Internet cafe

Anita har hittat internet igen! Ett till inlagg utan bilder och de tre sista bokstaverna i alfabetet.
Iallafall sa har det inte hant sa jattemycket, jag har mest tagit det lugnt. Har traffat min kompis magda varje dag i en vecka. Hon har lart sig saga bajs och tycker det ar jatteroligt haha. Det marks inte att hon ar 18 direkt. igar akte hon och nasta gang vi ses ar om ett ar:( Vi har bestamt att hon kanske ska komma till sverige i juni nasta ar, det skulle vara sjukt kul!

Sen har jag varit pa brollop. Hade aldrig traffat brudparet eller nagon av de 120 gasterna nagonsin forut men det var jattekul anda. Larde kanna lite slakt och sa. Jag ar valdigt tacksam over att vi larde oss dansa lite pardans i skolan forut, det kom till nytta nar man blev uppdragen pa dansgolvet. Jag dansade lite med brudens yngre bror, jag tror att han ar min syssling, och sa dansade jag en gang med brudgummen haha. Det var jattekul faktiskt, och sa fick jag anvandning for min balklanning igen.

Just nu har vi akt fran landstallet till huvudstaden for att shoppa lite, fixa lite grejer och traffa min alldeles nyfodda kusin:) Snacka om att jag har saknat civilisation. Ni skulle se stallet jag bor pa har. Omradet bestar av tre gator dar typ alla kanner alla och vagarna ar inte ens asfalterade. Det finns i alla fall en sjo typ hundra meter bort. Men jag alskar det har stallet i alla fall, jag har varit har typ varje sommar i hela mitt liv.

Jag saknar sverige sjukt mycket samtidigt som jag inte riktigt vill aka harifran.
Om nagon har missat det sa ar jag i polen forresten. Jag kommer hem pa mandag och bloggar da.

Saknar alla jattemycket!
// Anita


Ska till landet igen imorgon, men idag är jag hemma



Hej hej
Är hemma från landet över dagen bara och så kom jag på den snillerika idén att göra ett blogginlägg. Visst är jag smart ibland? Landet är ganska tråkigt, ungefär sitta i stolar och gå och bada. Sen fanns det inte så mycket mer att göra där. Men jag har ändå shoppat, trots att staden där är i size jätteliten så lyckades jag hitta lite stuff faktiskt. 

Snart kommer Anita hem från polen och då kan hon börja blogga igen, det är bra. Vår design är fulfulfulful för övrigt. När båda vi är hemma Anita så måste vi verkligen fixa den.

Puss och kram vi hörs i augusti

// Tesse 


Anita har hittat internet!

Hej bloggen! Jag sitter hos nagra slaktingar just nu och har hittat internet! Tangentbord utan de tre sista bokstaverna ocksa men jag hoppas ni forstar. Jag har det skont har men saknar valdigt mycket saker. Speciellt alla kompisar, det ar sjukt jobbigt att typ inte ha nagon kontakt med omvarlden nar jag e har. Sms kostar ganska mycket tyvarr och dom har tagit bort det narmaste internet cafet som jag brukade ga till ibland. Jag ar sjukt avundsjuk pa alla som har sett harry potter filmen nu, jag tankte se den har i polen men den har inte premiar forran den 24e! Jag blir sa sur!

Min tvaariga kusin ar grymt gullig! Pratar hela tiden och upprepar vad alla sager. Bada mina fastrar ar gravida ocksa sa nasta ar kommer det finnas tre stycken smattingar har:) Den ena ska foda imorgon!

Igar fick jag antligen traffa min kompis magda som jag bara traffar en gang per ar! Det ar verkligen for sallan, vi har alltid sjukt roligt tillsammans.

Juste jag har klippt mig ocksa. Ar valdigt nojd for det ar mycker mer uppklippt sa jag har typ jattetunt har nu! Sa himla skont att slippa typ halva haret. Jag sorjer langden lite ocksa, det ar inte sa jattemycket kortare men anda lite.

Det ar inte sa jattestor chans att jag hittar internet igen men om jag gor det sa hors vi da. Annars skriver jag nar jag kommer hem, den 2 augusti. Nu blir det har ett trakigt inlagg utan bilder men jag var verkligen tvungen att skriva av mig. Jag saknar verkligen att blogga. Men tesse har iallafall bloggat bra medan jag har varit borta.

Saknar alla sjukt mycket<3
//Anita

Kommer sakna dig väldigt jättemycket

Hejhej
Jag såg harry potter och halvblodsprinsen idag. Den var sjukt bra, även om jag inte gillade början så mycket. Det var så fel alltihopa i slughorn´s hus osv, det fanns liksom ingen magi. Men sedan blev den sjukt bra och jag gillade verkligen hur de hade gjort slutet på filmen.

I filmen tar de fram väldigt mycket saker som man bara kan ana och gissa när man läser boken. Alla dessa saker väldigt tydliga  i filmen vilket på ett sätt gör det hela mer självklart inför sjunde delen.

Förresten så hade de en recension om filmen idag i DN. Måste bara säga att hon som har skrivt den har missuppfattat poängen och meningen med hela filmen. Egentligen med hela harrypotterserien.

Imorgon åker jag till landet. Vilket är inteinteinteinte kul.

Pussochkram

det blir inget mer bloggade nu på kanske två veckor, då Anita kommer hem från polen, så nu blir det dött här ett tag.

//Tesse

paljetterich



way på nytt linne.

Jaja nu ska jag sova väldigtväldigtväldigt snart.

//Tesse

Theresedagen





hejhej
One day med min vän Tessan idag. Vi hade kulkul. Va inne stan ett tag först å shoppade lite, jag köpte ett paljettlinne från HM som var på rea mycket wayway på det. Sedan gick vi hem till mig och försökte få alla trollkarlskort i harry potter och de vises sten datorspelet. Hm, det där spelet är nog till för 10åringar. Och ändå sitter vi och kör. Tessan och jag e lite töntiga ibland asså, men vi klarade faktiskt nästan hela spelet så woho på oss.

Pusspuss

//Tesse


rubriken är det viktigaste


Jag råkade gå förbi en second hand idag som jag var tvungen att gå in i och eftersom jag var med mamma så fick hon också följa med haha. Hon tyckte det var så roligt, not. Men jag köpte i alla fall en tröja som e fin.


Hitta en rosa väskor med pärlor på i min garderob. Undra va den kommer ifrån?

Jag är sjukt trött för tillfället eftersom klockan börjar närma sig ungefär ett eller nått. Men ja? Gå och lägga sig är ju ganska tråkigt så det är ju lite onödigt. Tänk att man sover typ en tredjedel av sitt liv? Det är ganska sjukt hur mycket tid man använder till något så tråkigt egentligen. Fast ja, utan sömn hade det ju aldrig blivit en ny dag och ny morgon på samma sätt, och det hade nog blivit ganska enformigt. Så sömn är väll ganska bra. Tänk och födas med en dålig dag liksom? Och så fortsätter dagen hela livet. Kul liv. Vad rolig jag är. Men hur som helst är ju en ny dag alltid en start på något nytt och det är bra. Eller nått.

Nu ska jag nog sova i alla fall snart tror jag,

Puss och kram
//Tesse

och så var det morgon igen


Tesse vaknar och tittar ut.



Lite kludderkludder.

Snart ska jag springa ut genom dörren. Lennart tycker nog att jag är typ jätteseg. Men det blir nog bra, puss på dig <3

// Tesse

tre sommarmånader är allt vi får




Åh det finns inget mysigare än sommarkvällar. Det blir aldrig mörkt och man kan sitta i en tjocktröja hela natten om man vill. Svensk sommar slår typ allt egentligen. Kvällsol. Vatten. Mysiga dagar i stan. Svenska sommaren är en speciell årstid som jag inte ens skulle skippa för thailand. Eller grekland. Eller italien.

Pussar och kramar

// Tesse

pusshej







Hej på er alla
Idag har jag varit en stund vid vattnet, men eftersom det var kallt och kiosken var stängd så drog vi oss snart där ifrån. Jag handlade lite godis senare eftersom jag var så sjukt sugen på smågodis. Älskar verkligen att välja bland alla sorter, synd bara att jag har börjat tröttna på det mesta.

Just nu sitter jag hemma och myser lite, typ läser harry potter och äter godis. Godis är gott och Harry Potter är bra så det är en mycket bra kombination. Harry Potter and the half-blood prince har nu premiär om endast fyra dagar och jag vill se den nu! Ni fattar inte vad jag har längtat efter denna film haha, fatta hur sur jag blev när de sköt upp premiären från november förra året till nu. Tur att det bara är fyra dagar kvar nu i alla fall.

Jag vill ha en typ sjömansmössa, eller något sånt, asså såna som liknar studentmössor men inte är studentmössor. En sådan vill jag ha! Fast jag har letat på massor av ställen, så jag har inga ideér på var jag ska leta längre.

pusshej
Konstigt tomt det blir här när inte Anita skriver.

//Tesse

Tjabba tjena hallå!



Jag klippte av mammas gamla jättefula jeans och hokus pokus blev de till snygga shorts. Ja jag har gul tröja på mig, alla mina snygga kläder ligger i (utanför) resväskan. Förresten så fattar jag verkligen inte hur jag ska få plats med allt, vi ska vara borta i tre veckor och jag har värsta miiiini resväskan. Hur ska de här gå till? Okej vi har ju tvättmaskin där så jag behöver ju inte ta med mig hela garderoben men man vill ju ha alla valmöjligheter?? Åh jag hatar att packa.

Förresten så hittade jag mina gamla blandskivor som jag jättestolt brände själv när jag gick i typ 2an, 3an eller nått. Haha den ena består till hälften av markoolio låtar (jag var helt galen i markoolio när jag var liten) blandat med nicke och mojje (tjabba tjena hallå vi säger så!) och cornelis vreeswijk (hejsan morsan, hejsan stabben, här är brev från älsklingsgrabben..). Lite melodifestivalen och bubbles och sånt också. Det är ganska illa att jag typ kommer ihåg texterna till alla låtar..
Jag har kommit på att jag nästan bara lyssnar på sorgliga låtar nuförtiden. Det kanske beror på att min barndom bestod av riktigt glad, peppande nästan äckligt överpositiv musik? Men sorglig musik är oftast finare på något sätt.

Den andra blandskivan jag gjorde måste jag ha gjort något år senare. Då har min musiksmak utvecklats till britney spears, michael jackson, avril lavigne, shakira, J-lo och robyn haha. Man ser verkligen skilladen mellan de båda skivorna.

Nu måste jag fortsätta med packingen.... ååh det här går inte bra.
// Anita

Tesse har träffat James och Oliver Phelps








Okej detta är så sjukt coolt. Jag har KRAMAT Oliver och James Phelps jag har deras autografer och jag har PRATAT med dem. Så himla sjukt jättejättecoolt och de signade min harrypotterslips. Jag är sjuuukt glad och typ hyperventilerad lite förut. Men asså de va i sverige och jag har träffat dem! Jag dör lite här borta. Shit vad alla skrek när de klev ur bilen haha.

Alltså för att förtydliga lite så var jag och Malin och kollade vid galapremiären för harry potter and the half-blood-prince dit Oliver och James Phelps skulle komma. Och för er som inte vet saker man verkligen borde veta så spelar dem Fred och George i HarryPotterfilmerna. Haha.

// Tesse

Packdag

Idag måste jag packa för imorgon åker jag till Polen i tre veckor. Om en vecka åker Tesse till landet i tre veckor. Så det kommer bli typ två veckor utan någon uppdatering i bloggen tyvärr. Jag och Tesse kommer inte träffas på fyra veckor:(
Väldigt sorgligt det här. Men jag längtar tills jag åker ändå, det är jätteskönt att vara på mormor och morfars landställe och bara ta det lugnt. Det kommer bli jättekul att träffa min kompis Magda, hela släkten och min lilla tvååriga kusin också. Jag träffar ju bara dem en gång per år.

Det jobbiga just nu är packningen, det är så svårt att veta vad man ska ha med sig. Sen måste jag uppdatera min ipod också men jag vet inte om jag vågar ladda ner på grund av den där dumma ipred lagen. Får väl tigga låtar av folk på msn eller nått.


Nu ska jag äta ben&jerrys cookie dough!

// Anita

Just beat it




Jag och malin satte oss på den där muren vid plattan idag och fikade.




Helt plötsligt stod det massor av folk runt hela plattan och vi fattade inte vad som skulle hända


Sen fick vi veta att det skulle vara en dans till hyllning av Michael Jackson, vi hörde om det igår. Plattan var fylld av folk och sen började alla dansa tillsammans till beat it. En hel folkmassa som dansade samma dans, det var riktigt grymt faktiskt.

Har gått omkring och sjungit på beat it sen dess. När jag kom hem sökte jag på Michael på spotify och har lyssnat lite på hans låtar bara för att typ. Det är helt otroligt hur stor artist han var och hur mycket han påverkade människor. Tänk att 1,6 miljoner människor kämpade om biljetterna till hans minneshögtid i LA.

Det var allt jag hade att säga just nu.
// Anita

telefonräkningar





Grattis på födelsedagen lillebror säger jag med lite tråkiga bilder på några ballonger. Men det är trevligt ändå.

Det känns verkligen som att hela livet går ut på att planera framtiden, jag menar vad är anledningen till att jag precis har tillbringat nio år i skolan? För att få en bra framtid. Samma sak med småsaker, som att man lagar mat för att inte bli hungrig, försöker komma på vad man ska göra imorgon eller bara lösa massa problem med hur man ska hinna allt. Hela tiden så är framtiden focus utan att man tänker på det. Lite onödigt att det är så egentligen. Jag menar med mina kompisar så kan man ju sitta i en timme dagen innan och förösöka komma på något roligt att göra dagen efter och oftast slutar det i alla fall med att man bara ses lite random och så gör man lite vad som helst. Snacka om onödig telefonräkning, fast det är ju kul och prata i telefon.

Shit vad jag skirver konstiga saker just nu. Men jaja, det blir nog bra.

//Tesse

så har vi det andra tegelväggsinlägget





Hej!
Här har vi telelvägginlägg nummer två. Springa till buss missa den och sen vänta i en halvtimme vid en tegelvägg var det alltså.

Anita tycker lost låter kontigt, men jag tycker det där med universumknappen låter jättekul ju. 

Asså det enda jag gör när jag är hemma är typ att städa och sova. Kanske äter jag mat också, eller alla fall frukost resten missar jag liksom. Skulle vara skönt å sätta sig och göra ingenting någon gång. Men det lär ju aldrig hända haha. Jag som trodde att det skulle bli typ lungt att ha sommarlov men det är nästan tvärt om typ hets att hinna överallt hela tiden. Fast det e hets att hinna överallt på ett bra sätt, till skillnad från när man gick i skolan då det bara var  jobbig stress.
 
Nu ska jag a kind of kolla lite på tv tror jag. Pusspuss!

//Tesse

Tegelvägg



Dagens outfit fotad framför tegelvägg i centrum under den långa väntan på bussen. Jag hatar när bussarna bara går en gång i halvtimmen och man ser den åka iväg precis när man kommer till hållplatsen..

Idag har varit en ytterst händelserik dag. Eller inte. Haha vi har kollat på typ en och en halv säsong av flight 29 down. Hade aldrig sett det förut men tesse har ju hela boxen nu och jag måste säga att det var bra faktiskt! Typ som en yngre version av lost. Inte för att jag nånsin har sett ett enda avsnitt av lost men det är ju samma princip i alla fall. Har aldrig fattat grejen med den serien, har hört massa konstiga händelser från den som inte direkt lockat mig. Malin berättade typ om någon gång då hela universum skulle gå under om någon inte tryckte på en speciell knapp? Jag tror det var nått sånt. Det låter ju väldigt verklighetstroget... men jaja jag ska ju inte ha förutfattade meningar om en serie jag aldrig har kollat på.. den är säkert bra.

// Anita

Jag älskar att vakna ibland.

Jag tror jag har kollat för mycket på ellamaries blogg den senaste tiden, för i natt drömde jag att jag var gravid! Det kändes sjukt verkligt, jag nöp mig flera gånger i drömmen för att försöka vakna men det gick inte. Fick världens panik när jag satt där med min lilla mage och kunde urskilja bebishänder som stack ut! Haha inte så verkligt när man är typ i första månaden kanske men det var faktiskt en dröm. Gissa hur lättad jag blev när jag vaknade


väntar på att håret ska torka... hinner inte platta det. Ursäkta min sura min, hann inte ta någon bättre bild.

Men nu måste jag springa till bussen, hejdå!
// Anita

Flight 29 Down



Hej!
Ytterst mogen jag är som sitter och kollar på flight 29 down. Men det är ju liksom bra haha. Jag kollade på det typ varje dag förut, när det gick på sommarlovsmorgongrejen för några år sedan. Hahaha.

Allt jag hade att säga för ögonblicket. Vi hörs senare

//Tesse

Här sitter jag och väntar..


Hehe jag känner att mina "djupa tankar kring skor" igår blev väldigt ytliga när Tesse sen kom med sina funderingar, som kanske var liiiite djupare än mina.

Jag brukar vara väldigt dålig på att blogga på morgonen (ja jag kallar det här morgon fortfarande) eftersom jag aldrig hinner, men nu sitter jag och väntar på att min kära kompis Malin ska bli klar någon gång. Så jag har all tid i världen eftersom jag har varit klar ett tag nu..

Jag åt nachos till frukost imorse för det fanns inga flingor. Sen drack jag cola för att mjölken var slut. Känner mig så otroligt nyttig.
Men det är så sommarloven ska vara. Man ska vräka i sig massa onyttiga saker hela tiden och aldrig ha koll på vilken dag det är. Jag och Malin försökte lista ut det när vi pratade i telefon idag och vi kom tillslut fram till att det måste vara måndag för inga föräldrar är hemma.

Så fort Malin är klar ska vi nog dra in mot staden och möta jenny.
Ha det bra
// Anita

pling sa det i huvudet på Tesse

Tesse har lite funderingar.

Jag tycker att det är så konstigt och så knäppt att inte tillhöra något längre. De senaste åren har jag hela tiden vetat vad jag kommer tillbaka till när sommaren är slut. Nu vet jag ingenting. Förut har jag alltid vetat att jag kommer tillbaka till min sjukt irriterande och sjukt bästa klass. Nu har jag bara fyra år med miljoner minnen kvar. Jag menar södertörn var verkligen en trygghet, liksom en säker plats som man återvände till varje dag. En plats man gillade och vara på. Sedan ska man plötsligt säga hejdå till alltihopa och så var det slut med det. Det känns så knäppt bara. Jag har liksom redan börjat glömma så mycket av hur det var och gå där, och allt man tänkte på då, sådant som man inte märkte att man tänkte på när det var nuet. Nu är allt bara minnen som man kommer glömma det mesta av.

När jag tittar på min klass så är det verkligen många som jag har varit väldigt bra kompisar med under perioder men som jag inte umgås med så mycket nu. Jag menar man känner väldigt många i klassen väldigt bra. Det värsta med skolavslutningen var ju att säga hejdå till sådana som man verkligen varit bra vän med men man ändå vet att man inte kommer träffa igen. Det var verkligen hejdå.

Knäppt att jag skriver värsta seriösa texten typ en månad efter skolavslutningen. Men jag har liksom inte fattat förrän nu att vi inte är en klass längre och att jag aldrig kommer tillbaka. Jag menar visst, det är bara en skola. Men det är ändå där jag har tillbringat större delen av min tid de senaste fyra åren. De fyra bästa åren i livet har varit på södertörn. Så det är så jävla sjukt sant att jag kommer sakna det.

Så det var det jag hade att säga idag. Jag är så glad! bara så att alla vet det. Gladgladgladglad.


På denna bild ser jag inte så glad ut. Haha. Men jag är glad ändå.

Puss och kram

//Tesse


Djupa tankar kring skor.

Det är konstigt hur mycket ens klädstil förändras ibland. Jag har alltid tyckt att gladiatorskor är hemskt fula, verkligen jättefula. Jag tänkte att jag aldrig i hela mitt liv skulle gå omkring i dem. Men idag gick jag och köpte ett par och tyckte de var riktigt snygga? Samma sak med ballerinaskor. När alla började ha på sig såna tyckte jag också att de var jättefula och jag kunde inte förstå hur folk kunde ha på sig dem. Sen några månader senare älskade jag de plötsligt och hade flera par hemma. Liksom skornas utseende har ju inte förändras något, det är bara min syn på dem som har det. Förändras synen på saker för att man ser de oftare och oftare? Blir allt snyggare för att man blir mer van vid synen?

Jag har aldrig kunnat tänka mig själv i skjorta heller, och nu har jag köpt två stycken den senaste månaden. Knäppt.



Nu ska jag äta och sen sticka hem till Malin.
Ha det bra.
// Anita

Jag orkar inte alltid komma på en bra rubrik.





Första gången på länge som vi fyra träffades. Jag räknade efter och märkte att nästa gång det kommer att hända är i typ augusti? Då börjar vi olika skolor och olika klasser också. Fett sorgligt. Malin är hemma från grekland nu och är brun som en pepparkaka, och jag blir bara blekare och blekare.

Måste bara kommentera att jag ser sjukt mobbad ut på videoinlägget. Jag får väl skylla på ljuset eller nått.
Förresten så får ni inte tro att det är såhär våran design ska se ut, den är bara tillfällig egentligen. Vi har bara inte orkat/hunnit göra en riktig än. Samma med "om oss"-fliken, den ska vi också fixa någon gång.

Ska väl sova snart nu, pusspuss
// Anita

titta en gris





Hej!
Bild 1. Tesse sitter i en park och Anita tar ett kort.
Bild 2. Jag har en ny kavaj och jag vet att bilden e helt sjuk.
Bild 3. Jenny har snott min kamera hela kvällen.

Jag har fått shoppingdamp. Jag menar hur mycket har jag köpt senaste dagarna? Liksom två par shorts, två kavajer, ett linne och ett par jeans och säkert nått mer som jag har glömt. Mitt kort kommer snart ha noll kronor. Jag får helt enkelt inte gå in i en enda affär närmaste dagarna. Måste helt enkelt behålla mina sista besparingar.

Jag har världens bästa pojkvän.

Förresten är jag så sjukt glad över att mitt liv är exakt som det är. Det är helt perfekt och jag vill inte ändra på en enda sak.

Det är så sjukt att man glömmer så fort. Att verkligheten bara försvinner om den inte är tillräckligt värdefull för att minnas.
 
Jag känner att detta inlägg är väldigt konstigt.

Puss och kram

//Tesse

videoinlägg



dagens fråga: Vilken mjölk är godast, blå eller röd?

puss och kram

//Anita och Tesse

Alla kommer att älskar Anitaw och Tessie

Detta händer aldrig anita och tesse:
Anita och Tesse säger upp sin vänskap.
Vi skaffar oss nya bloggar och börjar prata om hur mycket vi hatar varandra.
Tesse börjar kalla sig själv Tessie.
Anita börjar kalla sig själv Anitaw.
Vi börjar tro att vi är snyggast i hela världen och blir mobbade fjortisar som säger att vi inte alls är fjortisar.  
Anitaw och Tessie bloggar typ tusen gånger per dag och pratar bara om håförlängningar.
Anitaw och Tessie blir sedan bästa vänner igen..
i typ tre sekunder.
Vi fortsätter att vara bästaw vänner och värsta fiender hela våra liv och det enda vi tänker på är våra blogg och när vi fyller 75 har vi fortfarande platinablond hårförlängning. Puwss.


Hahaha. Det troligaste är väll att jag fortfarande är avundsjuk på anita som har fått sittta i dumbledores stol när jag fyller 75. Det är liksom mitt sanna jag hahaha. Vi fortsätter alltså med anitatesse.blogg.se. Anitaw och Tessie kanske inte är vår grej riktigt. Undra hur många som fattar vad jag pratar om.



//Tesse, eller Anita made the pic så snesträck henne med förresten

 


Mamma.. när isbjörnar smälter, blir de vanliga björnar då?

...taget från tjuvlyssnat.se, sagt av en fyraårig pojke. Så söt!

Segaste morgonen någonsin. Vaknade vid 7 (!!!) av att brandlarmet tjöt som bara den? Somnade om och vaknade sen av åskan. Sitter fortfarande i pyjamas haha. Fastnade framför TV:n (det var faktiskt ganska intressant på Ellen Degeneres show hahah) och har gjort typ ingenting hela morgonen. Ska träffa jenny men båda vi är sega och sitter nu och pratar i telefon och har gjort det väldigt länge istället för att gå de 50 meterna mellan våra hus och träffas. Hehe lite fail.

Jag var jätteduktig igår och rensade och fixade bland alla mina mappar på datorn. Det var verkligen kaos, allt var huller om buller och man kunde inte hitta någonting. Det blir ju så när man ibland fotar över hundra foton varenda dag.




Nu kanske jag borde fixa mig så att jag och jenny hinner träffas innan vi dagen är slut..
// Anita

Jag har suttit i dumbledores stol

Alla som inte gillar Harry potter rekommenderas att hoppa över det här inlägget, lite nördvarning här.
När vi var i London såg vi en Harry potter lastbil parkerad vid leicester square som man fick gå in och kolla i. Vet ni vad som fanns där?? Saker som de har använt i den senaste harry potter filmen! De riktiga!
 
Harrys kläder


Dumbledores kläder


Snigelhorns kläder


Sorteringshatten och åskviggen(!)


Jag sitter i dumbledores kontor!


Lite coolt att ha sett allt i verkligheten faktiskt.

Ett stort gäng är ihopsamlat som ska gå på premiären av filmen tillsammans, kuuuul att jag inte är hemma då och missar det :(

Jenny skickade nyss en våra gamla msn konversationer till mig. Haha riktigt kul att läsa faktiskt! Vi pratar om allt från graviditet till kiss och bajshumor, mitt i allting blir hon till Bertil 56 som söker sällskap och jag leker hora? Men min kalender är så fullbokad så jag föreslår min moster märta på 150 kg istället och "bertil" som tänder på tjockisar blir riktigt ivrig. Haha ja så kan det bli när man tröttnar på att plugga runt sådär ett på natten. Kommer knappt ihåg att vi skrev sådär!

Men jaja pusspuss nu ska jag försöka sova.
// Anita

världens tuffaste tesse



Kläder jag köpte igår. Jag like alla tre plaggen very mycket.

Hej!
På miniatyrbilden ser ni en kjol som jag sydde by myself idag. Eller, jag sydde om kanske man ska säga. Kommer ni ihåg de där tunikorna från gina tricot som fanns i tusen färger och som hade ett sidenband i midjan? För kanske två år sedan hade ungefär varenda person en sådan i alla fall. Jag sydde då om min till en kjol aldelles nyss. Trevligt värre.



Pussochkram

// världens tuffaste tesse
 


Kvällsdopp



Har precis kommit hem från ett snabbt kvällsdopp. Vattnet var verkligen jätteskönt.

Vi hörs senare
// Anita


tråkighetsskalan



'

VARNING!
Detta inlägg är mobbat! För mina bilder är väldigt mobbade.

Hej hur som helst. Jag shoppade lite idag, lite rea och sådär, ett linne, en kavaj och ett par jeansshorts. De som är med på första två bilderna, sedan har jag städat min garderob sen klockan tre idag. Hittade lite trevliga saker som jag glömt att jag hade och sådant blir man glad av. I alla fall tar det sjukt långt tid att städa den jävla garderoben, liksom sortera och sortera i hundra tusen år. Det tar typ aldrig slut, så jag är rätt stolt över mig själv som lyckades avsluta detta arbete.

Nu är tesse trött. Speciellt är jag trött på att sortera kläder. Men jag vill sova också. Anita, du som tyckte att jag skulle göra ett roligt inlägg. Vilken besvikelse det kommer bli för dig. Jag menar ett inlägg om städning?! typ högst upp på tråkigthetsskalan. Haha. Men jaja, livet går vidare. Puss och kram.

//Tesse

Ibland överträffar jag mig själv.

Jag och min lillasyster har nu lekt världens bästa döttrar och lagat middag till mamma på namnsdagen. Det otroliga är att även fast jag inte hade någon aning om vad jag höll på med utan följde halvt något random recept från internet och kastade ner lite saker i en sås så blev det faktiskt gott. Lite oväntat om jag ska vara ärlig. Så idag måste jag vara snälla mot mamma, men imorgon kan jag fortsätta retas med henne som vanligt. Tur det.

En shoppingrunda med Tesse och Jenny hann jag med också. Jag har kommit på att jag kan inte shoppa själv, för det var de som hittade allt åt mig idag.

Apropå Tesse, vad har hänt med henne?? Vi åkte ju hem tillsammans innan fyra, och hon har inte bloggat än!? Det måste betyda att hon inte har varit hemma? eller varit upptagen med annat? hmm... Jag har mina misstankar men vi får väl se helt enkelt.

Hittade äntligen en bra jeansjacka på weekday.


Köpte en hippiefläta haha. Kommer inte använda den på det här fula sättet. Ville bara testa.


den här minen betyder = hjälp jag måste verkligen klippa mig....

Take care!
// Anita

update: Tesse lever woho! Hon har städat sin garderob sen klockan tre! Har man sett hennes garderob blir man inte förvånad över att det kan ta mååånga timmar haha. Det är bra jobbat iallafall:)


Anita sover inte.

Nej precis som Tesse förstod så har jag varit med Jenny och Linnea tills ett tag sen.
Lite intressanta händelser från min dag:

- Vi var vi långsjön (igen) och beundrade fina färger

- Jag har kommit på att jag har badat varenda dag sen jag kom hem från London.

- Vi satt och äcklades över äckliga falska tjejer i Paris Hiltons new BFF.

- Medan jenny satt och roade sig med dassboken fick jag och linnea lust att göra en skum smoothie. Så vi blandade vaniljglass, hallonsaft, chokladsås och äpplen som vi hade värmt i mikron. Smaken var väldigt.... speciell kan man kalla den. 

-  Jag fick cykla med ett wii och massa tillbehör och spel värt flera tusen sammanlagt på min pakethållare. Kändes jättebra..

- Vi körde Zelda twilight princess och jenny letade och pratade med katter i en evighet.

- Vi satt fastklistrade framför morden i midsomer i den ivriga väntan på att få reda på vem mördaren var. Vi sörjde den gulliga lilla tanten i början också.

Imorgon blir det shopping för mina oexisterande pengar (alltså inte mycket shopping alls) sen laga middag till mamma i namnsdagspresent. Jag kan inte laga mat!? Hur ska detta gå....?



Adios
// Anita