Nu orkar jag inte mer

PANIKSTRESSÅNGESTBAJS. Jag kommer dö imorgon. Men det här var min sista jobbiga pluggkväll på flera månader, gäller bara att klara sig igenom morgondagen bestående av 3 timmars fysikprov, historiaredovisning och svenskatal... kul dag. SEN ÄR JAG FRI.

Första gången på länge jag lägger mig såhär tidigt förresten.
Önska mig lycka till
// Anita


Långa inlägget

hallåå
Jag har köpt lääskigt mycket grejor den här helgen. Allvarligt har jag köpt 11 överdelar, 2 underdelar och 2 par skor... Så mycket har jag inte köpt på väldigt länge, för jag har liksom hållt mig ifrån att handla ganska mycket senaste tiden eller hela det här året egentligen. Shoppade mycket i wales och sedan den här helgen typ haha. Nej men okej jag har ju handlat, men inte så ofta som jag brukar... kör tydligen på någon slags idoitshoppaprincip att shoppa så mycket jag hinner av min vakna tid en helg per halvår eller nått... Hur som helst kan jag starkt försvara mina inköp faktiskt. Allt var från barkaby outlet eller ifrån hornstulloppisen. Plus att jag faktiskt har sålt på loppis också. För övrigt var loppisen den bäästa ever, snygga kläder och grejor precis överallt och den var grymt stor med. 
   Jag känner att jag är konstig just nu. Hela jag är lite konstig. Blir stresad av exakt allting hela tiden även fast jag inte har några läxor plus att jag har blivit helt paranoid över att jag tror att alla tror att jag är jobbig, varför har jag börjat tånka så helt plötsligt liksom? Måste försöka bli lite avslappnad, men det har ju inte gått så bra senaste månaderna... men alla fall... livet går vidare! :)

Här är mina inköööööööp lala
Här är vad jag har ägnat senaste timmarna åt, inte slut än men hinner imorgon på lunchen. Så typsikt mig att bara inte läsa en bok man ska läsa i skolan och spara den till sista dagen. Blir ju så när det inte spelar så stor roll. Man gör ju hellre viktigare skolsaker än läser doktor glas liksom... haha.

Insåg precis att mina armar har blivit bruna idag, eller rödbruna i alla fall, när jag precis jämförde dom med magen! Fattar för övrigt inte hur mitt rum kan se ut som kaos exakt hela tiden fast jag städar det jätteofta?

Jag är så trött! Men jag vill liksom hinna saker och inte sova på kvällen så då sover jag inte. Osmaaaart.

jaja puss godnatt!
Kul helg förresten, umgåtts mycket med snälla vänner :)

//Tesse


jag är orolig för min familj

Min lillasyster höll upp en pringles med smak av gräddfil och lök
amanda - kolla dom här chipsen anita! dom är MYCKET godare än sourcream and onion!
jag - ...är du seriös?
amanda - vadå?
jag - men hur skulle du översätta "gräddfil och lök" till engelska?
amanda - ööh.... 
Jag skrattar/suckar och repeterar det amanda sa till pappa för att ha någon att skratta med
pappa - åh, finns det en ny pringles-smak??

suck.

Jag insåg förresten nyss att det är dags att städa mitt rum... Just nu finns här två tomma tallrikar, massa bullpapper, ett glas, två tomma chipspåsar, asäckliga pringleschips, en tom colaflaska och en oöppnad colaflaska (anledningen till att den inte är öppnad är för att jag inte får upp den, har fått blåsor på händerna efter alla gånger jag har försökt). Till mitt försvar så har jag inte ätit allt ensam, och allt är inte från idag...

// Anita


Mysigt

hejhej
Har haft en jättebra dag idag. Den började hos Anita imorse dårå med sedan åkte jag plötsligt med hela familjen till barkaby outlet, köpte jättemycket saker och blev supernöjd. Kändes jättekonstigt att sitta i bilen med hela familjen samtidigt, det var så länge sedan jag gjorde det nu. Jag åkte sedan hem till Lisa för att vi skulle planera tågluffen, tyvärr blev det mycket gå till affären och handla och typ baka paj som vi skulle ta med till Jenny istället. Men lite planering blev det i alla fall.
   Vi åkte sedan hem till Jenny och hängde med ungefär tio pers från klassen vilket var sjukt mysigt. Pratade om jättemycket saker och spelade lite gitarr och så. En sådan kväll som man verkligen inser hur sjukt bra klass man går vi. Underbart att ha så många som man gillar och är bra kompis med som jag har i min klass.
   Sedan av någon väldigt konstig anledning så började vi prata om spöken och jag blev sjukt paranoid och vågade inte gå ner i trapphuset själv när jag skulle hem hahah. Hur som helst är jag trött nu, har knappt varit hemma på två dygn och historiauppsatsen har gjort mig galen (fast den är inlämnad nu lääääääääääääääättnad) men har ändå haft en sjukt mysig dag. 
   Är ändå lite depp med det är luuugan.

//Tesse

fysikplugg med blandade känslor

Skräckprovet närmar sig, kursprov i fysik A på tisdag. Det är alltså ett prov på allt vi har lärt oss under ett år som typ avgör hela slutbetyget. Jag måste alltså i princip kunna hela fysikboken på ungefär 200 sidor. Fysik är dessutom väldigt svårt. Majoriteten av alla fysikgenomgångar har jag suttit som ett stort frågetecken fylld av frustration, eller något i den stilen.

Men jag inser faktiskt att bakom (väldigt vääldigt långt bakom) all stress, press, ångest och jagförståringentingpanik så är fysik ganska intressant. Allt hänger liksom ihop på något sätt, det är smart. Det är dock extremt sällan man orkar se det så.

Okej jag vet inte alls vad jag tycker just nu, i ena sekunden sitter jag och tänker att "det här är ganska intressant" och i andra tänker jag "JAG FATTAR INGENTING JAG HATAR FYSIK!!" och i tredje sekunden så blir jag så trött på allt jag somnar i någon timme. Ja det har hänt några gånger idag, att plugga i sängen är farligt.

För att det här inte ska bli ett inlägg som endast handlar om fysik (jag behövde verkligen skriva av mig) hehe så kan jag säga att jag var på teater igår. Den var jättebra, malin och alla andra var mycket duktiga och jag fick tårar i ögonen på ett ställe. Det säger ju rätt mycket.

The temper trap - sweet disposition


// Anita

Knäppt och kul och jag vet inte

Heeeeeeeeej
På det hela taget är det här en väldigt lyckad dag faktiskt. Även om jag gick upp fem sex imorse och skrev uppsats helt galet stressat till klockan tio för att sedan hinna till skolan där Peter var sur, och alla var borta och sen var anna också knäpp och alla blev depp ett tag runt lunch och sedan blev alla överhype och helt skumma. Detta fortsatte med teatern och alla var jätteduktiga, Malin var coooooooool för det var en slowmotionsak och i Jenkas del blev man ledsen buhuuuu. Nej me n tummen upp till teater, träffade ju andra Jenny eller asså bf-Jenny haha, nej men jobbigt det blev när alla heter samma träffade massa andra peolpe också. Treeevligt. Satt i en park med klassfolk också. 
Nu ska jag draaaaaaa
Puss 

//Tesse 

Jag har inte sömnproblem, jag har facebook.

Jag känner hur kroppen börjar säga ifrån. Alldeles för dålig sömn den här veckan, inte bra! Men det är svårt eftersom det är på kvällarna jag pluggar som bäst.

Halvjobbig dag idag. Totalt ovärda lektioner, seeegaste historialektionen någonsin och jag fick ingen av mina redovisningar som jag föreberett mig inför avklarade så jag har lika mycket kvar att göra fortfarande. Sen har jag mått sådär och varit allmänt på lite dåligt humör från och till under hela dagen. Nu vill jag bara sova.

S n a r t  s o m m a r l o v .


Fina tjejer

// Anita

Orkar inte citera någon fin låttext

Idag började jag 9.20 och slutade typ 10.30 nånting. Lite politikdebatt och härliga provresultat bestod dagen av, najs. Ända sen jag kom hem har jag försökt förbereda ett argumenterande tal om boken tusen strålande solar till imorgon. Jag kommer verkligen ingen vart. Man ska ha minst tre argument för varför boken är värd att läsa. Tusen strålande solar är värd att läsa för att.... den är bra? Det är det jag har kommit fram till.

Jag inbillar istället mig själv att jag kan förbereda mig genom att ligga ute i solen och läsa om boken istället.

Det är ganska roligt vilken skillnad det är på mitt kameraanvändande under olika månader, oftast beror det ju på vädret. I april tog jag 135 bilder, och nu i maj har jag hittills tagit 1072. Här är lite fler dansbilder från i lördags.


// Anita


skriva skriva skriva

Hejhej
Jag sitter åter och skriver på min uppsats. Saken är att jag äntligen böjar få fram vad jag egentligen vill ha med i uppsatsen. Jag liksom vet vad jag ska skriva kan man säga. Problemet är att jag inte riktigt vet hur jag ska få ner det. Vi ska ju ha tre olika perspektiv och nu vet jag inte riktigt hur perspektiven ska se ut längre. Svårt. Svårt. Kanske ska satsa på att bara skriva ner allting och försöka få ihop den sen. Men det brukar aldrig fungera för mig. Jobbigt jobbigt jobbigt. Men jag måste få ihop tre perspektiv idag annars är ju utomordentligt kördkördkörd. För att inte snacka om slutdiskussionen för övrigt. Men den brukar lösa sig, det jobbigaste är ju perspektiven känner jag just nu. 
   Jag vet hur intresserade folk är av min uppsats höhhöhö.

// Tesse

snart är det sommar

hejhej
Happy days idag trots att jag håller på att skriva på min uppsats. Det går lite åt skogen med den, jag har skrivit 500 ord och allt är bara massa pladder. Vädret utanför är grått och blött grönt. Typiskt regning sommardag utom att temperaturen säger höst.
   Jag har precis insett att det är två och en halv vecka till skolavslutningen????!!!! När hände detta egentligen, när gick tiden från i julas till nu liksom? Jag har ingen aning. Fattar verkligen inte var mitt första gymnasieår har tagit vägen måste jag säga.

//Tesse

när vänsterhänta får problem...

Hejhej
Gjorde intagningsprov till C-gruppen idag, men tror aldrig jag kommer in. Det är för många som är duktiga som söker. Jag vet inte riktigt hur många de tar in, men jag får en känsla av att jag inte kommer komma in. Det är så sjukt många av oss som är ganska jämnbra tror jag också... Hm. Ganska svår koreografi, men jag klarade den i princip på slutet i alla fall, så det känns lugnt. Hahah, i koreografin skulle vi skriva 1, 2, 3, 4 i luften med höger hand, jag som är vänsterhänt insåg att jag inte kunde göra det samtidigt som jag dansade haha! Lite komiskt sådär, men det blev lite krusiduller istället.
   Har äntligen börjat komma igång med historiauppsatsen i alla fall lite. Nu gäller det bara att skriva den. Till på fredag. Höhöhö.

Har lite annat att tänka på också, men det är luuuungan. Typ.

//Tesse

när vänsterhänta får problem...

Hejhej
Gjorde intagningsprov till C-gruppen idag, men tror aldrig jag kommer in. Det är för många som är duktiga som söker. Jag vet inte riktigt hur många de tar in, men jag får en känsla av att jag inte kommer komma in. Det är så sjukt många av oss som är ganska jämnbra tror jag också... Hm. Ganska svår koreografi, men jag klarade den i princip på slutet i alla fall, så det känns lugnt. Hahah, i koreografin skulle vi skriva 1, 2, 3, 4 i luften med höger hand, jag som är vänsterhänt insåg att jag inte kunde göra det samtidigt som jag dansade haha! Lite komiskt sådär, men det blev lite krusiduller istället.
   Har äntligen börjat komma igång med historiauppsatsen i alla fall lite. Nu gäller det bara att skriva den. Till på fredag. Höhöhö.

Har lite annat att tänka på också, men det är luuuungan. Typ.

//Tesse

How you doin?

Varför kan inte varje morgon vara såhär? Börjar 12.40 idag med idrott. Har tagit det lugnt hela morgonen och tagit en lång dusch och ätit frukost i vardagsrummet samtidigt som jag kollar på vänner. Det är seriöst det bästa tvprogrammet någonsin, jag har sett typ alla avsnitt minst tre gånger och ändå så kan jag sitta och skratta högt för mig själv. Funderar på att göra en smoothie snart och börja klä på mig.

Joshua Radin - Winter


Bild på Joshua på rix i fredags

update: Åh ett av mina favoritavsnitt! "The One Where Phoebe Runs", hahaha, underbart.

Phoebe
: "Me, I'm more free. You know, I run like I did when I was a kid because that's the only way it's fun. You know? I'm mean, didn't you even run so fast you thought your legs were gonna fall off, you know, like when you were running towards the swings or running away from Satan..?"

// Anita

Och så har jag glömt bort historian.

okej. Helt ärligt. Jäääävlar vad vi ägde sönder hela föreställningen idag med Moulin Rouge, vi var så sjukt insane grymma. Fett sorgligt att aldrig mer göra den. Bästa numret jag någonsin varit med i tror jag. okejokejokej alla andra var också duktiga då:P//Tesse

dansadansaokej okej jag står och vinkar!!! Har ingen kontroll över vad jag gör känner jag :P! men det e lugnt:P
ännu en gång så åker min fingar ut åt alla håll!:P haha,

Men hur som helst DANS <3 Och förresten,

OBS!!
Anita har tagit alla bilderna! Creds till henne alltså! KOLLA IN HENNES BLOGG! DEN ÄR SJUKT BRA ------------> http://anitatesse.blogg.se CHECKA!;)

//Tesse


Dansuppvisning och historia

Hejhej
Jag är helt död seriöst, jag gick och lade mig klockan typ nio - halv tio igår för att jag var så trött att jag somnade. Gick upp idag vid typ åtta och nu håller jag på att skriva på min uppsats och jag vet inte ens vad jag ska ha för olika perspektiv, för hur mer jag läser hur mindre har jag och skriva känns det som. Men jaja. Om en timme måste jag börja göra mig i ordning för dansuppvisningen. Ska vara där 12.15 och jag har inte ens hittat en ficklampa än. Moulin Rouge kommer bli skitbra. Tror jag hehe. Hur som helst så kommer jag hem klockan åtta eller senare typ, så jag har ingen aning om när jag ska skriva min uppsats. Alltså samma schema imorgon då. Men jaja, det löser sig, dansuppvisning är så kul hahah. 
  Känner mig lite deprimerad över att jag kommer få VG i både engelska och matte B för övrigt. Och sen fick jag ju det i data med, bara för att Janne e knäpp. Jag borde så fått MVG. Jaja, snart ska jag DANSA:

//Tesse

Bränd

Jag visste att det här skulle hända... Jag var så ivrig att bli brun fort så jag har legat i solen hela dagen, självklart utan solkräm annars får man ju ingen färg? Plus att det var första gången jag solade i år och min hud var likblek innan. Ni hör ju själva hur smart det låter... Hehe. Jag har i alla fall dränkt de brända områdena i idominsalva och hoppas nu på det bästa..

Idag började jag 10 och slutade 11, underbart eller vad? Så jag har legat i solen och lyssnat på musik med en hallonsmoothie i handen hela dagen. Jag tror nästan jag somnade en stund.

Annars så går jag omkring och är allmänt glad hela tiden. Sommar är bäst.
// Anita

bildbild


har är en bild på min failade cut. Det ser inte så farligt ut här, men det är bara för att jag har plattat det! Det e liksom koooort där fram! Blö:P

//Tesse

fuuuuuuuuuuuuult

hejhej
Frisören har klippt mitt hår apfult. Jag ser ut som en elvaåring som precis har klippt den första coola frisyren. Så sjukt fult. Töntigt och mobbat och blä. Hon fattade ingenting. Jag ville ha det kortare på längden, inte att hon skulle klippa upp det i någon slags muppfrisyr. Sedan klippte etapp där fram, VARFÖR gjorde hon det liksom?? Ännu mer töntvarning. Nej jag tänker ha uppsatt ett tag nu. Eller så klipper jag av jättemycket. Jag får se.


randomnessTvå fina bilder från grillningen förra veckan

Att ha nationella i matte b i 4 timmar är ganska så utmattande. Marabou polka är väldigt gott. Vädret är underbart. Jag är fortfarande likblek. Jag vill ha sommarkläder. Jag orkar inte plugga. Jag vill se på desperate housewives. Det är inte alls kul att få 1 poäng från mvg på spanska nationella. Jag har ångest över mitt hår. Spotify måste vara den bästa uppfinningen sen hjulet. Det är drygt tre veckor till sommarlovet. Jag vill inte ha bölder på magen. Jag är trött på Selma Lagerlöf. Har ingen mer matte på 3 månader. Två veckor kvar till det troligtvis hemskaste provet i mitt liv hittills. Jag fryser.

En av de mest underbara känslorna måste förresten vara när man sitter och ler för sig själv på till exempel tåget, när man helt enkelt inte kan låta bli.

// Anita

Plugga är kul. Bada är tråkigt. (!!!!!!!!!)

hallåååå
åhhhhhhhh jag blir så ledsen över att det är 30 grader varmt och man bara vill springa till långsjön och bada typ! Tyvärr så är man fast med svenska, franska och historia. Min pluggsituation börjar närma sig någon sorts panikgräns tror jag. Vad har jag hållit på med senaste veckorna egentligen? Inte gjort grupparbete, inte börjat på uppsatsen och ingenting annat heller. Känns det som. Herregud vad jag ligger efter. Men jaja det har hänt förr, på något konstigt sätt så brukar det ju sluta med att jag lämnar in grejorna i tid och får bra på det i alla fall. Fast just nu har jag verkligen ingen aning om hur det ska gå till. Men jag vill ju så gärna sola och bada. Sommar. Det är verkligen alltid så, precis när det är värsta sommaren ute så måste man sitta inne. Varje år haha.
    Jag måste ta reda på vad jag tycker om djurs rättigheter till imorgon klockan tio typ. Höhö. Det får lösa sig.

Typiskt mig och blogga när jag behöver plugga.

hittade lite jätteskumma bilder på mig på webcamen här i morfars dator som jag har lånat haha. Jag brukar fläta håret ibland på pluggsöndagar för er som undrar. Och bilden med mina gamla glasögon tror jag e från landet kanske? haha.

Pusspuss

//Tesse

svensk sommar är faktiskt bäst, för man blir så glad. Eftersom det äntligen är slut på vintern.

Kul igår. Mitt hår e tydligen väldigt mjukt. Höhö. En sak jag inte fattar är att min mobil lever fortfarande? Den har legat i gräset och det har regnat på den en hel natt och det var fukt innanför glaset imorse när jag hitta den, och ändå fungerar den? Hur skumt. Den är liksom fyra år gammal. 
  jag är trött, har ont i halsen, hes och hostar. Men det är lugnt. Tyvärr finns det tre anledningar att gå till skolan imorgon, så jag måste nog, men annars skulle jag varit hemma. Det är ju matteB nationella på tisdag och jag har itne börjat på uppsatsen eheheh. Men jajaja.
   Jag är så sjukt glad över att det snart är sommarlov. Jag menar hör bara på ordet? Det måste vara det mest älskade ordet i Sverige. Det bästa är ju att stå där på skolgården typ när alla har tråkigt och någon står och sjuger den blomstertid men man ändå vet att man har heeela sommaren framför sig. Bästa känslan ever. Morgonen efter skolavslutningen så känns det inte som sommarlov längre haha. Men man ska alltid göra något roligt dagen efter skolavlslutningen och det ska vara soligt. Känns konstigt att jag bara har två riktiga skolavslutningar kvar, alltså att man sjuger och så och sedan alltid kommer tillbaka till skolan efter 10 veckor. 

I fredags gjorde jag den mest mobbade saken jag gjort någonsin tror jag. Hahahahaah. Det var det sjukaste. 

//Tesse 

Lördagkväll
Några fina och några mindre fina sushibitar

Tesse var glad.

Jag var snygg.


Här vet jag inte riktigt vad som hände?

Vi hittade en groda.

Grymt rolig kväll igår, fest hemma hos tesse med ett gäng trevliga tjejer. Vi gjorde egen sushi som blev jättefin. Sen gjorde vi lite allt möjligt, gick runt och hamnade vid långsjön, sedan på studsmattan och tillslut på tesses golv. Jag tog fler bilder men jag vet inte om vissa kanske inte vill hamna på bloggen och så, så i säkerhetsskull lägger jag endast upp bilder på bloggerskorna själva, plus moppebilden och grodan dårå.

Denna roliga långhelg är tyvärr slut nu... back to reality(matte b).
Förresten, varför finns inte hallon i t9? Men hakkom finns? Vad är det liksom? Och varför tror t9 att det är vanligare att skugga än att plugga?
// Anita

Livet är som en kontorsstol - det gäller att ha rätt inställning

Spännande dag idag..Söta gamla bilder jag hitta i några fotoalbum.
Väldigt osammanhängande inlägg. Rubriken har inget att göra med texten som inte har något att göra med bilderna... haha men vem bryr sig?

// Anita


Adobe Photoshop CS5


Klicka för större bild

Jag gillar photoshop CS5. Lite nya trevliga penslar och så är content-aware funktionen grym. Jag kan leka med det hur länge som helst. Nu har jag, istället för att plugga matte, gjort en photoshopversion av min gamla (slarviga) jessica alba-skiss. Jag hatar hår förresten, blir aldrig helt bra. Men äh.

// Anita

flowet

Hejsanhejsan jag har grymt snygga skor som är nya yeah. Var ju som sagt fest i bromma igår, och jag måste bara tillägga hur kul det var när den där killen drog in anita i dansringen! Han liksom drog runt hennes armar som värsta flowet. Sånt där tillfälle när man måste skratta jättemycket liksom. Hahaha. 

puss

  

Inkognito

Är hemkommen från en lyckad bikinijakt på stan med eddi. Äntligen säger jag bara, nu slipper jag min gamla slitna.
Jag förstår inte hur jag lyckades vakna typ halv 10 imorse helt utvilad när jag somnade kanske halv 4. Det var fest i bromma igår, "maskerad" med tema inkognito - oigenkännbar. Jag hade en väldigt fin hemmagjord mask som jag knappt hade på mig, haha. Jag lovar att det var helt omöjligt att känna igen mig.. Men jag hade riktigt kul i alla fall, dansade tills fötterna blödde (nästan) och håret blev helt lockigt i värmen. Lite klängiga typer och så men rätt lugnt ändå, blev indragen i en sådan där dansring när alla står runt och klappar av någon random (väldigt stark och envis!) kille, hah. Sen dansade jag med någon i säkert en kvart utan att se hur han såg ut, har fortfarande ingen aning. Men det var kul ändå.

// Anita

Hej får vi låna er eld?

Jag luktar rök och bratwurst, mums. Har spenderat kvällen på söder med 6 fina vänner och grillat och haft det mycket trevligt. Engångsgrillen var dock totalt värdelös, men vi löste det genom att ragga in oss hos tre personer som hade en eld i närheten. Dom var jättesnälla och hade inte alls något emot att vi slog oss ner, det var bara att bjuda på lite korv så blev dom glada, haha. Lite roligt sammanträffande att tjejen var en gammal södra-naturare också. Vi firade josefine vid tolvslaget med otroligt fin sång som troligtvis hördes över hela stan. Måste säga att det var ett äventyr att ta sig ner från berget sedan när det var kolsvart...

Förutom att mina tår förfrös och att det kanske blev mörkt lite tidigt så kändes det nääästan som en sådan där underbar sommarkväll. Öland med dessa personer i sommar kommer bli bäst!
Innan grillningen var vi och såg på hannas teaterföreställning som var väldigt rolig haha. Hanna var mycket duktig :)

Nu är det fem dagars ledigt och det är uuuunderbart. Men nu måste jag sova. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon på dagen, verkar som att jag har tre alternativ. Hej beslutsångest!

// Anita


sommar?? HALLÅ?

heeeeej
Jag gillar att det endast är två skoldagar nästa vecka innan världens längsta evighetshelg! Gillaknappen asså! Jag försöker börja med min uppsats i historia... Det går sådär måste jag säga. Det är så svårt och verkligen börja. Jag menar var ska man börja läsa någonstans liksom? Ingen aning. Så det blir ju att man lite random öppnar en sida av mina 5 st typ 400 sidorsböcker och hoppas att det står något bra... bra studietenik asså! hähä.
Londonbiljetter bokat! Det blir verkligen tågluff i sommar! Så grymt kul.

Jag blir så sur på att inga av mina saker fungerar! På min tre veckors gamla TV fungerar inte DVD:n och antennen till kanalerna fungerar inte heller... Sedan har vi min dator som först stängde av sig i typ ett år och nu senaste månaderna har den flibbrat så mycket att man inte kan göra något på den. Min ipod laddar ur sig på en timme och min mobil stänger också av sig hela tiden (fast mobilen är verkligen GAMMAL så det e lungt). Men jag menar det är så mobbat. Ba nää vi kan inte kolla på TV för varken kanalerna eller DVD:n funkar... näää inte datorn heller för den flibbrar. Vi kan sitta på min säng och stirra in i väggen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GREAT: nej men haha.


har ni sett vampire diaries? ehhhhhhehehe. Det är bra.

//Therese


Sommar, var är du?

Hello daaaarlings.
Helgen är här, det gillar vi! Nästa vecka går jag bara två dagar i skolan, underbart eller vad? Sen är det alltså fem dagars helg och sen är det det endast fyra (!) veckor kvar till sommarlovet. Cirka 21 skoldagar är det kvar nu om jag inte har fel. Herregud jag har snart gått ut ettan, en tredjedel av gymnasiet. Sjukt.

Igår vandrade jag runt på söder med hanna och agnes. Vi hamnade på något berg där tydligen alla har varit förutom jag och sen även i en lekpark. Att gunga är typ det bästa som finns!

Hann även med ett gymbesök lite senare och sen spenderades kvällen hemma hos tesse med lite tvmys och så. Jag var mycket social och låg och sov i hennes säng, höhö. Den var skön. Jag var trött.

 

En sån där mysig låt, the shins - phantom limb

expriment

Hej!
Jag var på Tom Tits igår, det var jättekul haha! Kändes som man var 10 år ungefär. Åk till tomtits mina vänner! Finns roliga såpbubblor och en sak man kan studsa i! :P Hahah.
London!
Men nu ska jag visst dansa, så vi ses
//Tesse

En mobbad eftermiddag

Hejhej!
Idag var verkligen helt mobbad, det kändes lite som en kostig dröm haha. När vi skulle ha bild kommer vår lärare stina plötsligt dit tillsammans med fjorton finländare och typ hej dom ska vara med på vår lektion. Så får vi sitta två och två, en finländare och en från klassen och göra en helt mobbat uppgift där vi typ skulle klippa sönder det vi hade gjorde. Vi fattade liksom inte ens vad dom gjorde där? haha.
Sedan efter det så skulle vi ha klassråd och då blev allt ännu mer mobbat. Det börjar med att Stina kommer och säger att vi ska se på film på klassrådet eftersom lärarna skulle ha konferens. Vårt klassråd är då 25 minuter ungefär och vi ska se på film med finländare. Då kommer resten av klassen ner som har varit i en annan sal och de har inte ens träffat finnlänningarna så dom fattar ännu mindre när alla snackar om film och finland. Hur som helst alla sätter sig i klassrummet utom finlänningarna som inte är där ännu och så sätter stina plöstsligt på filmen? Under startmusiken kommer Hellman vår historialärare plötsligt in i klassrummet och börjar dansa (vad gjorde han där liksom?) och sedan stänger Stina av filmen för att finnarna inte är där. Alla finnar kommer in i klassrummet filmen startar igen och Hellman börjar dansa igen. Sedan så stoppas filmen plötsigt för att halva klassens mattelärare kommer in och börjar snacka om Tom tits! Han fattar inte att det är finländare i klassrummet. Sedan startas filmen igen och i hörnet vi utgången står Stina, Hellman, andra gruppens mattelärare och så kommer vår svensk och engelska lärare dit med och ställer sig bredvid dem i hörnet. Sedan går alla lärare och lämnar oss själva med massa finländare och en två timmar lång film. Efter ungefär en kvart börjar alla gå hem eftersom vi slutar och en del har data. Kvar i klassrummet satt finländarna.

Jag förstår att alla var otroligt intresserade av historian om finländarna men det var faktiskt ganska mobbat. Vi fattade liksom ingenting när typ alla våra lärare kom dit plötsligt och typ dansade och satte på filmer under 25 minuterslektioner och sådant.

//Tesse

I'm tired of being tired.

Idag fick jag reda på att vi har prov i historia på torsdag och imorgon är det läroverksfejden igen så jag får helt enkelt lära mig allt idag. Kul. Idag är det ju massa bra på tv också. Suck.

Johnossis nya låtar är fina. Den här bilden på john är också fin, så fin att den är värd att läggas upp ännu en gång. Jag kommer till och med ihåg vad han sjunger här haha. Det är i låten dead end, när han sjunger "where are you going now, friend". Om ni undrar så kramas john mycket mysigare än ossi, det kan ju alltid vara bra att veta.


Johnossi - Bed on fire

Johnossi - Dead end

// Anita 

 


ingen söndagsångest här inte.

Livet är härligt när man inte har något plugg, när sommaren närmar sig, när man har bra musik i öronen, när man har en bit kladdkaka väntandes i köket och när man har överlevt en hel söndag utan ångest.
Jag köpte en finfin mockajacka idag. Kollade på den för ett tag sen och föll pladask direkt men då den kostade 1400 kändes det inte helt rätt. Idag när den uppenbarade sig framför mig hängde det en fin röd lapp på som talade om att det var 50 % rea = glad tjej! Det var på tiden då jag är dödligt trött på min skinnjacka. Skinnjackor är väldigt fint men det är lite skrämmande när man går på stan och märker att typ varenda tjej går omkring i en likadan. Det är ganska synd.

Sen har jag gymmat också. Ska äntligen fixa ett kort och komma igång ordentligt nu, har väl gått lite sådär hittills. Men nu är jag taggad, satsar på att vara ett riktigt muskelberg till beach-10! Hoho.


Funderingar

Jag har under de senaste dagarna fått ryckningar i ögonlocket lite då och då. Jag såg en flummig film en gång som handlade om en olycklig man som hade ryckningar i ögat. Jag kommer inte ihåg exakt vad som hände men sen blev han i alla fall lycklig och då slutade hans öga att rycka. Därför blir jag alltid lite nojjig när det rycker, haha. Vad är felet liksom? Enligt min kära vän google så kan ryckningar bero på för mycket koffein, sömnbrist, medveten stress eller undermedveten stress.
Koffein är verkligen inget problem och jag känner mig inte ett dugg stressad. Borde jag kanske känna mig träffad av sömnbrist...? Fast näe att sova 6-7 timmar per natt under vardagarna räcker väl gott och väl..

Slutsats: jag lider tydligen av undermedveten stress.


Jag saknar wales förresten.

// Anita


Mysig valborg

Igår var det valborg, och mot alla odds hade jag en lyckad kväll faktiskt. Hade inga speciella planer men det slutade bra ändå. Jag, hanna och eddi kollade elden i vasaparken, hamnade efter ett tag på café 60 och drog runt lite i stan. En lugn men väldigt mysig valborg helt enkelt. Jag och eddi hade världens läskigaste samtal då det kändes som att jag pratade med min egen hjärna, haha. 
Tunnelbanorna i stockholm mitt i natten bjöd som vanligt på intressant folk. Först satt det en tjej framför oss som såg lite... halvdöd ut och pratade i telefon och slöddrade att hon nog inte skulle klara sig hela vägen till mariatorget utan var tvungen att gå av så fort som möjligt. Kändes bra. Sen sa en (väldigt nykter...) kille att vi såg snälla ut. Han tyckte vi hade fina namn och blev heelt till sig av att vi var födda i samma stjärntecken. "jungfrubröder" var vi tydligen. Han var lite kul, "Det här är mina kompisar, anita och hanna! jiddra inte med dom!" sa han till sina kompisar eller vad dom nu var. Jag citerar "De här killarna.. dom känner inte mig. Men sen när vi kommer ut till skärholmen, då känner alla mig!"
Vi såg en kille gå ut mitt i vägen och ställa sig framför en bil och börja dansa, sekunden efter kom en polisbil och stoppade som stoppade honom och hans kompisar, hahaha.

Har inte skrivit på några dagar insåg jag nu. Måste bara säga att det var läroverksfejden, estetisk deltävling, i onsdags och gissa vilka som äääägde sönder alla andra skolor? SÖÖÖÖÖDRA tjalalalala! Woho.

I torsdags var jag, hanna och agnes på johnossis spelning och signering av deras nya skiva. De är bäst och sötast och vi fick varsin kram.

hoho<3

// Anita