Äppelkaka



v i gör samma gester hela tiden haha

Titta vi har gjort ett videoinlägg!

vi gör ett inlägg tillsammans...



Heeeej
Vi gör ett inlägg tillsammans! Det var jättelänge sedan vi gjorde det. Vi var jättesega idag och visste inte vad vi skulle göra och då kom vi på att bio var en fett bra idé, liksom smart när man är trött men vill göra någonting. Vi såg alla fall fame och hade ungefär noll förväntningar, men den var fett bra. Man blev glad av den helt enkelt. Utom när den var sorglig buhu.

Vi skulle som sagt göra ett inlägg tillsammans, men eftersom Anita typ ligger och halvsover bredvid mig så har hon faktiskt inte varit så himla delaktig i detta inlägg. Alltså var det jag som skrev typ hela. Inlägg tillsammans verkar inte vara vår grej haha.

Nu ska vi göra jag vet inte så ha det så himla bra och glöm inte och kolla på fame!
Juste mitt hår ser ut som en gul plastsak på bilden? Ganska knäppt.

//Tesse och nästan Anita

true blood igen

Hej!
Alltså min nya besatthet är absolut true blood. Jag typ dör, måste köpa de där böckerna typ nu haha. Och snart kommer första säsongen ut på dvd, woho på det, för det e faktiskt mycket coolare och ha dom på dvd. Allså jag trodde att twilight var värdens bästa vampyrfilm, men andra säsongen av true blood är ju fan bättre än twilight, det är lite läskigt. För twilight är så himla mesig på något sätt, och det är inte true blood. Fast jag har ju inte sett sista avsnittet ännu, och det är också lite freakat. Jaja, nu ska jag snart dra, vi ses.

//Tesse

Snigel




Har haft en grymt rolig kväll/natt på liiidingö. Väldigt mysigt, galet och flummigt. Vi hade en hel scoutstuga för oss själva, och scoutstugor på lidingö är inte direkt små måste jag säga.

Är inte direkt på topphumör nu. Jag hade vääärldens största megaväska som jag fick släpa på pendeltåg, tunnelbana, lidingöbana och buss. Det tog en och en halvtimme för mig att komma hem och det var kallt som satan att sitta och vänta på bussen i 20 minuter, fingrarna förfrös lite av smsande också. Jag lyckades slå i huvudet ashårt i den där saken man kan lägga väskor på över bussätena. Råkade få ur mig ett "aaaj" högt också. Väldigt pinsamt och jag fick jäävligt ont i huvudet efter det. Sen är planerna för ikväll lite oklara.

Meen nu ska jag vara positiv. Kanske sova lite för att ta igen nattens sömnlösa timmar.

// Anita

true blood

Okej
Anita kommer döda mej om jag inte bloggar nu. Haha nä då men jag har typ inte bloggat på flera dagar. Vet inte ens varför. Hade världens grymmaste nollning i fredags. Sedan har höstlovet var grymt ända fram till nu, och det är fortfarande sjukt bra för övrigt. Jag menar jag kollar på true blood? Haha, jag har blivit beroende av den där serien. Är mitt i typ 9 avnittet av andra säsongen shit pomfrites vad bra det är. Synd bara att det är slut om typ tre avsnitt.

Anita och jag hade världens mysigaste fotorunda idag.
Men jag har inte tid att lägga upp bilder där ifrån nu. Bara en.
Morgondagen är ännu ett mysterium.

titta en häst

Nu ska jag kolla vidare på min kära serie.
//Tesse

Höst är mysigt


Idag var jag och tesse varit ute och fotat lite. En helmysig dag med matsäck och allt! Det dumma var väl att solen kom ut de sista 5 minutrarna så alla bilder fram tills dess är ganska värdelösa. Jag lägger upp fler bilder någon annan gång för jag ska dra snart.

mot liiidingö, fett taggad!

// Anita

najs


Jag är glad, lyckades pruta på en halsduk med 20 spänn för att det stack ut en tråd på ett ställe. Den är brun och rund, det är najs.


Höstlov är riktigt najs... och nu står det still i huvudet.

Hejdåå
// Anita


idol 2009










Orkar inte skriva så mycket men det var sjukt roligt iallafall. Malin vann ett xbox 360, spelet lips (typ som singstar) och en tröja signerad av alla idoler. Man tävlade genom att spela spelet och sedan skriva motivering im varför man borde vinna. Jag kan fortfarande inte fatta att hon vann saker för flera tusen kr.
En mindre rolig sak var att en vakt stoppade autografkön preciiis framför mig, så malin och emma fick autografer men inte jag och jenny. Ni skulle bara veta vilken mördarblick jag gav honom, han såg seriöst rädd ut haha. Fick iallafall bild på dem när de satt där, och även på idol-alice från förra året som satt i publiken. Hann med en liten smygbild på juryn bakifrån också.

//Anita


mitt i mitt plugghav

Hej
Jag har drunkat i ett skitstort hav fyllt av massa grekiska tempel, akropolisklippor, minoiska kulturer, akkadernas förhållande till det grekiska och en massa annat som är helt omöjligt att hålla i huvudet samtidgt. Asså man kan bara inte lärare sig allt det här på samma gång! Jag har typ knarkat te hela dagen också.

Men efter provet imorgon är det lov!


Te hela dagen lång

Men imorgon är det troligen nollning och lov! Hur bra som helst i alla fall.

//Tesse

mitten - platsen i mitt hjärta

Anita och jag träffades på mitten idag.
Mitten är en otroligt viktig plats som infördes sommaren 2009 och den är en viktig del av en fungerade vardag. I alla fall ibland. För det är nämnligen så att det ibland är jätteviktigt att man ses på en gång, och oftast vi sådana tillfällen hinner vi inte åka hem till varandra. Det var därför den utomordentliga platsen mitten infördes, alltså en park som ligger mitt i mellan våra hus ungefär.
När det hänt något viktigt eller när vi drabbas av akut tråkighet så ses vi alltså där. Mitten.
Ungefär som idag när vi ville kolla igenom höhöhö skolkatalogen tillsammans, men jag egentligen behövde plugga. Fast vi hann alltså ses i en timme i alla fall.


MIttenparken i somras <3

//Tesse


rubrik

Stackars lilla tesse som måste plugga hela tiden, själv har man ju typ inget plugg alls. Funderar på vad jag ska göra nu, kanske baka havrebollar? Göra smoothie? Se någon film? Jag kanske lägger mig och sover någon timme eller två, lyssnar på lite najs musik eller läser en spännande bok? Jobbigt liv asså, vet inte vad jag ska välja! Det är kul att retas:D

Det roliga är att jag går natur och hon bild, men mitt schema är ändå skönare än hennes. Jag slutar typ samma tid eller tidigare än henne varje dag och mitt historiaprov är rena barnleken jämfört med hennes. Jag får njuta medan det varar!

Vår skolkatalog är najs. Hur många skolor har en harry potter förening där de klär ut sig till olika karaktärer på fotot? Eller en syjuntaförening? Eller en achtung die kurve förening?? Svininfluensa-spexet var klart roligast haha.

Titta vilken fin ekvation jag kom på förresten; Träningsverk i benen + skola med många trappor + klackskor + lektioner på fjärde våningen = AAAJ

Jag lovar att jag ska fota lite mer seriöst någon gång, inte bara "oj jag behöver bild till bloggen *klick*, a ok den får duga". Vi har stora planer för höstlovet!:)

// Anita

mysigt

Asså allvarligt, kan man inte få lite fritid i det här livet?
Man pluggar ju verkligen exakt hela tiden. Alltså man går upp typ klockan sex på morgonen och sedan går man i skolan hela dagen för att sedan gå hem och plugga. Slutar man så att man kommer hem ungefär halv fyra då får man ju typ sitta till åtta eller nio om man har prov. Och prov har man ungefär alltid. Eller inlämningar. Man har liksom ingen tid att göra vad man vill. Det är ju lika dant på helgerna, jag pluggar liksom hela söndagarna med. Inte kul. Jag vill göra vad jag vill ibland.  
Vi har historaprov på fredag och jag försöker lära mig hela människans historia eller något. Är det någon som vet förhållandet mella sumererna och Akkaderna i mesopotanien något ännu för mig okänt årtal före kristus?
Nähä.

 





Jag har en ny halsduk också, den är mysig. 
För övrigt är kulturhistoria inte ett roligt ämne. Alla bara kulturhistoria är bäst, men det är ju så otroligt tråkigt. Jag undrar vad alla andra har för rolig kulturhistoria för våran är ungefär som vanlig historia fast bara mycket tråkigare. Jag menar jag kan bara inte tycka det är roligt att läsa om tempelordningar och jämföra tempel i grekland och rommariket och studera skillnaderna mellan skulpturerna i minokiska, mykenska, medeleltiden och i det klassiska grekland. Det är liksom sövande. Jag skiter i keramiken på 2600 talet f kr ungefär. 
Jaja. Ha det bra. 
Jag gick hem efter franskan idag, mådde lite halvbra, så nu har jag pluggat historia hela dagen. Not så kul. 

//Tesse

 



Kan någon ge mig en kloningsmaskin till på fredag?

Jag blir så sur när man är som mest taggad på fest, och så krockar planerna? Just den här fredagen har Malin bokat idolbiljetter till oss.. Jag vill verkligen gå på båda, varför har ingen uppfunnit en fungerande kloningsmaskin än? IRRITERANDE! Jag kanske kan skippa utröstningen och gå tidigare? Fast det känns ju tråkigt men jag vill verkligen inte behöva välja bort något.

Idag var det sockdagen på södra latin, då alla skulle ta på sig sockor och lämna skorna i skåpet. Mysigt värre.
Jag råkade följa med hanna efter skolan och köpa skinka, sen råkade jag köpa chips för 15 spänn, jag råkade nästan missa tåget för att jag stod och pratade på stationen och jag råkade hamna andra sidan tåget så att jag fick gå aslångt sen. Lyckat!

En ovanlig sak har hänt förresten, jag har träningsvärk!? Hur ofta händer det liksom? Men det betyder iallafall att jag kämpade bra på beeptestet och spänst-träningen igår. Förstår bara inte riktigt varför jag även har träningsvärk i axlarna? Jag använde ju inte dem alls.


Sockor är mysigt.

// Anita


Skolan i mitt hjärta

Hej!
Imorgon är det sockdagen på södra. Det är ju himla mysigt. Man ska alltså lämna skorna i skåpet och gå runt i sockor hela dagen. Trevligt.

ANITA HAR HITTAT CHOKLADEN SOM VI ALLA HAR LETAT EFTER. Jag ska gå till den hemliga affärgen imorgon vid södra och köpa den woho.

Allså en av våra lärare är verkligen ett offer. Haha, vi typ skämtar om honom hela tiden. Just nu är han en vampyr som har satt in ship i oss och förvarar blodet i dom mystiska skåpen på tredje våningen. Vi har massor med bevis för att han är ett övernaturligt monster faktiskt.

Nu ska jag plugga historia wohowoho.

//Tesse

den fanns på riktigt


Jag är riktigt glad just nu, för det första så fick jag mvg på det hemska spanska provet och för det andra så har jag äntligen hittat den efterlängtade marabou yoghurt raspberry! Nu ska jag fortsätta nuta av den och göra klart min fysiklabb.

Juste jag gjorde mitt livs första beeptest idag. Jag tränar ingenting på fritiden så jag är typ överlycklig över att jag inte var sämst haha. Riktigt jobbigt var det i alla fall.

//Anita


ikea in my hart







ojsan vad bloggerish jag är idag då! Tredje inlägget för mig hallå. Nu kommer det troligen bli noll imorgon haha.

Hur som helst åkte jag till ikea idag (?). Himla smart alltså, när man har massa plugg. Jag köpte i alla fall massa kunddar, en minibillyhylla och en korg. Väldigt bra! Jag har verkligen överträffat mig själv när det gäller korgen måste jag säga, eftersom jag gjorde om den till en lampskärm. Hörde ni det eller? LAMPSKÄRM. Haha.

Najs.
sov så gott 

//Tesse

shopping



Lite shopping idag, har äntligen köpt skor och jacka så jag slipper frysa ihjäl. Jag har tillochmed köpt skor med klack! Jag brukar inte tycka det är snyggt med låg klack, antingen ska det vara skyhög eller ingen alls. Men på de här funkade det faktiskt.
Jag som senast igår sa att jag aldrig använder jeans köpte jeansleggins idag haha. Men de var billiga, snygga och satt bra så varför inte?
Fick med mig en tröja, ett par knästrumpor och en halsduk hem också.

Jag är sjukt glad just nu. För mig är det värsta plugget redan över, och nu är det bara fem skoldagar kvar och sen är det höstlooov! På fredag ska jag på idol också. Fett kul ju. Problemet är väl att jag typ inte har kollat någonting på idol så jag vet inte riktigt vilka som är med och vilka som är bra men det löser sig med lite repriser. Jag har varit på idol två (?) gånger förut och det var sjukt roligt.

Det e bara lite jobbigt nu att jag måste skriva en sida datorskriven bildanalys och en svenskagrej till imorgon. Men det löser sig! Om jag planerar att gå och lägga mig kanske vid halv elva för att vara duktig.. så har jag ju liksom 3 timmar på mig! Det hinner man ju nästan skriva en bok på.

// tidsoptimisten Anita

it´s sunday and i´m in love








från elle, nr 11 2009

Jag vill ha alla fina härliga mysiga strumpor, koftor, halsdukar och tröjorna på dessa underbart härliga bilder! Och titta bara på de skorna på nedersta bilden! Jag vill ha nya skor. Nytt allt. Jag har mest lust i hela världen att springa iväg och köpa underbara strumpor men massa hemslöjdsmöster precis just nu. Synd bara att det enda jag kan göra är att titta ut på alla röda och gula löv utanför fönstret och drömma mig bort bland höstkläderna. Jag drunknar som sagt i läxor för tillfället.

och nej, jag pluggar inte alls just nu i för sig. har suttit och myspluggat hela morgonen i världens störta segtakt så det är inte så stor chans att jag skulle hinna med och åka till stan idag precis. Egentligen hinner jag nog inte det imorgon heller, eller någon dag på hela veckan. Men jag bara måste shoppa lite imorgon så det får bli som det blir. 

Hur brukar era hår se ut när ni vaknar? Mitt brukar vara en risboll med en lugg som står rakt upp ungefär. Det är inte så trevligt alls. Men hår är ju som det är. 

Jag ska kanske till ikea idag och shoppa lite trevliga kuddar, hyllor, lampor och andra småsaker till mitt rum.  

Pussar 

//Tesse 


drömmer tillbaka till våren.

Hej
Vaknade precis och jag känner mig fett utvilad. Så det är ju lite najs, kanske kommer plugget gå bra idag? Det skulle i så fall vara väldigt bra för jag ett helt galet stort prov i historia på fredag. Inte så mysigt måste jag säga, men jag får väll överleva eller något. Sedan existerar ju den idiotiska franskan med. Franska mitt favoritämne eh.

Sitter och lysnnar på a dustland fairytale. Den låter är verkligen bäst och det är helt omöjligt att tröttna på den helt. Börjar alltid tänka på typ i våras, när Anita och jag låg i en park och lyssnade på den hur länge som helst. Jag älskar våren. Våren är egentligen mycket bättre än sommaren, för man är så sjukt glad på våren! På sommar så slutar man typ vara sådär, woho det är snart sommar-glad.




åh gå runt utan strumpbyxor och vara glad <3

puss och kram

//Tesse

alltid

hejhejhej
Dagen har varit mysig och den började med att jag försökte dra upp diverse människor ur min säng när jag skulle på dans. En av dessa människor med benämningen Malin låg kvar så länge så att restrerande av oss gick ner och åt frukost utan henne haha. Nej men ni är bäst kära gäng <3


love,


undra om Jenny blir arg för att jag lägger upp den här bilden? Haha, men den är så rolig.

Jag sitter i min säng och det är väldigt skönt faktiskt, jag tror jag börjar bli lite sjuk för jag har ont i kroppen och känner mig lite förkyld. Inte så kul kanske, men just nu är det ganska mysigt i alla fall.

jag började också tänka på hur man har bytt klädstilar och så när jag läste Anitas inlägg. Jag menar i sexan gick jag typ runt i lite konstiga tröjor och massa kjolar, i sjuan hade jag klännigar exakt hela tiden och typ tusen knalliga färger på samma gång, i åttan började jag ha massa lager på lager och färgerna blev lite mer typ inte knalliga, även fast jag forftarande hade klänning och så. Började ju ha massa midjekjolar och jeansjackor i slutet på våren i åttan också. Sedan i nian så var det massa stentvättat, mysiga tröjor och jaa inte vet jag det mesta tror jag faktiskt, mycket shorts med hög midja och sådant. Sjalar har jag haft hela tiden.
   Så lite samma kläder har jag väl haft de senaste åren, eftersom jag fortfarande har kvar några tröjor som jag använde i sexan (?) och lite klänningar från sjuan och sådär, samtidigt som det är massa prylar jag inte skulle sätta på mig nu men som jag lätt hade typ i sjuan. Haha. En sak jag typ aldrig använde mellan sexan och nian var nog jeans. Jag gillar inte jeans. Det har jag bara på mig när jag är så trött att jag inte orkade tänka ungefär haha.

Puss och kram

//Tesse


systrar i jeans


Mer än ett års gammal bild haha... klassresa till östersund i början av 9an.
Igårkväll var jättemys. Alla var typ dödströtta så vi slocknade nån gång redan vid 12-1 haha. Vi sov fyra stycken i tesses 1,20 säng, mysigt värre.

Förresten så är det knäppt hur ens klädstil förändras genom åren. I fyran-femman va mina favoritfärger limegrön och knallgull och det syndes på mina kläder. Hade massor av färgglada plastsmycken, skärp, diadem och skor. Kanske lite svårt att tro nu men det är sant.
I sjuan-åttan var mitt absoluta favoritplagg jeans, hade på mig det varenda dag. Jag älskade långa tighta tröjor och min svarta puma collegetröja med dragkedja.
Sen förra sommaren fick jag för mig att köpa ett par trasiga baggyjeans som jag hade på mig några gånger haha.
Nu kommer jag inte ens ihåg senaste gången jag hade jeans på mig, och färgglada kläder kan man verkligen inte säga att jag har hahaha.

// Anita

ge mig fredag. nu.

HAHAHAHA otroligt fina bilder tesse.........! Alla älskar ju att bli påminda om hur de en gång såg ut..... Jag undrar verkligen vad jag tänkte med ibland? Sl-märks bilden är klart bäst hahahaha, HERREGUD.
Jag e fett pepp på muffinklubbåterförening. Jag längtar till imorgon ungefär såhäääääär mycket. Inte till samhällsprovet kanske, men till efter skolan. En fördel med att inte träffa kompisar lika ofta är att man har sjuktmegabajsroligt (fint ord) när man väl träffar dem. Det hade vi förut också men nu uppskattar man det mer.

Jag måste ut på marabousensationyoghurtraspberry-jakt också! Letade igenom tre affärer idag igen utan resultat.

Eftersom tesse lade ut 19 bilder i sitt inlägg så tror jag att jag blir förlåten om jag inte lägger upp någon haha.

// Anita


vi genom åren saknasakna

Och imorgon ska jag träffa mitt gäng! (kan ni inte imorgon nu så blir jag ARG, för jag är fett pepp på det) Ska bli bäst för det känns som jag inte har träffat mina muffinklubbkompisar på typ tusen år alltså! Men det blir ju väldigt stor skillnad, från att umgås med varandra verkligen tjugofyra timmar om dygndet plus att vi nästan bara hade gemensamma kompisar utanför gänget till att liksom alla har nya kompisar och vi inte ses hela tiden. Så imorgon ska vi ses wohowohowoho.


muffinklubben. Shit att vi gick i åttan asså.


haha harry potter kväll


harry potter kväll


hahaha

hahaha


skolavslutning i åttan haha

haha åttan

haha gröna lund i åttan, anita och jag kör på samma tröjor

The gang


GRATTIS MALIN när hon fyllde 15 haha

regndans sommar 08


hahaha

malin och jag leker tåg! hahaha det var kul

haha ofta mitt rum. Kul. Harrypotterkväll haha.


uhhh åttan så länge sen!

woho på oss

så klockren bild haha

hm divided på drottninggatan ihhhh

åh mysigt

//Tesse


En onödigt långt inlägg och en väldigt osmart dag

Hej!
Tar en liten paus i mitt pluggande haha.

Idag  var en helt sjuk dag verkligen, eller det var skitkul men helt knäppt. Vi började dagen med en väldigt seg mattelektion och då var allt väldigt segt. Men efter det började min livs klantigaste dag haha. inte allra klatigast kanske, men så mycket onödiga saker.
   Vi skulle då till sjöhistoriska muséet på historialektionen och vi skulle ses där eftersom vår lärare tyckte att vi kunde ta oss dit och hem själva (hmhmhm) och det är ju ganska normalt, utom att det inte gick så bra för oss. Haha. Alltså ditvägen var gick ju okej, utom att vi tog världens största omväg ungefär. Typ gick runt hela drottninggatan och massa andra onödiga vägar. Men på vägen hem så blev allt verkligen knäppt och shit vad vi skrattade. 
   Vi gick ut från museet och det första vi gjorde var att gå åt helt fel håll och kom till en helt mobbad tunnelbana då. Tåget kom precis när vi kom ner och vi sprang som idioter för att vi trodde att vi skulle missa det. Men när vi sedan var på tåget så insåg vi att det var slutstationen och vi satt där helt ensamma tillsammans med några städare i typ tio minuter, sedan kom tåget på andra sidan och vi ba VI TAR DET ISTÄLLET. Så sprang alla skitfort över till det andra tåget (utom två smarta människor som stannade kvar på det första tåget). Vi insåg snart att även det tåget vi sprungit till skulle stå på stationen i en evighet så då sprang två av oss som sprungit över tillbaka till det första tåget. Vi andra stod typ och ba ska vi byta eller inte? Sedan så hör vi plötsligt att det andra tåget som vi inte var på skulle åka och vi typ NEEEJ och så börjar alla springa över till det tåget men så stängs dörrarna och vi ba OKEEJ VI VÄNDER och så sprang alla tillbaka till tåget igen. Så stod det där  i kanske tio minuter till och vi satt typ och diskuterade hur osmarta vi var.
   Sedan kom tåget till centralen och vi började med att gå upp åt fel håll - vi skulle alltså byta linie. Där uppe fanns en hiss och vi kom på att den måste vi ta så fyra av oss sju som var kvar gick in i hissen och sedan stängdes dörrarna och vi typ NEEEJ och så ¨åkte hissen ner till ett helt mobbat ställe och vi kom fram till att vi nog skulle åka upp igen. När vi kom upp var de andra borta så vi tog rulltrapporna ner igen och gick över perrongen för att hitta rätt spår. Sedan såg vi våra vänner typ femtio meter framför oss så vi bara AAAH och sprang i kapp dem. Vi hittade llite andra tunnelbanespår sedan och sprang upp och ner i trapporna sjuttio gånger innan vi sprang på rätt tunnelbana precis innan dörrarna stängdes. Sedan kom vi äntligen till medborgarplatsen.
   Vi hade då missat hela vår lunch på grund av museet och vår lite misslyckade tillbakafärd så vi gick in på hemköp och köpte risifrutti innan vi gick tillbaka till skolan. Vi kom ungefär en halvtimme sent till bilden och ängnade typ resten av den lektionen, vilket var två timmar, åt att skratta.

Så allt var lite knäppt. Det var då min dag. Ha det bra

//Tesse

ingen sensation

Jag har druckit en liter smoothie hehehe. Mår lite illa.
Jag suger på att plugga, hej kaffe och pluggnatt.
Jag hamnade i agnes fasters coola lägenhet efter skolan även fast jag tänkte plugga hela dagen.
Jag letade i tre affärer efter den nya marabouchokladen under de 6 minutrarna jag har på mig att byta från tåg till buss. Den fanns inte.
Idag såg jag att det snöade, jag måste skaffa varmare kläder innan jag fryser ihjäl.
Jag har högstadiekompisarabstinens.
Är obevekligt ett ord? Det lät bra i min svenska uppsats grej idag i alla fall. Hoppas det betyder något passande. Annars är jag lite körd, fast det är jag ändå.


Min klass är bäst, blottartema på klassfotot blev bättre än jag trodde faktiskt. Om ni inte ser mig är jag hon med bitchblicken näst längst ut till höger.

// Anita

sensation

Jag suger på att plugga, den här veckan är verkligen hemsk med typ prov och sånt varenda dag. Ändå så sitter jag och kollar på desperate housewifes... inte bra. Men det går ju inte att låta bli när resten av familjen kollar och julie ligger på sjukhus och Katherine är galen och den nya familjen verkar helskum.

Har ni sett reklamen för nya marabou sensation yoghurt raspberry? OMG vad god den verkar. Jag måste prova den!! Jag blir inte alls påverkad av reklamer, nejnej...


Hihi jag gjorde smoothie idag, jag är helt besatt. Bästa är att bara blanda hallon och vaniljyoghurt. Tänk er det här i choklad? ok jag blev nästan lite tveksam nu... men jag måste prova ändå hehe



// Anita

Saft och bullar

Idag råkade jag hamna hemma hos jenny med malin och linnea efter att jag träffat de på busshållsplatsen. Vi åt saft och bullar. Det låter ju inte så konstigt, tvärtom, men hur ofta gör man det egentligen? Inte så himla ofta. Mysigt va det iallafall. Borde verkligen plugga men jag skiter i det för det är jag alldeles för glad för. Vet ni varför? jo för JAG BÖRJAR 12.00 IMORGON! Ingen dubbeltimme matte på morgonen yes! Lycka.

Min kompis agnes va på green day igår, hennes kompis blev uppdragen på scen och fick sjunga med billie joe. Inte för att jag är största green day fanet men fatta coolt!? Att hon fick sjunga med sin allra största idol i globen för en megastor publik.

Tesses söta paintmålningar påminde mig om att jag har bestämt mig för att lära mig illustator någon gång. Men jag förstår mig inte på det så det blev en fin paintbild istället.

paint är mitt liv


jag och mina paint skills

Söndagar kan verkligen vara sådär jobbigt sega. Man bara sitter och pluggar eller sitter och inte pluggar och har dåligt samvete för att man inte gör det. Som nu ungefär. Fast jag orkar inte plugga mer.

//Tesse


Japp


Det finns för mycket i huvudet och jag saknar att umgås med er 24/7

//Tesse


Är det inte nyår?

Igårkväll var bästbästbäst.
Firade nyår i förtid mitt i natten någonstans på alviks gator haha? Det kändes lite som det. Extra stor herrljungaciderflaska med världens champagnefeeling, ploppkork och allt. Bilden är då ungefär en sekund innan ploppet.



.... ok glasen kanske förstörde nyårskänslan lite haha men, SKÅL

gott nytt år.
// Anita

Är det inte fredagmorgon...?

Var är jag? Hur mycket klockan?? Är det morgon eller kväll???

Ok jag är helt förvirrad nu. Vaknade nyss och fattade ingenting. Jag trodde det var morgon och att jag hade försovit mig, jag gick runt och letade efter familjen men ingen var hemma! Jag märker att linserna sitter i och att jag har kläder på mig. Kollar på klockan, 18.53? Nää det kan inte stämma, klockan måste vara fel. Kollar på fler klockor och de visar samma tid. Fattar ingenting. Har ett vagt minne av att jag läste min engelska bok. Inser att jag måste ha somnat och sovit i 2 timmar. Får panik och undrar varför inte min familj är hemma när klockan är 7 på kvällen, ringer mamma; de lever.

Jag som skulle plugga hela kvällen... skit också.


imorgon blir det favorit i repris eller nått. Vi på bilden + fyra till. Jag citerar Hanna aka gloopy, "JAG ÄR FETT TAGGAD!"

// Anita


lite fail inlägg

heeeeeeeeej
Vi hade bild idag, och vi har börjat med en ny uppgift. Den är asrolig vilket är väldigt najs.

Hahah fint inlägg Anita har gjort. Jag hatar verkligen msn för tillfället, så jag är typ aldrig inne. Så när jag ska fråga Anita en JÄÄÄÄÄÄTTEVIKTIG sak och loggar in lite snabbt SÅ ÄR HON INTE INNE! Det är klart man bli sur hahaha.

Imorgon har jag historiaförhör uhuhuh. Frågorna är bajs. Fast jag har bara två kvar.

Lite fail inlägg jag vet haha

//Tesse

Alltid lika trevligt

Ibland när man loggar in på msn möts man av så trevliga meddelanden som man fått medan man varit offline...



hahah

Anita = räddaren i nöden

Hejsan hoppsan. Jag är glad just nu! För jag fick mvg på mitt personporträtt woho. Jag har känt mig så dålig i alla ämnen sen jag började gymnasiet, men nu fick jag lite självförtroende iallafall! Det är en av de första sakerna vi har fått tillbaka så nu hoppas jag bara att det fortsätter lika bra. Fast spanskaprovet gick inte alls bra, blä på det. Imorgon har jag spanska uppsats också, kul.

Imorse klarade jag av värsta mission impossible (uttrycket dårå, inte filmen) uppdraget. Tesse hade glömt sin bild(perspektivuppgiften som finns med på bild något inlägg här under) på pakethållaren på sin cykel vid hennes tågstation. Så jag tog samma buss som jag brukar fast jag lyckades hinna med ett fyra minuter tidigare tåg + att jag hann springa till andra sidan perrongen för att hamna på rätt sida. Jag gick av vid hennes station, sprang ner till cyklarna och virrade omkring tills jag hittade bilden, sprang tillbaka, över hela perrongen så att jag hamnade på rätt sida igen och hann med tåget. På fyra minuter hann jag detta. Jag var fett duktig! Jag blev ju mutad med två smoothies och en havreboll också, och det kan man ju inte motstå hehe.

Sen träffade jag jenny och massa andra på tåget hem!! Första gången vi tar samma tåg hem! Så vi fick vårt efterlängtade terapisamtal i korsningen mellan våra hus som vi brukade ha varenda dag i nian. Det råkade bli lite långt och jag råkade hamna hemma hos henne en stund också. Sen när jag kom hem så råkade jag baka en kladdkaka, sen råkade jag börja blogga och troligtvis kommer jag råka se på desperate housewifes också. Jag borde egentligen plugga....



Jag visar min snyggaste sida...

// Anita


var det någon som sa höstlov?

Allt är upp- och nervänt i skolan just nu. Jag får MVG på franska och engelskaprov? När fick jag det senast liksom? Aldrig. Verkligen aldrig. De är absolut mina sämsta ämnen alltså, så det är typ helt puckat. Nu kommer jag säkert få IG i typ bild haha. Eller något.


Jag har en ny kjol wihou.   

Je vais etudier le francias ahjord´hui. Je suis mauvise au francais et je sius trés fatiguée.

BLÄ FRANSKAPROV.

Maintenant, Je vais danser. 

DANSA, PLUGGA, SLUTA FEM =
jag kommer faila på franskaprovet imorgon.  


flummigt

Hej
Jag håller på och läser "en ö i havet", den är himlans bra. Fast jag har ju läst den tre-fyra gånger förut. Jag läser om typ alla mina böcker. Handlar i alla fall om Steffi och Nelli som är judar under andra världskriget och kommer till sverige utan sina föräldrar typ. Bra.
    Inte för jag vet vad det hade med något att göra, men jag är så inne i den där boken just nu så det bara blir att man skriver om det man tänker på, eftersom mina blogginlägg aldrig är särskilt planerade nu för tiden. Hehe.

Alltså jag kan verkligen inte tänka mig själv som gammal. Ibland står jag typ í spegeln och försöker tänka mig själv med rynkor och gråsprängt hår, men är helt omöjligt att få upp en bild hur man skulle kunna se ut. Jag kan tänka mig själv fram till ungefär tjugofem, men sedan går det bara inte. Framtiden är en gåta uhhh. Nu har jag skrivit en mening som är historia. Undra vad nästa mening blir, för det är framtid uhuhuhu. 

 
gåtorna gömmer sig i den mörka vattenpölen uhuhuhhuhuhu. Hejdå

//Tesse




Tengo una prueba de español mañana

Jag skulle egentligen plugga spanska idag, har prov imorgon, men vad gör jag istället? Jo jag åker på hem&villa mässan haha! Jag tycker inredning är fett kul och snart ska jag byta rum som jag har stooora planer för hehe. Ska bli sjukt najs, kommer ha en egen ingång utifrån så jag kan smita ut på nätterna hoho. Busigt värre.

Har bildbrist som vanligt, tänkte ta lite fina kort på kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag idag (ingen har glömt det va??) men min glupska familj har visst ätit upp alla. Trevligt.

Jag vill också ta massa fina höstbilder! Tesse du och jag måste göra en riktig fotorunda (med nördvarning på hög nivå!) någon gång snart.


vad gör man när man har bildbrist? jo man tar en helt random ful bild på spanskaböcker.

nu måste jag återgå till pluggandet
adios, hasta luego.
// Anita


mysig höst











Ohh jag är så smaaart. När jag ska plugga så går jag ut i skogen å tar massa kort.
smart. ehe.

//Tesse

oktoberdepression

ååh jag orkar verkligen inte plugga! Det är så sjukt tråkigt att jag somnar. Orkar inte orkar inte orkar inte. Fast jag måste, verkligen. Annars e jag typ lite körd nästa vecka, men shit vad sämst det är. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.

Jag längtar verkligen till höstlovet just nu, så sjukt skönt det ska bli att få ta det lungt i en hel vecka. Typ kolla ut genom regninga fönster och kolla på tv. Hahah nä men alla fall slippa plugga och bara träffa kompisar och ha kul typ.

Idag måste jag:
- göra klart perspektivuppgiften
- göra klart datakunskapen
- äta äppelpaj
- göra värsta jobbiga franskaläxan
- plugga till franska prov
- göra massa historia
(borde plugga matte också, men jag glömde böckerna i skolan heheh inte med flit)

Jag orkar inte gå upp i morgon. Det är ju bara för sämst att behöva gå upp ur sängen typ mitt i natten.

Det håller på och bli vinter! Mörkt kallt och blä. Vakna mitt i natten för att gå till skolan. Jag längtar till våren, för då så blir att bara ljusare och bättre. Men jag vill inte längta till våren, för på våren längtar man till sommaren. Så det hela är helt misslyckat. Man ska ta vara på nuet woho. Det går inte så bra för mig för tillfället, det där med att ta vara på nuet. POSITIVT INLÄGG.

not.

//Tesse

buenas tardes


Malin och jenny på monki.

Idag blev det shopping med malin, jenny och tesse. Vi träffas alldeles för sällan alla fyra sen vi började gymnasiet tycker jag!
Idag hade jag för första gången i mitt 16 åriga liv högklackade skor på mig. Om man inte räknar 3 cm eller de gånger jag testat hemma. Det är inte normalt jag vet. Men tänk på att jag är 174 cm lång och inte har lust att gå omkring och vara över 180, speciellt inte i min nya klass där typ alla mina nya kompisar är minimänniskor! Eller ja de är under 170 iallafall... Men idag var jag ju med mina långa kompisar så det kändes helt ok. Jag klarade halva dagen, sen bytte jag till ballerinaskorna jag hade i väskan haha. Jag hade så ont!

Av alla saker jag skrev att jag ville göra igår så har jag lyckats med detta hittills: Sova ut en hel natt (!), läsa böcker, köpa kläder, träffa kompisar jag inte träffat på länge kan jag ju nästan säga att gjorde.... och liite bättre på att blogga har jag väl blivit? Jag ska bli riktigt duktig har jag bestämt, jag kanske till och med bloggar en gång till i kväll? ojojoj!

// Anita

andra hand




Väska (250 spänn woho!) och armband.
Lite tröstshopping eller något idag, haha. Matteprovet gick åt helvete. Hann inte ens göra de sista uppgifterna. BAJS. Jag orkar inte tänka på det.

Jag vill så mycket hela tiden. Jag vill fota, jag vill redigera, jag vill måla, jag vill göra bloggdesigner, jag vill öva mer piano och lära mig spela gitarr bättre. Sen vill jag bli mer allmänbildad (för att jag inte ska bli mobbad i min hypersmarta klass...), läsa böcker, hitta ny musik, kolla på oc, baka kladdkaka, träffa kompisar jag inte träffat på länge, köpa nya kläder, jag vill bli bättre på att blogga och sist men inte minst så vill jag sova ut åtminstonde EN natt. Hur i all världen ska man hinna med allt???
På vardagarna hinner man ju typ ingenting och helgerna är alldeles för korta. Jag längtar till höstlovet så sjukt mycket.

Ska bli skönt att slippa plugg, tidiga morgonar och förvirrade lärare som kallar en astrid (!!??) hela tiden i en hel vecka.
Nu ska jag sooooooova!

// Anita


PERSPEKTIV är kul... not? eller? inte vet jag




HEJ
Jag köpte en ny kjol idag, vilket är najs. NAJSNAJSNAJS. Min perspektivuppgift går blää men jag får försöka överleva det eller nått. Blä på människan, blå på pappergojan å blä på min idélöshet :) Jag kommer inte något mer.. :P kanske kan en apa hänga i dörren? Skulle bli lite knäppt... Jag har börjat om två gånger nu.. så alltså ligger jag efter och måste göra hemma.. Hahah, jag är i alla fall mer nöjd med den här än de två föregående och det är ju lite posetivt i alla fall.

Åhh det är så sjukt najs att gå i skolan i stan! Asså typ gå ner på götgatan när man har rast. Jag fattar inte hur jag orkade åka in till stan och shoppa förut, verkar ju hur jobbigt som helst hahah. Snacka om att man vänjer sig fort alltså.

Måste börja ta med mig kameran lite oftare, men det blir ju inte lika mycket när man går i skolan liksom, på sommaren är det så lätt att ta med sig den överallt.

Jag hade massa ideér om vad jag skulle skriva men nu har jag glömt allihopa. Så alltså, slut på inlägg!

Pusspuss

//Tesse