En mobbad eftermiddag

Hejhej!
Idag var verkligen helt mobbad, det kändes lite som en kostig dröm haha. När vi skulle ha bild kommer vår lärare stina plötsligt dit tillsammans med fjorton finländare och typ hej dom ska vara med på vår lektion. Så får vi sitta två och två, en finländare och en från klassen och göra en helt mobbat uppgift där vi typ skulle klippa sönder det vi hade gjorde. Vi fattade liksom inte ens vad dom gjorde där? haha.
Sedan efter det så skulle vi ha klassråd och då blev allt ännu mer mobbat. Det börjar med att Stina kommer och säger att vi ska se på film på klassrådet eftersom lärarna skulle ha konferens. Vårt klassråd är då 25 minuter ungefär och vi ska se på film med finländare. Då kommer resten av klassen ner som har varit i en annan sal och de har inte ens träffat finnlänningarna så dom fattar ännu mindre när alla snackar om film och finland. Hur som helst alla sätter sig i klassrummet utom finlänningarna som inte är där ännu och så sätter stina plöstsligt på filmen? Under startmusiken kommer Hellman vår historialärare plötsligt in i klassrummet och börjar dansa (vad gjorde han där liksom?) och sedan stänger Stina av filmen för att finnarna inte är där. Alla finnar kommer in i klassrummet filmen startar igen och Hellman börjar dansa igen. Sedan så stoppas filmen plötsigt för att halva klassens mattelärare kommer in och börjar snacka om Tom tits! Han fattar inte att det är finländare i klassrummet. Sedan startas filmen igen och i hörnet vi utgången står Stina, Hellman, andra gruppens mattelärare och så kommer vår svensk och engelska lärare dit med och ställer sig bredvid dem i hörnet. Sedan går alla lärare och lämnar oss själva med massa finländare och en två timmar lång film. Efter ungefär en kvart börjar alla gå hem eftersom vi slutar och en del har data. Kvar i klassrummet satt finländarna.

Jag förstår att alla var otroligt intresserade av historian om finländarna men det var faktiskt ganska mobbat. Vi fattade liksom ingenting när typ alla våra lärare kom dit plötsligt och typ dansade och satte på filmer under 25 minuterslektioner och sådant.

//Tesse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback