Död dödare dödast

Wales var underbart mysigt. Dagarna har bestått av en del shopping, grymt god mat (rullbandssushi!<3), mååånga starbucksbesök, fin brittisk dialekt överallt (jag vill haaa), en massa lek, bus och hundpussar och så födelsedagsfirande av agata igår, grattis igen!

Så konstigt att tänka att klockan 6 imorse var jag i london och njöt av starbucks goda chai latte, några timmar senare satt jag i sal b216 på skolan och skrev engelskauppsats. Det sög lite faktiskt. Speciellt eftersom jag sovit typ max två timmar på hela natten (i bilar och på flygplan) och var totalt oförberedd på uppsatsen. Men improvisation är ju också trevligt. The catcher in the rye är ju förövrigt en väldigt fin bok.

Imorgon går jag i skolan 8.10 till 17.00. Vi ska på utflykt med biologin och typ... undersöka jord? Jag har ingen aning. Extremt spännande är det säkert.

Nu ska jag återförenas med min underbara fina säng, den är bäst. Jag lovar. Risken finns att jag inte klarar av att lämna den inteokej-tidigt imorgon... Bläääää på spanska.

Anita


Hallongrottooooooor

Hejhej!

Sitter här och hänger vid min lite gamla dator i uppehallen. Livet leker och jag är inte skolan, vilket är trevligt. Saltmannen.se kan verkligen få en att gråta av skratt för övrigt. På matten idag sjöng vi om tor-leif, the poltergaist större delen av lektionen hahaha. För er människor som missat många skratt i livet och inte vet vad saltmannen.se är så är det en sida med en massa felhörningar av låttexter. 

Artist: Lasse Berghagen

Riktiga texten var:
Teddybjörnen Fredriksson,
Hans nos den var av garn.

Men jag sjöng:
Teddybjörnen Fredriksson,
Han slogs som en barbar.

Övriga kommentarer:
Jag sjöng såhär enda fram till för ett halvår sedan då jag insåg att det inte var särskilt logiskt och sökte upp texten på internet.

Ålder när felet upptäcktes: 12.

Det här är så roligt bara. Jag skämtar inte, det är liksom jättekul! 


Artist: OneRepuplik/Timbaland

Riktiga texten var:
Its too late to apologize. Its to late.

Men jag sjöng:
It’s Tor-Leif, the poltergeist. Its Tor-Leif.

Övriga kommentarer:
En klasskompis började skratta och säga att de säger ”Its too late to apologize” Jag hör fortfarande It’s Tor-Leif, the poltergeist.

Ålder när felet upptäcktes: 11

Hihihihihi. Gjorde mattelektionen väldigt värd.

Nu får ni inte tro att jag sitter och skrattar för mig själv på kvällarna! Saltmannen.se är något som ska upplevas i plural helst! För största möjliga nöje då. Hahahah.

Åh jag skulle vilja åka till USA och gå på high school! För övrigt.

//Tesse


bloggartjejen

Heeeej Bloggen!!!!!!!!!!!!!!!!

Den här bloggen håller på att gå under lite granna! I alla fall från min sida, men som sagt dampdator och också en otroligt deprimerande design.

Jag sitter i skolan och har ett otroligt tråkigt ämne, kallat estetisk orientering. Skulle vara kul om vi inte hade haft ett jättekonsigt grupparbete om konstnärer. Men nu är det extremt tråkigt istället. Så alltså kom jag på den brillianta idén att skriva ett blogginlägg, trots att jag inte vet riktigt vad jag ska skriva.

Såg på shakespeare in love igår, har sett den filmen alldeles för många gånger, himmel vad jag gillar den! Haha. Sedan gillar jag vampire diaries och true blood också. Och beverly hills. Konstigt inlägg det här är. Jag måste komma på en film som har förändrat mitt liv den här veckan, någon som har några förslag? En livsavgörande film.
//Tesse

Hej hej hemskt mycket hej

Orienteringen gick... inte så bra. Vi tappade bort oss flera gånger. Men vi klarade det tillslut iaf.. och sen insåg jag att det var nog sista gången jag orienterade i mitt liv, någonsin. NAJS ELLER VAD??

Det är förresten en lite rolig känsla att vandra runt på götgatan och inne på monki och sånt i leriga (namnet kärrtorp har plötsligt fått en innebörd) mjukisbyxor bland alla söderfashionmänniskor.

Imorgon åker jag till wales också. Denna gång med familjen, va ju där med tesse i våras. Har inte alls insett att jag ska dit haha, men jag ser verkligen fram emot det! Träffa syster (och söta lulah), shoppa, äta god mat, fota och sånt. Åh vad jag älskar att resa, bara byta miljö ett tag liksom. Kommer hem på tisdag morgon efter att ha rest hela natten och måste dra till skolan för engelskauppsats. Kulkul.

Jag stressar upp mig för allt möjligt just nu, orkar inte. Har massor av saker att fixa hela tiden och tiden räcker inte till! Händer ju lätt att jag bortprioriterar sömnen lite, men det ger mig ändå inte så mycket eftersom jag de senaste dagarna har däckat i soffan varje dag när jag har kommit hem från skolan. Förstår inte vad det är för fel på mig.


Ifall mina fina webcambilder är väldigt saknade så måste jag förklara att camen är trasig. Men jag kan ju ändå slänga in den här gamla bilden som visar mitt humör rätt bra nu.

Just nu vill jag bara att det ska vara lördagmorgon och vakna upp i wales av en stor blöt hundtunga.

Anita

Sovmorgon är trevligt

Sitter och kollar på beverly hills med en kopp hemmagjord chailatte. Mys.
Om cirka fyrtiofem minuter ska jag ut till kärrtorp (vilket betyder femtio minuters resa fördelat på buss, pendel och tunnelbana) och orientera. Mindre mys.


Hoppas det inte börjar regna.

Anita

fem komma sju procent

Ja vad ska man säga... jag trodde det här var år 2010 i sverige, inte år 1940 i nazityskland. Skrämmande. Intressant hur det blir nu, den som lever får se helt enkelt..

Ska i alla fall bli ganska skönt att valet är över nu. Inte för att jag inte gillar att diskutera politik, tvärtom. Det är typ det enda jag har gjort den senaste veckan. Men jag är så sjukt trött på alla korkade uttalanden och personer som beter sig som om det handlar om liv eller död. Som om det är ett val mellan att vara godhjärtad eller ond, solidarisk eller egoistisk.

Godnatt
Anita

vi är verkligen den bästa klas(s)en

Hej
Jag s.a.k.n.a.r att dansa på lördagar. Det känns lite tomt. Jag vill dansa mer. Buhu, det suger att bli äldre. Nejdå nejdå skojja bara. Äldre är bra. Också.

Ofta jag vaknar såhär tidigt? Ganska konstigt ju. Det är bara för att jag har fått så bra sömnrutin den här veckan! Allt tack vare att jag inte har en enda sovmorgon på hela veckan! Jättebra jättebra ingen sovmorgon, då får man bra sömnrytm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Perfekt.

Idag är planerna att hänga med Anita, för vi har inte hunnit prata ordentligt på jättelänge nu! Känns det som alla fall haha, fast egentligen var det nog ganska nyligen. Vi var i ett så stort behov av prat att vi hoppade av tåget i älvsjö i onsdags när vi åkte hem från skolan, pratade i en kvart och tog nästa hem. Haha. Så alltså: Dagens planer är att prata med Anita!

Vi tog jordens grymmaste klassfoto igår guys. En vindruveklase. Fattar ni liksom. Döcoolt. Vi blåste alltså upp 120 lila ballonger och målade oss lila i ansiktet. Väldigt kul blev det efter kortet när vi skulle städa. Hahah, vad ska man göra med 120 ballonger liksom? Hur som helst så proppades alla in på en toalett. Ganska kul (skulle så velat se den som öppnade dörren och fick lila ballonger över hela sig!). Men rektorn tyckte inte det var så kul, hon blev lite arg haha, så på samhällskunskapen fick vi gå ut på skolgården och smälla allihopa. Såg väldigt komiskt ut, lila ballonger som flög runt överallt och 32 pers som jagar dom. Men allvarligt, det var så sjukt kul och smälla ballongerna! Lätt det roliaste på hela dagen.


Ganska dålig kvalité, men whatever.

Nu ska jag måla klart ett konstverk! Ska ju vara med på 1000 meter konst nästa vecka!!

//Tesse

NValmighty2A

Märkte igårkväll att jag typ blir deprimerad av att läsa mina senaste blogginlägg haha. Måste sluta avreagera mig här. Idag hade jag i alla fall världens turdag! Jag hade bara gjort halva spanskaläxan och kunde verkligen ingenting till biologiförhöret, kemin var jag däremot helt säker på. Och vad händer när jag kommer till skolan? Jo, vi blir endast förhörda på halva spanskaläxan, biologiläraren är sjuk så vi har ingen lektion och kemiförhöret går galant.

Nollningsplanerna är på g. Det här kommer nog bli riktigt roligt hehe, frukta NValmighty2A kära små nv0a.

Idag har jag varit duktig och röstat i skolvalet. Miljöpartiet vann såg jag nu på facebook. Händer väl bara på södra att vänsterpartiet får fler röster än socialdemokraterna också... Åh vad irriterande att jag inte är född ett år tidigare, hade faktiskt väldigt gärna velat rösta på söndag. För några veckor sen brydde jag mig inte alls, vet inte riktigt vad som hände. Helt plötsligt vill jag diskutera politik med alla jag träffar. Hjälp.


JA jag lider av bildbrist. Jag vill förresten att det ska bli lite kallare ute, är fortfarande lite för varmt för att använda mina älskade stora feta halsdukar :(

Anita


biologi.....

"Läran om livet" är dödligt tråkigt... ha ha ha... humorn är på topp.
Nej men seriöst, vem bryr sig om olika typer av jord?? Kan ju inte finnas något tråkigare ämne. Det är i såna här stunder jag på allvar funderar över varför jag valde att gå natur. Ungefär samma tanke med spanska steg 4... varför!? Haha. Jag är kanske lite för ambitiös för mitt eget bästa. I teorin dårå.

Dampdampdamp. Orkar inteeeeee. Damp.
Jag är i stort behov av att bara oplanerat sätta mig ner på något café med en hallonsmoothie, en stor chokladboll och till exempel en tesse och prata om allt mellan himmel och jord utan att bry sig om att timmarna flyger förbi.
Jag blev förresten jätteful på skolfotot, både porträtt och grupp. Treeeevligt.

Nu ska jag sluta deppa och helt enkelt förbereda mig på usla resultat på alla prov och liknande imorgon. Livet går vidare. Sen ska jag upp om drygt 6 timmar så sova kanske är en bra idé.

Godnatt från världens gladaste Anita.



Jag pluggar visst

Dator = damp. Jag sitter här och pluggar. Sitter här och kollar på true blood och äter kladdkakasmet. Nej men jag pluggar också. Vi säger att jag väntar på att Sandra ska komma hem så att vi kan skriva om kristdemokraternas historia. Haha. Vi ska ha vindruveklasetema på klassfotot! Äger.

Tesse

FML

Jag har insett att chanserna att se bra ut på skolfotot imorgon är ungefär lika med noll.
Anledning 1: Orientering i tanto på morgonen.
Anledning 2: Nästan icke-existerande rast efteråt att försöka rädda håret på.
Anledning 3: Vårat tema är regn... alltså blött hår alternativt plastig regnjacka och gummistövlar.

Apropå det så är fmylife.com en sjukt rolig hemsida. Min nuvarande tågunderhållning typ.



Anita

Hoffmaestro



Kvällen började väldigt bra och vi hade så sjukt roligt. Av någon anledning så gick vi från gamla stan, genom slussen och hela vägen till grönan? Inte direkt den snabbaste vägen heller, vi var lite förvirrade ett tag och var nära att hamna på skeppsholmen istället för djurgården. Jag har ingen alls uppfattning om hur lång tid det tog, men vi kom ju fram till slut i alla fall. En galet rolig promenad var det helt klart. Inne på grönan under konserten var det grymt drag. Man träffade en hel del personer man kände också, inte konstigt med tanke på att typ halva stockholm var där. Några vi väntade på blev inte ens insläppta för att det var så mycket folk inne redan.

Kvällen slutade tyvärr inte så bra med en borttappad väska full av värdesaker (busskort, ny kamera, plånbok med alla kort i och mp3-spelare bland annat...). Så sjukt tråkigt att sådant ska hända. Sen mådde jag inte så bra mot slutet heller. Vi tappade ju humöret rejält kan man säga och drog hem tidigt. Sen somnade jag direkt med kläder och allt på i sängen och vaknade helt utvilad typ vid 9 imorse.

Trots att det inte riktigt blev som vi hade tänkt så var i alla fall halva kvällen grym. Men nu känner jag typ för att inte göra någonting resten av helgen och bara ta det lugnt. Kanske är bra med tanke på den hög av skolarbete som har vuxit till sig rejält medan jag har ignorerat den hela terminen. Får se hur det går...

Anita


So please won't you tell me where the road will end


Denna bild tog jag samma dag jag fick min systemkamera, för drygt ett år sen.

Skön dag idag, en lektion och sen grönan. Hade typ med fysiken att göra, sen ska vi skriva en rapport om verkande krafter, acceleration och blablabla. Men man klagar ju inte på några gratis timmar på grönan liksom! Synd med extremlånga köer bara. Jag och agnes fick åka insane två gånger i rad i alla fall. Vi hade precis stått i en evighetskö och åkt en runda och sen ba "skulle ni vilja åka en gång till?". Det kunde vi ju inte säga nej till.

Träffade jenny ett tag nyss, vi satt i det blöta gräset i parken och pratade. Det var trevligt.

Imorgon är det hoffmaestro på grönan, sjätte gången jag är där i sommar.

Grattis till mig själv på namnsdagen också, haha.

Jag börjar inteokej-tidigt imorgon, borde väl sova snart.
Anita


krafter från jupiter

heeeeeeeeeeeeej bloggen!
Jag förstår verkligen hur ni saknar mig här i bloggen! Men ni måste förstå att lusten att skriva inlägg minskar markant när datorn får flibberdamp när jag skriver med den. Typ så att man inte ser skärmen och inte kan använda den. Min dator har då bra och dåliga perioder och den har nu under en tid varit inne i en extremt dålig period tills idag när jag klickade igång den och det inte fanns en skymt av någon flibber! Hurrahurra Tesse gör inlägg idag!

Inspelningen av nollningsfilmen inleddes officiellt idag, så antagligen kommer den visas på samligen om en eller två veckor, nollorna vet inte vad som väntar dem hohohohoho. Är fett taggad på nollning faktiskt!

Vi har börjat med en kurs, estetisk orientering. VÄRLDENS FLUMMIGASTE KURS. Vi och dans/Teaterklassen ska göra världens flummigaste arbeten under ett helt år med flummiga lärare som inte har koll på någonting. Vår första uppgift är ett grupparbete som heter "konsten i det offentliga rummet", och det är också det ända vi har fått veta om hela arbetet... hahaha. Vi ska byta med dans/teater efter det och så får dem ha bild, och då kommer de tydligen bara bedömma upp till G. Och grupparbeten går ju inte att bedömma inviduellt, vet ju alla liksom. Så aaa jag undrar hur de ska få några betygsunderlag i den här kursen hahah. Vi ska typ göra dockteater (!?) med dans/teater sedan, hela våren??? Eller något i den stilen. FLUMM! 

Jag har suttit i någon timme nu och gjort en skiss till nästa uppgift i bilden. Det är lite sorgligt hur lalliga saker man lyckas åstakomma blir varje gång man ska göra uppgifter i skolan. Lite skissgrejs och lite lall och så KLART. Varje gång hahah. Inget nyskapande eller egentänkande precis hahahahaha. Hur som helst ska vi ha etsning, vi ska alltså göra tryck med kopparstick.


Varning för snea sträck på tröjgrejset längst ner! :P Jag ska faktiskt fixa det sen. Och det ska vara konstiga sträck på båda tröjorna med, asså inte "verklighetstroget" om någon undrar det med.

GRATTIS ANITA SOM FYLLDE 17 FÖRRA VECKAN OCKSÅ:

Snart: TAGGA IDOL 2010 EVERYBODY

//Tesse

I only wanna be your one life stand

Kul att ha bloggen för sig själv förresten... jättekul. Nej men tesses dator har lite flibberdamp vad jag har hört, får se när hon återvänder.

Jag tror jag är lite för besatt av min mobil just nu, speciellt ett av spelen jag har laddat ner. Är helt beroende. Insåg det när jag satt på tåget påväg hem från skolan och tågrösten utropade "nästa: farsta strand". För er som inte är bekanta med min vanliga tågrutt så finns det absolut ingen farsta strand på vägen i alla fall. Dumma västerhaningetåg... tog inte fel en enda gång under hela ettan ju.
Jag satte mig i alla fall upp med ett ryck, kollade ut genom fönstret på de okända miljöerna utanför och brast nästan ut i skratt där jag satt för mig själv.

Insåg idag att jag kommer vara världens sämsta nollare... jättesvårt att vara elak mot stackars små oskyldiga nollor ju? Jag kan inte se mig själv stå där och se läskig ut och typ kasta ägg och sånt. Omöjligt att hålla sig för skratt ju.



Anita


"Ser ni också blåa elefanter när ni mördar folk...?"





Min födelsedag bestod bland annat av trasigt tåg (=ingen spanska för mig, fett synd asså...), störd men rolig morgon med tesse, kort skoldag, sushi i björns trädgård, vandra runt på götgatan och drottninggatan, sitta och prata på burgerking tills cola-locken var helt sönderrivna, sen god middag och tårta på kvällen.

Sen så får man ju inte glömma presenterna hehe (speciellt eftersom jenny så nyfiket frågade också). Jag fick bland annat en ny mobil (xperia mini) som jag redan gillar töntigt mycket. Den är så söt, min nya lilla bebis<3 haha. Har försökt lära mig allt det där om android och appar och sånt... får se hur det går. Hittills har jag ungefär lyckats gå in på facebook och laddat ner nån smsgrej. Sen fick jag typ smycken, böcker, pengar och lite småsaker.
Sammanfattningsvis= en väldigt bra födelsedag!

En av sveriges största manliga modebloggare (jag pratar såklart om snyggingen andreas wijk) har förresten en likadan jacka som jag. Ska man vara glad över det? haha.

Anita

sjutton år



Anita