlägget är. Hihohiho. Det började ju med att jag hade en miljard urklipp och bilder och affisher och andra HarryPotterstuff (ni som kände mig när mitt rum var orange med turkosa möbler vet ju att jag hade typ harrypottersaker typ överallt), och sen lade jag allt i en låda och i garderoben sedan bara för att jag tycker om att klippa och collagegöra saker så började på ett album, och så blev jag lite inne i det, hade ju från början bara tänkt klistra in alla mina tidnigsurklipp å allt men nu håller jag på att göra värsta albumverisionen av alla sju böckerna med alla viktigaste händelser och hahahahahaha. Min fritid liksom. Nej men jag bara började någon gång.
Okej nu ska jag avsluta det här töntiga inlägget.
//Tesse

Lite text sådära

Idag var det kul när Lisa skrev Jaredketo.com istället för jaredleto.com. Hihohi. Keto liksom. Alltså han har en blogg som e lite random, det var därför vi skrev jaredketo. Keto. Keto. Keto. Sedan skulle vi göra vår reklamaffish till Romeo och Julia och då kom Lisa och jag på hur fint det skulle bli om man målade en atombomb och romeo och julia utspridda runt omkring. Hihohiho. Och sedan skrev vi in Romeo och Julia med olika typsnitt på Dafont.com, och det var också hihohiho. Alltså inträffade dagens mest skrattbara moments under två timmar i Macsalen den här dagen skulle jag tro. Och dom var fett skrattbara alltså. Skratta. Skratta. Skratta. Tack och hej leverpastej. Vi fick inga biljettas till läroverkisfejdis.
Hittat finaste typsnittet i världen på Dafont.com förresten,
http://www.dafont.com/harry-potter-and-the-dingbats.font
Puss, Tesse

Jag har fyrkantigt ansikte med mandelformade ögon

Jag vill ha jobb. Men jag vill inte ha jobb. Jag vill ha pengar. Men jag vill ha fritid. Det fungerar liksom inte. Blä. När jag väl börjar leta känns det dessutom omöjligt. Vem vill ha någon under 18 med ett tomt cv liksom? Allt jag har att skriva är typ "Eeh jaa asså jag praoade ju på ett hunddagis i två dagar när jag var tretton" typ.

Idag kom malin förbi en stund och mätte mitt ansikte, analyserade min kroppsform och bestämde mina färger haha. Jag ska tydligen vara modell åt henne nästa vecka då hon ska sminka mig och fixa håret och sånt. Låter ju klart roligare än fysik hehe, blir spännande att se hur det blir.


Jag har en fläck på tröjan fast jag inte har det.


Jag har tagit ut sommaren i förskott och slutat att plugga

Heeeeej bloggish
Jag ritar allt som oftast just nu känner jag.
Kan bara säga att utan södra och mina södrabildarvänner hade jag aldrig kunnat rita som jag gör nu. Inte för att bilden ovanför är bästa exemplet direkt hahaha, men hur som helst! Utan södra hade jag fortfarande ritat som i nian. Och det var så fult. Haha. Fattar inte riktigt vad jag höll på med på den tiden alltså. Jag borde göra typ tusen saker idag. Men jag gör det bara inte.
//tesse

Det var säkert längre än sju sorger och åtta bedrövelser sen

Jag är sådär ohälsosamt besatt igen. Men varenda låt på maggios nya är ju verklligen grym, och jag verkar ju inte direkt vara den enda som tycker det haha. Var man än kollar så finns hennes texter citerade, på facebook och på massa bloggar. Lite kul.

snodde lite bilder från amandas kamera hoho.


Jag är sjuk

Jag kan nog sammanfatta min valborg med fem punkter: 1. Feber 2. åkte till stan i alla fall (vi hade ju planer på g) 3. Feber 4. tog nästa tåg hem 5. ensam hemma i soffan med feber och ont i halsen.
Meeen jag träffade i alla fall massa trevliga utbytesstudenter igår! Vi satt på Mcdonalds i flera timmar och pratade om allt som finns att prata om. Kändes lite granna som man redan kände varandra, alla har ju något gemensamt liksom. Många nya trevliga människor som man kommer träffa igen!
Jag dör lite.
.
Och den här e liksom hahahahhahaahah. 
//Tesse

valborgsmässoafton.

Dagen började med en liten fotorunda i stan med amanda och agata. Vi var en stund på skinnis där vi höll på att blåsa bort och en stund vid slottet där det hände massor och sen en stund på chokladkoppen där jag åt fetaste kladdigaste kladdkakan och en stund på västerlånggatan där vi tillslut blev hemjagade av regnet.

Kvällen var väldigt lång, rolig, knäpp och konstig. Valborg firades alltså på golvet i agnes nya jättefina omöblerade lägenhet i vasastan (inte alls avundsjuk...) tillsammans med massa blandade trevliga människor. Vi hängde en stund vid majbrasan i vasaparken också, det var mysigt. Gänget på cirka 15 blev till sist 4 och det var väl då någon gång som det började spåra lite kanske. Många roliga stunder var det i alla fall. Det var helt ljust ute när vi kände att det var dags att sova, vilket kanske inte gick sådär jättebra. Inga persienner och en tunn madrass på ett hårt golv. Jag var lagom sliten när jag efter tre timmars sömn plus någon halvtimmes städning lämnade de tre däckade tjejerna på golvet och satte mig på pendeln hem med gårdagens smink, frisyr och kläder som jag dessutom sovit i. Och min frukost bestod av fem chips. Haha.

Idag har varit största slappdagen någonsin typ. Fattar inte när klockan blev 6 helt plötsligt. Borde plugga men orkar inteeeeee. Det blir sushi till middag i alla fall<3


Bilderna från kvällen var så fruktansvärt hemska så det räcker nog med en på min feta kladdkaka just nu.