Men det är lungan

Heeeeeeeej bloggeeen!
Livet leker säger jag bara. Nej men okej jag jobbar, inte sådär jättekul även om mitt jobb är ganska sjukt chill. Jag får sitta och pyssla hela dagarna! Typ det roligaste som finns ju haha. Idag gjorde jag pärlor av lera och imorgon ska jag måla dem och göra ett armband. Och det får jag betalt för. Skills! Fast jag städar ju och plockar fram saker och gör tipsrundor och lite sådant också... Spelar mario cart... eller biljard... eller dricker kaffe. Haha. En och en halv vecka kvar, sedan är jag leeedig hela sommaren! Lovely.

Igår hängde vi hos Mira och planerade tågluffen. Det mobbade är att så fort vi ska planera tågluff så går vi och köper mat!? Sedan lagar vi den och äter den hur länge som helst och så planerar vi ingenting. Haha, igår gjorde vi Tacos som ägde. Den var så sjukt god alltså. Och vi bokade till och med lite olika biljetter. Känns så läskigt att sitta och boka en massa random saker.

Nu ska jag chilla galet eller typ sova för jag ska ju jobba. Kanske ska jag kolla på TRUE BLOOD SÄSONG TRE FÖRST?!?!?!?!?!? Jag får se helt enkelt. Puss.







Hahah jag, min kusin Felica och Martin. Känner att jag har sååå mycket bilder att lägga upp just nu men det är lungan. Vi ses.

//Tesse

Chicago

Hej hopp, befinner mig just nu i chicago och det ar trevligt. klockan ar typ 10 pa kvallen har men jag ar dodligt trott eftersom den ar typ 5 pa natten hemma. Chicago ar en fin stad och det ar jattefint vader och sa. Jag har fotat massor, traffat lite slakt, njutit av starbucks vanilla creme frappuchino och atit valdigt god mat. Kanns nastan som att jag ar i polen forresten, bor tydligen fler polacker har an i warszawa haha. Imorgon ska vi till canada over nagra dagar och sen bar det av mot texas.

Jag saknar dock kontakt med omvarlden, trots att det bara har gatt tva dagar haha. Jag kollar efter nya sms pa mobilen hela tiden haha, sen blir jag galen pa att det aldrig ar nagot. Kanns verkligen konstigt, skarmen ar bara standigt tom. Hoppades pa att nagon skulle vara inne pa facebook men sen kom jag pa att alla sover.

// Anita


chilla galet







Tesse goes bildbomb!
Nej men hej, en tur till vetlanda på fyra timmar fram och tillbaka hanns med idag. I alla fall mysigt att åka tåg hem tycker jag. Köpt världens mest perfekta linne på HM herr också förresten. Det är bara heelt perfekt, syns lite på bilder dåra. Jag vill egentligen sova för jag är dödligt trött men håller mig uppe eftersom vi håller på att boka lite prylar till vår tågluff i juli! Så grymt-
   Jag såg när de gifte sig igår. Coooola tjejen. Hahah:) Eller alltså efter de hade gift sig. Värsta stämningen faktiskt. Trodde det skulle vara tråkigt (mamma drog ju med mig då) men det var typ kul.

//Tesse

Hejdå öland, hej usa.


Kom hem från öland i onsdags. Resan var en underbar start på sommarlovet måste jag säga. Att sola, bada och cykla hela dagarna tillsammans med ett gäng nära vänner, kan det bli bättre?

Skulle vilja skriva om hela resan men jag orkar inte riktigt. Jag måste nämligen packa, imorgon 10.15 går planet till usa där jag ska vara de tre kommande veckorna. Ska bli riktigt najs, fast jag har inte riktigt insett att jag faktiskt ska dit än. kanske därför packningen går så dåligt. Räkna inte med någon bloggning då jag inte kommer ha något internet, men vi får väl se.

// Anita


sommarlov fast man jobbar

hej
åhhhhhhhhhhhh jag blir så arg på mitt hår. Jag tycker min frisyr är så sjuukt ful och jag vet inte vad jag ska göra med det- liskom hallå frisör klippte fuult, och jag tycker alla frisyrer är fula och tråkiga också, så vad ska jag göra? BLÖ. hahaha.

//Tesse

människor som äger

Heeej
Naaaaaaaaaaaaajs kväll igår! Det började med att alla drog hem till Moette och lämnade saker och vi köpte mat och annat. Runt sju gick vi bort till grönan och kollade på teddybears, sjukt insane (typ som kön till insane som vi sket i att åka haha). Askul var det för alla var så sjukt pepp, och det är människorna som gör det asså. Vi var kvar på grönan till nio eller så, återvände sedan till Moettes lägenhet och åt och drack typ. Vi chillade ett tag och väntade på Kalle och Josefin och typ elva gick vi ut igen för att gå ner till vitan. 

Så fort vi lade ner en filt där i parken drogs alla människor mot oss och filten dåra (eftersom vi var de smaaarta människorna med filten haha) och det var många trevliga typer alltså. Vi träffade ganska många andra från klassen också. Vi var nog kvar i vitan i några timmar och jaaa jag vet inte riktigt vad vi gjorde hahah men sjukt kul vare. Ett tag blev vi lite rädda att alla skulle behöva gå ända från söder till östermalm sedan eftersom busskorten går ut men till vår stora glädje gällde busskorten till klockan fem på morgonen typ, vilket var sjukt tur för oss haha. Så jaa vi sade farväl till nyfunna kontakter och var tillbaka hos moette runt tre kanske. Då ställde sig Moette och stekte kykling eftersom vi hade glömt och äta middag, stackars henne haha för när hon var färdig efter kanske 45 min så hade alla däckat, men det löööööste sig för vi åt den till frukost på morgonen sedan. hahaha. Kul kväll som bara blev helt random typ inget bestämt. Lyckat. Måste åter igen säga shit vad jag älskar min klass. Det är ju vi som gör allting så sjukt kul. Vi är helt enkelt bäst.

Förresten älskar jag att dansa och jag kan bara inte sluta. Jag måste dansa. Det är ju det jag gör.

//Tesse

Christmas time, time to share our love

asså.... första sommarlovskvällen och jag sitter och sjunger på jullåtar? Inte vilken jullåt somhelst utan christmas time med backstreet boys. Känns lagom normalt.

packningen går inge bra alls.

Nu är det officiellt sommarlov

Efter att ha råkat sitte uppe på msn för länge inatt så gick det inte att gå upp när väckarklockan ringde imorse, råkade gå upp en timme senare... Inte så lyckat haha. Fick slänga på mig en väldigt oigenomtänkt ganska omatchande outfit (lyckades dessutom ta sönder typ tre strumpbyxor i paniken), kleta på mig sminket och springa ut utan att ha ätit frukost. Det jag hunnit göra för att få håret att se någorlunda okej ut förstördes direkt i regnet. Haha, precis så man vill se ut på sin skolavslutning? ;)

Men jag hann i alla fall till skolan precis i tid efter en mysig springtur i regnet från södra station. Sen fick vi betygen och lyssnade på lite sång och tal i aulan och sen fikade jag med massa folk ett bra tag. 

Trots allt misslyckande så har den här dagen varit grymt bra! När jag fick mina betyg kände jag mig så otroligt nöjd, jag förstår verkligen inte hur jag lyckades med allt. Nu är jag fri. Jag har sommarlov. Inget plugg, ingen stress, ingen ångest på mer än två månader, UNDERBART. Imorgon åker jag dessutom till öland med ett gäng fina vänner och bara slappar och chillar gaaaalet.

Denna fredagskväll firar jag självklart sommarlovets start med.... att packa och sova! Fett party. Bussen går tiiiidigt imorgon bitti. Det är inte okej. Men det gör inget ändå för den här resan kommer bli bäst.



Jag har köpt runda solglasögon, woho.

// Anita


summer nights

Jääävlar vad jag är bra för att jag gick ut ettan idag!!! Så himla skönt och sitta där med sin UNDERBARA klass och bara woho det är sommarlov. För min klass är verkligen BÄST. Den är helt jävla grym. 32 knäppa esteter som flummar sig igenom ett helt år och sedan typ på slutet hoppsan alla har mvg hahaha. Haha det är så vår klass, ingen vet någonting om någonting men sedan så lyckas alla fixa grymma betyg på slutet i alla fall, och vår klass har tydligen värsta höga snittet. Trevligt. Jag ÄLSKAR min klass och jag ÄLSKAR sommarlov. Och jag är NÖJD med hela året och jag älskar att MÅLA. Thats it. Vi är bäst helt enkelt. 
   Snart ska jag dra till Moette och lämna massa stuff och sedan ska vi hit och dit och upp och ner tillsammans med typ 10-15 pers från klassen. Så trevligt. Sova hos Moette sedan dåra.

DET ÄR SOMMARLOV. Mitt näst sista ever.

LYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYCKA.


Grease är verkligen sommar

Jag har börjat kolla på gossip girl.... SÅ DUMT. Hahhah. Jag blir liksom beroende av alla serier och allt sånt så jag måste kolla klart på allt som finns innan jag kan sluta. Så det är det jag gör just nu när jag inte har ngt bättre för mig. Kollar på Gossip Girl haha. Det enda jag ser framför mig är Chuck och Blair haha, nejdå nejdå.

PUSS

//Tesse

And now you're gone, it's like an echo in my head

Tisdag idag va? Har ingen koll alls, vilket är underbart för då vet man att det är sommar. Eller att man har ledigt (nästan) i alla fall. Det är så skönt att inte veta hur mycket klockan är och framförallt inte bry sig. Det gör liksom inget som man råkar sitta uppe på msn fram tills solen går upp vid halv fyra på natten, haha.

Igår var jag och massa folk från klassen hemma hos liv på lunch. Dagen bestod av lite grill, lite frukt, lite vattenpipa, lite lek och lite musik (justin bieber<33333 haha). Trevligttrevligt.

Jag orkar verkligen inte med vissa saker som irriterar mig just nu... men aja det går väl över. Hoppas jag. Jag vill ju vara glad.
Erik Hassle & Ellie Goulding - be mine, så bra <3


studentfirande ikväll. hejdå
// Anita


sommarjobb till mig

Jag fick precis sommarjobb. Tummen upp på det asså! Jag ligger och sover och så ringer de från de här kommun jobben haha, jag känner vilket mobbat samtal det blev. Jag är helt hes och halvt borta. Hur som helst ska jag jobba på en ungdomsverksamhet i flemingsberg... hahah... Det blir ju kul. Nej men jag fick välja mellan dagis och eftersom jag har jobbat på dagis och skolor innan tänkte jag att jag hellre vill ha någonting annat, även om barn är gulliga. Men jag börjar ångra det lite nu. Haha. Ungdomsverksamhet liksom. Men det blir nog grym. PENGAR.

//Tesse

hejsan hoppsan

Den här veckan är jag ledig måndag, onsdag och torsdag och sen är det avslutning på fredag. På tisdag har vi en föreläsning. Det är allt. Så ja jag har ju typ sommarlov nu nästan, naaaajs.

Trevlig dag idag. Flummig kväll igår. Trött nu. Godnatt.



// Anita


snygga skådespelare avgör faktiskt ganska mycket

HEJ
Anita och jag såg en bäst film på bio igår. Hahah, fattar inte hur alla kan vara så anti alla filmer som jag och Anita älskar! Nej men seriöst jag älskar verkligen sorgliga långa romantiska filmer. Filmen vi såg var Dear John då, och man kan ju säga att den har väldigt mycket gemensamt med the note book. Skådespelarna var jättebra också (och jättesnygg hihih). Mysig film som man bara måste älska. Haha, det måste i alla fall vi göra.

Vi var ju på lite andra ställen igår också. Det var också kul. Hahah.

Anita och jag fick ju skrattanfall mitt i filmen också för att det var en kille bredvid oss som gjode värsta rycket med popcornen haha. Lovar att vi satt och skrattade i tio minuter typ. Det var verkligen jättekul, hoppas bara att killen inte fattade att vi skrattade åt honom. Fast det gjorde han säkert. För övrigt så skrattade vi typ konstant från bion och enda hem. hahaha. Väldigt rolig kväll faktiskt.  


Mitten!

//Tesse


älskaälska mando, hatahata dålig kamera..

Åh, jag har kramat gustaf norén! Han är fin, väldigt fin.
Var på mandos konsert igår på grönan, det var underbart. Dom är alla väldigt fina, och deras musik är fin. Jag stod nästan längst fram i mitten och där var det ganska galet. Kunde knappt röra ett finger, tappade bort hanna och agnes helt, blev dränkt i andra människors svett och har nu blåmärken över hela kroppen efter alla armbågar och liknande. Men det var det värt faktiskt.

Jag orkade inte direkt ta med mig systemkameran men jag tog vår gamla bajsdåliga kompaktkamera. Herregud vad den suger, jag blir arg när jag fotar med den... men det är väl bättre än ingenting antar jag.







// Anita


sommarloooov... nästan

Igår kändes verkligen som en typisk sommarlovsdag, efter att skolan var slut dårå. Massa spontanitet, cykelturer och mys vid långsjön med malin och tesse. Tog årets första dopp också, lite väl sent kanske men ändå.

Idag träffade jag malin en stund och när jag kom hem somnade jag med datorn i knät. Det är väl det som förstör sommarlovskänslan lite, att man faktiskt inte kan lägga sig hur sent som helst för att man har spanska 8 på morgonen dagen efter. Men nu är allt plugg över. Jag har haft min sista historialektion någonsin, så underbart! Aldrig mer behöver jag sitta och lyssna på en lärare som babblar årtal och kungar.

Jag är lite sur över mitt betyg i svenska bara. Samtidigt så blir jag sur på mig själv för att jag blir sur över betyget. Men jag är verkligen inte nöjd med det, tycker faktiskt att jag förtjänar bättre. Svenska har alltid varit ett av mina bästa ämnen så det känns ganska surt, det känns ju lite konstigt att jag tydligen är lika bra på svenska som idrott. DUMMA LÄRARE SOM INTE GILLAR MIG. Men jaja, det är ju bara ett betyg... bokstäver på ett papper liksom. Orka.



// Anita

Jag vet ingenting om någonting

Hejhej
Åh jag vet inte hur jag ska göra med någonting längre. För det första vet jag absolut inte hur jag ska göra med dansen... Ska jag liksom sluta nu? Sluta? Jag har gått här i Huddinge sedan jag var åtta år och haft dansuppvisningar typ 20 gånger, känns så himla tomt om allt bara försvinner. Men samtidigt, vad ska jag annars göra, finns liksom inte så mycket kvar för mig hos Saras liksom... ÅH. Jag vill fortsätta vara liten. För jag älskar fortfarande att dansa, det är sjukt bäst. Men det känns så tråkigt att börja på något annat ställe för Saras är mysigt också. Åhh blä. Men får jag inte gå i C-gruppen så finns det ju inget annat att gå liksom. Måste nog sluta.

Sedan finns det väldigt många andra saker som jag inte vet också. Som tillexempel om jag ska byta linje och byta skola. På ett sätt älskar jag min linje och min klass, men ändå... Jag vet inte om det är rätt grej och jag vill inte gå runt och ångra mitt gymnasieval i tre år.

Jag får också betygspanik, men den har börjat försvinna lite nu. Men fortfarande, BLÄ!

Jag kommer verkligenverkligen sakna dansen i höst om jag slutar nu. Det kommer liksom vara en del som fattas. Har dansat minst tre gånger i veckan i typ fem-sex år nu ju. Jag kommer ju typ ta bort en del av mitt liv nästan.

What ever alla mina problem så har det varit en bäst dag idag, vi hoppade i vattnet efter gympan nere vid tanto i underkläder typ. Det var roligt. Efter skolan åkte jag, malin och anita till långsjön med en påse chips och trocadero. Jag badade mitt andra dopp för dagen. Malin åkte till gymmet och anita och jag åkte hem till mig, jag fixade mina mönster till bilden och anita hjälpte mig sedan åkte vi till en park och åt mackor eftersom vi hade glömt bort middagen. Kändes som en typisk sommarlovsdag hela efermiddagen, känns väldigt konstigt att jag ska vara på franskalektion om åtta timmar. Höhö bra att jag inte sover för övrigt.

//Tesse