RETARDS

Ass den här bilden är så ful. Liksom verkligen mobbad. Hahaha.
Hejhej kära blogg. Kom hem från Lisas landställe igår! Det var bäst.
//Tesse

Lista

Saker jag kan få för mig att jag verkligen måste göra precis när jag ska börja plugga:

1. Ställa om alla klockor i hela huset så att de på sekunden stämmer överens med fröken ur (behövs faktiskt, jag vill inte ens erkänna hur ofta jag missar bussen på morgonen och springer in till pappa och tvingar honom att skjutsa mig till stationen... snarare regel än undantag).

2. Leta igenom alla lådor, väskor och gamla plånböcker i hela mitt rum och samla ihop alla pengar jag har för räkning. I mynt äger jag tydligen för tillfället 3 tior, 7 femkronor och 128 enkronor.

3. Försöka stapla upp alla 128 enkronor på varandra för att se hur högt tornet blir (och misslyckas).

3. Rensa bland alla mina teveserier (6 säsonger beverly hills, 1 gossip girl, 4 OC och 10 vänner) så att varje skiva ligger i rätt fodral i rätt säsong i rätt ordning på rätt plats i hyllan.

4. Äta en tomat.

5. Skriva ett ytterst intressant blogginlägg.

Anita


Dansproblem

Hejhej!
jag har värsta oturen! Grejen är att den 21 maj ska jag till prag på studieresa i en vecka med hela klassen, och det kommer ju bli hur kul som helst. Bästa veckan på länge antar jag och så var ju dansuppvisningen den 15e maj. Men nu har Sara bytt vecka på uppvisningen så att det krockar med pragresan och alltså missar jag hela uppvisningen. Detta suger. För man bli ju lite omotiverad och åka till dansen varje vecka när jag inte ens får vara med på uppvisningen lägre, för jag var ju så nära att sluta den här terminen. Sista gångerna på terminen brukar man ju i príncip bara repa för uppvisningen också vilket gör att det blir galet tråkigt om man inte ska vara med. Därför blev jag lite depp nu! Jag kommer ju antagligen inte fortsätta i höst, och nu kommer jag missa min sista uppvisning vilket känns sjukt tråkigt, för jag älskar verkligen och dansa och speciellt uppvisningarna. Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Sluta eller fortsätta? För dansa är ju det bästa som finns och jag har dansat där sedan jag var åtta år, det är jättesvårt att hoppa av. Och en annan grej som suger är att jag bestämde ju mig för att åka ut till Lisas landställe idag istället för igår därför att jag har dans idag. För misssa dansen suger, eftersom man vill minnas koreografierna och allt. Men det blir ju inte alls på samma sätt när man inte ska vara med på uppvisningen, även om det såklart är tråkigt att missa dansen i alla fall. Men hur som helst kändes allt lite ovärt och onödigt nu. 

Tur är ju att jag och Jenny hur som helst ska ut till Lisas landställe om några timmar! Och det kommer ju alla fall bli jättejättekul! Landstället here we come liksom!!!!! :) <3

//Tesse (Jag försökte ladda upp en bild men det ville inte min dator)


Bra torsdag

Började 10.20 och slutade innan 13. Spenderade sedan eftermiddagen med att baka bullar hos agnes, något man gör alltför sällan! Sen var det tillbaka till skolan som gällde för att möta den stora flocken nyfikna/förvirrade 95:or som irrade runt. Konstigt nog var det något av det roligaste jag gjort på länge, att prata med dessa och svara på allas frågor. Vi argumenterade och övertalade folk som om vi aldrig gjort något annat, försäljaryrket är kanske något att fundera på? Haha. Insåg att södra ändå är en väldigt fin skola, man glömmer lätt det ibland. Jag ska lätt ställa upp på nästa års öppet hus, kanske gymnasiemässan också? Trodde absolut inte jag skulle vara där från början till slut men plötsligt var klockan åtta och de fina bullarna nästan helt slutsålda.

Sen börjar man 11.35 imorgon. Så nu blir det troligtvis något beverly hills avsnitt + lite gott att äta innan man somnar.


En bulle. Inte från idag men den är ju fin ändå tycker jag.

Anita

Mitt i veckan men egentligen är det helg jättesnart,

Hej bloggen!!!
Veckan har gått sjukt fort och jag börjar redan tro att det är helg. Och det är det ju snart! Idag började vi snacka om att åka ut till Lisas landställe över helgen och om det blir av är jag galet taggad på helg. Även fast jag måste åka på lördag, efter dansen. Förra helgen hos Moette var också jättevärd (tills det inte blev så värt efter några timmar höhö). 

Näej allihopa, nu ska jag skriva en läsupplevelse om svindlande höjder. Nej men seriöst Svindlande höjder är en av de bästa böckerna ever. Ingen ny kärlekshistoria slår den. Så svenskauppgiften om svindlande höjder är ganska kul och skriva faktiskt, inga referat och ingen fakta utan bara massa reflektioner om en bok jag tycker är jättebra. Ganska värt skolarbete ändå. 

 
Här är jag när jag vinkar. Hahahaha. Webacam <3 mig liksom.

Pusss //Tesse


Macsalen

HEEEEEEJ!!!!!! Jag är i skolan. Det är kul. Hejdå
//Tesse

FlottsbroTänk vad mycket tid man sover bort på helger egentligen. Igår drog pappa upp mig vid 8 för att åka till flottsbro, var nästan ett år sen jag åkte snowboard senast och jag hade helt glömt hur kul det var. I alla fall så kom jag hem vid 1 vilket typ är den tiden jag brukar vakna annars. Jag hade liksom hunnit med tre timmar i skidbacken och hade fortfarande hela dagen framför mig. Fett värt?

Jag fattar inte på vilket sätt man anstränger axlar och när man åker snowboard, men jag får alltid träningsvärk just där. Ett mysterium.

Jag fick en plötslig idé några dagar sen och funderade på att klippa håret kort. Samma natt drömde jag att jag gjorde det och att det blev totalt misslyckat och jag ångrade mig jättemycket. Så jag blev lite avskräckt hehe, tur det. Men jag är så trött på mitt hår! Vill jag ha det ljust eller mörkt? Rakt eller lockigt? Sidbena eller mittbena? Lugg eller inte lugg? Långt eller kort? Uppklippt eller inte uppklippt? Åååh så många frågor..

Anita

Jävla lillebror

HEJ!
Jag blir helt galen. För min brorsa är dum i huvudet. Just nu har vi bara en dator som är bra, och jag behöver den när jag ska plugga. Och alltid är Wille där och är inne på facebook och chattar. När jag behöver datan för att PLUGGA kan han inte sluta vara på facebook. Så om vi går upp och äter när jag har datorn innan maten så springer han alltid ner lite innan mig medan jag fortfarande äter och tar den. Han fattar ingenting. Jag måste plugga. Han måste inte vara på facebook hela tiden. Han måste ju fatta att jag måste ha datorn. Åhhh jag blir helt galen, jag orkar liksom inte skrika på Wille varje dag. Och jag gör det varje dag. Så jävla jobbigt. Och så börjar mamma skrika på oss för att hon inte fattar att vi inte kan komma överens, men hon har ju det minst jobbigt! Det är ju jag som inte kan plugga och alltid måste bråka mig till att kunna plugga liksom, som om jag ens vill plugga? Och så sitter mamma och tycker det är jobbigt att vi bråkar. Jag måste både bråka och plugga liksom. Och hur effektivt blir pluggandet när jag alltid måste bråka först. Jag sitter liksom alltid och är arg när jag pluggar. Jävligt effektivt. WILLE ÄR JOBBIG. Jag vill ha ett snällt syskon. Tur att jag har ett snällt i alla fall, alltså Martin. 

//Tesse 

Hej hoppFika med gamla huddingegänget igår, myys. Två stela och suddiga bilder blev det men det är väl fint?

Insåg precis att jag har tränat på friskis 4 gånger gånger de senaste 6 dagarna..? Vet inte vad som hänt med mig, men kul är det!

Innan jag skulle välja mina individuella val förut så bestämde jag mig för två saker: jag tänker INTE fortsätta läsa spanska och jag tänker INTE läsa utökat. Tror ni inte att det slutar med att jag bryter båda två...? Haha, jag hatar mig själv ibland.

Nu borde jag verkligen sluta kolla på beverly hills, dricka upp det sista av min hallonsmoothie, släpa mig ur sängen och börja plugga kemi. Jag har faktiskt ett liv. Ibland.

Tesse: varför du inte lägga upp bilder i 600? :(

Svar: Därför att det blev så mobbat med webcambilderna som var fula! Plus att magkänslan sade mig att 500 var rätt storlek precis när jag lade upp dom. Nej men främst för jag tänkte att dom skulle bli så fula:P //Tesse

Anita

Jo jag har en webcam och snart är det vår

Hej!
Det finns vissa saker jag alltid gör när jag verkligen verkligen måste plugga. En är städa. Eller träna, måla, äta mellis extra långsamt. Eller blogga. Vilket jag gör nu.

Jag blir så lycklig när jag går till skolan nu mer, för man börjar känna att vi är på rätt sida av vintern. Det blir lite ljusare, lite typ friskare och man känner att det är januari och inte november. Underbart. Våren kommer komma även i år. Har börjat drömma mig bort till vårdagar, med converse som skrapar i gruset som ingen har hunnit ta bort än. Man tar på sig vårjackan trots att det egentligen är för kallt fortfarande. Fast det är en deppig sak med södra, att man aldrig går utanför skolhuset. Alltid inlåst och man kan bara titta ut på våren genom fönstret. På södertörn märke man alltid så tydligt att det var vår, eftersom man var ute nästan mellan varje lektion för att gå till gympan, maten, bilden, cateterian eller språket. Åhhhhh vad jag längtar till vårdagarna. Det är de bästa dagarna på hela året ju.  Hahah. Webbcam <3 Jag dricker te, pluggar, och målar en tavla med avatarer och gosar med min ena katt jaaa vettefan. Nu är det här inlägget så slut.

//Tesse

Mannen i den vita hatten

Minns du vår blodsed, våran lag
Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad
Jag minns allt som naglarna mot glas
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagade blick att det känns
Att det är långt hem
Snart finns det inga tårar kvar
De var våra att ge vem som helst
Antligen
De är de dyrbaraste smycken vi har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen
Sätter du själv dina gränser

Den där pojken jag aldrig kände
Som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte
Under ett tunt och flygigt hår
Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltid sov
Men älskling, vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön
Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö
Ja vi ska alla en gång dö

asså kent<3

Varför plugga när man kan kolla på beverly hills? Tyvärr kemiboken, men du blir nog bortvald idag. Jag är upptagen med att hata Jim Walsh, frukta vad som kommer att hända när Brenda är borta i paris men samtidigt tycka synd om Dylan för hela grejen med hans pappa.

Sen blir det friskis ikväll. Just nu är jag inne i någon läskig period då jag vill träna hela tiden. Så ofta att jag faktiskt oroar mig om det inte blir för mycket, jag måste typ stoppa mig själv från att styrketräna varenda dag. Men det är kul att börja se lite skillnad på spaghettiarmarna, även om den är minimal. Sen gör man ju typ allt för att inte plugga, träna är ju så mycket roligare och samtidigt så är det inte något man får dåligt samvete för utan tvärtom. Sen får man väl se hur länge perioden håller i sig..

Anita

Du och jag håller andan och håller händer i språnget

Orkar/vill/kan inte sova. Kom nyss hem från isabel där årets första 18-årsfirande ägde rum. Äntligen är det 93ornas tur haha, fast vissa har ju nästan 9 månader kvar... menmen. Väldigt lyckad och rolig kväll!

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på världens mest underbara låt. Har hört den flera gånger förut men idag blev jag helt plötsligt totalt besatt. Ååååh så bra den är. Jag vet inte riktigt varför men varje gång jag blir besatt av en ny låt känner jag något starkt behov att dela med mig av den till alla i min närhet. Kan typ inte leva med att det finns de som kan ha missat något så underbart.

play

godnatt
Anita

onsdag den tolfte januari


Lite brun lyckades jag allt bli i egypten, glad tjej!

Efter två dagar i skolan liggar jag redan efter i matten.. Man får inte en lugn minut i vår kära skola. Vi har ju börjat med matte d nu, fett läskigt. Sen har jag världens beslutångest över individuella valen till trean. Just nu ser det ut som att jag ska ta samhälle b som ena och sen välja mellan dans, foto och multimedia. Dansen lockar nästan mest men jag är rädd att jag kommer få dåligt betyg i det för att jag typ suger på dans. Men det är ju så roligt. Åååh svårt.


Pulp - disco 2000

Godnatt från en deprimerad Anita

Usch vilket deprimerande land det här. Just nu känns det ungefär bajs att vara tillbaka. Tänkte pigga upp mig själv med ett glas kall svensk mjölk men så är kylen tom liksom. Så börjar skolan imorgon också. Orkar inteeee.

Egypten var bäst i alla fall.


magsjuk sexåring och jag är barnvakt

Jo hejsan kära blogg.
Alltså. Jag har inget dator att ladda in bilder på därför är blogga inte min största kärlek i livet. Haha. Hur som helst tror jag alla vill höra om den bästa kvällen i mitt liv som inträffade denna vecka. Det var såhära, att jag var barnvakt åt Martin och mamma och pappa var på värsta festen långt borta någonstans och så kräks martin flytande tacos över hela vardagsrumsgolvet. Sedan kräks han sex gånger till. OCH JAG VAR BARNVAKT. Haha. Stackars mig. Eller något. 

Jag har fixat spotify i mobilen nu! Det är grymt bra. Och jag har börjat kolla på one tree hill. Det är kul. Och det var allt jag hade att säga. Tills vidare.
//Tesse 

90210

Hej 2011. Nu följer nio år utan nollor. Detta är stort. nollåren är förbi. Tolvslaget till 2011 var ett av de bästa tolvslagen någonsin får jag nog säga. Precis när birka line började tuta (lägg märke till att jag inte var på båten utan på högbergsgatan) och alla fick värsta gladenergi.


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jappi
2. Höll du några av dina nyårslöften? Om jag hade några så minns jag dem inte, så nej.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Haha nej ingen av mina vänner
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Egypten, Danmark, Tyskland, Schweiz, Italien, Frankrike, London och wales.
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Ja det gör det nog.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? När jag åkte iväg på tågluffen, skolavslutningen och lite andra värda dagar.  
8. Vad var din största framgång 2010? Öh framgång? 2010 känns lite som om allt bara har fortsatt. Nej men någon framgång finns det säkert! Hahah.
9. Största misstaget? Jag har inte gjort några misstag!!!!! Hahah. Eller kanske.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Haft ont i halsen haha.
11. Bästa köpet? Hahah Beverly Hills säsong ett och två så lätt. Plus lite av mina bästa klädinköp. Och naturgodis.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hälften på mat, hälften på kläder. Fast juste jag åkte ju på tågluff med så det blev också massa pengar.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? när det blev sommarlov!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Låten som va på rebeckas mobil när jag var bajsnödig i nice, kommer inte på vad den heter just nu hahaha men jag dör av skratt varje gång jag hör den. Hahah.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hm. Ledsnare tror jag. Fast jag var liksom jätteglad många gånger med.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Ähh jag gjorde allt lagom mycket hahah. Fast klart att man velat träffa en del kompisar mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt och eltat onödiga saker.
18. Hur tillbringar du julen? Med min familj och min faster hemma.
19. Blev du kär i år? Haha nej.
20. Favoritprogram på TV? BEVERLY HILLS 90210. Och vampire diaries, true blood och greys anatomy
21. Bästa boken du läste i år? Svindlande höjder.
22. Största musikaliska upptäckten? Pass
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Mina färger.
25. Något du önskade dig men inte fick? En dator tror jag.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Herregud ska jag ens minnas det? Det var ju i april hallå! Jag kommer faktiskt inte ihåg min födelsedag. Hahah fail.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jadå finns det säkert. Allt kan alltid bli bättre.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Den bara är!
29. Vad fick dig att må bra? Att måla, mina vänner, åka skidor och min familj får väl också vara med.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha Ian Sommerhalder aka Damon Salvatore och Luke perry aka Dylan Mckay för 20 år sedan.
31. Vem saknade du? Jag vet inte riktigt. En del vänner.
32. De bästa nya människorna du träffade? Lite folk man träffat här och där.

Hahah hej Anita jag gjorde samma grej som du, men jag hade lust liksom.
Jag längtar så galet mycket till sommaren nu. Och har kommit fram till att det vara är 7 + 5 + 8 veckor kvar! Alltså om man tänker att loven är plusen hahah. 

Förresten såg jag sista avsnittet i Beverly Hills med Dylan Mckay igår. Buhu. Han kommer inte tillbaka förrän säsong 9.
//Tesse 


Tvåtusenelva
Nyårsafton igår alltså, galet bra kväll. Började hemma hos agnes. Kom lite trevligt folk dit sen mötte vi upp ännu mer trevligt folk och skålade vid tolvslaget, i vanadislunden. Snöade sjukt mycket så mitt försök till att fota fyrverkerier gick inte så jättebra som ni ser. Plötsligt blev det snöbollskrig, sen sprang alla ner för backen och slängde sig skrikandes ner för en rutschbana rakt in i den djupa snön. Så värt. Sen drog vi vidare runt i vasastan och hamnade hemma hos lite olika folk under nattens gång. Vi blev utkörda från donken en gång också, något som jag råkar ut för alltför ofta känns det som haha? Men ja, vi var elva pers som satt och körde en blå vadå med höga röster, kanske inte så konstigt att vi inte direkt blev populära där inne.

Sammanfattningsvis blev det en väldigt härlig kväll med väldigt härliga människor.

Om fyra timmar sitter jag i en bil mot arlanda, ingen idé att gå och lägga sig. Snart är det hejdå snö, minusgrader och dunjackor. Spenderar sista veckan av jullovet i pyramidernas varma land. Ganska så taggad!

Anita