crazyförvirrad

HEJ
Fett helt crazyförvirrad dag idag, allt bara var helt mobbat. Först skrev jag om varför jag ville bo i Edinburgh i morse, kul värre ehehehe. Nationella i engelska dårå. Sen efter typ två timmars rast hade vi bild och gjorde en mobbat ståltrådssak. Sen efter det så bestämde vi oss för att försöka med ett hemligt projekt angående läroverksfejden hähhä, så plötsligt sprang vi till södra station och hann med tåget, åkte till huddinge och tvingade dit anita för att vi behövde henne haha, och så hann vi fika på vägen också, sedan kom anita vid tog tåget till mig och sen typ powerwalkade hem till mig och anita följde med, sedan fungerade inte vår plan så bra haha. Hur som helst så sprang anita iväg fem minuter efter vi kommit hem till mig och sedan och vi andra bestämde oss för att försöka kolla på det streamat istället, men det funkade inte. Sedan gick alla hem och jag var kvar. Satt hemma en stund sedan tänkte jag på att åka till södertörn, men sedan tänkte jag nej typ haha. Men sedan ändrade jag mig plötsligt, sprang tilll tåget igen och missade det hahah. Tog nästa tåg kom fram till södertörn och träffade människor från klassen jag inte har sett på ett tag. Det var roligt, wihu, sedan åkte jag hem. Fett mobbat hähä.

//Tesse


Kladdkaka åt folket

Idag hade jag bara engelska nationella och sen slutade vi kloackan 9.50. Ganska härligt om ni undrar. Men jag har prov i ekonomi på fredag och kommer vara upptagen både ikväll och imorgon så nu är typ sista chansen att plugga till det. Men jag har en kladdkaka i ugnen och fin musik spelas ur datorn så jag har det rätt bra ändå.

Ikväll är det del två av läroverksfejden och den här gången ska vi vinna! Dessutom har jag lyckats skaffa biljetter den här gången ;)


skålen är slickad, hoho
nu ska jag kolla om kladdkakan är klar, ciaaaao
// Anita

mr fartfaceguy

Jag har träningsvärk i magen. Det är inte så kul för det gör ont när jag skrattar, och det har jag gjort en hel del idag... hahahahahahahahahhahaah. Kan fortfarande inte sluta. Sorry eddi men jag måste bara dela med mig av den roliga historian. Det var nämligen en kille som pruttade eddi i ansiktet när hon gick bakom honom i trappan idag, sen vände han sig om och ba "oj förlåt".

hahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhaha. Ni förstår inte hur mycket jag har skrattat åt det här! Vi mötte mr fartfaceguy i korridoren senare och alla vi dog verkligen av att försöka hålla oss för skratt. Det var omöjligt. hahahahahahhahahahahaha.

Jag dör.

pluggfri söndag

Idag ställde jag upp som "modell" åt min fotogalna lillasyster ute i vår trädgård. Lite spontant bara och inte så seriöst direkt. Men ganska kul ändå.
Hon har nog kollat för mycket på top model förresten. Helt plötsligt utbrister hon "du har ju en paulina-käke!". Vet inte riktigt hur jag ska tolka det, men det kanske jag har.

 
Ser ut som typ 10 på sista bilden haha.

// Anita


The Last Bounce

Nu ska jag tydligen på Bounce imorgon klockan åtta. Kommer bli jättekul wihu-
Vår studsmatta var framme när jag kom hem idag.

jag kanske har lagt upp den här förut? Det var ju ganska länge sedan jag gjorde den, men jaja, bildbrist just nu känner jag. Tänkte ju ta med mig kameran i fredags, men sen så blev det tungt och jag tänkte att Lisa säkert skulle ha sin i alla fall, och det hade hon fast batteriet var slut så det var ju lite sugit haha.

//Tesse

Vare nått jag sa?

Känner mig alltid otaggad på att blogga när jag inte har några bilder. Men jag tänker blogga ändå.

Man kan säga att helgen började i torsdags kväll eftersom vi inte hade någon skola på fredag. Jag skrev att jag ville gå på södras melodifestival va? Men att jag inte hade några biljetter? Jag, hanna och aris lyckades iallafall få tag på de allra tre sista! Snacka om tur, det var en hel del folk bakom oss i kön som olyckligt fick gå hem haha. Kvällen var jätterolig och alla musikare var verkligen sjukt duktiga. Vårat favoritnummer vann också, wihoo. Dom var jättesöta<3. Juryn bestod bland annat av idoldanny, "snygg"-erik, den blonda pianisten i så ska det låta, lisa ekdal och någon erik linder(?) som var med i melodifestivalen i år så det var ganska imponerande faktiskt. Jag förstår mig verkligen inte på dannys frisyr btw..

Igår så var vi leeeeediga som sagt. Jag mötte upp hanna och agnes i huddinge för att handla lite (och krångla i snabbkassan i hundra år..). Sen åkte vi hem till mig och spelade lite biljard (jag vann hoho!), åt goda chips, åt äckliga chips, gjorde fett goda våfflor och tittade på vänner. Hoppade sudsmatta för första gången i år också. Kändes väldigt somrigt och underbart. sommarsommarsommar<3



Jag har börjat fota mat haha... och just nu är jag hungrig så då lägger jag upp dessa två bilder från wales. Skulle inte säga nej till lite sushi (helst på rullband hihi) eller starbucks vanilla cream frappuchino nu..


// Anita


principer alltså haha

Hejhej!
Jag var ledig igår vilket var ultragreat och dagen var helt enkelt jättemysig. Det började med picknick i vitabergsparken i några timmar. Massor med mat och trevlans musik, dock var det en aningen kallt eftersom massa hotande moln täckte solen då och då. Efter den mysiga picknicken så började lite folk droppa av och till slut var det bara jag, Mira, Lisa och Rebecka kvar och vi köpte pasta och tomatsås för att sedan gå hem till Mira och det slutade med att vi stannade och sov i hennes coola lägenhet på söder eftersom ingen ville åka hem. Jag vet inte vad för skumt humör vi fyra var på alltså...? Våra samtal spårade alla fall ur ganska totalt haha. Södras bildare måste vara lite konstiga alltså... haha.


gjorde lite kludd igår också wihu-

Idag har jag dansat i några timmar och det var skitkul. Imorgon kommer människor hit och så ska vi planera vår tågluff i sommar.

//Tesse

sööööööööödra laaaaaaaaatin ska vinna läroverksfejden

Okej. Vi måste bara vinna estetdelen. Jag menar vi FÖRLORADE debatten, hur gick det till? Hur kunde stockholms bästa skola förlora? Detta är faktiskt dödligt seriöst. På onsdag måste kungsholmen krossas, på liv eller död alltså.

nej men hej. Läroverksfejden var i alla fall jättekul och vårat tåg var bäst. Och det är faktiskt ganska dödligt seriöst haha. Alltså om ni undrar varför jag lyser med min frånvaro här i bloggen ibland beror det på att min dator för det mesta är näst intill oanvädbar och så fort jag går in på den så flibbrar skärmen så mycket så jag inte ser, speciellt när jag skriver mycket, alltså typ blogginlägg. Så det är därför det ibland inte blir några inlägg.

Senaste tiden har jag hunnit med att glömma min plattång på friskis, fylla år och dansa loss till satisfaction. Födelsedagen var micket trevlig och alla fina presenter var trevliga dem med.

En av läroverksfejdens största överraskningar måste ha varit när Anita kom i röda byxor och röd tröja samtidigt, det var ju en mindre chock. Hahahah nej men skojja lite där. Anita var väldigt fin alltså.



Moa och jag är alltid fina<3

//Tesse

Sööödra tjalalalala

Idag startade läroverksfejden. För oinsatta så är det en tävling mellan södra latin, norra(torra) real, östra real och kungsholmen. Första deltävlingen var debatt på kg. Vi (jag, hanna, axel, aris och israa) var väldigt smarta och hade inga biljetter. Vi tänkte i alla fall försöka smita in ändå. Kungsholmen har såklart världens tråkigaste och strängaste rektor så det gick inte så bra.. Vem bryr sig om brandrisken egentligen? Hur ofta brinner det liksom? Skulle väl inte göra så mycket med 5 pers till? Vi var i alla fall med i södras intåg, klädda i rött från topp till tå (varför just rött? jag äger inte ett enda rött plagg! Fick låna ett par röda byxor och en röd djurgårdströja av hanna så det var lugnt, jag var väldigt fin måste jag säga. Nu får det vara slut på denna långa parantes) och sjöng(skrek) att vi var bäst genom hela stan (tunnelbanesträckan slussen - fridhemsplan..). Man kan ju säga att vår röda armé drog en hel del blickar till sig haha.

Men utanför kungsholmens aula så tog vår fina resa slut som sagt. Så efter att ha hittat ett paraply på golvet så gav vi oss ut i det "fina" vädret igen. Vi hamnade på ett café vid fridhemsplan där vi satt ett bra tag. Väldigt trevligt var det. Haha.

Imorgon är det södra latins melodifestival och den vill vi gärna gå på, fast vi har visst inga biljetter till den heller. Vi är så duktiga. Men det löser sig hoppas jag, höhö.


Söta lulah! Som förresten har väldigt mycket att göra med inlägget.. öhm ja.

// Anita


Bilder från wales







Byggnaden i bakgrunden på sista bilden är visst samma byggnad som på googlebilden jag lade upp, coolt. Liknar södra latin lite, haha.

Jag början klockan två idag, underbart. Kanske inte så underbart med spanska nationella men ändå. Det är skönt att kunna ta lång tid på sig på morgonen, vara en stund för sig själv och typ... äta chips till frukost. Hehe. Men nu ska jag fortsätta repetera så mycket spanska jag hinner.

Mer bilder kommer, ni har inte fått se den bästa än haha.
// Anita

Tyck synd om mig

Polarisation, diftongerade verb, elektrisk influens, prepositioner, inre energi, preteritum/imperfekt, kelvin, ackusativobjekt, termodynamikens andra lag, dativ, specifik värmekapacitet, indefinita pronomen, termisk utvidgning av vatten, reflexiva verb, tillståndsändringar, objektspronomen, sublimering, adjektivens komparation, elektrisk fältstyrka, futurum, coulombs lag.

Så låter det i mitt huvud just nu. Det är ganska så jobbigt att behöva plugga fysik och spanska samtidigt. Har spanska nationella i tre timmar imorgon och fysikprov på tisdag. Kulkul.

Min lillasyster kom nyss hem från någon hajk hon har varit på. Jag öpnnade dörren för henne och pratade en liten stund med henne. Fem minuter senare kommer hon ner i mitt rum och ba "är du hemma!?" väldigt förvånat. Sen la hon sig i min säng, på mage med fötterna på golvet, och somnade på två sekunder. Nu sover hon djupt och rycker till lite då och då. Reagerar inte alls när jag kollar om hon är vaken. Ganska roligt haha.

The temper trap - soldier on


The temper trap - down river


Det går inte att plugga utan bra musik, det går helt enkelt inte. Detta band är mycket bra, tack för tipset hanna!

// Anita

Myrorna uppskattar påsken mer än jag

Just nu borde jag antingen plugga eller städa mitt rum. Men jag har faktiskt en bra anledning till att inte göra det, mitt rum har nämligen blivit angripet av myror! Mysigt värre. Vill helst inte veta hur de kom in... Jag VÄGRAR att gå in dit just nu, och eftersom mina skolböcker ligger där inne så kan jag ju inte plugga. Eller städa rummet.

Det som intresserade myrorna var antagligen mina tre påskägg som ligger relativt orörda på skrivbordet. Jag har kommit fram till att jag nog inte gillar godis. Ja jag undrar också vad det är för fel på mig. Jag menar, vem gillar inte godis? Men att döma av faktumet att jag knappt rört mina påskägg under två veckor; tydligen jag. Fast jag hatar ju inte godis, det är ganska gott ibland.


Efterskott-grattis till Tesse som fyllde år igår och Malin som fyllde år i måndags!
Hittade en väldigt fin gammal bild här på pappas dator (min dator står ju i myrrummet..). Skolavslutningen 2008 på il Pirata<3


Jag har gjort en ful burk.

Hejhej jag har varit i wales. Får bara instämma med Anitas inlägg helt enkelt. Så tänk typ allt hon skrev i mina ord. Haha. Det var i alla fall bäst wiho.







Jag har typ 300 bilder, men jag lägger bara upp tre. Haha. I alla fall just nu.


Grattis Malin som fyllde 17 i måndags också! Puss! Gullig bild jag hitta haha.



//Tesse

el martes

Hallå där. Vi har inte riktigt haft tid att blogga sen vi kom hem, egentligen har jag inte det nu heller men jag slänger in ett kort inlägg.

Resan till wales var GRYM! Vi hade världens tur med vädret, upp till 18 plus och soligt hela tiden. Agata och david var så snälla som fixade allting hela tiden, det var verkligen jättekul att träffa dom. Vi shoppade en hel del, fikade på starbucks några gånger, åt på jättegoda restauranger, åkte galet roliga bergochdalbanor, åkte världens roligaste "speed boats", kelade med världens sötaste hund och bara njöt av ledigheten typ. Jag älskar att det var så billigt där också, conversen kostade liksom hälften så lite där som här. Köpte ett annat par skor för 2 pund också, alltså typ 22 kronor. Två linnen för 11 kronor styck också. Helt sjukt.

Godnatt
// Anita

mobilblogg

Hej bloggen. Vi sitter just nu I bilen pa vag till en nojespark I narheten av cardiff. Igar shoppade vi upp nastan alla vara pengar hehe, men vi ar valdigt nojda I alla fall. Flygresan gick bra och vi fick varldens skrattanfall precis innan vi skulle landa nar vart samtal sparade ur och borjade handla om flygande resvaskor och lite sant. Det ar asvarmt har forresten, hoppas det ar kallt I sverige haha. Vi blir vackta varje morgon av en blot hundtunga over hela ansiktet. Lulah ar sot. // anita och tesse

Anita och Tesse till wales

Försöker packa så gott jag kan, det går sådär. Vi åker iallafall till cardiff, wales imorgon! Är sjuuukt taggad. Första gången jag flyger utan föräldrar och så hehe, så lite nervöst är det också. Nu måste man plötsligt vara ansvarsfull och hålla koll på alla väskor, pass, boardingcards och sånt alldeles själv. Sen att försöka hitta på flygplatsen i london kan ju bli en utmaning. Men det ska bli så underbart kul att träffa min syster och pojkvän som bor där, shoppa massor med fint, upptäcka wales, gå på promenader med världens sötaste lulah, spana på britter, lyssna på den fina dialekten och bara vandra omkring på Cardiffs gator med Tesse och fota som en galning. Väldigt skönt att bara komma bort ett tag från Sverige också.

Jag klippte mig idag förresten. Frisören lyssnade på mig för en gångs skull och klippte inte alls mycket på längden som tur var så jag är nöjd! Egentligen kanske det inte syns någon stor skillnad, men det känns fräschare och formen på håret är helt enkelt bättre, jag känner stor skillnad.

Nu måste jag uppdatera min ipod med massa fin musik. Det blir nog inget mer inlägg, iallafall från sverige, det här lovet. Får se hur det blir med bloggningen där. Vi kommer antagligen ta en hel del foton där som ni får se förr eller senare, låter inte det underbart?


Just nu får ni nöja er med en googlebild på cardiff bay.

Ha en bra fortsättning på lovet för det ska jag!
// Anita


Tisdag

Death cab for cutie - Meet me on the Equinox (New moon soundtrack)

Tisdagar är en riktigt bra TV kväll. Först dating in the dark (väldigt underhållande haha), sen desperate housewives, sen cougar town och sist christine. Så jag sitter bra nersjunken i fåtöljen här.

Har varit på ikea och köpt lite saker så nu ska mitt rum bli fint har jag bestämt. Träffade förresten jenny där också, hur stor är chansen egentligen haha? Man är ju typ på ikea två gånger per år eller något och stället är ju inte direkt litet heller.

Jag ska klippa mig imorgon föressten, jag måste det i alla fall. Senaste gången var väl i juli eller så. Jag får verkligen utbrott på mitt hår just nu, det är verkligen överallt! Eller som jag råkade kläcka ur mig i matsalen "Jag har hår överallt!!"

Det här inlägget har tagit några timmar att skriva hehe. Råkar glömma bort det hela tiden och göra andra saker. Men nu har jag inget mer intressant (för allt innan var ju det..) att berätta så hejdåå.

// Anita


Remember me

Igår såg vi remember me. Herregud. Jag vill inte ge folk höga förhoppningar men se den. Jag blev inte besviken i alla fall.




// Anita

Annandagen


Glad påsk förresten, lite sent kanske men jaja
Igår hade vi gäster, vilket resulterade i många påskägg hehe. Kvällen bestod av biljard och tvspelsspelande. Trevligt trevligt.

Det jobbiga med lov är att man alltid kommer iväg så sent. Men nu ska jag i alla fall snart springa till bussen på väg mot gymmet. Ikväll blir det nog bio. Treevligt värre.

//Anita

sommaren när man var liten


hihih
Gullig bild jag hittade haha. Ser ni vem som e jag? hahah. Kommer ihåg dom där somrarna när vi var små, det var så roligt allting. Den där hängmattan hade ju pappa fått i födelsedagspresent, fast han använde den aldrig utan vi förstörde den på en sommar... hahah. Vi sprang ju mellan min, Louises, Jennys och Moas tomt varje dag hela somrarna i några år. Vet inte ens vad vi gjorde, men allt var ju jättekul. Vi hade massa cirkusar och teatrar, och så gjorde vi bärdrinkar som var jätteäckliga... allt var liksom värsta äventyret då haha. Det var skönt när man var liten.
Hahah och Jennys koja i trädet! Den var rolig. Det var där moa klippte av hela sin lugg som hon hade sparat i flera år och jenny och jag sa att det var jättesnyggt hahahaha. Vi sov ju i tält med och samlade pengar för att åka till gröna lund. Typ genom att kratta löv... Och sen så hoppade vi ju på isen i Jennys pol med, slutade typ alltid med att någon ramlade i med benet.

Pusspuss!

//Tesse

hoppbilder

Jag råkade kolla in mina mottagna filer och så hitta jag bilder från förra våren. Love.




mest bilder på mig haha, men jag antar att Moa tog bilder på mig eftersom hon skickade till mig hahah. Men hur som helst södertörn på våren in my hart.

crazy kläder jag hade för övrigt. Kommer ihåg att vi precis hade haft idrott så alla tyckte dom var fula i håret hahah.

//Tesse

Bilder från den långa fredagen

Här kommer lite random bilder från kanske årets första riktiga vårdag? Första gången jag kände på riktigt att det verkligen var vår i alla fall. Underbaaart!









Nu ska jag äta påskägg
//Anita

kära gamla huddinge... haha

Hej!
Japp idag var kul Anita, Jenny och jag var i huddinge och åt kladdkaka och sådär. Jättemysigt, kändes som det var sommar. Träffade Jenkajenny också och det var trevligt! Henne har jag ju inte sett på ett tag så då blev jag micket glad woho. Sedan skulle Jenny hem men jag och Anita fortsatte med att upptäcka ställen i huddinge. Haha. Det slutade med att vi gick igenom en konstig miniäng och kom upp vid simhallen... heheh. Vi gick på lite kullerstenar och sedan gick vi på en konstig väg och plötsligt var vi nästan hemma hos Tessan hahah. Sedan gick vi lite mer och upp på skolgården på min gamla skola. Jättemysig dag faktiskt och jag har kommit fram till att man underskattar huddinge ibland, det är ju väldigt mysigt här egentligen.






//Tesse

mjölktime

Hej!
Mys dag idag och jag har massa bilder, men jag tänker bara lägga upp mjölkbilder nu. Hahaha. Ganska roligt hur långt tid det tog innan Jenny hällde ut den, hoho.







Japp. Såhär går det alltså till när Jenny ska hälla ut mjölk.

Ska lägga upp lite andra bilder senare, Anita var ju också med liksom hihi. Men jag tyckte mjölken var lite komisk.

//Tesse

Uppdatering (inlägg utan bilder..)

Jag känner, med lite påtryckningar från olika håll, att det är dags att uppdatera lite. Kom nyss hem från Jenny efter att ha varit med henne, malin och tesse idag. Såg att tesse precis skrivit om det så jag antar att jag inte behöver gå in på detaljer, men väldigt mysigt var det iallafall!

Jag kan ju ta och förklara den föregående rubriken förresten. Det var så att jenny satte på sig en blå tröja och hon hade redan på sig leggins i en väldigt lik färg.
Anita och tesse i kör - Du ser ut som en smurf
Tesse - SMURF!

Haha, visst var det kul?

Jag kan inte ens beskriva hur underbart det känns med påsklov. Inget plugg, ingen stress över att behöva gå och lägga sig tidigt (är sämst på det) och massa fritid helt enkelt. Jag kan sitta uppe halva natten och göra ingenting utan att få ångest, och det är precis det jag tänker göra nu. Läsa lite bloggar, lyssna på lite musik och så. Underbart.

//Anita

Jenny är en smurf och sen var det smurf

Hejhej! :)
Idag var roligt om man räknar bort småsaker som historiaprov, svenska dokument som försvinner (som även mystiskt dyker upp igen) och misslyckade burkar. Träffade Malin, Anita och Jenny och det var alltså jättekul. Vi började gå runt lite i stan och bland annat springa till indiska och äta på tacobar. Jag köpte en hatt hihi. Sedan blev det lite meningsskiljaktigheter om vi skulle gå på bio eller hyra film men det slutade i alla fall med att vi åkte hem till Jenny och kollade på film efter vi hade packat Malins väska. Mycket bra film som ingen hade sett förut hahah... Vi sprang faktiskt ännu mer när vi hyrde film, det blev värsta loppet genom centrum alltså. Hur som helst, jättekul dag och jättemysig kväll och nu är det påsklov. Det är konstigt hur det kan kännas som det har gått noll tid fast det egentligen har gått ett år ibland också.


Hatt och Tesse.

//Therese
Jag vet att min rubrik är skum förresten.