Las fjällas

Det blir sälen imorgon trots allt! En dag senare än planerat bara. Jag lämnar civilisationen, datorn, facebook, plattången och sminket i en vecka. Mitt hår är tacksamt.

Jag kommer förresten vara grymmast i skidbacken, jag äger på snowboard jag lovar!

Vemdalen förra året.. hahahaha


Jag är förresten också väldigtväldigtväldigt glad av någon anledning, såg att tesse också var det. Himla märkligt det här

:D
// Anita

Tesse is arty idag tror jag


Jag fick värsta ritalusten som jag skrev. Tiden liksom försvinner när man ritar, klockan var halv sex när jag kollade och sedan nästa gång var den halv åtta? Skumt :P Hur jag lyckades rita så noggrant är för övrigt ett mindre mirakel. Haha. Råkade ju sabba hakan det sista jag gjorde också, men i alla fall :P

FÖRRESTEN ÄR JAG SÅHÄR GLAD AV NÅGON underlig ANLEDNING :D

//Tesse

Jag vill shoppa MER

Hejhejhej
Jag var och shoppade med mamma igår. Vilket betyder att jag shoppade med mammas pengar. Väldigt bra tycker jag då, så nu har jag plötsligt massa nya saker i garderoben. Woho! Helt grymt bra måste jag säga.
   För övrigt har jag helt glömt hur kul jag tycker det är att fota, har blivit så insnöad i plugg senaste veckorna. Och nu när det är lov så har jag fått en sådan infernalisk lust att måla, fota och en massa andra kreativa saker. Vill helst av allt måla en underbart vacker rokokomålning i oljefärg, men eftersom min tomma plånbok än så länge inte har offrat sig själv för att köpa oljefärger så får det helt enkelt bli någon halvdan bild med begränsat urval av akrylfärger. Men det är ju inte så illa det heller.

Nya jeans som jag tycker om micket. Var så otroligt trött på mina stentvättade jeans, jag hade liksom inga andra "vanliga jeans" än dom. Så när jag inte visste vad jag skulle ha på mig förut så tog jag alltid de. Så skönt med nya flashiga nu, så jag slipper stentvätten. Lite lappiga och 80taliga.


En blå klänning (den ser very much svart ut jag vet, men den är BLÅ). Jag hamnade någonstans i grease när jag bestämde mig för att köpa den skulle jag tro. Lite very much impulsköp. Men fin, det är den!
    Jag älskar förresten HMs kollektion "the blues", mycket fina saker. Köpte faktiskt en till klänning på HM förutom den prickiga. Letade efter den i torsdags bara för att upptäcka att den var slutsåld exakt överallt, men igår när jag helt oletandes kollade på lite kläder så hängde min vackra klänning plötsligt där! Ack tyvärr i storlek 44, men det sket jag i och köpte den ändå (den kostade faktiskt bara 99 kr) och sedan gick jag hem till mormor och bad henne sy in den haha! Så den andra klänningen befinner sig just nu hemma hos mormor och morfar. Jag skulle ju kunna gjort det själv såklart, men jag överlät jobbet till min mormor alltså. Haha. 
   Jag köpte även ett par freaky 70talsjeans på monki för inga pengar, ett par jeansleggins och ett par himla tuffa shorts. Haha.

Ha det trevligt allihopa

//Tesseres (jag skrev alltid tesseres när jag gick i typ sjuan... haha. Det var ju tessan som kom på det trevliga namnet. Nu skriver jag det ungefär aldrig, vilket var en bra anledning till att skriva det idag.)



SPORTLOV

Igår var en trevlig dag. Mötte jenny när jag slutat, visade henne runt på södra medan vi väntade på tesse och malin. Sen blev det fika på götgatan, mums! Där satt vi väl i typ två timmar och bara pratade. Jag har nog aldrig varit så trött som jag var igårkväll. Vi skulle egentligen träffas igen på kvällen efter malins teater men jag orkade verkligen inte. Jag gick och lade mig tidigare igår, när det var fredag och dessutom sportlov, än alla andra vardagar den här veckan. Det säger rätt mycket tror jag? Det har nog aldrig varit skönare att sova. Sov länge imorse och drömde massvis med konstiga drömmar... bland annat att jag skulle gifta mig med min lillasyster!? Det var tydligen helt normalt i drömmen. Stört. Sen drömde jag att det var min födelsedag och snön hade då äntligen försvunnit och jag såg grönt gräs för första gången på länge! Kanske borde tillägga att jag fyller år i september. Jag hoppas snön försvinner liiite tidigare..

Nu är det iallafall sportlov och planerna är lite oklara.. men det löser sig nog på något sätt.

Jessica Alba var rätt förresten! Skönt att någon såg det:)




// Anita


Fredagsmys imorgon

Hejjj
Alltid när jag försöker logga in och göra lite trevliga inlägg så funkar inte blogg.se! Ganska irriterande måste jag säga och det hela slutar ju med att det inte blir några inlägg för min del. Tråkigt för mig alltså. Idag är en sådan dag som man bara går hem och lägger sig i sängen. Sedan ligger man kvar där. Väldigt bra sak att fylla ut livet med. Haha, nej men det är så skönt att bara ligga och kolla på lite mysiga filmer och låtsas att man inte ska till skolan i morgon. Jag har inga mer läxor innan lovet vilket är bäst. Woho.

Jag hade då tänkt ladda upp några trevliga bilder, men det tyckte inte min dator. Så därför har nu detta inlägg nått sitt slut.
PUSS OCH KRAM

//Tesse

tidsfördriv



Igårkväll satte jag mig och ritade helt frivilligt för första gången på lääänge. Från att ha gått fyra år i bildklass till att inte ha någon bild alls är lite tomt faktiskt, saknar det lite. Fast det är så mycket skönare att kunna välja själv vad man vill göra utan tidspress och så. Jag tappade typ bildlusten rejält ett tag efter att ha blivit påtvingad så otroligt tråkiga uppgifter som jag aldrig blev nöjd över.

Bilden ligger på en tidning, så det lyser igenom lite fina färger här och där märkte jag nu. Orkar verkligen aldrig göra klart håret hehe. Jag skulle kunna låtsas att jag bara har ritat någon random tjej men det ska vara en känd skådespelerska. Vet inte om man ser vem det är? Gissningar är välkomna, om ni gissar rätt är ni coola.

Jag vet inte vad jag har ätit/druckit/sniffat (haha) idag, men jag har typ skrattat åt allt. Matten var värst, jag skrattade mig igenom hela lektionen typ. Åt saker som inte ens var så roliga? Jag kunde typ skratta i tio minuter åt att eddi gjorde ett roligt ljud när hon drack vatten. Haha jag kände att vikarien älskade mig..

// Anita

el rubrico

Jag är riktigt stolt över mig själv, idag på bussen gav jag bort min sittplats till en liten tant. Egentligen kanske jag borde skämmas för att denna händelse är så ovanlig att jag uppmärksammar den så mycket... Men saken är den att jag brukar vara väldigt ouppmärksam för sånt, sitter oftast i min egna lilla värld och lyssnar på musik typ. Men idag så var det lite svårt att missa eftersom den stackars tanten stod precis framför mig och försökte hålla reda på resväska, kryckor och hålla balansen samtidigt. Så då var jag räddaren i nöden och hon blev jätteglad och tackade mig så sött.

Vinter och sl är ju verkligen en underbar kombination annars... Tänker inte beskriva min morgon i detalj men ja 24 minusgrader är ju jättetrevligt... kom "bara" 40 minuter sent iallafall.

Tydligen så går inte huvudvärk över av att sitta vid datorn, ha tv:n på i bakgrunden och lyssna på musik... Lite synd. Funderar på att krypa ner under täcket och proppa i mig massa transfetter<3 Hade hälsoprov idag förresten, gick säkert bra(Y)


saknar hösten <3

// Anita


Hulahula

Hej
Var hos Moette igår, himla mysigt. Kollade på lite film och så bara. Typ sådana filmer som alla har sett, Typ Titanic och moulin rouge, på slutet på varje film var det alltid två personer som satt och hulkade av gråt hahaha. Lite roligt. Jag somnade iförsig när de krockade i isberget i titaic så jag missade liksom halva filmen höhö.

Jag är trött på snö! Sommar sommar sommar.

Förresten är jag sjukt trött med, har typ inte sovit någonting alls den här veckan. Det är också förklaringen till varför det här inlägg har så konstiga meningar ungefär.


Hulahulaglass vid långsjön! Undra hur många sådana jag åt i somras? Typ tre varje dag vid långsjön haha hulahula. Och jaa, långsjön är ju ett ställe man ständigt återkommer till under sommarhalvåret hahah.

Nu ska jag snart sova!

//Tesse

When I come home, they'll be damn proud of me

Rise against - Hero of war



Fin/hemsk låt. Glöm inte att lyssna på texten, det är ofta den som gör hela låten.

// Anita

Huvudvärk och öl-smoothie.

Vanligtvis så brukar det ta 12 minuter med tåg till skolan för mig. Idag satt jag i 45 minuter på det jävla pendeltåget. INTE OK. Vi stod stilla i en halvtimme innan andra stationen för att tåget framför oss hade strömavbrott. Tur att jag åkte med jenny iallafall, om jag skulle åkt själv skulle jag seriöst ha fått ett utbrott eller panikångest eller något sånt, hatar känslan av att vara instängd utan frisk luft och inte veta när man får komma därifrån. Missade halva fysiken och jag fattar inte någonting för jag kommer försent på genomgångarna hela tiden, inte bra.

Skoldagen flöt på lite halvsegt. Efter att vi slutat och efter en kamp mellan liv och död (vägen dit var lång, kall och blåsig) hamnade vi på café string där vi satt ett tag. Jag betalade trettiofyra kronor för en smoothie som smakade... öl? Men annars var det mycket trevligt!

Mitt huvud gör ont och jag är trött. Vill typ sova.
Slutsats efter att jag kollat igenom mina senaste inlägg; Hej humörsvängningar! Haha, jag skyller på vädret.



// Anita


Livet är härligt

Heeeeej bloggen. Jag sitter just och inte pluggar och får inte ångest alls, för jag har typ inget plugg! Helvetesveckan är officiellt över woho, det är ganska så underbart.

Idag när jag stod och väntade på bussen så hör jag först lite prassel bakom mig, och sen plötsligt från ingenstans så känner jag lukten svepa över mig.... därefter hör jag det underbara krispiga ljudet... Någon stod och åt estrellas sourcream and onion chips preciiis bakom mig. Jag behövde inte vända mig om för att vara 100 % säker på det. Jag vet inte om ni förstår hur jobbigt detta var. Jag har ett väldigt ohälsosamt förhållande till dessa chips, de är typ min drog (haha ni ska se hur arg jag blir på pappa när han ibland köper en annan smak..). Jag fick lust att vända mig om, hoppa på denna person, ta tag i påsen och springa därifrån. Jag lyckades motstå frestelsen som tur va. Men att stå och äta estrella sourcream and onion chips i vindriktning mot mig efter en lång skoldag i slutet av veckan är som att vifta med en vinflaska framför en alkoholist under ångestattack. Typ.

Okej nu har jag skrivit ett helt inlägg om chips, jag behöver seriöst hjälp.

Förutom denna traumatiska händelse så känns allt rätt härligt nu. Kanske beror på härlig musik i öronen, alla fina vänner, att det är sportlov snart, lite festplaner, påsklovsplaner, sommarplaner (ÖLAAAND) och lite andra trevliga småsaker.


Nä nu ska jag minsann kolla om vi har lite chips hemma.

// Anita


Värsta dagen på veckan är över :)

Hejsanhejsan
Jag är verkligen knäpp asså. Har liksom matteprov imorgon och jag gör ingenting. Så typiskt mig, dumtdumtdumt! Jag kör alltid på någon slags hoppasattdetgårbra style. Varför pluggar jag inte för liksom, DUMT. Men min hjärna är död, mitt huvud sover och jag orkar verkligen inte. Höhöhö. Tur att jag kan alla fall ganska mycket i alla fall. Matte B in my hart <3


Good music by Tesse. Hahaha. Tror jag får ta mig samman och kolla igenom det idiotiska mattekapitlet en gång innan jag ger upp.
Pusspuss
//Tesse

Glad söndag!

För det är väl inget speciellt med idag, eller? Nä jag tänkte väl det ;)

Vill ni veta vad jag ska roa mig med den här helt vanliga söndagen?
Ni får gissa utifrån mitt veckoschema;

Måndag - Fysikprov (HJÄLP!)
Tisdag - Historia-förhör, muntlig redovisning av Tristan och isolde
Onsdag - Skriftlig redovisning av tristan och isolde, muntlig engelska redovising.
Torsdag - Matteprov

Kan tillägga att jag har cirka två tredjedelar kvar att läsa av tristan boken och har ingen aning om vad vi ska kunna till historian.

Aja jag kan ju önska er andra en glad alla hjärtans dag iallafall:) haha.

Apropå ingenting så märkte jag nyss att sveridemokraterna har över 21 000 fans på facebook... fyfan vad läskigt. Förresten, om valet skulle varit nästa år istället så skulle jagrösta. I riksdagsvalet. Shit.

// Anita


The wizarding world of Harry Potter

Fattar ni att det snart är vår! Vilket betyder att the wizarding world of harry potter snart öppnar!!! Jag måste åka dit! men Florida är så långt bort! Tänk liksom att gå in på tre kvastar, gå in på hogwarts?!?! Jag måste så DIT!




Dom håller liksom på att bygga upp Hogwarts ju! Hur coolt?? Jag känner i mitt innersta att detta är en plats jag måste besöka. Innan året är slut. På något sätt som jag inte vet än.

//Tesse

Skriver av mig lite bara

Jag och tesse har kollat klart på OC. Vi började liksom från säsong 1 typ i slutet av sommarlovet och igår såg vi sista avsnittet i säsong 4. OC måste vara det bästa programmet någonsin, jag började liksom kolla på det när jag var typ 12 och nu tycker jag fortfarande det är lika bra. Seth Cohen kommer alltid vara min drömkille.

Just nu sitter jag och är på ett lite blandat humör. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag är glad eller inte. Förvirring och massa tankar som bara trasslar ihop sig. Försöker iallafall dämpa dem genom att hoppa in i fysikens "underbara" värld, terapi på äkta naturarvis hah. Tillsammans med lite bra musik så fungerar det nästan faktiskt.

Jag tror jag aldrig har sagt såhär förut, men jag orkar typ inte ha helg. Inte den här helgen iallafall.



// Anita

En rubrik får inte innehålla seriffer (datakunskapen är otroligt lärorik..)

Det är verkligen omöjligt att hålla sig vaken när man lägger sig i sängen och ska läsa en skol-bok, jag somnar varenda gång. Senast för tio minuter sen... jag ska ha läst ut tristan och isolde till nästa vecka och jag har knappt börjat.

Igår chattade vi på kinesiska med en kines på omegle, inget är omöjligt med google translate säger jag bara.

Idag hade vi en mycket intressant disskussion i matsalen om hur hästar går(skrittar då). Jag menar de har ju fyra ben (nähä?), går de med ett ben i taget? De kan ju inte gå med högerbenen först och sen vänsterbenen? Inte heller först med frambenen och sen med bakbenen? De måste ju gå på något jätte ologiskt sätt. Jag har aldrig tänkt på det men gud vad jobbigt det måste vara att hålla reda på fyra ben samtidigt.

Har inte så mer mycket intressant(för det tidigare har varit så intressant haha) att berätta, sitter med coldplay i öronen och ska snart äta för att sedan bege mig till personen till vänster i headern.


snyggaste bilden, tagen år 2009 nån gång.

Vi hörs
// Anita


plötsligt händer det... igen?

okej det här var bara läskigt... det var tydligen inte sista gången jag blev glad över en spotifyreklam igår!? Idag så annonserade de nämligen om shout out louds nya skiva.
Vad äre som händer? Ska man börja uppskatta spotifyreklamer?? Jag börjar misstänka att de kollar igenom mina spellistor och väljer ut reklam speciellt anpassad till mig...

random




Igår hände en världshistorisk sak.... jag blev glad över en spotifyreklam? De sa nämligen att johnossi har en ny låt, vilket jag inte hade någon aning om! Det var första och troligtvis sista gången det hände iallafall.

Idag åt jag kladdkaka till frukost, underbaaaaart gott.

Vi hade spanskauppsats imorse. Jag tänkte vara lite cool och skriva en sak i pluskvamperfekt, vilket är ett tempus som vi aldrig har gått igenom, för att jag råkade lära mig det när jag läste fel sak i gårkväll. Hoppades på att kunna imponera på läraren, synd bara att jag kom på nu att jag skrev helt fel. FAIL
Jag är lite irriterad över att alla i min klass är så äckligt överambitiösa. Vi ska hålla 5-10 minuters redovisningar i par på engelskan om något natuvetenskapligt, och alla har typ världens powerpointpresentationer och är jätteinsatta i sitt ämne och pratar jättelänge och bläää. Jag och josefine har liksom ett papper med text som vi ska läsa från innantill(Y).


Felsms.com är världens bästa sida.

"Till: Mormor
Sms: Lever du?
Svar: Inget

Förklaring: Skickade det här smset till min mormor som tog riktigt illa upp. Hon ringde och sa att man skiver inte så där. Blabla Smset var menat till en polare som slutat höra av sig."

HAHA stackarn

Saltmannen.se är också sjukt roligt. Handlar om personer som hört låttexter fel, lite roligt att kent är ganska överrepresenterade där haha.

// Anita


Tesse is the one med mvg i matte A

Hej :)
Jag borde då egentligen plugga, som alltid när jag bloggar höhö. Men det går bara inte att läsa historiaboken just nu, orden bara luddar till sig. Så alltså skiter jag i det, i alla fall fram till att vi ska äta. 
   Nu måste jag verkligen ge lite creds till mig själv också. Det var nämnligen så att jag failade lite på ganska många matteprov förra terminen, fick typ VG på det mesta men typ Gplus på något med, ganska dåligt alltså om man jämför med mitt slutbetyg i nian. Men så kom nationella provet och gissa vem som MVG?? JAG! Så alltså slutade min dåliga Mattetermin med ett MVG i matte A i alla fall. CREDS.
   Det är en sak jag är arg på! Min datakunskaplärare gav mig VG! Jag är sur-. Jag fick liksom MVG på de två sista, alltså de stora uppgifterna och ändå fick jag VG i betyg. Jätteirriterande. Alltså, det är flera andra i min klass som också har fått MVG på de två sista och de har fått MVG i betyg. Varför får jag VG då liksom? Sur. Funderar på att gå och prata med honom, för det e så irriterande och ha VG i ett så lätt ämne.

Var tvungen att ta ut min frustation lite där, men nu ska jag plugga (kanske).

//Tesse

människor jag saknar

jag måste bara berätta en sak.


JAG SAKNAR OSS!!!!! Dom som inte är med på bilden med ofc. Man får så nostalgi när man kollar igenom gamla bilder ibland.
Detta var knappt ett år sedan liksom... Känns mer som någon slags passé composé

(passé composé = En av de franska dåtidsformerna. "avslutad handling i förfluten tid")

Liksom när vi sprang efter bussen och låtsades att vi ville hinna med den, fikade på samarinkafét, alltid sprang in i klassrummet för att få en plats vid bordet och inte bli mobbad vid ett annat, spelade hej knekt i cafeterian, hoppbilder!, hade samma färger på kläderna på oss (det var faktiskt åttan höhö), lekte bil i korridoren, knackade på kontor och sprang och gömde oss (de två senaste var faktiskt också i början av åttan hehehe), kollade efter folk i kontorfönstret som alltid råkade kolla upp när typ fem stycken kollade ut, läste högt ur hp-böcker, pratade om mobbade saker, typ alla grät i kontoret en gång innan vi skulle sluta, var galna i twilight, var jättebarnsliga, muffinklubben, sprang iväg från folk, sov över och pratade om tusen saker och alla andra saker som var så jättekul då.

Man blir väll lite övernostalgisk av att kolla på gamla bilder, men seriöst så saknar jag allt det där väldigt mycket.

//Tesse



Salem



mirror



Jag vet inte vad det är med honom, han är bara så underbart mysig<3 Hoppas han vinner melodifestivalen.

Dessutom så kommer han från huddinge och är en gammal södra latinare! Lite coolt att han i tre år har gått omkring i samma korridorer och klassrum som vi gör nu. Det är ganska svårt att tänka sig. Tydligen så har vi EMD-dannys gamla idrottslärare också haha, ganska roligt. Sen har ju även bellman och mona sahlin gått på södra latin/föregångare till södra latin. Undra hur många av de nuvarande eleverna som kommer bli kända? Stellan skarsgårds dotter är ju redan relativt känd i försig.

Kolla på filmen jag lade upp för några inlägg sen och njut av ännu en salem-låt om ni inte får nog av honom!
// Anita


innerst inne är jag en nörd

Jag hatar när jag kommer på saker som det inte finns några förklaringar på. Jag vill veta varför det är såhär nu! Detta är mitt dilemma:

I Harrypotterböckerna så kan ju trolldomsministeriet upptäcka när minderåriga utövar trollkonst utanför hogwarts, som tillexempel när harry råkar blåsa upp Marge i tredje boken. Men saken är ju att de inte kan upptäcka vem som utövar trollkonsterna, bara var de utövas, så alltså blir ju inte minderåriga trollkarlar som är födda i trollkarlsfamiljer upptäckta.
   Så i bok två när dobby förtrollar tårtan så få ju Harry en varning för att han har utövat trolldom fast det egentligen var Dobby. Nu kommer alltså poängen. I tillexempel bok fem så är ju halva fenixordern hemma hos Harry för att hämta honom till högkvarteret och då trollar ju bland annat Tonks i harrys rum! Hon renskrubbar Hedwigs bur och trollar ner alla saker i hans koffert, och sedan gör Moody desilitionsförtrollningen på honom. Borde inte harry få fler varningar då, eftersom trolldomsministeriet borde anta att harry har utövat trollkonsterna! Precis som det var med Dobby i andra boken. Irriterande. 

En annan sak jag har tänkt på i HPböckerna är ju hemligheternas kammare och ingången på toaletten! Kammararen var ju byggd för flera tusen år sedan! Då fanns det ju inga avloppsystem och handfat med kran och grejer! Hur går det ihop liksom? Jag menar toaletterna borde ju ha blivit renoverade någon gång på flera tusen år.. SKUMT ELLER VAD?

Och när jag ändå är inne på ämnet så finns det faktiskt en till sak som jag har tänkt på! I första boken, när harry går igenom falluckan och tar sig förbi alla hinder för att stoppa voldermort så finns det massa saker som är helt skumma. Som tillexempel flitwicks rum, där det är en dörr som inte alohomora fungerar på, varför flyger det över huvudtaget runt massa nycklar i rummet liksom? Meningen är väll att man inte ska komma förbi? Eller rummet med den förtrollade elden, varför finns det ens två drycker som gör att man kommer oskadd genom elden? vorde det inte mycket smartare om man var fast i rummet för alltid?

Fast den sista har jag faktiskt ett svar på tror jag. Jag antar att dumbledore ville att riktigt mäktiga trollkarlar ska komma fram till sista rummet med erisedspegeln, för han vill ju antagligen veta hur farliga de är liksom. Eftersom i det rummet kan man ju ändå inte få tag i stenen om man inte vill använda den.

Okejokej. Jag vet att det är böcker alltså att de är påhittade sagor och att det inte finns svar på allt (DET SKA FINNAS SVAR PÅ ALLT OCH HOGWARTS SKA FINNAS PÅ RIKTIGT). Jag får helt enkelt acceptera att det är sagor (NEEEEEEEJ). Jag tror att det kallas logiska luckor, dessa prylar.

Nörden inom mig kommer nog aldrig dö höhö.




Detta påminner faktiskt mig om den underbara dagen i somras när jag och malin träffade James och Oliver aka Fred och George i harrypotterfilmerna.

//Tesse


Je veux lire harry potter

Asså franska!
Jag ska kunna åtta former till tio oregelbunda verb till imorgon på mitt prov! Det blir liksom 80 oregelbunda former hallå! Helt sajkat går inte att lära sig. Jag fattar inte ens vad formerna betyder! vad är subjontif, plus-que-perfait, conditionalis, imperatif?? Någon som vet eller? Skicka ett brev i så fall och märk det med franska tempusformer. 
   Det var bara det jag ville säga, höhö. Typiskt mig att blogga när jag har sjukt mycket plugg. Det är alltid så, att man bloggar när man egentligen måste plugga. Ganska onödigt alltså. Men jaja

//Tesse


i höstas



Tänkte bara lägga upp en jättemysig film från typ september? oktober? november? Haha jag vet faktiskt inte, det var i höstas i alla fall. Då vi inte hade gått många månader på södra latin och inte känt varandra alls länge. Nu har vi ju känt varandra i ett heeelt halvår haha, det är inte så mycket det heller egentligen, knäppt!

CREDS: Eddi! (hon är förresten ett undantag för henne har jag känt längre än ett halvår hihi)

// Anita

Romme




kompaktkamera-kvalitet....

Romme igår var asnajs! Härliga människor, härligt väder och en härliga backar, vad kan gå fel liksom? Jag har börjat gilla att åka snowboard så sjukt mycket, eller jag har ju alltid gillat det men det blir bara roligare och roligare verkligen! Hoppas på en lika bra resa nästa år. Sen ska jag ju till sälen på sportlovet också!

Jag skulle verkligen vilja dela en lägenhet på söder med någon kompis just nu. Skulle vara så grymt härligt. Blir ibland lite trött på förorten, på pendeltågen och lite folk här. Fast det är ju fint och mysigt och så, men söder är ju söder liksom. Synd att det ska vara så dyrt bara, haha.

// Anita


change

Hej!
Jag är inne i värsta filmperioden just nu haha. Ser massa filmer och äter godis ungefär.

Det är mycket kompisar som försvinner ur mitt liv just nu känner jag. Om några år kommer jag säkert ha glömt bort dem helt. Mycket som har förändrats även fast det inte är till det sämre, men ändå tråkigt att det som var inte är längre ungefär. Om någon hänger med på vad jag menar. Men det blir väll så när man är typ 16. Vänner kommer och går höhö. Nej men jag är lite ironisk här. Skumt inlägg.


ja vad ska man säga? En väldigt skum bild på mig för tusen år sedan eller något

Var i romme igår! Åktes skidor hela dagen, vi lyckades faktsikt åka tio pers samlade i över en timme tror jag, även fast alla åkte olika fort och ville åka på olika ställen. Ganska bra jobbat tycker jag. Många backar blev det alla fall.

//Tesse


Jag = nästa Einstein? Tydligen inte


Haha jag gjorde IQ-test på mensa.se. Blir nog inget Mensa för mig då.. men tydligen så är mitt IQ högre än 90 %av befolkningen, najs! Haha jo men det är säkert sant (Y)

Ganska najs dag idag. Lyckades få sällskap hela vägen hem också! Så fort jag sagt hejdå till någon så träffade jag någon annan att prata med, sammanlagt under hela resan blev det typ 8 pers haha.

Imorgon är det ROMMEEE. Astaggad på att samlas vid zinken 6.00! Borde kanske gå och lägga mig nu direkt.

// Anita

 


Cake


Tårta är gott.

Helloo bloggen. Jag sitter här och funderar över varför jag alltid fryser om bara höger hand och höger fot? Väldigt skumt faktiskt, som att min högra halva inte tål kyla lika bra?

Idag fick vi spendera 30 minuter på att fylla i en typ 15 sidors enkät om hur vi mår. Det var askonstiga frågor som typ "har du på senaste tiden kännt att du tappat tron på dig själv?" och typ massa invecklade frågor om ens psykiska tillstånd och sånt. Väldigt segt måste säga. Jag sa liksom "Jag mår bra, får jag gå hem nu?", men läraren tyckte inte det var en lika bra idé tyvärr.

Romme på torsdag! NAJS

//Anita

ja det här inlägget skulle då postas igår... men så blev det visst inte.