Den stora frågan.

Ska jag gå till skolan imorgon eller inte? Känner mig fortfarande lite kalvkrasslig men det är ju jobbigt att missa. Men vi har bara tre lektioner imorgon, matte, idrott och spanska. Matten kan jag jobba ikapp lätt, på idrotten ska vi jonglera (HAHA!), spanskan borde iförsig vara bra att gå på eftersom vi har världens prov nästa vecka(?) men jag har glömt läxan i skolan och inte kunnat göra den hehe.. plus att vi slutar 16. På torsdag är det romme också, så jag vill gärna bli helt frisk tills dess! Så jag stannar nog hemma.

När jag är sjuk orkar jag typ inte göra någonting överhuvudtaget. Igår sa jag att jag skulle kolla på massa filmer, jag såg en kvart av finding neverland och sen märkte jag att jag faktiskt hade sett den innan. Var, när eller med vem har jag ingen aning om. Jag är på något sätt dålig på att kolla på filmer. Jag har svårt att koncentrera mig på handlingen så jag fattar typ aldrig filmer som är något djupa eller invecklade. Fantasy och science fiction-filmer kan jag bara glömma. Jag kan typ inte kolla på film själv heller, tycker bara jag slösar tid. Så jag är typ världens mest filmoallmänbildade människa också. Säg vilken film som helst och jag har troligtvis inte sett den.

Hela dagen har bara försvunnit idag, fast jag har typ inte gjort något speciellt alls? Sovit, facebookat, kollat bloggar, letat runt efter meningslösa saker på google och youtube, ätit choklad, pluggat (lite faktiskt!), snorat och nysit(hehe), lyssnat på musik, pillat sönder mina torra läppar och pratat i telefon med jenny i typ en timme. Det sistnämnda var väldigt trevligt iallafall, det var ett tag sen sist.

Jag och jenny på allsång i somras

Nu ska jag äta (gudomligt god) kladdkaka!

Lite bildbrist hehe men jag lyckades ändå hitta rätt passande bilder, trots att de är typ ett år gamla (och har kompaktkamerakvalitet..)

// Anita

PS. Vad trevligt att tesse har bloggat! Efter att jag skrivit nio(!!) inlägg i rad haha...
(och om du läser det här, logga in på msn!)


Jo jag vet att jag inte har gjort inlägg på elvatusen år

Hejsan hoppsan
Jo jag vet att jag har råkat att inte skriva på jättelänge. Det bara blev så haha, jag har börjat på massa inlägg men alla blev bara dåliga så jag slutade efter typ en mening varje gång. Det bara snöar och snöar, men egentligen tycker jag ju att det är rätt mysigt med snö, så vem bryr sig? Snö är kul. Nästa vecka kommer bli asskön har jag kommit på helt själv, för på torsdag blir det ju romme och sedan på fredag så åker vår käre historialärare till berlin och eftersom den enda lektionen vi har på fredag för utom två långa historialektioner är engelska så kommer jag alltså börja klockan 20 i två på fredag. Hur bra som helst, det blir nästan som en fyradagars helg yes!

I fredags var vi hemma hos Jenny och åt rostade mackor, vilket var himla mysigt. Vi hade köpt lite chips med så jag provade och lägga chips på rostmackan... Det smakade bara lite knastrigt. Liksom en extra knastrig rostmacka med saltsmak. Alltså alla mina kompisar i klassen bor typ över hela stockholm nu, så man får värsta hyperkollen över hela stockholms län haha. Typ intressanta ställen som spånga osv. Haha.


Här är för övrigt en av de sötaste filmer jag har sett. Jättegullig film från 70talet där alla åker omkring på moppar i flashiga kläder. Det mobbade e ju att alla typ har på sig samma kläder som man har nu haha. Lite roligt sådär. 


Här är en bild från flottsbro som jag egentligen skulle ha laddat in för typ två veckor sedan... Haha. Anita och jag hade roligt i alla fall. 

//Tesse

 

Fräscht

Här sitter jag med mina glasögon(typ första gången någonsin jag använder dem..) och snorar (myyys). Förkylningen blir bara värre bläää, orka bli sjuk på helgen. Det är tack vare den här dumma kylan som aldrig försvinner, och jag kanske får inse att det är för kallt att bara gå runt med strumpbyxor hela tiden.. får köra på dubbla par åtminstonde. Det var ju mysigt med en riktig vinter sådär vid julafton men NU RÄCKER DET SERIÖST. Jag vill ha sommar <3

Här kommer en bildbomb från sommaren 09.















Minnen <3
// Anita


Jag vill ha sommar

Gårkvällen/natten spenderades med:


+



+ världens sötaste chihuahua Curtis.
Gamla bilder, den ena från innan klassfesten(fett taggade haha) och den andra från någon filmkväll i bromma i höstas, men rätt personer iallafall.
Det var askul igår och nu tänker jag bestämt skaffa mig en chihuahua i framtiden. Curtis är den sötaste lilla sak jag sett på länge, funderade starkt på att "råka" ta med mig honom hem.. hehe.

Jag känner mig förkyld... får inte bli sjuk! Så det blir nog att stanna hemma idag. Men det blir nog inte så illa, har planer på att baka kladdkaka(äntligen) och ta mig tid till att se massor av filmer som jag har haft hemma jättelänge men fortfarande inte sett. Typ seven pounds, bedtime stories och finding neverland som jag fick av moa för typ hundra år sen. Kanske borde klämma in lite plugg också.. vi får se.

// Anita

Lalala


Ögon är ganska läskiga på nära håll och mitt hår ser alltid väldigt rödaktigt ut i systemkameror..

Jag hatar bromma btw. Inget personligt (hur personlig man nu kan vara mot en stadsdel?), det är fint och så, men det tar sååå lååång tid att komma dit. Men man får väl offra sig för sina kompisar, speciellt när det är födelsedagsfirande!

Jag är fett sugen på kladdkaka, har varit det i flera dagar nu och jag har sagt "idag ska jag baka kladdkaka" typ varje dag nu. Men idag var första dagen jag faktiskt hade tid. Men sen kom jag på att det inte är så himla smart att göra en och sen lämna den här hemma medan jag sticker till bromma över natten liksom, om jag känner min familj rätt så är den troligtvis borta när jag kommer hem. Så ingen kladdkaka för mig buhu.

Nu måste jag äta, fixa mig och dra. *hoppas tågen inte är hundra år försenade bara*

// Anita

stora problem

Imorgon har jag sovmorgon till 10.35. Underbart! tänkte jag, tills jag märkte att mina bussar bara går en gång i halvtimmen vid den tiden. Så jag får välja mellan att komma till södra station 35 minuter innan, det känns fett ovärt, eller så kommer jag till stationen 5 minuter innan och får springa till skolan (i förutspådd snöstorm..) och sen troligtvis komma försent till matten och bli tvungen att sitta på någon mobbad plats. Jag har ingen lust att offra en halvtimmes sovmorgon... men samtidigt så har jag kommit försent ett par gånger redan. JOBBIGT!

Juste alla 94-or, det är öppet hus på södra latin imorgon från 17.00 till 20.00(?) Södra är fett bra, så kom hit!

Vi ses där.
// Anita


modevisning

Har jag sagt att jag älskar Andreas Wijks blogg? Eller att han är typ världens sötaste bloggare? Juste jag skrev till och med om honom för ett tag sen. Upptäckte iallafall honom för typ en månad sen och är helt fast.

Igår va det fredag. Fredagar är najs, fast inte lika najs som förut då vi slutade 12.50. Nu slutar vi istället 14.30 med 2,5 timmes datakunskap... Det var otroligt segt. Sen fikade vi iallafall någon timme på fåtöljen, allt är så himla gott där. Han som jobbade där försökte skämta massor och lura oss hela tiden.

Sen fick jag och josefine reda på att Andreas Wijk skulle gå modevisning på östermalmstorgs tunnelbanestation om en timme! Själklart så drog vi dit. Vi blev helt knäppa när han kom ut, och han var till och med sötare i verkligheten! Jag kände att jag skämde ut mig totalt och framstod som världens jobbigaste, töntigaste fnissigstalkertjej när vi stirrade på honom hela tiden och sen gick fram till honom och ba "Vi älskar din blogg!!" haha. Men jag ångrar mig inte en sekund för vi fick ju prata med världens snyggaste bloggare? Då får man vara töntig. Han va jättesöt och sa typ "Ååh tack så mycket! vad glad jag blir!" men sen var han tvungen att gå.
Behöver jag ens säga hur arg jag är över att ingen av oss hade kamera med sig??

HAHA titta vad jag hitta nyss?



// Anita


Jag har tydligen varit mörkhårig

Jag måste faktiskt säga att det var väldigt skönt att få sova ut inatt haha. Kändes lite skumt att komma till skolan vid 11.

Imorgon har jag och min grupp en 25 minuters redovisning om heliga birgitta... är inte så jätte taggad på det.

Jag har nästan glömt bort hur mörkt mitt hår var precis efter att jag färgade det i mars 09.

Saknar det lite faktiskt.

Nu ska jag göra smoothie och sen lägga mig i sängen och läsa i min engelskabok.
// Anita


helvete

jag har försovit mig två timmar. Stirrade på klockan i typ en evighet för jag fattade inte hur den kunde vara 9.30! Jag vaknade alltså samma tid som jag börjar. Bra jobbat! Det är inte ens någon idé för mig att komma på matten nu.. får undvika min mattelärare resten av dagen hehe....

Min väckarklocka är elak! Den fungerar typ varannan dag.


Anitar

Vad gör jag när jag egentligen borde plugga? Jo jag sitter och gör om mig själv till en na'vi figur från avatar. Fullkomligt normalt.



Det är första gången jag gör något sånt här i photoshop, brukar bara ändra färg och kontrast och sånt, så döm inte bilden för hårt haha. Men det var väldigt kul faktiskt. Fick inspiration från nevnarien. Fast jag försöker undvika att jämföra hennes bild med min..

// Anita

Lördag

Idag har jag träffat josefine (eller som hennes lillebror föredrar att kalla henne, joseful! Hahah förlåt men jag älskar det smeknamnet, så klockrent!). Vi började med en rundvisning och fika i centrum, första gången hon var i "mina trakter". Hon åkte från stället där det inte finns en enda mcdonalds eller någon snabbmatskedja överhuvudtaget till stället där mcdonalds är medelpunkten, alla ungdomars heliga plats. Typ. Haha.
Sen skulle vi fixa lite med vårt svenskarbete hemma hos mig, och vi fick verkligen otroligt mycket gjort... Eller ja det är det vi ska säga till agnes, person 3 i gruppen, iallafall (a). Vi spenderade tiden på mycket mer nödvändiga saker hehhe.

Tesse har ju då skrivit om avatar redan. Jag är inte så mycket för fantasy egentligen men det går inte att neka till att den var grymt coolt gjord. Jag var verkligen helt inne i filmen i slutet och glömde liksom bort att jag satt i en biosalong. När den var slut var jag allmänt sur på mänskligheten och sörjde att det inte fanns någon avatarvärld på riktigt haha. Alla djuren var ju fett coola.


"buhu imorgon är det söndag och jag har jättemycket plugg"

"jag orkar inte"

"men jag är glad ändå.."

haha okej jag borde verkligen sova nu..
// Anita


204

Hejhej! I fredags var allt mycket trevligt men det blev lite småstressigt där på slutet hah. Nej men först var jag ju och fikade lite med Mira och Lisa, vi ska för övrigt starta en cateringfirma hahaha (sälja kakor i alla fall), men tiden går så fort å plötsligt var klockan typ halv fem och jag skulle ju se avatar med Anita och hinna äta innan. Det gick ju ganska sådär bra, haha. Mitt tåg var lite sent Anitas buss var sen, min buss var sen och tillslut så hamnade vi båda på samma buss till heron i alla fall. Vi köpte mat klockan tio i sex när filmen började sex, och satt och åt sushi i biosalongen haha. Men det var kul. Avatar var grym. Idag har jag varit hos Moa med Tessan och ätit tårta. Mycket way på det.

Jag har 204 sidor kvar i gösta berlings saga som ska vara utläst på måndag...

PUSS

//Tesse

Kortis inlägg

Hej!
Jag gjorde en riktig såndär bananskals/serietindningshalkning idag! Hahaha. Asså jag åkte liksom flera dm på isen med ena foten innan jag gjorde värsta hyperhalkningen. Mina men flög upp så högt att dem kickade Lisa på höften typ! Ganska pinsamt alltså.

//Tesse 

guess I'm not the fighting kind


I wake up,
it's a bad dream,
no one on my side.
I was fighting,
but I just feel too tired
to be fighting.
Guess I'm not the fighting kind

Keane - Bad dream


Tänkte bara lägga upp en galet underbar låt (lyssna!) mitt i allt pluggande.
Hur kan jag ha missat detta band? Tydligen är de typ lika stora som coldplay i storbrittanien.

NU: Åter till svensk politik.
// Anita


Gladgladglad

Idag har varit en fett bra dag! Lite sorligt för jag hade min sista bildlektionen någonsin i mitt liv typ. Men jag avslutade kursen med ett mvg i betyg så jag är ganska så överlycklig. Blev faktiskt helt ok-nöjd med min akryl målning också och det är VÄLDIGT ovanligt. Den fick mamma nyss i födelsedagspresent och hon typ tappade hakan för hon trodde verkligen inte att jag hade målat den själv så nu vill mina föräldrar sponsra mig med färger för att jag ska måla fler saker haha. Det är väldigt trevligt. Inte för det jag gör är så himla konstnärligt eller kreativt eller så, men det fattar ju inte dom hehe.

Jag höll på att få typ ett nervöst sammanbrott när vi skulle få tillbaka våra samhällsprov. Jag har varit sjukt nervös för dom jättelänge, drömde till och med att jag va den enda i klassen som fick g... haha. Mobbat. Men till min stora förvåning så fick jag mvg! YES!

Sen var jag faktiskt ganska duktig på gympan... för att vara jag iallafall.

Sen vann jag på achtung för första gången idag! Hehe.

Såna här bra dagar kan inte ens sura gnällkärringar i datasalen förstöra.
Vår spanskalärare sa mjölka istället för amma idag haha. Det var kul.

// Anita


Glee club

Hej!
Tänkte göra ett inlägg igår men sen så tänkte jag att då måste jag hämta kameran och ladda in bilderna från flottsbro och det orkade jag ju inte så alltså blev det inget inlägg igår. Nu har jag forftarande inte laddat in bilderna men jag gör ett inlägg whatever som ni ser. Skolan var riktigt trevlig idag, vi hade ingen matte och sådär. Jag har börjat kolla på Glee också förresten. Ganska mobbad men väldigt bra serie i alla fall. Sedan måste jag också påpeka att jag inte har sett Avatar ännu! Känner mig som ett offer ungefär, eftersom det visade sig på vår engelskalektion att det bara är åtta stycken i hela klassen som inte har sett den. Haha. Saken är ju också att jag tror att jag skulle tycka den var jättebra. Så när denna vecka är slut ska jag ha sett den där filmen.

Jag har ett par lila jeans. Imorgon ska jag ha på mig dem.

//Tesse

If I only could, I'd be running up that hill

Min nya spotify lista är typ bäst. Den har äntligen blivit uppdaterad sen augusti woho!

Förresten så är jag käääääär. I denna person. Han är typ världens sötaste, fler killar borde blogga tycka jag.

Imorgon blir det snowboardåkning för första gången sen förra vintern, naaaaajs!


Vemdalen09. Har saknat min fina bräda<3


Lite bra musik:

Placebo - Running up that hill.


Keane - Is it any wonder?


A-ha - Take on me (typ världens härligaste låt haha!)


// Anita

 


Chokladet var väldigt gott.

Jag har varit inne och läst lite på egoinas blogg och det hon skriver om grammatik och stavning. Jag måste erkänna att jag är ganska petig när det gäller sånt. Jag stör mig så otroligt mycket på när något är fel men jag kan inte hjälpa det. Fast jag själv skriver ju inte perfekt i bloggen heller. Ibland skriver jag "dom" för enkelhetens skull och jag sätter alltid ihop "iallafall" och "såhär". Det händer också att jag fortfarande säger "tröck" när jag ändå hör att det låter väldigt fult. Det är ju en vanesak liksom, det är ju svårt att ändra sig när man har sagt på ett visst sätt hela sin uppväxt och sen kommer någon helt plötsligt och säger att det är fel.

Man slarvar ju såklart lite i bloggar trots att man vet vad som är rätt och så. Men "mej" och "dej" skulle jag nog aldrig i mitt liv kunna skriva.

En sak som jag har svårt att acceptera är att det är fel att säga "du är bättre än mig" och att det rätta är "du är bättre än jag". Men jag börjar vänja mig och reagerar faktiskt på när folk skriver/säger fel.

Men något jag alltid blir lika förvånad över är att man säger vissa saker annorlunda i t ex skåne. Som egoina skrev, att hon säger ett choklad. DET LÅTER SÅ FEL! Tänk liksom; Jag ska köpa ett kexchoklad. Eller; Vem åt upp chokladet? HAHAHA.

Jag har hört att man säger en paraply på vissa ställen också. "Jag behöver en ny paraply" liksom. Helt stört.

Fast det roligaste måste ändå vara att jag kallar julgranskulor för julgranspumlor i typ norrland. Haha! Pumlor liksom, var kommer det ifrån?

Sorry för ganska meningslösa inlägg idag.
// Anita


Trollen, djävulen och kungen av Rom.

Talesättet "när man talar om trollen" är ganska knäppt har jag kommit fram till. Varför troll liksom? Och på engelska säger man ju "speak of the devil". På spanska säger man "hablando del rey de Roma", alltså när man talar om kungen av Rom. Jag menar vad har trollen, djävulen och kungen av Rom gemensamt? Det är ju en ganska märklig blandning.
Med hjälp av wikipedia hittade jag talesättet på andra språk. Dem handlar om allt från vargar, tigrar, åsnor och hundar till solen och ondska.
Men det japanska måste ändå vara bäst; "uwasa o sureba kage" med översättningen "Gossip (about someone) and he will appear". Enkelt och rakt på sak liksom.

Som ni märker är jag ganska så uttråkad nu. Sista dagen på lovet, är sjukt trött för jag har lyckats vända på dygnet(åt fel håll alltså) de sista dagarna och så känner jag mig lite halvt förkyld. Orkar inte göra något speciellt idag. Borde plugga lite också...

Igår var iallafall en väldigt mysig dag, träffade tesse, malin och jenny och vi gick runt i stan lite. Fikade på muffin bakery där jag åt en ganska så underbar hallonpaj. (Jag gillar inte muffins)
På kvällen hyrde vi film, åt chips och sjöng lite lips. Typ singstar. Lite jobbigt att jag var så sjukt trött bara, gick hem ganska tidigt.


Hej fjortispose och hej ny mössa! 35 spänn.
Jag tror det är dags att klippa min lugg..


Tesse har lärt mig att virka, men går lite sådär....


Kvack.


snygging.


Mami är snäll!

Det var ett tag sen jag la upp webcam bilder. Jag har inte ens fotat med den sen i maj. Men som sagt så är jag övertrött och vääldigt uttråkad just nu.

// Anita


Rosa och Blå

Tesses pappa är snäll. Han bara kom in helt random och gav oss läppbalsam.



Anitas är den rosa och Tesse är den blå. Så ni vet alltså.

//Anita & Tesse

@pea

Hejsan
Det är ganska knäppt att logga in på playahead när man inte har varit inne där på två år. Ganska sjukt att det fortfarande är folk som är 93or som är ganska aktiva? Haha. Lite mobbat sådär, de flesta har ju bara kvar sina användare fast de inte har varit inne på jättelänge.
Vi hittade Jennys profil som hon hade för jättelänge sedan,

Fett länge sedan.

Nu måste vi dra!
//Anita & Tesse

Årscirklar och sånt

hejsan hoppsan, tesse och anita här. Vi sitter här hos anita och pratar om hur roligt det skulle vara att åka på någon resa med kompisar. Typ på påsklovet eller nått. Men var? hur? Det är ju jobbigt när man är under 18 och så, men något borde väl funka. Sjukt kul ju. Men sen så får det ju inte vara för dyrt heller. Det är ju typ billigare närmare men närmare kan ju bli lite tråkigt också, skulle vara mycket roligare att åka till grekland eller något. Men danmark kanske är kul? Det blir ju inte dyrt alla fall. Haha. Eller typ skidresa, nån weekend eller något? Hm, jobbigt det där. Hah.

Idag har vi varit i farsta. Fast vi shoppade inte så mycket, vi gick mest runt överallt och pratade. Vi pratade typ oavbrutet hela tiden, så blir det när man inte setts på två veckor. Ibland så blir samtalsämnena lite knäppa också, som när vi började prata om hur våra årscirklar ser ut. Alltså man tänker ju ett år som en cirkel i huvudet, och så förklarade vi hur just våra cirklar såg ut. Det är ibland lite fel proportioner i cirklarna, som att man tror att sommaren är typ jättelång och så. Ibland så fastnar man också i cirkeln. När man liksom tänker att man är typ på septemberstället i cirkeln och så helt plötsligt är det julafton. Det är fett jobbigt.



Vi ser så himla roliga ut på den här bilden... NOT.

// Anita & Tesse

manga mood








hej!
jag kom inte lite i the mangamood där i fjällen haha. Nä men jag ritade lite manga när jag var typ 11 och sen har jag inte gjort det sen dess, så det var ju ganska trevligt haha. Hur som helst jag säger bara vaaaaa till terminskort plus??? ofta 1510 spänn?? Dom har höjt med typ 300, kul!
Jaja PUSS

//Tesse

!!!!!

Mitt rum är äntligen klart! Började med att flytta ner på höstlovet så jag är väldigt glad över att det äntligen är över. Förresten så är det jätteroligt med storstädning, när jag packade ner alla mina saker så hitta jag fett mycket pengar som jag inte visste att jag hade och blev jätteglad. Sen glömde jag typ bort dom och hittade dom igen alldeles nyss när jag packade upp allting och blev jätteglad igen haha.

Det är ju alltid roligt att titta igenom gamla minnen, dagböcker och sånt också. Jag älskade att skriva olika berättelser och sånt, typ som noveller. HAHAHHA jag hittade en som jag skrev när jag var typ 10, jag höll seriöst på att dö av skratt när jag läste den. Den var ungefär i den här stilen; "Jag satt på bussen med min bästis carro och sen gick två killar på och jag kollade på en av dom sen kände jag massa fjärilar i magen och jag förstod att jag var kär i honom!!! Han log jättestort mot mig och jag blev jätteglad för jag förstod att han var kär i mig också!!!" Sen typ "Jag brukar inte bry mig om mitt utseende så mycket, sist jag gjorde det var när jag var kär i sebbe i min klass men sen så fick jag veta att han var kär i madde då slutade jag bry mig. Men nu när jag är kär i patrik(som busskillen tydligen hette) så måste jag börja bry mig igen!!!!!". Och ja jag använde så många utropstecken... Observera att jag hittade på den här historian och inte var med om det på riktigt haha.



// Anita


Jag älskar skidor

TESSE ÄR HEMMA. Bara det säger väll allt huh? Förresten har jag åkt skidor varje dag i fjorton dagar vilket ju är grymt i sig. Jag menar, det kan helt seriöst inte bli bättre. Eller tretton och en halv dag måste jag väll erkänna eftersom jag tog fram snowboarden en eftermiddag. Haha. Jag kände mig så mobbad när jag åkte snowboard eftersom halva backen körde om mig! Kände mig som sveriges störta idiot så därför gick jag ganska snabbt hem med den igen och satte på mig mina trygga skidor igen haha. Hur som helst, ja nu är det 2010 vilket också är ganska trevligt, lite tråkigt är det ju att sommar10 inte direkt ser like häftigt ut som sommar09 eller 08 man får väll säga sommar2010 i sommar antar jag.

IDIOTER.
//Tesse

Inlägg nr 1 år 2010...

... och inlägg nr 300 i bloggen! Vilket fint litet sammträffande. Eller nått.

Jag inleder året med en sån där lista som alla har gjort, vill ju inte vara sämre.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? yes det gjorde jag. Är det meningen att man ska skriva vad också?
2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer inte ihåg om jag hade några..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Om faster räknas som vän haha
4. Dog någon som stod dig nära?  Nej, är väldigt glad över det!
5. Vilka länder besökte du? Storbrittanien (london), polen
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Året har varit asbra, klart det alltid kan bli bättre men jag har verkligen inget att klaga på.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Troligtvis inte många datum haha, men händelser som coldplaykonserten, popaganda, galet roliga fester, mysiga filmkvällar, när jag började gymnasiet och många fler!
8. Vad var din största framgång 2009? Betygen, kom in på södra latin, bättre självförtroende.
9. Största misstaget? Kan väl vara att jag är lite feg i vissa situationer.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Bara förkyld typ
11. Bästa köpet? Ojoj sånt här ändras från vecka till vecka, men just nu en svart stickad asmysig tröja från hm.
12. Vad spenderade du mest pengar på? fika! kläder, mat, snacks(fult ord) och sånt.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Såklart! Mycket gjorde mig glad. Familjen, vännerna, fina komplimanger mm.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? svårt.. men typ dustland fairytale(hihi), all musik från popaganda + coldplay. Lite radioplågor och sånt också.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har verkligen jättesvårt att komma ihåg mitt humör under hela året, men jag tror absolut på gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? De senaste månaderna; träffat the old gang.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat pengar på fika.. fast näe det är lätt värt det!
18. Hur tillbringar du julen? Hemma med familjen med massa mat och fina presenter!
19. Blev du kär i år? jobbig fråga, men nej inte direkt..
20. Favoritprogram på TV? Om jag bara får välja ett så säger jag OC, även fast det inte ens går på tv längre haha.
21. Bästa boken du läste i år? Jag kommer inte ihåg vilka andra böcker jag läst förutom twilight haha?
22. Största musikaliska upptäckten? Johnossi och white lies är oslagbara i den här kategorin.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? jag kommer inte ihåååg! känner mig hemsk. Typ ett kamerastativ... oc-säsonger.
25. Något du önskade dig men inte fick? tror inte det.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? åt sushi! haha
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Man ska vara glad för det man har!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Den är asnygg i teorin, försöker så gott jag kan i praktiken..
29. Vad fick dig att må bra? vänner, djupa samtal(haha) och musik.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? hehe lite olika. Kan inte förneka robert pattinson, aaron johnson, cam gigandet, adam brody (sööööt) och några andra i olika perioder.
31. Vem saknade du? Syster, Magda och lite personer man tappat kontakten med..
32. De bästa nya människorna du träffade? Många! Orkar inte skriva alla namn men speciellt 8 personer i klassen ska känna sig träffade här<3

Det var galet svårt att fylla i den här listan måste jag säga, jag har typ minne som en guldfisk. Kommer typ bara ihåg de senaste 3-4 månaderna haha.

Nu ska jag sova.
// Anita