Ny bloggdesign utan flamingos

Lite nytt utseende på bloggen som ni ser.



Jag hade världens stördaste smskonversation med tesse om denna design. Det började med att jag skrev till henne att spana in den på vår testblogg och då svarade hon "Den ser najsig ut fast jag såg ingen flamingo??" HUUUH? Jag har nog aldrig varit mer förvirrad över ett sms i hela mitt liv hahahaha. Vadå flamingo helt plötsligt liksom?? Enligt hennes mobil hade jag tydligen skrivit något om några jävla flamingos mitt i mitt sms, fast jag inte hade gjort det? Hur stört är inte det?? Så hon blev ju lika förvirrad när hon trodde jag hade satt in flamingos i vår bloggdesign hahahaha. Vi hade alltså en jättelång diskussion om flamingos och det slutade med att jag skrattade så jag fick ont i magen, helt seriöst.

För övrigt är jag helt besatt av jag kommer - veronica maggio. Jag har säkert lyssnat på den minst 15 gånger bara idag. Det är inte bra, jag kommer troligtvis ha spelat sönder den inom typ en vecka.



Anita


la semana nueve

Sportloooov! Hela världen drar till fjällen och jag är hemma, som vanligt. Våra fjällenplaner har ändrats fram och tillbaka och det slutade med att vi bestämde oss för att åka till romme över nästa helg. Bättre än ingenting liksom. Annars skulle vi ha åkt till fjällen på påsklovet, då resten av hela världen är hemma. Så jag är nöjd förutom att jag är lite ensam kvar i stockholm några dagar till. Men jag får väl klara mig. Ska fixa klart mitt rum äntligen. Kanske byta ut min tvmöbel, köpa ny spegel, kanske en sänggavel, inhandla en klocka, en papperskorg och en skrivbordsstol, sätta upp lite foton och sånt. Det var väl typ allt. Sitter och väljer ut foton som ska få äran att pryda mina väggar. Alltid lika roligt att kolla igenom hela ens bildmapp på datorn.


Ibland saknar jag faktiskt att vara 15 år gammal, ha oranget hår med gigantisk snelugg så att ena ögat knappt syns och stå och ta brusiga bilder i badrumsspegeln.

Anita

och så blev det vecka nio

Hej!
Som vanligt så är min familj typ alltid en timme försenad när vi ska åka någonstans. Allt tar alltid för lång tid, men hur som helst ska jag till fjällen typ nästan nu! Så vi ses efter sportlovet everybody! Var på inte-bio med Mira, Amanda, Lisa och Signe igår. Det var meningen att det skulle vara bio men istället åkte vi hem till Lisa på grund av inkompetenta människor osv. Men det var galet najs hos Lisa med, utom att jag typ dog när jag skulle gå upp vid åtta och åka hem och packa och göra jag vet inte ens vad, typ skära grönsaker och damsuga och grejer. Lisa var snäll och gjorde världens bästa macka till mig hoho. Med tomat och allt. Tack och hej leverpastej vi ses om en vecka.

//Tesse

skrattigt värre

Har skrattat så mycket åt tråkiga (och roliga!) saker idag. Måste vara lite övertrött, det är illa när man sitter och skrattar för sig själv i typ en kvart.

En av sakerna var ett stycke i min spännande biologibok. "Om man håller en kalkonhane isolerad från honor en tid kan väldigt svaga stimuli utlösa parningsbeteende. Han kan i en sådan situation försöka para sig med en portfölj, trots att den har ganska små likheter med en kalkonhona." Hahahaha.

och under lunchen frågade Hanna plötsligt dödsseriöst (efter en ganska lång stunds tystnad då alla verkade sitta försjunkna i sina egna tankar) "Anita... är det inte jättejobbigt för dig hos tandläkaren...? Du har ju sån liten mun??" Hahahahaha.

Sen min lillasysters kommentar när mamma skulle göra köttbullarna i ugnen istället för att steka dom. "Om du inte steker köttbullarna så steker jag DIG!!" Hahahahaha.

okej, åter till pluggandet nu.

aaaalways I wanna be with you and make believe with you

and live in harmony, harmony oh love.. aah jobbiga låt..

Sitter och kämpar med min biologirapport... ärligt talat är det rätt intressant.. Men fortfarande jobbigt. Vår kära lärare meddelade idag att liknande biologirapporter vanligtvis brukar skrivas under det tredje året på en universitetsutbildning i biologi och jag citerar: "Jag tittade på deras mall och den är faktiskt något lättare än eran". Tack för den liksom.

Annars så är helvetesrenoveringen här hemma snart klaaaar! Efter tre jobbiga tapetjakter och bråk visade det sig, efter att tapeterna var uppsatta, att våra väggar är ojämna och allt måste göras från början efter att dom gipsat om dom. Sen valde vi färg istället. Så nu är dem gula, fint till påsk och allt!!! Nej men det är fint faktiskt, haha. Jag vill bara kunna äta normalt i mitt kök igen.

Imorgon har jag en sån där lång skoldag igen.. 9.00-10.00. Sen är det fredag och sen LOOOOOV!


Jag och lillasyster var ute och fotade förra veckan i alldeles för många minusgrader och resultatet blev inte så mycket bättre än såhär haha.

Anita

söndag - syprojekt


Inhandlade denna klänning på monkis rea förra veckan, kostade 100 kr om jag inte minns fel. Tanken var att sy om den till något lite mer användbart. Började lite smått idag och det gick jättebra till en början, sydde om hela resåren och ena ärmen. Allt såg jättefint ut tills jag skulle klippa bort en bit tyg från sömmen i ärmen och råkade slinta med saxen och göra ett hack på fel ställe... Så frågan är nu om jag ska sy om ärmen och göra axelbandet smalare eller om jag på något sätt ska laga det trasiga stället? Kan man ens det?? Åh jag kanske överskattade min syförmåga, förutom idrott var ju syslöjd mitt sämsta ämne i högstadiet haha. Sen är den stora frågan hur kort jag ska göra den, antingen som en kortare klänning eller mer en tröja. Riktig beslutsångest faktiskt!

Anita

Ett töntigt album som är fint

Igår fick jag största lusten att klippa ut alla snyggaste moderepotage och alla de finaste bilderna ur alla tidningar jag har och klistra in alltihopa i ett album så att man kan gå tillbaka och kolla på de snyggaste som finns. Så jag gjorde det. Åkte till stan köpte ett album och en penna när jag ändå skulle till stan och träffa en kompis och sedan klistrade jag alltihopa och skrev lite töntiga saker bredvid. Hihi.

Den där bilden. Den är så fin. Så fina byxor. Och skor. Och hatt. Så fint så fint så fint.

jo jag vet. Det är så töntigt så töntigt. Men jag tycker det är fint också. Så det väger upp töntigheten.








Allt med Beverly hills är fint. Fint. Fint. Fint.

Så. Detta är alltså några sidor ur mitt töntiga fina album. Man blir faktiskt inte lika frustrerad över att man inte har alla snygga kläder när man samlar ihop allt det snyggaste. Ganska konstigt.

Haha. Det var så kul att klippa och klistra in saker så jag ska göra ett lika dant med alla mina harrypottersaker haha. Detta är alltså några av sakerna ur min harrypotterlåda. Haha. Hihi. Jag är en tönt. Vad ska jag skylla på? Att jag är estet kanske.

//Tesse

vinterdepp

Värt med en halvtimmes skoldag... speciellt när resan dit tar ungefär 40 minuter från dörr till dörr, och lika lång hemresa såklart.

Jag klickade mig in på stinalees bikt idag och började läsa kommentarerna. Det är väldigt jobbigt att läsa vissa men man kan inte låta bli. Många hemska och sorgliga historier, man tycker så synd om alla och tycker världen är så orättvis. Tillslut satt jag där och grät liksom, haha. Känns så patetiskt att sitta och gråta i sin ensamhet. Fast jag måste nog säga att jag kände mig väldigt mycket mer patetisk några dagar sen då jag satt och grät till ett gossip girlavsnitt... asså hahaha. Så mobbad jag är. Gossip girl liksom. Men det var faktiskt ett FETT sorgligt avsnitt..

För övrigt känner jag mig så hopplöst trött på vinter och snö att det inte är sant. Jag orkar inte göra någonting alls typ. Otaggad på allt. Sen hatar jag min vinterjacka av hela mitt hjärta. Det är inte kul att gå runt och känna sig som en flodhäst varje dag. Jag har ju två mockajackor och en skinnjacka i garderoben som bara väntar på att få möta solen. Jag väntar också. Vill ha vår nuuuu. Jag är så taggad på gröna träd, ljusa kvällar och ett väder som faktiskt gör det möjligt att vara utomhus ett längre tag utan att ständigt vara på jakt efter en inomhusplats att värma sig på. Enligt smhi brukar den metereologiska våren normalt komma till stockholm runt den 16 mars, alltså en månad kvaaaar... Eller så flyttar till malmö så behöver jag inte ens vänta en hel vecka hehe..

Nä jag behöver nog lite endorfiner just nu, choklaaaaad! 



Anita


Minnen från en lekpark, lite skryt och endorfiner



Ett och ett halvt år sedan ungefär... stört. Typ den enda dagen i mitt liv då mitt hår varit fint lockigt. Tänkte kanske ge det en chans imorgon..

Imorgon har jag skola från 12.10 till 13.10. Najsss eller vad? Kemilabb dessutom, inget ansträngande. Jag har insett att jag trots att jag är naturare på södra har ett riktigt chill schema. Varannan tisdag slutar jag 15, oftast tidigare, och då klagar jag. Men det är ju min näst längsta dag de veckorna. De andra veckorna är min näst senaste dag till 14.25. Fredagarna suger ju lite men jag slutar ju runt 13-14 alla andra dagar liksommm. Hoho kände bara för att skryta lite.

Jag skulle kunna skriva ett långt inlägg om mitt hat mot pendeltåg. Men jag ska försöka undvika det. Det viktiga är ju att faktiskt hann till spanskaprovet imorse. Inte alls tack vare pendeltågen direkt.

Jag har nästan ätit en hel aladdinask idag. Till och med de mörka bitarna. Men nu är det ju såhär att kroppen utsöndrar ju endorfiner som gör att man känner sig lycklig när man tränar, är kär och äter choklad. Och vad är lättast? Jo, att äta choklad.

tack och hej leverpastej
Anita

edit: men hjälp var kommer alla besökare ifrån? Fattar ingenting haha. Hej på er i alla fall!


Tiden bara försvinner när man målar



Tjenatjena bloggeeeeen
Jag fick värsta artypartyinspirationen när jag kom hem och fortsatte på en tavla som jag inte har målat på på flera veckor (inte klaaar hahaha) och så började jag kluddra blyerts. Smaaart att göra det när jag har franskaprov på fredag, SMART. Hahah har inte gjort engelskan heller bara för att det är så lätt och tråkigt att jag inte orkar börja. Så. Ja. jag har bara målat och ritat. Trevligt.

//Tesse

Fika a la waynes på en trevlig onsdagshåltimme



Heeeej bloggen!
Lisa, jag, Amanda och Mira är på waynes och dricker café mocha och morotskaka! Eller jag gör det i alla fall. Det är fett trevligt asså. Våra onsdagshåltimmar e fett bra, liksom fika typ tre timmar på waynes varje onsdag.
Snart har vi bild! Och vernisage klockan två, see ya later!
//Tesse

Hej, nu tar jag över bloggen medans jag tittar ut i snömodden!! Fika är bra tralala, Tesse är bäst som en jättegullig häst, Lisa slog en drill, hon är chill: liksom allt och lite till, och Amanda gillar bär och hon är förresten också här, kanske är hon kär? Puss och kram skumbanan //Från Mira som vi snart måste fira! :D


skridskor i kungsan





En mysig dag förra helgen.

Idag har jag blivit tränad av paolo roberto. Fast inte riktigt egentligen. Mer genom hans träningsdvd på idrotten i skolan. Men det var jobbigt. NU SKA FETTET BRINNAAAAA! lät det ungefär. Sen har vi äntligen hittat tapeter! Jag övertalade resten av familjen och lyckades få min vilja igenom tillslut, SCORE! Det här med vilka kökstapeter vi ska ha är ju en livsviktig fråga hemma hos oss. Anledningen till att jag kommer misslyckas på spanska provet imorgon (hjälp!) är alltså för att jag har slösat tid på TAPETER. Kul.

Jag fattar inte en grej. Jag tvättade mitt hår i lördags morse. Nu, fyra dagar senare, ser det fortfarande rent ut. Vad är felet liksom!? I vanliga fall brukar jag behöva tvätta det varannan dag. Det är mystiskt. Men jag tänker nog gå och tvätta det nu i alla fall, bara för att.

xoxo
Anita
(ja jag är lite besatt av gossip girl just nu hehe)

tesse: jag gillar fortfarande inte vår design...


"Vi har en bra anda här på skolan, södraandan.. som är väldigt bra"



Reklamfilmen om södra har nu lagts upp. Vi ställde ju upp och representerade naturna genom att sitta i fina labbrockar och se smarta ut. Jag kan ju avslöja att hela labben var fejk, vi hade bara grönt vatten och satt och improviserade lite kemiprat medan kameran trycktes upp i våra ansikten. Fast jag syns ju aldrig, bara mitt hår i bakgrunden när Aman blir intervjuad. Men Agnes syns haha, man hör henne säga något om en bas.

Anita

screentryck är kuligt


Så. Nu tänker jag inte måla mer på den hära. Den får helt enkelt vara klar. Klareliklareliklar.

Var en jättevärd bildlektion idag. Lisa och jag var fett flitiga och göra mhann både assa på vår heraldik (TRÅÅÅK, fast rätt chill och skönt och bara sitta och göra haha) och trycka massa med våra screentryck! Alltså fett satsigt.
Nu: Träna!
Puss och kram
//tesse

Snöööö överallt


Kul att det var tjugo minus när jag vaknade imorse
Kul att byggarbetarna håller på och fixar precis vid min trappuppgång från rummet
Kul att tåget var försenat tjugotvå minuter så att jag kom sent till min första lektion
Kul att dom inte förvarnade om kort tåg när jag var påväg hem och jag fick springa över halva ishala perrongen
Kul att jag fick vänta i huddinge i femtio minuter på bussen
Kul att komma hem och se att byggarbetarna nu även tagit över köket
Kul att jag måste åka och kolla på tapeter, något av det jobbigaste som finns, för tredje gången på en vecka
Kul att det är språksprovsvecka och att alla som inte läser språk har det fett chill
Kul att vara ensam på alla hjärtans dag..

Nä nu ska jag inte deppa haha. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt. I helgen åkte jag både skridskor och snowboard, sånt gör att man hatar vintern lite mindre för en stund. Men tapeter är faktiskt sjuuukt jobbigt. Det är samma sak varenda gång. Man åker till någon affär, har en bild i huvudet på vad man letar efter ungefär, kollar igenom katalog efter katalog och hittar inte en enda tapet som funkar. Trots att det typ finns oändligt många. Igår gick typ hela familjen runt och var irriterade på varandra för att vi inte alls kunde komma överens om en tapet till köket. så himla töntigt men alla har väldigt starka åsikter tydligen.

Ikväll blir det sushiiiiii
puss och kram skumbanan
Anita


walk with me on sunset boulevard



Heeej bloggen!
Jag och min vän Karro åkte in till stockholm södra idag och pratade. Eller egentligen gick vi i affärer och åt mat och sådant, men egentligen så pratar vi mest haha. Karro och jag är asbra på att fastna på olika ställen i mångamånga timmar bara för att vi pratar. Men det är najselinajs. Var lite läskigt när vi satt inne och åt kyklingsallad med currydressing och jag var säker på att jag aldrig hade varit på placet förut men när jag kollar ut och ser Boulevardteatern tvärs över gatan kommer jag plötsligt på att jag har ätit där med Moa en gång. Kom inte alls ihåg att det stället och boulevardteatern låg där liksom. Hahah. Lite konstigt när två ställen som man tror är olika ställen plötsligt är samma ställe för då går inte minnena ihop i huvudet!

Puss och kram
//Tesse

fast jag tycker om pappa ändå


Jag har hittat en finisklänning som jag gillar micket. Eller jag hade i alla fall på mig den igår. När jag går ut genom dörren kommer pappa och säger "MEN TESSE, ska du ha på dig SOMMARKLÄDER mitt i VINTERN?!?!?!" och jag fattar inte vad han tycker e så knäppt. Alltså tror han verkligen att jag går ut med den här klännigen utan strumbyxor eller? Vad är det egentligen för skillnad mellan den här klänningen+strumpbyxor och jeans (om man tänker sig nyare jeans så är dem ju nästan lika tunna som strumbyxor hahah).  Bara pappa som inte kan klippa in klänningar i sin vinterbild.

Precis samma sak som när jag inte fick ha brödsirap på mina pannkakor och pappas argument var att "I den här familjen har vi sylt på pannkakorna!!", som om han behöver smaka mina pannkakor med sirap liksom? Hur som helst det som var så irriterande var att HAN SEDAN GICK OCH HÄLLDE KANTARELLSTUVNING PÅ SINA PANNKAKOR. Hahah. Fast han har erkänt att hans argument var lite dåligt nu, men innerst inne tror jag han fortfarande har stora problem med att jag äter pannkakor med brödsirap... Haha.

//Tesse

Tesse har bloggat galet senaste dagarna

Hej killar och tjejer
I helgen måste jag måla klart min avatartavla! Fattar inte riktigt hur det ska gå till måste jag säga. Vi har i alla fall vernisage på onsdag och den måste vara färdig och hunnit torka då... öhm. Liksom oljefärg. Alltså MÅSTE den vara klar imorgon för då borde den vara torr på tisdag.

btw, vill ni se hur grymma vi södralatinbildare är kan ni ju kolla http://bildformar.blogspot.com/.

Ibland undrar man varför bloggstatistiken stiger vissa dagar. Liksom varför har vi haft dubbelt så många besökare senaste dagarna jämfört med vad vi brukar? Mycket skumt.


Japp. Jag och mina failade bilder av ytterst dålig kvalité. Planerna för dagen är i alla fall att träffa Karro, var ju länge sedan nu! Sedan får jag se var vinden vänder helt enkelt.

Puss och kram

//Tesse

i have a dream


och så klippte jag luggen igen. Haha. Jag är verkligen dålig på att spara ut den! Men det tar några månader och sedan inser jag att jag tycker mycket bättre om lugg. Det händer ungefär varje gång jag försöker spara ut den. Men det är lungt. (Jag vet att jag ser lite skum och sur ut)


kludderikludderiklotter.

Asså snö gör mig begränsad! Känns som jag bor långt ute på lander eller något haha.

//Tesse

Blir en hemmadag idag

Kul väder.... kul att all busstrafik i hela stockholm är inställd, att pendeltågen är upp till 60 minuter försenade och att det är stopp i tunnelbanan lite här och där. Mamma tvingade mig mer eller inte att stanna hemma idag. Jag kan inte påstå att jag protesterade. Förlänger helgen lite, synd bara att man troligtvis kommer vara fast här hemma och inte kunna komma någonstans på ett tag.... man borde kanske plugga...eller kolla gossip girl.




Anita

ibland älskar man ju sverige...

Det har varit en riktigt skön vecka faktiskt. Slutat innan 13 varenda dag insåg jag precis. Drog förbi malins praktik igår och klippte mig, mittemot södra station, kan det bli bättre liksom? Sjukt bra för mig hehe, blev väldigt nöjd! Idag skulle vi undersöka duvors beteende under biologilabben... och så kom snöstormen. Det var inte en enda duva på hela medis när vi kom dit. Hur ofta händer det? Åkte och shoppade sen i alla fall. Köpte en del saker men sen insåg jag att allt kräver ungefär en temperatur på minst 10 plusgrader för att kunna bäras. JAG ÄR TRÖTT PÅ VINTERN!
Speciellt kollektivtrafiken är ju underbar. Höll på att svimma idag på tåget. Det hade stått stilla mellan två stationer jättelänge, det var jättemycket folk och ingen luft. Sen insåg jag att jag inte hade ätit sen halv elva, klockan var då halv sex. Jag började kallsvettas och allt snurrade plötsligt. Var nog någon sekund ifrån att falla ihop när jag kände att jag var tvungen att sätta mig ner på golvet och sätta huvudet mellan knäna. Jag funderade lite efter det, inte en enda person frågade hur jag mådde. Skulle det verkligen ha hänt i något annat land? Ganska tveksamt.




nilen är cool

Ta mig tillbakaaaaaa. Eller kanske inte nu förresten... snacka om att vi har timing förresten, vi lyckades pricka in egypten mellan hajen och alla demonstrationer och sen var vi i thailand två månader innan tsunamin också..

Nä nu kanske man borde sova.
Anita


Södra Latin



Hm, ska man beställa skolkläder? Ganska trevligt att ha ändå, tänk när man är 65 och hittar en tröja men sin kära gamla gymnasieskola som tryck, vilka minnen vilken lycka. Håller ni med eller?? Höhö. Nej men seriöst jag behöver faktiskt nya mjukisbrallor, alla min är för små och gamla och jobbiga. Puss på er sötisar, förresten är min lärare DUM. Bara så ni vet.
//Tesse

hahahahaha



Alltså. Detta är kul. Inget skämt. Jag typ dör.

//Tesse

kom precis på att det kommer bli vår i år igen!

Heeeeeej bloggen!!!
Asså åååååååååååååååh jag fick en sådan klädinspiration när jag kom hem idag!!! Letade igenom mammas klädlådor och hitta lite världens bästa kläder och så har jag fått upp världens bästa våroutfit i hjärnan inräknat den vita jackan från monki som jag nästan köpte idag (ska köpa den imorgon!!!!!). Hur som helst vad jag lääääängtar till våren nu när jag vet exakt vad jag ska ha på mig!! En dag i vår ska jag ha den blommiga långa klänningen, mina röda manchesterskor med turkosa skosnören, världens snyggaste knallröda väska från accent (kanske inte kommer inträffa i verkligheten höhöhö), min stråhatt med blommigt band och den vita jättefina monkijackan. Vår nu!! Hahahaha. Blir nästan stressad över att jag inte kommer hinna med alla mina outfittar som jag har kommit på nu!

Det blir ju så på våren att klädinspirationen alltid flyger upp i taket eftersom (enligt mig) är november-december-januari oftast de sämsta klädmånaderna eftersom höstmodet känns lite flera månader sedan och vårkläder är lite för långt bort och så hamnar man någonstans mittemellan och så är man ofta på lite grått humör och i och med det slutar klädvalen allt för ofta med en stickad tröja och strumbyxor eller någon klänning som man har haft tusen gånger. Så nu när det är början på att börja närma sig vår blir man plötsligt jätteglad igen och börjar komma på precis vad man vill ha för stil i vår haha! Alla fall i min hjärna är det så. Och oftast blir det inte alls de som man tänker nu som man faktiskt har på sig för övrigt eftersom man alltid kommer på nya perfekta outfittar allt eftersom tiden går. Mycket konstig värld. 

Lalalalala jag gjorde matteprovet idag. Najselinajs.


Nu ska jag kolla på one tree hill, läsa svindlande höjder, sova och sedan vakna springa till skolan ha naturkunskap, samhällskunskap, trycka screentryck och sedan ha dubbeltimme i matte. Trevligt trevligt (för övrigt, vår mattelärare tycker att trots att alla mattelärare är på kurs och alla andra matte C grupper får ledigt, tycker han att just vi ska ha vikare och ha vår dubbeltimme. Kul Tobias säger jag bara. Vi ligger ändå alltid tusen år före alla andra grupper på slutet. Vår mattelärare kanske är tidspessimist.)

och förresten Anita jag har glömt en kärlekshistoira hemma hos dig lixxom! Alltså filmen haha.
//Tesse 

bloggablogga

Hej bloggen!
Jag är trött så det är galet och snart är det svenska!
//Tesse

herregud vad bloggar är mobbade

Heeeej blooooggen!
Hahah kolla igenom sin bilddagbok är kul. Ibland undrar man liksom hur man orkade ta så mycket egobilder hela tiden?! Hahaha. Nej men alltså förut gjorde man ju det jätteofta jämfört med nu. Och alla gjorde liksom det då? Skuumt. Hahah knäppt och kolla hur man har förändrats liksom!

Så här gick jag i sexan haha! Det var webbcambildertider tror jag hahahaha.


Och så typ ett år senare, våren i sjuan! Måste väl varit 13 eller precis fyllt fjorton.


Och det här var på min 15års dag! Det var fett mysigt och Moa och jag hängde på lekstugetaket haha.

Bilddagboken i mitt hjärta haha. Jag borde ju gå och lägga mig nu men alltså jag är otrött för jag gick och lade mig typ halv tre igår och i förrigår så alltså är jag inte trött! Pluggat massa derivata och naturliga logaritmer hela dagen. Har ju liksom prov på onsdag. Bästa tipset ever om man ska läsa något över matte A: LIGG I FAAAAAAAAAAS ENLIGT PLANIERINGEN SÅ BLIR DITT LIV MYCKET BÄTTRE. Och om du inte ligger i fas allafall för det hinner man ju aldrig med och göra så gör alltid dom tal som det är meningen du ska göra just den lekitonen även om du inte gjort massa innan för det är 1000 gånger lättare att jobba ikapp tal här och där än att jobba ikapp hela områden (eller asså hela lektioner). Hahaha. Det där är nog det viktigaste jag har lärt mig under Matte C skulle jag tro. Förstår verkligen hur INTRESSERADE alla våra bloggläsare är av mina mattetips höhöhöhöhhö. Alltså herregud vad bloggar är mobbade egentlgien, helt jävla offer! Alla bara lägger upp en miljard bilder på sig själva och sedan skriver man massa mobbade saker under!!??? Liksom VA egentlgien. Men det är ju ganska kul på nått sätt. Alltså för mig. Hahah. Att göra alla dessa mobbade inlägg. Det är också ett väldigt bra sätt att undvika att göra andra saker. Men hur som helst nu ska jag dricka nyponsoppa och sedan ska jag sova djuuuupt tills det blir morgon och kulturhistoria.

//Tesse


Jag hatar mig själv ibland!

Asssssååå varförrr suger jag på att plugga just nu? Jag har liksom miljoner saker att göra och plötsligt är klockan 6 och jag har inte gjort någonting på hela dagen typ! Jag typ skitit totalt i matten den senaste månaden. En i min klass sa att hon låg väldigt efter i planeringen, sen sa jag var jag låg och då blev hennes ögon stora som tefat ungefär. KÄNNS JU BRA. Sen dumt fysikprov på onsdag och jag har inte fattat något av fysiken... någonsin? Bläää. Sen blir jag irriterad över att havrebollarna är slut. Och över att jag inte har några fina kläder. Och över att mitt rum är fult. Och över att mitt hår växer långstamt. Och över att tesse vägrar lägga upp bilder i 600!!!!!!! Haha.

Men lite glad är jag. Igår var världens mysigaste dag med skridskoåkning i kungsan och fet lunch på café 60. Sen så har jag äntligen skaffat mig gossip girl säsong två!


och så en julaftonsbild mitt i allting.

Anita

hååår?


Kollade igenom arkivet från 2009 och liksom hjälp var mitt hår sådär långt? Hahah. Jag minns det liksom som tusen gånger kortare:P Haha. Men det är väl bara för att det är så mycket kortare nu liksom.

//Tesse

jag längtar till torra gator och tunna skor

Hejhej!
Vi har en ny tillfällig design! Eller alltså jag tycker  att den här är mer otillfällig än den förra för den här är mycket snyggare! Anita och jag är inte så bra på att ändra våra tillfälliga designer, för det slutar oftast med att vi har kvar dem i flera månader haha. 

Den här datorn vill inte ladda upp bilder på bloggen! Har inte funkat på  evigheter, så det suger ju lite.

//Tesse

Hälsostjärnan borta ur mitt huvud och imorgon blire skridskor

Aaaaaandaaaaas ut.
Alltså det här är mycket över vad mitt personliga panikutlopp klarar av! Tror aldrig jag har pluggat såhär fokuserat i mitt liv. Typ helt koncentrerat utom 20 minuter paus för middagen. Från när jag kom hem 20 över fyra till tio i tolv. Alltså vilken panik jag har haft. Helt helt helt puckat. Jag är liksom människan som blir klar vid åtta på kvällen senast. inte tio minuter innan deadline. Så är det bara. Alltså jag har typ hållit mig vaken på adrenalin haha... Jaja nu är den KLAR. Alltså hälsostjärnan. Och det är SÅHÄR skönt. 
 
Frågan är bara varför jag är den enda mobbade människan av alla som skulle till Signe idag som inte var klar? Haha bara jag som sitter hemma här mobbad och missar festen liksom(offrade Signes fest för Romme med andra ord. Var det värt? Ingen aning, men romme var kul). Jaja. Jag gjorde det för idrottsbetygets skull. Kollade just upp sl till täby centrum om man ska åka nu, den föreslår en resa som som säger att jag ska komma fram runt 5.00, perfekt. Så inget Signe för mig alltså. Mycket sorgligt.

Så istället för att vara på fest får jag helt enkelt kolla på vampire diaires eller one tree hill. Så får det bli. Godnatt världen.

//Tesse

Romme imorgon tjejer och killar

Hej bloggen!!!
Hälsorapporten i idrott är inte kul alls. Fast det positiva är att jag har kommit en bit nu och jobbat mycket effektivt sedan klockan åtta! Vilket var en stor förbättring ifrån innan Anita och jag gick och tränade klockan halv sju. Ni förstår, det är ju lite jobbigt och sitta och babbla om hur bra kondition är för kroppen när man suttit framför datorn i flera dagar och skrivit (öhm typ skrivit alla fall) på rapporten, så Anita och jag bestämnde oss alltså för att gå och träna som inspiraition till rapporten haha! Känns ju rätt najs att jag började koncentrera mig efter jag hade tränat när jag precis hade skrivit att det är lättare att koncentrera sig efter träning. Score säger jag bara. Hur som helst är det ju lite kul att Anita och jag har samma uppgift, lite nostalgi över det hela höhö.

Imorgon tjejer och killar så ska jag till Romme! Kommer bli galet kul är supertaggad på skidor liksom. För övrigt gillar inte min franskalärare mig alls. Blä på det, och jag orkar verkligen inte ha franska i ett helt halvår till!!!!!! Jag är så jävla färdig med Franska liksom. Men bara ett halvår kvar. Bara ett halvår sedan får jag meritpoäng.

Puss puss

//Tesse


won't you take me to funkytown?

Åh vad jag önskar att mina föräldrar hade tvingat mig att gå på någon vighetskrävande sport när jag var mindre! Vi hade redskapsgymnastik i skolan idag och det är så fruktansvärt roligt, fast det skulle ju underlätta lite om man inte var lika smidig som ett kylskåp... Jag lyckades i alla fall göra lite volter och sånt, även utan trampett hoho. Man får verkligen världens kick av det. Testade också att stå på händer första gången sen mina aktiva polensomrar när jag var liten då det var det enda jag gjorde under några veckors tid haha. Det har ju faktiskt funnits en tid då jag kunde gå ner i brygga från stående, herregud jag skulle väl gå av på mitten om jag försökte mig på något liknande idag. 

Just nu håller jag på att skriva en hälsorapport om hur viktigt det är med träning och sömn. Det komiska är väl att jag för att hinna klart med rapporten i tid både har struntat i att träna och suttit uppe någon timme för länge om kvällarna.

Tesse, om du behöver piggas upp så kan du ju alltid lyssna på den här eller den här låten! Dom gör ett väldans bra jobb på högsta volym i hörlurarna påväg till skolan (exempelvis mot en hemsk spanskalektion) en för tidig, kall och grå morgon måste jag säga.


Glädjehopp vid stranden i egypten cirka tre veckor sen, saknar inte alls.........

Anita

Ickedansande människa

Jag har slutat dansa. Slutat. Ni fattar inte hur jävla konsigt det känns. Skulle bara säga det.
Jag har liksom gått på samma ställe med samma lärare och ganska mycket samma människor sedan andra termininen i tvåan, fast för 9 år sedan då. 

puss
//Tesse