den perfektaste knuten i världshistorien


Kolla vilken perfekt knut det blev?! Jag är grym.

Var är Anita idag egentligen? Sover hon eller nått? Eller så är hon med Linnea och Jenny, vilket är det troligaste asså.

//Tesse

sommartider hej hej

Hej
Vet ni att Harry Potter and the half-blood-prince har premiär om 15 dagar! Hur coolt som helst. Hoppas den är bra. Den måste vara bra. Men när den har kommit ut är det ju bara två filmer kvar?! Vad ska jag göra sen? När alla böcker och alla filmer är ute liksom. Gud vad tråkigt livet kommer bli. Haha, eller inte. Men lite sad är det.
Bästa dagen idag <3

//Tesse

Min hatt den har tre kanter...... tre kanter har min hatt. Men har den ej tre kanter, så är den ej min hatt.

Jag har varit obeskrivligt glad nu hela eftermiddagen. Det var ju så att man kunde kolla gymnasieresultaten klockan 16.00 idag. Så det är därför jag och tesse har haft damp, vi har ju båda sökt till södra latin och vi ville verkligen komma in båda två. Tänk om den ena skulle kommit in men inte den andra liksom? Fast vi ska inte gå samma linje, Tesse ska gå estetisk - bild och jag ska gå natur.

Vi satt fastklistrade framför varsin dator bredvid varandra klockan 15.50 och var typ panikslagna. Sen när klockan blev 16.00 så började vi typ skrika och försökte komma in på gymnasieintagningen. Men det gick inte att logga in, sidan var helt överbelastad. *oväntat*. Så vi satt och plågades i 30 minuter med att försöka igen och igen och igen. Helt panikslagna. Mitt i allting så rusade tesse upp och började bre mackor haha. Sen tog jag också en och satt där med munnen full av min macka när jag äntligen lyckades komma in på sidan. Sen när tesse också kom in fick vi världens damputbrott och började hoppa och skrika och pipa och jag vet inte vad.

Det är lite kul för jag hade hela nian planerat att gå östra real egentligen. Jag fick ett ryck och ändrade mig 5 dagar innan man skulle välja. Tesse däremot hade planerat att gå södra latin typ aslänge. Nu är vi båda blivande södra latinare och det känns riktigt bra!

Jag fick ett ryck sen också och köpte en hatt helt plötsligt. Det e fint.

Ha det bra
// Anita

gladast i världenSåhär dampiga såg vi ut för typ en timme sen.

ANITA OCH TESSE SKA GÅ SÖDRA LATIN I HÖST!

det känns som att vi missbrukar ordet damp

Vi som trodde att vi hade blivit bättre på det här?!

Linsen var visst smutsig förresten, så lite dålig kvalité hehe.

// Anita och Tesse

Anita åt frukost på tre minuter idag, bara så ni vet.

halloj i blåbärsskogen
Anita är på väg. Vi har damp. Jenny vet jag icke vad hon har för sig, asså om hon skulle vara med oss idag. Men det blir nog bra. Jag är på väg. Nånstans. Snart. MIn bikini gick nyss sönder. Då blev jag lite sur. Det är typ jättevarmt ute idag.

Puss och kram vi hörs senare

// Tesse

äääääääääääääääääääää

hejsan hoppsan
Jag har träffat Lennart idag. Det var mysigt, inte för vi gjorde nått, men det var kul ändå. Så länge jag e med honom så spelar det inte så stor roll för mig exakt vad vi gör liksom. Eller ja, utom att sjunga kanske. Haha. Jag är så rolig. Not.

Men ja, som sagt så kommer Anita och jag ha damp imorron. Verkligen dampdampdamp. Tycker lite synd om Jenny som kommer behöva stå ut med oss kanske. Haha. Seriöst vilken dampdag det kommer att bli. Över en ganska mobbad sak med. Som kanske inte är så jättemobbad, men ändå väldigt mobbad. DAMP.
 

Tesse i sin bäst stund. Haha.


Min mamma har ett fint linne som jag gillar.

Nu ska jag sova snart,
Godnatt

//Tesse

Tomatfejs med vampyröga nerdränkt i kräm

Jenny räddade verkligen min dag idag! Hade ingenting planerat för att alla var upptagna sen plötsligt fick jag följa med ut med hennes segelbåt. Mycket mysigt var det, första gången jag var på en segelbåt större än en optimistjolle hehe.. Så jag satt där och fattade noll när alla började dra i rep, skruva på saker och prata om vindöga, fock, vinch, fender och sånt. Vi badade flera gånger och jag trodde vattnet skulle vara mycket kallare eftersom det var mälaren. Men när man väl var i ville man inte gå upp.

Kul att jag har bränt mig samtidigt som jag har massa myggbett som kliar. Så nu har jag dränkt mig i kräm så att huden inte ska falla av. Jag har fortfarande blod i ögat förresten, och nu har blodstrecket smetat ut sig och blivit en fläck. Inte så vackert.

Jag ville ha med mig kameran men vågade inte riskera något ute på havet liksom.

Några dagar sedan. Ser ganska blek ut jämfört med nu. Nu är jag tomatfejs och ser ut som jag vet inte vad.
Imorgon är det måndag och jag och Tesse kommer ha damp hela dagen. Så nu vet ni det, dampdampdamp.

// Anita

SHIT POMFRITES såhär kan jag ju inte gå runt?!
Halloj
Anita har beskrivit våran dag väldigt väl så det finns inget jag kan säga. Hejdå!

Nä skojja bara. Det finns lite kvar haha. Eller egentligen skulle jag kunna skriva väldigt mycket saker här som har varit så sjukt roliga idag. Men grejen är att det skulle bli väldigt tråkigt och läsa. Eftersom Anita och jag inte skrattar åt roliga saker. Vi bara tittar på varandra och skrattar. Jag säger bara floooooooomingsberg liksom. Asså vi har skrattdamp hela dagarna. Det kan räcka med att det går förbi en människa och vi kollar på varandra och sen har vi skrattdamp i tio minuter. Minst.

Hur som helst så åkte vi hem till Anta vid typ sex eller sju kanske och sedan cyklade vi runt en liten stund innan Anitas cykel fick damp och hela gummislangen ramla ur däckgrejen liksom. Så ja, vad gör vi då? Vi typ lägger upp halv hennes cykel på min cykel och så typ håller vi i styrena och försöker gå, eftersom man inte kunde rulla Anitas bakhjul. Det såg typ ut som en cykelskulptur. Vi var tvugna att springa hela tiden också för att cyklarna rullade av sig själva med, och så skrattade vi. Såklart.

Jag hade socialdamp i stan med. Det var en gubbe som frågade om vi hade cigg och vi bara nej. Han bara igen typ "röker ni?" och vi typ "nej" och sen fick jag socialdamp och berättade värsta förklaringen typ om vi hade haft cigg hade vi ju rökt så varför frågade han om vi röker efter han frågat om cigg å typ blabla. Han typ va? Haha. Hur som helst är väll han ganska dum och fråga folk under arton om cigg, för om vi hade haft så hade vi ju inte direkt gett bort någon? Det borde liksom varit vi som frågade honom eftersom han va typ 25. Haha. Smart kille - not. 

Jag har köpt nya shorts idag med, och solglasögon. VIsst är shortsen fina? Det tycker jag i alla fall.

puss och kram skumbanan

Lennart kom hem idag! <3

//Tesse

flooomingsberg


Idag vågade vi variera oss lite så istället för långsjön femte dagen i rad så blev det smedsuddsbadet vid fridhemsplan. Det var ju kallare vatten men mysigt ändå. Jag hade med mig min ipod så vi lade oss ner och skulle lyssna på den. Så jag tryckte på "blanda spår" och hoppades på en bra låt. Så hör jag A dustland fairytale börja spelas. Det är verkligen min och Tesses låt. Av 347 låtar på min ipod så var det just den som slumpades fram. Helt sjukt.

Sen när vi gick därifrån hade vi ingen aning om vart vi skulle så vi bara gick, och plötsligt hamnade vi i en helt främmande park. Där la vi oss i gräset och lyssnade på musik, vi hade ingen som helst aning om vart vi var. Det var sjukt mysigt iallafall. Sen fortsatte vi gå åt något random håll och plötsligt upptäckte vi att vi var på kungsholmen. Jag har ingen aning om hur vi hamnade där, jag har typ aldrig ens varit där förut. Sen gick vi lite till och plötsligt var vi i vasastan.

På tåget hem började vi prata om varför ställen heter som de heter och upptäckte att alla stuvsta, huddinge, tullinge och tumba har ett u i sig och undrade varför. Sen började vi byta ut u:en till andra vokaler. Stavsta, haddinge, tallinge och tamba. Vid Tamba fick vi världens skrattanfall och satt och grät av skratt på det annars helt knäpptysta tåget. Vi fick typ skrattdamp och kunde inte sluta. Hela tågresan och bussresan sen hade vi skrattdamp och fortsatte byta ut bokstäver. Flooomingsberg (inte flomingsberg utan floooooomingsberg), mööörsta, sudertulje cuntrum. Det måste vara något allvarligt fel på oss två, vi är helt enkelt inte normala. Ni skulle sett hur mycket vi skrattade åt de där namnen? Vi är experter på att vara pinsamma och skämma ut oss. Men det är ändå kul. Vi har kul.

Tack och hej leverpastej.
// Anita

PS. Vi var avundsjuka på Malin för att hon åkte till grekland ett par dagar sen.. SYND för henne bara att det är varmare i sverige än där just nu! Hahah varmare i sverige än grekland, hur ofta händer det liksom?

hulahula
Goddagens
Vi råkade hamna hos Anita idag. Altså, vi gick hem först, men sen så hade Anita glömt sitt busskort hos Tesse så då möttes vi halvvägs. Sen så var det för sorgligt att skiljas åt, så då hamnade vi här hos Anita. Nyss. Förresten behöver inte vi skriva vad vi har gjort idag, för vi har gjort lika som alla vi har gjort hela veckan - alltså varit vid långsjön. Varje dag den här veckan har vi varit vid samma sjö, legat på exakt samma plats, gjort exakt samma saker och ätit samma glass; hulahula. Men det är jättekul.

Michael Jackson är död. Det är lite sorgligt.

Idag pratade vi om hur vi blev nära vänner. Det är ganska knäppt egentligen, för det var i början av åttan och helt plötsligt kom Tesse och sen så va vi värsta gänget. I början var det typ vi två som kände varandra minst av alla i gänget. Nu går det knappt att fatta att det var vi två som inte kände varandra så bra, med tanke på hur det är nu. Ofta vi inte kände varandra liksom? Fattar inte hur vi kunde gå i samma klass i fyra år och inte fatta hur mycket gemensamt vi hade förrän i nian. Vi är typ jättelika i alla fall, tänker likadant, exakt samma knäppa humor, vi vet liksom vad den andra tänker, vi känner varandra väldigt bra helt enkelt. Tur att vi fattade allt det där innan vi gick ut grundskolan och splittrades. Hela vårt gäng är fett bra. Igår började vi jämföra vårat gäng med systrar i jeansgänget, det är typ samma sak. Vi är bäst.  
Måndag är förresten en väldigt spännande dag.
Tesse längtar till söndag.

Men nu försöker Anita säga till en nattfjäril att flyga ut ur hennes rum så vi måste nog gå,

Godnatt

//Tesse och Anita

Anita och Tesse är filosofiska
vi satte och i en park, å sen så började vi ta kort lite runt.

Hej
Vi har legat och filosoferat på en studsmatta i typ en timme. Vi fattar inte att det finns så mycket och prata om hela tiden. Alltid finns det liksom något att prata om. Vi pratade om gamligar ett tag, tänk liksom att se tillbaka på hela sitt liv. Det går nästan inte att fatta. Tänk att de har levt typ fem gånger så länge som vi, tänk så mycket de har upplevt. Vi tycker liksom att vi har levt länge men vi har egentligen knappt levt nånting alls. Tänk hur mycket vi har kvar att leva. Visst är vi filosofiska idag? Tack vare studsmattan.

Nu ska Anita och Tesse ta det lungt och kolla på film och sådär. Mys på det.

// Tesse och Anita

varning för vampyrer


Halloj
What´s this? Har Anita blod i ögat? Snacka om knas. Hon kanske ser ut som en vampyr som äter med ögonen buuuuhuhuu. Vad rolig jag är. Hur som helst är inte risken så stor att hon ser ut som en vampyr när vi är på en badstrand. Så alltså, Anita du kan ta det lungt.

Idag har jag på mig en jeansväst från weekday second hand, shortsen och tröjan hittade jag i en låda i källaren förut. Najs på det.

Jag e lite knäpp för jag har blivit värsta galen i att äta ägg. Äter ägg hela tiden. Jag har hört att det e farligt eller nått, men jaja det kan ju inte vara lika farligt som att ha blod i ögat. Eller? Hahaha.

Nu ska jag chilla här ett tag, innan jag åker iväg

puss och kram

//Tesse

Blod i ögat!?

Jag kollade mig nyss i spegeln och upptäckte ett kort blodrött streck i ena ögat! Jag lovar att det inte var där en timme sen, det är riktigt läskigt. Var kom det ifrån? Det ser inte klokt ut, jag kan ju inte gå omkring med blod i ögat? Vad är det här för något??
Sökte runt lite på internet och hittade det här: "En plötslig blod-
utgjutning i den ena ögonvitan utan andra symtom beror vanligen på att ett litet blodkärl under bindehinnan brustit. Blod-
utgjutningen brukar gå över av sig själv på omkring 2 veckor
."

TVÅ VECKOR??

Det här är inte kul.
Snart ska jag iallafall åka med Malin och Tesse och bada vid långsjön för tredje dagen i rad. Men när det är sånt här fint väder i det här landet så måste man verkligen passa på.

Jag är på pappas dator och hittade lite gamla bilder på mig. Seriöst kolla hur ljust hår jag hade? Jag tror jag var typ 10 år här.


// Anita

London dag 2

Bilder från andra dagen i London.


Min syster Agata och hennes kille David kom också till London. Kolla hans bil? Lite coolt. Och idag var han och Agata i buckingham palace för att han skulle få ett pris utdelat av drottningen av england. Priset heter typ CBE och står för "commander of the british empire". Har inte så jättestor koll på vad det är men det låter sjukt coolt.


Jag och mina systrar på tåget.


Det skulle ha blivit en fin bild om jag gjorde en bättre min, men hatten e fin iallafall.
Shopping på Oxford street. Inte så himla tomt där, speciellt inte på en lördags eftermiddag.. Jag var inne på Storbrittaniens största topshop(!) och köpte en tröja, sen orkade jag inte mer.

Sen blev det middag på Thank god it's Friday och jag åt grymt goda revbensspjäll.


Efter det gick vi på musikal, lejonkungen. Hela showen var grym och lejonkungen är nog min favorit disneyfilm. Speciellt låtarna är jättemysiga. Pumba var klart favoriten i musikalen, haha så skön. Man fick inte ta bilder under själva musikalen så jag försökte fota innan. Det gick inge bra.

Nästa del kommer någon annan dag
// Anita

någon härmar Anita lite...

Såhär såg jag ut idag. Kanske härmar jag Anita lite heheh, men jag har faktiskt haft såhär förut. Haha. Hur som helst är skjortan och den lilla väskan mammas gamla som jag har tagit, skorna från din sko och resten är lite random.

Jag tycker Lennart ska komma hem snart <3

Jaja puss och kram, det ser för övrigt ut som att vi ska åka och bada även i morgon. Det enda man gör nu för tiden. Haha.

//Tesse

Jultomten är uteliggare under sommaren

Hejsan hoppsan. Idag har jag och malin varit vid långsjön hela dagen. Vi träffade på Sandra, Eddi och Filippa där också så det var kul. Sjukt skönt att bara ligga i solen och göra ingenting. Lite synd att jag fortfarande är blekfis bara. Jag hoppade i först idag igen förresten! Haha jag får ryck ibland att jag måste vara först och så hoppar jag i helt plötsligt. Jag som alltid har varit lite av en badkruka.

Rubriken är random, slutresultatet av en av våra knäppa långsökta diskussioner.

Jag kanske orkar ladda upp london del 2 ikväll, vi får se.
// Anita

äntigen börjar det bli riktig sommar

Hallojsan
Jag hade fett kul idag, träffade Jenka och Soffan. Vi var och badade, åt mina chokladgrottor (hallonsylten var slut) och lite sånt. Mycket trevlig dag. Tänk liksom i lågstadiet när vi tre var med varandra varje dag exakt hela tiden. Det var så sjukt länge sedan nu.

Asså jag har tänkt lite på alla kompisar och sådär. Jag undrar liksom om kanske tjugo år? Vilka kommer man fortfarande träffa då? Det känns liksom så konstigt att massa kompisar som man verkligen träffar hela tiden nu och som verkligen är en del av livet bara kommer vara någon kompis man minns att man hade sedan. Det går liksom inte att tänka så. Och samma sak om kanske tre år, när jag går ut gymnasiet, vilka av grunskolevännerna kommer vara kvar då?
men jaja,

puss och kram på er

//Tesse

QP cheese

Seriöst! Jag är så himla knäpp. Ofta man börjar städa sitt rum klockan typ 01.00? Jag typ satt här och kollade på mitt sjukt stökiga rum och så helt plötsligt bara jag måste städa! Och så städar jag hela rummet noggrannnare än ever? Jag suger på att städa och hålla ordning och allt sånt, så nya tekniken får helt enkelt bli att städa på nätterna. Bra där.

Förresten satt jag på donken igår och tänkte typ "jag behöver en förändring i livet". Så jag gick fram till kassan och gjorde något helt oväntat! Jag beställde QP cheese istället för chicken nuggets, som jag har beställt varje dag typ hela livet. Men QP cheese va ju sjukt gott så det är min nya mcdonaldsmat. Haha, asså jag driver lite här, så att ingen tror jag är såhär mobbad i verkligheten. Eller är jag kanske såhär mobbad? Haha, nej då jag är snäll. Men jag gillar QP cheese. Såhär såg jag ut på midsommar. Då fattar ni hur kallt det var liksom. Jag frös sjukt mycket ändå. Fast jag fryser typ alltid i för sig. Jaja, tröjan köpte jag i alla fall på monki någon gång och sjalen är mormors haha. 

Men nu ska jag sova tror jag. Inte för jag är trött precis men jag ska nog sova ändå. Puss på er. 

//Tesse

London dag 1 - sevärdheterna

Jag tog över 500 bilder i london även fast jag raderade och rensade bort de dåliga hela tiden så jag får helt enkelt dela upp bilderna i flera inlägg så att det inte blir för många. Inte för att jag kommer ladda upp alla 500 men ni fattar.

Första dagen var väldigt intensiv, vi hann se typ alla viktiga turistattraktioner på en och samma dag. Big ben, westminster abbey, london eye, trafalgar square, picadilly circus, downing street, hyde park, st pauls katedral, tower of london, tower bridge, chinatown och soho där vi stannade för att äta. Jag hade dödligt ont i fötterna efter allt springande omkring på tunnelbanestationerna mellan de elva olika linjerna.Vid downing street, kolla noga på hästens mun och ansiktet bakom! haha!Vid trafalgar square, och ja jag hade en dålig hårdag.


Picadilly CircusLondon eyeBuckingham Palace


Mamma o pappa vid tower bridge.

Fler bilder kommer någon annan dag. Sov gott allihop.
// Anita

gott? not.
Hej
Vi sitter hemma hos Tesse. Idag har vi badat, första doppet i år. Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig. Det var ganska kallt och Anita hoppa i först, och det brukar hon aldrig göra nästan, så det var coolt. Sen fastnade vi vid några gungor också, och sen vid en studsmatta.

nu ska vi göra nått annat,
hejdå

Hemma

Är hemma från London nu och sitter här med sprängande huvudvärk och trötta ben. Resan har iallafall varit väldigt rolig!Men jag ska sova nu, berättar mer imorgon.


Godnatt.
// Anita


tusenJAG SAKNAR LENNART.

puss

//Tesse

Lite kul. Eller nått.

Hejsan!
Tesse is hemma från landet nu. Anita är fortfarande i London och jag är fortfarande inte alls avensjuk. Har precis varit med om den kallaste midsommaren någonsin för övrigt. Inte precis hej nu är det soligt och mysigt och woho. Det brukar i för sej alltid regna på midsommar, men det brukar inte vara så sjukt kallt.

Jag hade inte överdrivet mycket och göra där uppe, så jag hoppade mest runt med kameran. I brist på andra att fota så hamnade mina småsyskon på en del bilder. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att bo någonstans där det inte är nära till stockholm, eller möjligen göteborg. Alltså att inte kunna handla det man vill exakt när man vill. Jag menar seriöst, när man vill shoppa, då vill man shoppa direkt. Man vill kunna gå till exakt de affärer man vill, utan att bli hindrad. Så alltså tror jag inte att ett fast boende i en småstad skulle vara grejen för mig. Hur överlever man? Jag är van att bo granne med stockholm.

Jag funderar på att måla om mitt rum. Är sjukt trött på denna oranga färg som pryder en del av väggarna. Jag har haft så i flera år nu. Skulle vilja ha en ljusare färg kanske? Hm. Funderar på blått. Men det får ju inte bli för tråkigt heller. Det ska vara lite kul. Eller nått.Jag hitta ett dockskåp på ett konstigt ställe i en av bodarna på landet.


Min käre bror gör sig till så fort man tar fram kameran


Bubblor


ingen kommentar
Vi ses

// Tesse


London baby!

Jag har inte åkt än! Men det är bra att Tesse har varit så duktig och skrivit hela två inlägg idag:) Tänkte bara skriva hejdå för snart drar jag till London! Jag har faktiskt aldrig varit där förutom på och mellan flygplatserna så det kommer bli riktigt najs. Jag vill shoppa men familjen vill vara turistiska och kolla på alla sevärdheter och sånt så vi får se hur det blir med min shopping.. något hittar jag nog. Hoppas jag.Jag kommer hem på måndag med massa fina londonbilder (hoppas jag).
Hejdå!
// Anita


två timmar senare


Ja, vi saknar ju Anita här i bloggen idag. Så alltså gör jag ett inlägg till. Ni ser min mobil? Det där spelet "johnny crash", jag har klarat alla banor utom fyra stycken. När jag har klarat hela spelet, då ska jag köpa en ny mobil! Tror jag. Så alltså, fyra banor kvar. Aldrig att jag lämnar ifrån mig mobilen utan att klara hela spelet.

På tal om päron fruktrdryck. Ofta man får ett gott liv av att dricka den? Not. Jag menar herregud, så god är den ju inte. Det smakar typ päron. Men ett godare liv på grund av den? Jag tror inte det.

Jag kollar fortfarande på grey´s anatomy förresten. Shit vilka problem man kan ha. Typ hej alla är nere i världens största depression, orka att alla TVserier är så överdrivna. Fast grejen är ju att det är kul att kolla på. Typ, de har det värre än mig haha.

Puss och kram

//Tesse

way
Hallojsan!
Jag är seg och tänker inte göra något alls idag, eftersom vi ändå ska till landet sen. Så alltså gjorde jag frukost nu, alltså klockan ett, sen satte jag mig och kollade på grey´s anatomy - och det är vad jag tänker göra hela dagen. Ganska chill.

Anita är nog på väg till london nu, kul för henne, medan jag ska till landet. Lite skillnad på ställe och tillbringa midsommar kanske? Nej då, jag är inte alls avensjuk! London är ju så tråkigt, dit vill man ju inte åka.

Förresten så kommer jag åka idag, och Anita med, så det blir inget bloggande förrän på söndag eller måndag.

Så pussar

// Tesse

sjuttonde juni

Hallopsan soppsan
Jag kör Anitas stil och skriver en mobbad hälsningsfras eller vad det heter. Även om jag tycker att "hallopsan soppsan" e ganska mycket roligare än "tjooohoo bloggen". Haha.

Idag är det den sjuttonde juni och jag var med Lennart. Sjukt mysigt, sjukt bäst och sjukt bra på alla sätt som det kan bli. Du fattar inte hur mycket jag gillar dig, eller det kanske du gör men i alla fall. Vi kollade på scrubs förresten. Jag såg typ ett och ett halvt avsnitt. Woho. Haha. Jag är värsta glad med.Såhär ser jag ut när jag har tråkigt då. Köpte nytt balsam igår förresten och det äger. Najs kamera Anita förresten. Jag har funderat ett tag på vilken ögonfärg jag har.. ? På dom här bilderna ser de lite gröna ut. Men annars brukar de vara ganska blå. Hm. Konstiga ögon.

pussar pussar

//Tesse


Nikon D40

JAG ÄR GLAD!


Jag har tjatat jättelänge på mina föräldrar för att alla får typ pengar för sina betyg förutom jag, de har alltid varit emot det och sagt typ "men du pluggar ju för din skull" blablabla typ. Sen säger de plötsligt att jag ska få någonting för betygen men inte pengar utan en present. Jag blir lite orolig och undrar vad det kan vara, jag kan vara ganska kräsen. Sen idag så kommer de plötsligt och ger mig en SYSTEMKAMERA!! Som jag har pratat om hur mycket som helst men aldrig trott att jag skulle . Jag blev helt chockad och överlycklig! Nu har jag suttit och väntat på att batteriet ska laddas i en och en halvtimme (!!) och sen har jag hunnit testa den lite snabbt:D

Jag kan verkligen ingenting just nu så döm inte mina amatörfoton för hårt. Men jag ska öva och lära mig använda den, övning ger färdighet. Jag ska fota massa i London också! Juste jag måste nog börja packa nu eftersom jag åker imorgon..

Vi hörs kanske imorgon innan jag åker.
See you later alligator! (jag kör på töntig avskedsfras istället moahaha)

// Anita

Dagen idag.

Hejhej. Jag ska bara lägga in lite bilder från idag medan jag lagar mat och sen har jenny och malin tvingat mig att dra hem till jenny för de måste träffa mig innan jag åker till london imorgon. Jag får väl ställa upp för mina kära kompisar så att de inte saknar mig för mycket under de här fyra långa dagarna. haha.
Jag känner mig väldigt duktig som lyckas laga mat och blogga samtidigt förresten.


Jag idag.


Jenny vid långsjön.


fin man ser ut när det blåser..


Hallonsmoothie! mums. Man ser jenny i bakgrunden också.


Nu måste jag sticka jenny ringer och undrar varför jag inte har kommit än!
// Anita

videoinläggMedan vi gjorde det här videoinlägget satt vi på en uteservering vi egentligen inte fick sitta på för vi hade inte köpt något därifrån. Men busiga som vi är så täckte vi för "endast för gäster" lappen som satt på bordet med ett ljus och låtsades som vi inte hade sett den.

// Anita

PS: hahahha stillbilden blev ju... vacker..

TJOHOO

Tjoho bloggen. Jag gillar töntiga hälsningsfraser.
Jag håller på att ladda upp ett videoinlägg men det går otroligt segt... vet inte varför.
Som Tesse pratade om så skrattar vi alltid vid fel tillfällen. Fast det beror nog på att vi skrattar nästan hela tiden och sen när ett "fel tillfälle" dyker upp så kan vi inte hålla oss, det är verkligen omöjligt. Så det kan leda till lite pinsamma situationer hehe. Som idag när Jenny klippte sig. Vi kollade in för att kolla hur det gick så vi stod där utanför och verkligen råstirrade. Sen plötsligt märkte jag att frisören närmast fönstret kollar på oss med en väldigt undrande, halvt road blick. Då börjar vi asgarva och rusar därifrån väldigt odiskret. Sen ville vi fortfarande kolla hur det gick så vi gick förbi där några gåner fram och tillbaka och försökte titta in lite diskret. Ni kan nog gissa hur det gick. Den där frisören måste tyckt vi var helt knäppa hehe.

Så fort Jenny satte sig i frisörstolen och det bara var jag o tesse kvar så tänkte vi direkt på bloggen. Det var då vi filmade vårt videoinlägg och sen gick in i provrummet på hm bara fär att ta bilder till bloggen. Vi tänker och planerar och pratar om bloggen rätt ofta haha, ni skulle se hur "upphetsade" vi blir. Ok det lät lite fel men vi typ "Ja vi skriver om det här i bloggen:D:D:D" "vi kan göra ett videoinlägg:D:D:D" "och ta bilder tillsammans:D:D:D". Hehe alla andra blir nog lite trötta på oss, men det skiter vi i. Det är förresten tusen gånger roligare att ha blogg tillsammans än själv.


jag på waynes coffee. Inte världens snyggaste bild men... jag hatar att lägga upp bildlösa inlägg så.. aa det får bli såhär.

Snart kommer videoinlägget!
// Anita

Carpe diem, haha.


Vi fikade på wayne´s coffee, mys på det.Sen hoppade anita och jag in i en provhytt och tog bilder haha.


Jenny var också med idag, men jag hade bara konsiga bilder på henne, så här e en knasig bild på Jenny.

Det är så sjukt, för man hinner med så mycket mer på en dag på sommaren jämfört med en dag på vintern. Liksom idag? Vi har hunnit med typ massor, åkt till typ tusen ställen. Och ändå är man mycket segare på sommaren? Det är faktiskt ganska sjukt. Liksom, shoppa, äta, shoppa, fika, shoppa, jenny klipper sig, åka jobbiga tåg och bussar, gå, handla, gå mer, fika, gå jättelångt, leka lekpark, köpa pizza, gå ännu mer och till sist kolla på film. Det var då min dag. 

Jag har kommit fram till att det finns så många likheter mellan mig och Anita. Kolla här - Anita brukar säga att hennes hår är muppat, jag brukar säga att mitt hår är muppat, Anita är cool, jag är cool, Anita skrattar vid fel tillfällen, jag skrattar vid fel tillfällen, Anita tycker låten dustland fairytale är bäst, jag tycker låten dustland fairytale är bäst, Anita gillar langos, jag gillar langos, Anita gillar balsam, jag gillar balsam. Ser ni vilka likheter det finns? Woho! Hahah, vad kul jag har. 

Nu är detta trevliga inlägg slut. Nu väntar jag med spänning på att Anita ska ladda upp världens coolaste videoinlägg. Det handlar bland annat om jordgubbar. 

Puss på er!

//Tesse 

snygga shorts- not.

Hej!
Oj vad flashig Anita är nu då, när hon skriver texten BREDVID bilden. Woho på henne, tyvärr tänker jag inte vara lika rolig tror jag.

Idag vaknade jag klockan nio, sedan gick jag och dushade i hudra år som vanligt. Jag orkar liksom inte gå ur duschen, någon som har samma problem eller? Sen träffade jag i alla fall Lennart. Vi hade mysigt och kollade på film. Haha. Sen åkte han hem typ fem eller sex eller nått, å jag va plötsligt på ett tåg men sen så var jag hemma igen. Sen så åkte jag igen vid typ halv åtta. Men nu är jag hemma igen. Konstigt det där med att man alltid kommer hem igen? right.


Rolig bild- not.

heeeeej

Hihi vad roligt att skriva bredvid bilden:)
Men iallafall, idag har varit en väldigt seg men mysig dag. Det här vädret verkar göra alla sega. Jenny ringde imorse och ingen av oss hade lust att göra något speciellt, så hon kom hit och vi tittade på vänner hela dagen. Vi kollade igenom nästan hela säsong 6 haha. Enda avbrottet vi gjorde var när vi fixade mat, billys panpizzor.
Inte så händelserik dag, men det är verklgen skönt med såna dagar ibland. Då man kan ta det lungt liksom.

Jag blir verkligen irriterad på att det inte känns som att det är sommar nu! Jag vill sola och bada och kunna gå i tunna kläder utan att frysa. Jag vill sitta i gräset och äta glass och massa andra somriga saker. Blä på svensk sommar.
Just det jag åker till London på torsdag och Tesse åker till landet då. Blir nog inte så mycket uppdatering då.. lite sorligt..


Haha nu bestämde vi oss plötsligt för att gå på bio, baksmällan. Det blir nog kul:D
// Anita

Tesse lever också

OMG. Nu har det hänt! Tesse is back! Grymt av mig som helt plötsligt kommer tillbaka här och räddar hela världen, denna blogg är ju ingenting utan mig, right? Or not haha, Anita har nog klarat sig. Det är snarare jag som har fått utstå allvarlig trackning från Anita eftersom jag inte har skrivit haha. Så tyck synd om mig istället haha.

Jag har varit med Lennart typ senaste dagarna<3
Tycker om dig sjukt mycket.  


Puss på er

PS. jag kommer sakna 9bf. Vi var världens bästa klass.

//Tesse


Anita igen

Hejhej det är Anita igen. Tänkte skriva lite om skolavslutningen.
Först var det avslutning med hela skolan på skolgården och rektorn höll tal och lite sånt. Redan då kände jag tårar i ögonen. Sen var det lite prisutdelningar och plötsligt så blev jag uppropad upp på scen tillsammans med Eddi.
Sen i klassrummet så kollade vi på en film med bilder från de här fyra åren gjord av nea, då kom det lite mer tårar. Sen brast vår lärare ulrika ut i gråt och hela klassen hängde på. Det blev ett enda stort gråtkalas då nästan varenda person grät, till och med de flesta killarna! Jag beundrar faktiskt killar som vågar gråta, det är så himla gulligt.

Sen grät vi ett tag till och alla kramades. Jag kommer verkligen sakna varenda person i klassen även om jag inte alltid gillat alla. Men alla har liksom varit en del av klassen, det kommer kännas tomt utan dem.

Efter att vi hade sprungit runt och kramat massor av lärare åkte vi och åt kebab/pizza med klassen precis som vi gjort under tre år nu på samma ställe. Sen var vi på en skolgård och lekte i gungorna. Vi hade alla våra saker i en kundvagn från coop som vi drog runt på, vi döpte den till emo wagon och skrev det på den. Sen fick vi någon knäpp idé att dra med den in till stan. Så vi gick med den där kundvagnen full med saker ner för trappor, genom spärrarna till pendeltågsstationen, in på tåget, omkring på centralen, till plattan, genom gallerian och tillslut landade vi i kungsträdgården bland tusentals jätteläskiga fiskmåsar som bajsade på linnea (HAHAHAHHA).


En del av älskade 9bf<3


Jag och eddi på scen.


Skolgård


emo wagon på plattan!

Nu tänker jag inte skriva ett enda inlägg till förrän Tesse skriver! (hoppas hon gör det snart, jag kan inte motstå att blogga...)
// Anita


bilder från balen


jag
Så här kom vi åkandes till skolan:)


jenny o malin va fina


Karro såg ut som en dröm enligt vår lärare, haha


Tesse va också fin:)Titta vad duktig jag är som laddar upp bilder från balen som jag lovade. Våra uppdateringar är lite glesa just nu (inga inlägg på fyra dagar från en viss person hosthost), men det händer lite saker och vi har mycket att tänka på. Men jag ska försöka få Tesse att skriva ett blogginlägg snart, för jag vill liksom inte vara den enda som skriver i den här bloggen.
Tänkte skriva lite om vår otroligt sorgliga och knäppa skolavslutning också och lägga in någon bild. Jag gör det senast imorgon så ni får hålla ut tills dess helt enkelt.

Tänkte sova om ett tag, vi hörs imorgon
// Anita

Vi lever

Hej allihop, tänkte bara säga att jag och tesse lever även fast vi inte bloggade igår. Vi hade bal på kvällen så vi fixade oss och så. Jag hade en jätterolig kväll och det tror jag Tesse också hade;) Vi kom dit åkandes på bakdelen av en öppen corvette haha. Först var det "mingel" på skolgården, sen middag och sen typ disco. Bilder kommer senare, men här får ni en så länge.


En del av 9bf<3

Vi hörs senare
// Anita

lärare på fotbollsplanHej
Fotbollsmatchen mot lärarna var ganska kul idag. För man har aldrig direkt tänkt sig sina lärare hoppa runt på en fotbollsplan, nu mer vet man ju hur knäppa de ser ut. Eleverna vann ju också vilket var sjukt bra. Woho på oss liksom, även fast inte jag var med.

Vi hoppade runt i huddinge ett tag efter skolan med, alla var tvugna att köpa massa med onödiga saker som man aldrig orkar köpa, men som man måste köpa nån gång. Alltså typ hårnålar, tofsar och sådana grejer. Fast det är ju också trevligt.

Nu ska jag snart gå och lägga mig,
// Tesse

Dagen i bilder
Såhär går det till när vi städar vårt kontor haha


haha


Vi <3 mjölk


Vi kollade på niornas match mot lärarna, ingen av oss ville vara med. Eleverna vann såklart:D

// Anita


sjunde juni
Hej!
Jag har äntligen köpt skor till balen/vårfesten, ganska vanliga och sådär, men de kommer nog att funka. Kolla värsta coola tröjan jag hittade i min garderob, kommer inte ens ihåg att jag hade den. Undra vad jag har fått den ifrån? haha. Snygg var den i alla fall. Jag håller då på att städa garderoben, för den var så jävla stökig. Hahah, asså allvarligt så har min garderob nog aldrig varit värre än vad den är just nu.

Puss

// Tesse

Parkmys

Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag, Malin, Linnéa och Suss satt i en park och fikade, spelade gitarr, frös, applåderade åt hoppande cykelpojkar, grävde i hundbajspåsekorgen och bara pratade. Jag måste nog förklara det där med hundbajspåsekorgen, men det var två cykelpojkar som slängde ner en sparkcykel där så vi tänkte hämta den. Sen visade det sig att den var i två delar och det förklarade ju varför de slänge den.
Vi hade gitarr med oss för att Malin skulle låna min och vi orkade inte åka och lämna den hos henne så den fick följa med helt enkelt. Så vi satt där och spelade de två låtarna vi kunde men ingen runtom verkade tyvärr uppskatta det.


malin

// Anita

Kungafamiljen var på plats såklart.

Nu är jag hemma från skansen. Det var kul men sjukt kallt i nylonstrumpbyxor och lite synd att Timo bara sjöng en låt som inte ens var hans egen, vi fick bild på honom iallafall. Såg lite kända personer och massa politiker, vi stod precis vid "röda mattan" där de gick. Vi såg bland annat kungafamiljen, Fredrik Reinfeldt, Mona sahlin, Maud olofsson, Carl Bildt på "röda mattan" och Peter Jihde, Hanna hedlund, Kristin kapsersen, Patrik isaksson, Darin och Timo räisänen på scen. Kungafamiljen och Timo var klart coolast att se.
Tjejerna som stod vid oss när politikerna gick förbi var sjukt läskiga, de var i vår ålder och hade jättestarka politiska åsikter och var emot allt annat än socialdemokraterna. De började snacka om att Maud Olofsson förstör våra fackliga rättigheter. Jag o jenny typ ba "huuuuuh?". Innan det började stod de och pratade politik med Timo räisänen, seriöst?

Sen på tåget hem var det en kille som var skiiitfull. Hans tjej fick typ bära honom in på tåget och han gick in i stolpen och slog i huvudet. Hon fick bära honom till ett säte där han däckade i hennes knä och snarkade och dreglade. Sen plötsligt började han spy blod, det var så jävla äckligt att det inte var sant. Har bilder i huvudet fortfarande, usch det var verkligen hemskt.


Timo


Reinfeldt

  


Kungen och drottningen


Viktoria, Carl Philip och lite av Madeleine.


misslyckad min, var tvungen att censurera.

storasyster

Tjollahoppsan!
Eftersom Anita är inne i stan och flowar och jag sitter hemma med mina släktingar, så får väll jag uppdatera lite. Rymma från släkten helt enkelt. Hahah, nej men jag tycker om mormor och morfar and the rest.

Jag roar alltså mig själv genom att rita lite idag. Eller ja, kladda kanske man ska kalla det haha. Jag orkade inte tänka så mycket, så jag ritade av omslaget till Harry Potter och halvblodsprinsen. Obs, tiominutersbild haha. För er som har missat det så är jag sjukt harrypotternördig. Även om det var värre för kanske ett år sedan, då man inte såg väggarna för alla harrypotterafficher, nu mer har jag tagit ner det mesta. Men, jag tycker nog om harry potter lika mycket i alla fall haha. Jag har väll läst den femte boken runt 30-40 gånger kanske. Lite för många hehe.

puss och kram

//Tesse

tårta till mig

Hejhej!
Snart kommer det bli saftkalas här hemma hos mig. Haha, nej men min käre pappa fyller år idag så, Saftkalas helt enkelt. Kommer väll få tårta och lite sånt antar jag.  

Jag ska vara hemma typ hela sommaren och det är fett najs, för då kan man göra massa saker som man inte hinner om man åker bort hela tiden. Det sköna med sommaren är ju liksom att träffa kompisar och så. Jag älskar verkligen det där med att man hela tiden bara går runt, utan att veta vilken dag det är eller vad klockan är. Sommarlov är fett najs.
 
Det är tur att jag gillar min kusin. För hon kommer hit idag. Det är jättenajs.


Typ hej sätta upp håret leta fram någon tröja å sen typ hej klar. Haha.

Pussar
// Tesse


Sveriges nationaldag.

Timo Räisänen uppträder på skansen idag och jag ska dit såklart! Kommer bli riktigt najs, hans låtar är mys<3Nu måste jag dra snart, vi hörs senare
// Anita

ingenting helt enkelt

Hej!
Anita påminde mig precis om att jag inte har skrivit ett enda inlägg på hela dagen och eftersom hon tjatar får jag väll skriva ett. Hahah, nej jag skojja bara, jag vill faktiskt skriva ett inlägg också. Problemet är ju egentligen att jag inte har några ideér om vad jag ska skriva, eftersom Anita redan har tagit upp allt om kompisabstinens, södertörn och gråtattacker. Så alltså tänker jag skriva ett inlägg om ingenting, och det är just det du läser nu alltså.Puss
// Tesse

klänningsjakten (jag har tråkigt!)

   
   
  
 

Det är inte lätt att hitta en fin klänning både är väldigt fin och sitter bra. Här är några av alla jag provade. Jag är så glad att jag äntligen har hittat en.

Jag sitter hemma just nu och har sjuuukt tråkigt. Jag har verkligen ingenting att göra och alla är upptagna idag med att gå på studentskivor och åka till landet och såna saker, så just nu har jag kompisabstinens. Det är ingen rolig inne på msn heller! Vad kan man göra när man är själv? Jag kommer inte på en enda rolig sak, det är jättejobbigt. Jag får väl se någon film eller nått, det går ju att göra själv men det är ju grymt mycket roligare med kompisar. Den här fredagskvällen kommer inte direkt bli den roligaste...

// en uttråkad Anita

Gråtattack nr 2Hejhej här sitter jag och bloggar från skolan. Vi har slutat egentligen men vi kan inte slita oss härifrån. Haha det är faktiskt nästan sant. Men vi måste måla en affish för niornas "avslutningsfest" (bal) eftersom vi är de enda som tar åt oss såna här uppgifter. Men eftersom vi hade våran allra sista bildlektion i grundskolan idag så hade vi inget emot att vara kvar en stund i bildsalen och fixa det.

Vi börjar inse nu hur mycket vi kommer sakna allting, idag under vår sista bildlektion idag så fick vi fika och satt vid ett långbord tillsammans med våran bildlärare Markko. Han berömde oss jättemycket och sa att vi var den bästa klassen han någonsin haft under sina 29 år som lärare, han har aldrig haft en klass med så många höga betyg och att det hade varit jätteroligt att ha oss de här fyra åren. Då kunde jag inte hålla emot längre och kände tårarna, de gick inte att stoppa. Sen när Tesse också började gråta kunde inte jag sluta så båda vi gick omkring med tårarna rinnande. Hehe det var lite pinsamt, men det gick verkligen inte att sluta. Vi lyckades lugna ner oss tillslut iallafall. Lite sjukt att vi börjar med gråtattackerna en vecka innan avslutningen. Men jag kommer sakna vår skola så otroligt mycket, det går inte att beskriva.


Avslutningen kommer bli riktigt jobbig.

Vi hörs senare
// Anita
(tesse hälsar, hon sitter här i bildsalen)

Klasströjor och gråtkalas.Hejhej. Vår klass har köpt fett coola klasströjor som ni ser på bilderna. Trycket är lite knasigt, men det är kul ändå. På baksidan står alla i klassens namnteckningar, det är värsta coola minnet. Vi har faktiskt bara 4 dagar kvar av hela grundskolan... Det är sjukt sorgligt. Det blev lite gråtkalas på matten idag. Tack för att du startade det med din lite okänsliga kommentar jenny, men vi gillar dig ändå.

På bussen hem bestämde vi oss för att fika, och då kom Malin med en lite rolig kommentar. "Okej men vi fikar inte så länge, bara typ en och en halv timme?" Haha det lät lite kul, men vi sitter alltid och fikar och pratar i flera timmar.

Puss och kram
// Anita och Tesse

Kalaspuffar

Hejhej. Jag kom precis hem och ska snart sova för jag är astrött men tänkte skriva lite snabbt bara. Jag har varit och kollat på en teaterföreställning ign, fjärde gången nu haha. Jag kan seriöst nästan alla texter och danser nu. Det var iallafall den galnaste föreställningen hittills, haha den var verkligen sjukt rolig! Sen efteråt var det typ "fest" eller vad man nu ska kalla det med alla teatermänniskor + jag och jenny. Det var massa chips, popcorn, läsk, musik och jag får ju inte glömma KALASPUFFARNA. Sen var vi ett gäng på typ 6 pers som bor i närheten av varandra som gick hem tillsammans och sjöng på svennebanan haha, den låten går verkligen inte att få ur huvudet. Sjukt irriterande.

Förresten så jag har köpt klänning till avslutningsfesten nu! HELT OTROLIGT!

Förlåt för alla egobilder, hehe jag har nog mest utav dem på datorn.


Det var allt från mig.
// Anita

onsdag

 

Hejsan
Detta är en onödig dag. Jag glömde tillexempel att jag hade sovmorgon i morse (tredje onsdagen i rad, hur lyckas jag?), sen så var det massa onödiga lektioner, speciellt mattefördjupningen och sedan var jag i stan och slösade pengar på tacobar. Men det var så sjukt gott så det gör inget. Anita och jag var alltså i stan och letade klänningar. Anita hitta en tillslut. Den var jättefin, hoppas du kommer behålla den! Vi fick värsta skrattanfallet på tåget också. Haha, vi börjar verkligen skratta hela tiden.

Nu ska jag kanske sova om ett tag om jag orkar.

// Tesse

VideoinläggAndra gången vi försöker göra ett videoinlägg dårå. Haha vi har egentligen inte så mycket att säga, sitter liksom och snackar om langos i en kvart typ. Men vi har ju faktiskt gjort stora framsteg sen de förra måste ni erkänna, vi pratar faktiskt istället för att bara skratta. Min insane ordvits var ju.... kul. Det är så fint när vi vinkar på slutet också.

Men nu ska jag läsa lite i sista twilight boken innan jag går och lägger mig tror jag. Man kan verkligen inte sluta läsa den. Juste såg trailern till new moon idag också! iiih spännande, jag längtar till november!
// Anita

Gröna lund 1 juni 09


våra älskade langos!


Anita, Karro, Jenny och Moa i frittfall tilt. Bilden är tagen av Tesse från vilda musen.


Vi tog massor med bilder i kärlekstunneln. Den här var den enda vi blev nöjda med.


Jenny, Malin, Tesse, Karro.


Malin och Tesse. Fast Tesse ser mobbad ut. Tycker Tesse.


Anita och karro är fett pepp på att åka barnkarusell.


Malin <3 bläckfisken


Jenny gillar den också.


jetline och kvasten. Karro är fett stolt över sin bild.


Moa och Tesse fångade i sina bästa ögonblick.


Visst har vi tagit fina bilder? Det tycker vi i alla fall. Vi åkte popexpressen typ sjukt många gånger, sista gången började vi nästan må illa, fast Anita mådde lite illa hela tiden, men hon åkte allt i alla fall. Tesse mådde bara illa efter att hon ätit för mycket mat. Det fanns fulla gubbar och läskiga fåglar och så skumma oranga saker som hoppa fram och gillade att störa alla. Men det var var kul ändå. Sen så råka Karro hoppa i en båt i kärlekstunneln som vi inte hann med, en liten kille var i vägen. Så hon åkte kärlekstunneln själv, det är lite sorgligt.

// Anita och Tesse (live från skolan!)

Morgoninlägg

Hejhej. Det är helt otroligt jag lyckas göra ett inlägg på morgonen! Jag har försökt med det tidigare men jag hinner verkligen inte.
Grönan igår var iallafall sjukt kul. Hela dagen var riktigt härlig. Vädret var helt underbart och nya bergochdalbanan är grymt rolig! Fast jag har lite ont i nacken idag, det kan bero på att jag kastades runt så mycket att det var svårt att hålla huvudet mot ryggstödet. Men det var lätt värt det. Bilder och även ett videoinlägg från grönan kommer senare idag.

Snart ska jag gå och hämta jenny som bor precis nedanför min gata och sen ska vi tillsammans till stället där vi ska kolla på en teateruppvisning med klassen. Jag har redan sett den förut men inte med den här gruppen som Malin och några från grannklassen är med i. Det kommer bli riktigt kul. Men skönt att i det här vädret? Ok det tar väl bara 5-10 minuter men ändå. Jag måste nog leta upp mitt paraply.Vi hörs senare!
// Anita

update: Jenny ringde nyss med nyheten om att vi blir skjutsade, WOHO! Jennys mamma är dagens hjälte.

Tesse och lite Anita

Hejsan!
Nu känner jag mig som en karusell, för jag typ snurrar. Känns som att jag fortfarande åker typ bergochdalbanan eller något, fast jag sitter ju på en röd stol egentligen. Så det är ju ingen bergochdalbana. Grönan var najs.

Såhär såg Anita och jag ut när vi hoppade runt i solen idag i skolan, innan vi åkte till gröna lund. Soligt, mysigt och typ skitbra. Detta är en väldigt bra dag på alla sätt. Det kan liksom inte bli bättre. Snart ska jag gå och lägga mig och tänka på att vi har sovmorgon till tio imorgon.

Puss
// Tesse och lite Anita


gröna lund

Hej
Nu sitter vi i skolan, egentligen skulle vi gjort inlägg i morse, men eftersom båda vi är lite sega på morgonen så blev det inga inlägg. I alla fall så ska vi åka till grönan idag efter lunch. Där ska vi äta langos! MUMS! Vi kommer ha fett kul och ta massa bilder. Tror ni att vi vågar åka den nya berg och dal banan? Haha. Det gör vi säkert.vi ses på grönan

// Anita och Tesse